Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Βασικά το πιο σωστό θα ήταν να το κάνεις αυτό με όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε αναφέρει εδώ μέσα, να ανοίξεις tik tok και να κάνεις monetize τον κόπο σου.

OnlyCars. 😛

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Βασικά το πιο σωστό θα ήταν να το κάνεις αυτό με όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε αναφέρει εδώ μέσα, να ανοίξεις tik tok και να κάνεις monetize τον κόπο σου.

Και να βοηθήσει και κόσμο που ψάχνεται. Εδώ κάνουν άλλοι που δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Αν δεν έχει ενδοιασμούς να δείξει τη φάτσα του και έχει και το χρόνο, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Στο τέλος θα βοηθηθεί και ο ίδιος να καταλήξει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2023 στις 1:43 ΜΜ, tsofras είπε

Άλλο ένα που σκέφτομαι υπερ του μίνι είναι ότι έχει κρατήσει την τιμή που είχε όταν εγώ αγόραζα το Leon

Απο την άλλη το Formentor έχει πάρει 5 χιλιάρικα ακριβώς για το ίδιο αμάξι

...είσαι σίγουρος? Γιατί Αύγουστο του 21 έπαιρνες πλούσια έκδοση με 29.000.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...είσαι σίγουρος? Γιατί Αύγουστο του 21 έπαιρνες πλούσια έκδοση με 29.000.

Για το mini λες? Ε αυτές ήταν προσφορές και η σειρά 1 έπαιζε στα 28500.

Οι αρχικές τιμές είναι όπως και σήμερα όμως 

38 λεπτά πριν, paylidis είπε

Βασικα το πιο σωστο θα ηταν μετα απο τοση χορηγία στο φιλο πωλητη να του το δωσει ενα ΠΣΚ για δωστο test ride

Μου είχε κανονίσει την προηγούμενη φορά να το πάρω ΠΣΚ απλά τελικά δεν μπορούσα και το πήρα για 2 μέρες.

Δεν τίθεται θέμα αν μου κάνει αυτό, η τιμή του μόνο είναι θέμα πλέον 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

τα εχω δει κ εγω, το να σκασει αεροσακος με μπουνια παντως εκει δεν επαιζε 😂

offtopic: με δύναμη στη κόρνα παίζει να ανοίξει ο αερόσακος?

ontopic: Για cupra δεν έχει βίντεο

Δημοσ.

Θωμά στο έχουμε ξαναπεί χρειάζεσαι ένα SUV με άνετη ανάρτηση και κάθισμα (κατά προτίμηση αυτόματο). 

Το 3008 το έχεις δει; (θυμάμαι προωθητική το καλοκαίρι 33χιλ καινούριο αυτόματο βενζίνη). Το Tuscon όπως σου ανέφερα μου φάνηκε βάρκα οδηγικα. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

offtopic: με δύναμη στη κόρνα παίζει να ανοίξει ο αερόσακος?

ontopic: Για cupra δεν έχει βίντεο

Θεωρητικα όχι… πρακτικά ποτε δε ξέρεις 😂 γνωστός μου που παίζει ξύλο με τη κόρνα εδώ και 20 χρόνια, έως τώρα δεν έχει φάει αερόσακο στη μάπα 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, john1987 είπε

Θωμά στο έχουμε ξαναπεί χρειάζεσαι ένα SUV με άνετη ανάρτηση και κάθισμα (κατά προτίμηση αυτόματο). 

Το 3008 το έχεις δει; (θυμάμαι προωθητική το καλοκαίρι 33χιλ καινούριο αυτόματο βενζίνη). Το Tuscon όπως σου ανέφερα μου φάνηκε βάρκα οδηγικα. 

