Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

επίσης SUV δεν σημαίνει απαραίτητα άνεση ανάρτησης.....

δεν ειπε καποιος για ανεση αναρτησης, αν κ τα πιο πολλα εχουν... ανετη θεση οδηγησης εχει που δεν επιβαρυνει τη μεση, ανετο μπες βγες, καλυτερη οπτικη οποτε δε χρειαζεται να τεντωνεσαι σαν λεμουριος για να δεις τριγυρω κλπ

Επεξ/σία από paylidis
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

δεν ειπε καποιος για ανεση αναρτησης, αν κ τα πιο πολλα εχουν... ανετη θεση οδηγησης εχει που δεν επιβαρυνει τη μεση, ανετο μπες βγες, καλυτερη οπτικη οποτε δε χρειαζεται να τεντωνεσαι σαν λεμουριος για να δεις τριγυρω κλπ

αν μιλάμε για νορμάλ χατς και όχι κανα πολεμικό για βουνό τότε μια χαρά βλέπεις και από τέτοιο όπως και μια χαρά μπαίνεις-βγαίνεις.

αν είσαι χωρίς μέση όπως ο tsofras τότε θες κάτι πολύ ιδιαίτερο να σε μετακινεί....

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

αν μιλάμε για νορμάλ χατς και όχι κανα πολεμικό για βουνό τότε μια χαρά βλέπεις και από τέτοιο όπως και μια χαρά μπαίνεις-βγαίνεις.

αν είσαι χωρίς μέση όπως ο tsofras τότε θες κάτι πολύ ιδιαίτερο να σε μετακινεί....

αν εχεις εστω και μικρό θεμα με μεση σε οτι χατς και να μπεις θα εχεις μεγαλύτερο θεμα αργα ή γρηγορα... προσωπικα ξαναλεω μετα το Ε87 που πηγα σε suv πραγματικα λυτρωθηκα...

Δημοσ.

ΔΕΝ υπάρχει αμάξι που να μην έχει δει.

Αυτοκινητα που να του κάνουν υπάρχουν, αλλά πολύ πιο ακριβά από το budget του.

οποτε λέω μήπως βρεις ένα τέτοιο μεταχειρισμένο;

Μια Mercedes or BMW μεταχειρισμένη; Μια X2 πχ;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, c-max είπε

Τζοφρας το qasqai το έχεις δει; βλέπω τιμή στα 31500 το αυτόματο με καλό εξοπλισμο

Μπορεί να πάω να το δω και αυτό

Με πήραν από Citroen δωρο και 4 service λάδια φίλτρα

Το αφεντικό τρελάθηκε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Μπορεί να πάω να το δω και αυτό

Με πήραν από Citroen δωρο και 4 service λάδια φίλτρα

Το αφεντικό τρελάθηκε 

αν τους αφησεις λιγο στη ψησιμο και τους πρεσαρεις κ λιγο κοβεις για πλακα κ ενα χιλιαρικακι

οι μπαρες μπαινουν μετα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dstilio είπε

ΔΕΝ υπάρχει αμάξι που να μην έχει δει.

Αυτοκινητα που να του κάνουν υπάρχουν, αλλά πολύ πιο ακριβά από το budget του.

οποτε λέω μήπως βρεις ένα τέτοιο μεταχειρισμένο;

Μια Mercedes or BMW μεταχειρισμένη; Μια X2 πχ;

Βασικά άλλο είναι το θέμα μου

Ότι δεν θέλω να αποδεχθώ ότι πρέπει να πάρω άνετο αμάξι αλλά αδιάφορο οδηγικά 

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

αν τους αφησεις λιγο στη ψησιμο και τους πρεσαρεις κ λιγο κοβεις για πλακα κ ενα χιλιαρικακι

οι μπαρες μπαινουν μετα;

Όχι, βάζεις με μπράτσα αν θες

Αλλά έχει 580λιτρα δεν πιστεύω να μην μου φτάσουν και να θέλω και μπάρες

Ο γνωστός στη VW πόσο αφήνει το tcroc?

Δεν με τρέλανε αλλά είχε άνετο κάθισμα, αν είναι να πάω για άνεση ας γλυτώσω όσα μπορώ 

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

ναι οντως σου φτανουν θεωρω

6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν με τρέλανε αλλά είχε άνετο κάθισμα, αν είναι να πάω για άνεση ας γλυτώσω όσα μπορώ 

εχει προωθητικη, μιλησα μαζι του για χιλιαρι life (2 γνωστοι ψηνονται για αυτο) και μου εκανε καλη τιμή, τουλ ενα χιλιαρικο κατω απο το τιμοκαταλογο (στη πραξη 1300 αν λαβεις υποψη πινακιδες/pdi κλπ), ελα πμ αν ειναι να το δουμε να μιλησω μαζι του ή να σε φερω σε επαφή...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Περίμενε σου έχω νέα. T roc αγαπημένο αυτοκίνητο.

Εδώ που μένω κάνα χρόνο το έχει πάρει ένας στην γειτονιά.

