Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, atrigane είπε

Επίσης άσχετο με το ζήτημα που ταλανίζει το θέμα τις τελευταίες ημέρες-το παρακολουθώ στενά αλλά δεν έχω να προτείνω κάτι Θωμά, είναι αδιέξοδο, πρέπει κάτι να αφήσεις πίσω από απαιτήσεις-αλλά θέλω να το μοιραστώ γιατί "γκρεμίστηκε" ο κόσμος μου, έμαθα-επιβεβαιωμένα πλέον-ότι το δικό μου, passat του 2007 2.0 tfsi δεν φοράει το dq250 αλλά το aq250 Aisin μονού δίσκου, υγρού τύπου και αυτό.

Καλό αυτό, για αυτό έχει αντέξει 😂

Σε άλλα νέα ακόμη και σε reviews αναφέρουν για το body roll του C5 και ότι γενικά η φιλοσοφία του είναι χαλαρή οδήγηση για να πηγαίνεις ξεκούραστα.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλω.

Το βλέπω το Cupra παιδιά, δεν θα το γλυτώσω 😂

Εκτός αν υπάρχει άνετο, οδηγοκεντρικο ( όσο γίνεται) SUV μέχρι τα 37 χιλιάρικα

Έλα μετά από 3 χρόνια βρήκα τι νομίζω ότι ψάχνω 

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω τώρα mini review του νέου ZRV και μια μίνι παρουσίαση του CRV.

Τι αυτοκινητάρες έχει βγάλει η Honda; Απίστευτα ποιοτικά εσωτερικά , όμορφο εξωτερικό, κινητήρες διαμάντια.

Και μετά φτάνουμε στην τιμή και παθαίνεις το σοκ.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Και μετά φτάνουμε στην τιμή και παθαίνεις το σοκ.

Εκεί είναι που μας τα χαλάει είναι η αλήθεια. 😛

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, tsofras said:

Το βλέπω το Cupra παιδιά, δεν θα το γλυτώσω 😂

Εκτός αν υπάρχει άνετο, οδηγοκεντρικο ( όσο γίνεται) SUV μέχρι τα 37 χιλιάρικα

Έλα μετά από 3 χρόνια βρήκα τι νομίζω ότι ψάχνω 

Διαβάζοντας το τοπικ 3 χρόνια τώρα και εγώ αυτό πιστεύω..

5 hours ago, tsofras said:

Cupra Formentor 34.500

Cupra Formentor Pack 36.900

Πάντως δε νομίζω ότι αξίζει 2.5k παραπάνω απλά για πιο ωραίες ζάντες, μαύρη οροφή και αυτά τα εσωτερικά led.  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Διαβάζοντας το τοπικ 3 χρόνια τώρα και εγώ αυτό πιστεύω..

Πάντως δε νομίζω ότι αξίζει 2.5k παραπάνω απλά για πιο ωραίες ζάντες, μαύρη οροφή και αυτά τα εσωτερικά led.  

Προφανώς και δεν αξίζει

Αλλά θα μου λείπουν αν δεν τα έχω 😂

Και η διαφορά είναι μεγαλύτερη βασικά γιατί το χωρίς pack είναι graphene grey που κοστίζει 1200€ το χρώμα 

Δημοσ.

δες το C4 σε παρακαλω. Αν δεν το οδηγήσεις μην κρίνεις. 
Μα είναι τόσο αφύσικο από Leon να πας σε C5. Άλλη νοοτροπία και προσανατολισμός τελείως.

το C4 είναι το αντίστοιχο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dstilio είπε

Μα είναι τόσο αφύσικο από Leon να πας σε C5. Άλλη νοοτροπία και προσανατολισμός τελείως.

Καλημέρα

To έχω οδηγήσει το C4 απλά σε χειροκίνητο

Πάντα κρίνω ότι έχω οδηγήσει σε σχέση με την οδική του συμπεριφορά , εκτός αν έχει φάει άκυρο απο την έκθεση λόγω εσωτερικού.

Και το Countryman μου άρεσε οδηγικά αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι μέσα και να το ευχαριστιέμαι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dstilio είπε

από το αντίστοιχο θέμα στο 4τ φορουμ σκουριές σε αρκετούς με c4 διετίας.

1695715097533-ndtgdfr9w5-resized.jpg

1695715104336-bkdxmpmyjd.jpg

• Sad 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@dtk-386 Τι λες τωρα? Εγγυηση δεν παιζει?

προφανώς παίζει οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν από όσο θυμάμαι 10ετεις εγγυήσεις στο χρώμα αλλά το θέμα είναι ότι ξαναβάφεις ένα καινούριο αυτοκίνητο χωρίς να φταις.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να την κάνεις την εγγύηση αν είναι να λύσεις όλο το καινούριο αμάξι για να το βάψεις

Πέρασα από Hyundai αφού είναι δίπλα στη δουλειά

33200€ αφήνει το Tucson test drive με 9000 χλμ

Οκ για 2 χιλιάρικα δεν θα έπαιρνα test drive, παραγγελία μου είπε 3 μήνες παράδοση ( γελάνε και οι πέτρες)

Η μέση μου είναι χάλια από τον καιρό και τις θεραπείες, είπα ας πάω να δω πως θα νιώσω το κάθισμα.

Τελικά αν είμαι χάλια, είμαι χάλια 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε ξέρω, σε διαβάζω εδώ μέσα. Αν έχεις θέμα με την μέση σου (έχω κι εγώ αλλά ευτυχώς αρχίζω και συνέρχομαι δεν είναι κάτι σοβαρό) θα πας σε αυτοκίνητο άνετο και μόνο. Ξεχνάς δια ροπάλου αναρτήσεις με σπορ χαρακτήρα και καθίσματα τύπου μπάκετ.  

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι να την κάνεις την εγγύηση αν είναι να λύσεις όλο το καινούριο αμάξι για να το βάψεις

Πέρασα από Hyundai αφού είναι δίπλα στη δουλειά

33200€ αφήνει το Tucson test drive με 9000 χλμ

Οκ για 2 χιλιάρικα δεν θα έπαιρνα test drive, παραγγελία μου είπε 3 μήνες παράδοση ( γελάνε και οι πέτρες)

Η μέση μου είναι χάλια από τον καιρό και τις θεραπείες, είπα ας πάω να δω πως θα νιώσω το κάθισμα.

Τελικά αν είμαι χάλια, είμαι χάλια 

Ρωτα και σε αλλη αντιπροσωπεια, πιθανως να εχουν ταχυτερη παραδοση...

Κοιτα, οι 3 μηνες δεν ειναι πολυ μεγαλο διαστημα, θα ελεγα οτι ισως αξιζει η αναμονη...

απλα εμενα απο τις φωτογραφίες δε μου φαινεται και τόσο ανετο το καθισμα... δε ξερω! Μαλλον πρεπει να δωσεις στην ανεση βαρος και σε τιποτα αλλο, ουτε καγκουρια ουτε σπορ ουτε εμφανιση ουτε τιποτα αλλο, think about it...

και στα λεω αυτα εχοντας κ εγω θεμα με μεση κ γονατο (ευτυχως κανενα απο τα 2 σοβαρο-κυριως εποχικο και συνεπεια κούρασης), ξεχνα τα σπορ χατς κλπ αν θες να σωθείς... η μεση μου περασε τελειωσε απο το 2020 κ μετα με τα suv αυτο ηταν, μετα απο αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας... τωρα με το αυτοματο θα ηρεμησει κ το γονατο μου κ τελος! χιλιες φορες να οδηγαω κατι που δε μου αρεσει τοσο παρα να βασανιζομαι κ να ποναω για να οδηγαω κατι που μου αρεσει! στο κατω κατω κ ξηρο dsg να παρεις και να σπασει στα 5 χρονια θα εχεις γλυτωσει τα λεφτα απο τις φυσιοθεραπείες και θα τα δωσεις εκει

*troc παντως εχει με 1 εβδομαδα παραδοση και ξεμπερδευεις, σου κανονιζω κ μια υπερσπεσιαλ τιμουλα κ δε βαζεις ουτε δανειο ουτε τιποτα... 😈

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι 3 μήνες στην Hyundai είναι στην καλύτερη 9! παθών ....μην ψαρώνετε σε όλους τόσο λένε....

επίσης SUV δεν σημαίνει απαραίτητα άνεση ανάρτησης.....

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
  • Sad 1
  • Δημιουργία νέου...