Μάλλον το άλλο του Κορέ χρειάζεται!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Πεζο2 έχω τώρα 🤣

Πεζό αν δεν αλλάξει το i Cockpit δεν περνάω ούτε απέξω

Δεν είμαι σίγουρος πάντως για το SUV ακόμη

Βλέπω ότι όταν είναι σε έξαρση η μέση μου ότι γενικά έχω θέμα. Είμαι χάλια απο εχθές λόγω των θεραπειών, σήμερα που μπήκα και έκατσα στο Tucson είχα τελείως διαφορετική άποψη απο την μέρα που το οδήγησα και δεν είχα θέμα

Ο συμπλέκτης σίγουρα με επιβαρύνει όπως και η ανάρτηση , απο το C3 που καβαλάω τώρα κατεβαίνω πιο άνετα σε σχέση με το Leon

Αλλά για την θέση δεν είμαι ακόμη σίγουρος

Το άγχος αποχώρησης συνεχίζεται σήμερα ξύπνησα στις 6 το πρωί :D

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mp123 είπε

Περίμενε σου έχω νέα. T roc αγαπημένο αυτοκίνητο.

Εδώ που μένω κάνα χρόνο το έχει πάρει ένας στην γειτονιά.

Δύο φορές το έχουν φορτώσει με οδική γιατί δεν έπαιρνε μπροστά. 

Bonus : 2 φορές όσο είμαι Ελλάδα , όταν λείπω δεν ξέρω  lol .

Μερικές φορές αναρωτιεμαι. Υπάρχει ΈΝΑ αυτοκίνητο το οποίο το vag να μην έχει προβλήματα; ένα ρε φίλε, ένα. Είτε κινητήρες, είτε κιβώτια, είτε ηλεκτρικά. Ενα σωστό αυτοκίνητο. Υπάρχει; Και το απίστευτο είναι πως όσοι έχουν vag και έχουν προβλήματα, ξαναπαιρνουν vag. 

9 ώρες πριν, paylidis είπε

καλα εκεινα του 2008-12 ηταν φριτεζες εκαιγαν κ πολλαπλασιαστες κλπ, επειτα αλλαξαν μοτερ και δεν ειχε κανενα ουσιαστικό θεμα... 

Tiguan tsi έσπαγε η καδένα στον κινητήρα. 5 Χιλ ζημιά στο νερό. Γνωστό πρόβλημα, η αντιπροσωπία το ήξερε, χρεωνε ανάλογα με τα ποσά χρόνια ήταν εκτός εγγύησης. Επειδή είχα αναλάβει να πουλήσω ένα τέτοιο για ένα φιλικό προσωπο, όταν το είχα βάλει αγγελία ΌΛΟΙ ρώταγαν εάν είχε βγάλει πρόβλημα στην καδένα. Οταν τους έλεγα ναι, τότε ενδιαφέρονταν να το αγοράσουν. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και υπάρχουν ένα σωρό που ΔΕΝ έχουν βγάλει προβλήματα… και αλλά τόσα που έβγαλαν… το ότι κάποιος δεν αναφέρει το όλα καλά, αλλά αναφέρει τα προβλήματα είναι επίσης γεγονός…

εγω λοιπον που πρώτη φορά πήρα vag, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 39 μήνες. Ομοίως το έτερο vag του 2018 που βρέθηκα να οδηγώ δεν έχει βγάλει απολυτως τίποτα και έχει περάσει τα πάθη του Χριστού σε 4-5 χέρια. Ομοίως το Tiguan του 2015 με τα 122 άλογα…ομοίως το vag της γυναικας που πούλησα προ μηνών… κ αρκετά αλλά… 

Ένα πράγμα δε καταλαβαίνει ο κόσμος, ότι όλα χαλάνε πλέον. Οι διάφορες από μάρκα σε μάρκα τεχνολογικά και ποιοτικά είναι μικρές - οι μικρές μάρκες ανέβηκαν και οι μεγάλες κατέβηκαν. Πάρτε ότι αγαπάτε, χωνέψτε το ότι θα χαλάσει και δε θα πάει 15-20 χρόνια όπως στο παρελθον και προχωράμε παρακάτω 😎

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, james01gr είπε

Μερικές φορές αναρωτιεμαι. Υπάρχει ΈΝΑ αυτοκίνητο το οποίο το vag να μην έχει προβλήματα; ένα ρε φίλε, ένα. Είτε κινητήρες, είτε κιβώτια, είτε ηλεκτρικά. Ενα σωστό αυτοκίνητο. Υπάρχει; Και το απίστευτο είναι πως όσοι έχουν vag και έχουν προβλήματα, ξαναπαιρνουν vag. 

