imr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, JailbrokenDiesel said: καλα ειπες κ εταιρειες που εχουν κανει αλματα στη σχεδιαση πλεον.. η BMW που την κοροιδεουυν με τις γκριλιερες της δλδ ειναι καλυτερη.. Θα δείξει σε 20 χρόνια πως θα φαίνεται και αν ήταν σωστή επιλογή οι ψησταριές. Μην βλέπεις που τώρα τρώει κράξιμο.
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε καλα ειπες κ εταιρειες που εχουν κανει αλματα στη σχεδιαση πλεον.. η BMW που την κοροιδεουυν με τις γκριλιερες της δλδ ειναι καλυτερη.. oμορφιά όχι αστεία....διαχρονική μάλιστα.... δεν βάζω τις πιο μικρές 3-4αρες.... SsangYong κατάντησε.... 3
@pnea1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Είδα από κοντά τη από κάτω. Είναι πιο χάλια απ ότι φαίνεται στην φώτο
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις ήρθα και είδα το troc Σιγά την διαφορά στην ποιότητα με το Leon Τρίζει στα ίδια σημεία στα χερούλια και τους αεραγωγούς Φτωχό εσωτερικό Δεν μου άρεσε Πάω στο C4 Υ.γ. πρέπει να φτιάξω Instagram να κάνω live 3 1
polyvios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μόλις ήρθα και είδα το troc Σιγά την διαφορά στην ποιότητα με το Leon Τρίζει στα ίδια σημεία στα χερούλια και τους αεραγωγούς Φτωχό εσωτερικό Δεν μου άρεσε Πάω στο C4 Υ.γ. πρέπει να φτιάξω Instagram να κάνω live Κάνε να μας λες και λίγα λόγια εκείνη την ώρα τα υπέρ και τα κατά... μετά κάνε reviews από αμάξια... 🤣 1
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις ήρθα και είδα το troc Καλα βρε πηγες και δε μου ειπες τιποτα; υγ κανεις δεν ειπε οτι ειναι audi ή mercedes, vw ειναι... To style ειδες κ σου φανηκε φτωχο; τουμπανο ειναι... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
Grim Ripper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις ήρθα και είδα το troc Σιγά την διαφορά στην ποιότητα με το Leon Τρίζει στα ίδια σημεία στα χερούλια και τους αεραγωγούς Φτωχό εσωτερικό Δεν μου άρεσε Πάω στο C4 Υ.γ. πρέπει να φτιάξω Instagram να κάνω live Youtube καλύτερα ή και twitch. 😛
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλα βρε πηγες και δε μου ειπες τιποτα; υγ κανεις δεν ειπε οτι ειναι audi ή mercedes, vw ειναι... To style ειδες κ σου φανηκε φτωχο; τουμπανο ειναι... Ε τι να σου πω μα κατέβεις Άλιμο? Έκπτωση 4700 στο C5 τελική τιμή 32 αυτόματο μόνο κάμερα λείπει που μπαίνει μετά 5
filarhos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, tsofras said: Ε τι να σου πω μα κατέβεις Άλιμο? Έκπτωση 4700 στο C5 τελική τιμή 32 αυτόματο μόνο κάμερα λείπει που μπαίνει μετά Το 130;;; Καλός και ψυχωμενος ο κινητήρας του, και νομίζω ότι είναι σχετικά ελαφρύ οπότε θα πηγαίνει ικανοποιητικά...
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Έκπτωση 4700 στο C5 τελική τιμή 32 αυτόματο μόνο κάμερα λείπει που μπαίνει μετά Καλοτάξιδο? 1
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μα γιατί λείπει το γκάλοπ και να πάρει ότι του διαλέξει ο λαός; C5 με τα μπουνια 2
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Αν πάρει το C5 του δίνω ένα 6μηνο να ψάχνει να το αλλάξει.🙃
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, filarhos είπε Το 130;;; Καλός και ψυχωμενος ο κινητήρας του, και νομίζω ότι είναι σχετικά ελαφρύ οπότε θα πηγαίνει ικανοποιητικά... E με φρενάει ο κινητήρας Το Tucson είναι καλύτερο σύνολο Α δεν έχει και ηλεκτρικούς καθρέφτες (ανοιγόμενους ) και ράγες οροφής
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε τι να σου πω μα κατέβεις Άλιμο? Έκπτωση 4700 στο C5 τελική τιμή 32 αυτόματο μόνο κάμερα λείπει που μπαίνει μετά Παίζει την ώρα που πηγές να μιλούσα με το διευθυντή. Ήμασταν κανένα μισάωρο στο τηλέφωνο. Να σου κανόνιζα να πάρεις ένα td Παρασκευή με Δευτέρα πρωί να αποκρυσταλλώσεις άποψη Πάντως τα βλέπω και τα ξαναβλέπω στο δρόμο, μεταξύ των δύο ισχυρότερων επίλογων σου προτιμώ το μίνι οπτικά. Βασικά ακόμα και τουοτα προτιμώ οπτικά από το φορμεντορ. Έκανες το c5 test drive? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις