Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Πεστο και δεν ήξερα. Έτσι την πάτησε και συγγενής με ένα τιγκουαν από τα πρώτα του 10 που το πήρε το 15 πάλι μτχ. Όλο προβλήματα. Δεν ξέρω τα έχω πάρει με κακό μάτι τα vw. Για αυτό και δεν τα κοιτάζω καν.

καλα εκεινα του 2008-12 ηταν φριτεζες εκαιγαν κ πολλαπλασιαστες κλπ, επειτα αλλαξαν μοτερ και δεν ειχε κανενα ουσιαστικό θεμα... 

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, paylidis είπε

Here We Go Again GIF

Μη βιαζεστε παντως, ισως εχουμε ανατροπη στο 89'... 😅

H μαγικη μου σφαιρα λεει οτι πριν τις 400 σελιδες θα εχει παρει αμαξι...

Γατάκι....

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paylidis είπε

No Way Beer GIF by Busch

στο ψαξιμο, θελει μελετη

εκλαψα με το βιντεο

έχω δει και με φαουβε και άουντι εκεί να δεις κλαμά που το πληρώνεις και ακριβό..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

έχω δει και με φαουβε και άουντι εκεί να δεις κλαμά που το πληρώνεις και ακριβό..

τα εχω δει κ εγω, το να σκασει αεροσακος με μπουνια παντως εκει δεν επαιζε 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

τα εχω δει κ εγω, το να σκασει αεροσακος με μπουνια παντως εκει δεν επαιζε 😂

έχω δει χειρότερο.....να μην σκάσει σε ατύχημα σε golf....:rolleyes: 💀

Επεξ/σία από dtk-386
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

@tsofras να νοικιάσεις το formentor καμιά βδομάδα να δεις πως θα σε πάει δεν παίζει; και όχι τώρα, κοντά στα Χριστούγεννα να κάνετε και κανένα ταξίδι να δεις πως θα βγεις από κει μέσα; θα ξεκαθαρίσεις πολλά έτσι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atrigane είπε

@tsofras να νοικιάσεις το formentor καμιά βδομάδα να δεις πως θα σε πάει δεν παίζει; και όχι τώρα, κοντά στα Χριστούγεννα να κάνετε και κανένα ταξίδι να δεις πως θα βγεις από κει μέσα; θα ξεκαθαρίσεις πολλά έτσι

Βασικα το πιο σωστο θα ηταν μετα απο τοση χορηγία στο φιλο πωλητη να του το δωσει ενα ΠΣΚ για δωστο test ride

• Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, paylidis said:

Βασικα το πιο σωστο θα ηταν μετα απο τοση χορηγία στο φιλο πωλητη να του το δωσει ενα ΠΣΚ για δωστο test ride

Βασικά το πιο σωστό θα ήταν να το κάνεις αυτό με όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε αναφέρει εδώ μέσα, να ανοίξεις tik tok και να κάνεις monetize τον κόπο σου.

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...