Tiguan tsi έσπαγε η καδένα στον κινητήρα. 5 Χιλ ζημιά στο νερό. Γνωστό πρόβλημα, η αντιπροσωπία το ήξερε, χρεωνε ανάλογα με τα ποσά χρόνια ήταν εκτός εγγύησης. Επειδή είχα αναλάβει να πουλήσω ένα τέτοιο για ένα φιλικό προσωπο, όταν το είχα βάλει αγγελία ΌΛΟΙ ρώταγαν εάν είχε βγάλει πρόβλημα στην καδένα. Οταν τους έλεγα ναι, τότε ενδιαφέρονταν να το αγοράσουν. 

Συμφωνώ

Απλά εκτός απο τα προβλήματα έχουν καταφέρει και έχουν συνήθως ένα καλό σύνολο επιδόσεων , ποιότητας-ομορφιάς και ωραίας οδηγικής αίσθησης (σαν VAG )

Οπότε και εμείς είμαστε μαζόχες

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Φυσικά και υπάρχουν ένα σωρό που ΔΕΝ έχουν βγάλει προβλήματα… και αλλά τόσα που έβγαλαν… το ότι κάποιος δεν αναφέρει το όλα καλά, αλλά αναφέρει τα προβλήματα είναι επίσης γεγονός…

εγω λοιπον που πρώτη φορά πήρα vag, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 39 μήνες. Ομοίως το έτερο vag του 2018 που βρέθηκα να οδηγώ δεν έχει βγάλει απολυτως τίποτα. Ομοίως το Tiguan του 2015… κ αρκετά αλλά… 

Ένα πράγμα δε καταλαβαίνει ο κόσμος, ότι όλα χαλάνε πλέον. Οι διάφορες από μάρκα σε μάρκα τεχνολογικά και ποιοτικά είναι μικρές - οι μικρές μάρκες ανέβηκαν και οι μεγάλες κατέβηκαν. Πάρτε ότι αγαπάτε, χωνέψτε το ότι θα χαλάσει και δε θα πάει 15-20 χρόνια όπως στο παρελθον και προχωράμε παρακάτω 😎

Μα δεν μιλάω για 15 χρόνια. Αυτοκίνητα 5ετιας και να σπάει ο κινητήρας; να σπάνε κιβώτια; δεν μιλάω για αθάνατα αλλά κάπου ωπα. Μιλάμε για σοβαρές ζημιές και όχι δεν κατεβαίνει το παράθυρο... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, james01gr είπε

Μα δεν μιλάω για 15 χρόνια. Αυτοκίνητα 5ετιας και να σπάει ο κινητήρας; να σπάνε κιβώτια; δεν μιλάω για αθάνατα αλλά κάπου ωπα. Μιλάμε για σοβαρές ζημιές και όχι δεν κατεβαίνει το παράθυρο... 

σου έδωσα παραδείγματα χωρίς πρόβλημα. κ μεγάλο ρόλο παίζει η συντήρηση που οι περισσότεροι δε κάνουν σωστά η κάνουν στο μπάρμπα μητσο που από τα καντετ με τις πλατίνες βρέθηκε μέσα σε 15 χρόνια να διορθώνει μικρα φουσκωμένα Τούρμπο Τίγκα στο ηλεκτρονικό 

απο εκεί κ πέρα το ότι σπάει το dsg είναι επίσης γεγονός κ εξωφρενικά γελοίο που αδύνατουν να το κάνουν να μη σπάει… το ότι έσπαγαν επίσης καδένες κ έκαιγε λάδια ο πρώτος 1.4 tsi επίσης γεγονός, το διόρθωσαν κ δε ξαναέγινε, τόσο απλά  

κάποιοι ήταν απλά άτυχοι-πειραματόζωα 

Το ίδιο έγινε στις περισσοτερες μάρκες μεταξύ 2007-2012 που πήγαιναν από το euro 4 -> 5

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, james01gr είπε

Ποιος κινητήρας 5ετίας σπάει ?

Δεν έχω πετύχει κάτι

• Δημιουργία νέου...