Δύο φορές το έχουν φορτώσει με οδική γιατί δεν έπαιρνε μπροστά. 

Bonus : 2 φορές όσο είμαι Ελλάδα , όταν λείπω δεν ξέρω  lol .

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
4 minutes ago, tsofras said:

Ε αυτό είναι το θέμα πρέπει να πάρεις απόφαση ότι είσαι σε διαφορετική φάση από ότι πριν 20 χρόνια. 

Οποίο αυτοκίνητο και να πάρεις δεν θα το κυνηγήσεις, τι νόημα έχει να έχει λίγο πιο σκληρή αίσθηση το τιμόνι? 

Οταν οδηγείς με οικογενειακους ρυθμούς δεν παίζουν ρόλο ούτε οι αναρτήσεις ούτε η αίσθηση στο τιμονι. 

Αν θέλεις κάποιο αυτοκίνητο για γούστα και για την πάρτη σου μπορείς να πας απλά σε κάτι άλλο μόνο για σένα. Με λιγότερα από 10κ απίστευτα αυτοκινητα

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τι να την κάνεις την εγγύηση αν είναι να λύσεις όλο το καινούριο αμάξι για να το βάψεις

Πέρασα από Hyundai αφού είναι δίπλα στη δουλειά

33200€ αφήνει το Tucson test drive με 9000 χλμ

Οκ για 2 χιλιάρικα δεν θα έπαιρνα test drive, παραγγελία μου είπε 3 μήνες παράδοση ( γελάνε και οι πέτρες)

Η μέση μου είναι χάλια από τον καιρό και τις θεραπείες, είπα ας πάω να δω πως θα νιώσω το κάθισμα.

Τελικά αν είμαι χάλια, είμαι χάλια 

αν δεν είχε την τρελή αναμονή που έχει θα πήγαινες με κλειστά μάτι corolla cross 2λιτρο. είναι μακράν το πιο άνετο που έχω οδηγήσει. 

Από εμπειρία 2 φίλων στη Hyundai (απο διαφορετικούς αντιπροσώπους) όντως οι χρόνοι που λένε δεν τηρούνται. Ο ένας το πήρε αντι στο τρίμηνο, στους 9,5 μήνες( tucson)  και ο άλλος απηυδησε και το ακύρωσε (i30)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

ναι οντως σου φτανουν θεωρω

εχει προωθητικη, μιλησα μαζι του για χιλιαρι life (2 γνωστοι ψηνονται για αυτο) και μου εκανε καλη τιμή, τουλ ενα χιλιαρικο κατω απο το τιμοκαταλογο (στη πραξη 1300 αν λαβεις υποψη πινακιδες/pdi κλπ), ελα πμ αν ειναι να το δουμε να μιλησω μαζι του ή να σε φερω σε επαφή...

Μτχ το έχει πάρει ο ανθρωπος.  4 5 ετών. Μανουαλ. Κρίμα γιατί από ότι βλέπω τα δίνουν ακριβά.

Για αυτό λέω καλύτερα ένα καινούριο ας είναι και πιο κάτω πάρα μτχ.

Ωρσιο αυτοκίνητο,  σοβαρό αλλά μόνο όσο έχει εγγύηση. Μετά δεν τα εμπιστευωμε καθόλου τα vw.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Μτχ το έχει πάρει ο ανθρωπος.  4 5 ετών. Μανουαλ. Κρίμα γιατί από ότι βλέπω τα δίνουν ακριβά.

Για αυτό λέω καλύτερα ένα καινούριο ας είναι και πιο κάτω πάρα μτχ.

Ε εαν ειναι το πρωτο ειχε μερικα ψιλοθεματα ρε συ... ακομα και συναρμογής, πολυ κακη κατασκευη! το ειχα επιστρεψει σε 5 λεπτα στο td ηταν αθλιο... κ δε ξερεις και τι εχει περασει απο τον προηγουμενο ;) 

το τωρινο φαινεται κομπλε, ειναι μερα με τη νυχτα με το παλιο, το εχουν 6-7 συναδελφοι ειναι φουλ ευχαριστημενοι...

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ε εαν ειναι το πρωτο ειχε μερικα ψιλοθεματα ρε συ... ακομα και συναρμογής, πολυ κακη κατασκευη! το ειχα επιστρεψει σε 5 λεπτα στο td ηταν αθλιο... κ δε ξερεις και τι εχει περασει απο τον προηγουμενο ;) 

το τωρινο φαινεται κομπλε, ειναι μερα με τη νυχτα με το παλιο, το εχουν 6-7 συναδελφοι ειναι φουλ ευχαριστημενοι...

Πεστο και δεν ήξερα. Έτσι την πάτησε και συγγενής με ένα τιγκουαν από τα πρώτα του 10 που το πήρε το 15 πάλι μτχ. Όλο προβλήματα. Δεν ξέρω τα έχω πάρει με κακό μάτι τα vw. Για αυτό και δεν τα κοιτάζω καν.

• Δημιουργία νέου...