tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, majnun είπε Δεν ειναι Β-SUV το 500-Χ. C είναι. Για το Renegade δεν κατέω. Το Χ πάντως πατάει στο πάτωμα Giulietta/Compass/Tonale με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω και ειναι μεγάλο αμάξι όπως και όλα του πατώματος. Μικρό που είχε φανεί όταν το είχα δει , αλλά μάλλον κάνω λάθος
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Εδώ εσείς μια χαρά είστε, έχετε ένα σωρό επιλογές. Εγώ τίποτα. Μόνο σε κατηγορία σούπερ μίνι. Ούτε καν σε μικρό τύπου γιαρις ( μπλιαχ ). Δεν υπάρχει μέλλον για εμένα μόνο σε κουπερ η fiat 500 μια ζωή. Κάτσε να δω κάνα abarth.
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Εδώ εσείς μια χαρά είστε, έχετε ένα σωρό επιλογές. Εγώ τίποτα. Μόνο σε κατηγορία σούπερ μίνι. Ούτε καν σε μικρό τύπου γιαρις ( μπλιαχ ). Δεν υπάρχει μέλλον για εμένα μόνο σε κουπερ η fiat 500 μια ζωή. Κάτσε να δω κάνα abarth. Ναι είδες μου είναι και εμένα πολύ εύκολο να επιλέξω απο τόσες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε εγω και το c3 aircross θα κοιταγα αλλα δε ξερω αν χωραει... 2 ώρες πριν, tsofras είπε Είχε και ένα καινούριο προσφορά στα 24 αυτόματο καλή έκδοση. σίγουρα ? εγώ που το φόρτωσα για πλάκα , απο τη βασική στα 19 σε αυτόματο και ότι έξτρα είχε πήγε 31+ 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ε φοβάμαι μήπως βγεί βάρκα το Tucson που με εξαίρεση την αίσθηση τιμονιού μου άρεσε όλο το σύνολο το παλιότερο του 2020 πάντως φεύγει ο κώλος για πλάκα , καμία σχέση με κούρσα , εξού και τα μπλμπλίκια ασφαλείας 1 ώρα πριν, majnun είπε Εν τω μεταξύ το συνειδητοποιήσατε ότι το έδωσε το αμάξι; δεν έβγαλε φωτό το άδειο πάρκινγκ ακόμα 😁
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε σίγουρα ? εγώ που το φόρτωσα για πλάκα , απο τη βασική στα 19 σε αυτόματο και ότι έξτρα είχε πήγε 31+ Έτρεχε η προσφορά (δεν ξέρω αν τρέχει ακόμη) και είχε ετοιμοπαράδοτο στα 24500 με το κλειδί Πολύ καλή τιμή σύμφωνα με τον ανταγωνισμό και για αυτά που προσφέρει Αλλά δεν μπορώ να το βλέπω , είναι σαν αυγό , δεν μου αρέσει Εδώ όταν το είχα κλείσει την πρώτη φορά πήγα και το ακύρωσα
tzampatzis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, tsofras said: Άντε να δούμε , πάντως και σήμερα έδειξε ότι πρέπει να σταματήσω να ψάχνω την καγκουριά και να επικεντρωθώ στην άνεση γιατί με σκότωσε η κίνηση το κάθισμα και ο συμπλέκτης Δύσκολο .... Το Formentor στα λεφτά που στο δίνει έχει και adaptive suspension? Γιατί στα review λένε καλά λόγια για την υλοποίηση του στο Formentor συγκεκριμένα, ακόμα και ο Marek Drives που είναι γκρινιάρης γενικά.
korakios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Αλλά δεν μπορώ να το βλέπω , είναι σαν αυγό , δεν μου αρέσει ναι ξέρω , το έχεις αναφέρει αρκετές φορές αλλά μήπως είναι καλύτερα να ισιώσεις και αντί για φυσιοθεραπείες πηγαίνεις σε ψυχολόγο όπου θα σου δείχνει καρτέλες με το αμάξι και θα απαντάς αυγό 😂 στην τελική σε 2-3 χρόνια το σπρώχνεις και ενδιάμεσα νοικιάζεις αμάξια που να σου αρέσουν αλλά θα ηρεμήσει το κορμί σου ενδιάμεσα
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι είδες μου είναι και εμένα πολύ εύκολο να επιλέξω απο τόσες επιλογές Αφού λεον θες. Τι το κουράζεις. Τον ασσο τον απεριψες , η α κλας πάει στα 41 μια καλή αυτόματη έκδοση, κσι το α3. Αυτά είναι.Απλα πράγματα. 1
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Το Formentor στα λεφτά που στο δίνει έχει και adaptive suspension? Γιατί στα review λένε καλά λόγια για την υλοποίηση του στο Formentor συγκεκριμένα, ακόμα και ο Marek Drives που είναι γκρινιάρης γενικά. Όχι δεν έχει στην έκδοση PACK , έχει στο VZ . Την βάζεις όμως με παραγγελία Η ανάρτηση σου είναι τόσο όσο για εμένα, είναι αρκετά άνετη για να μην κοπανάει και όσο σκληρή χρειάζεται για να μην γέρνει Οι μόνοι ενδοιασμοί είναι 1) Τιμή 2) Κάθισμα (έχει το ίδιο οπότε οκ καλύτερο απο άλλα π,χ, σειρά 1 αλλά χειρότερο απο Tucson, C5) 3) Πιθανά προβλήματα που με αγχώνουν Θα δω πως είμαι σε λίγες μέρες αφού μου φύγει η αίσθηση αποχωρισμού. Απλά επειδή με ξέρω , αυτή η περίοδος είναι και η χειρότερη για λάθος αποφάσεις 1
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Στιγμιότυπα από την αυριανή επίσκεψη τσοφρα σε αντιπροσωπεία σεατ για να κλείσει φορμεντορ https://twitter.com/InternetH0F/status/1704583974452961324 1
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Κάνω δήλωση. Σε λίγο καιρό ερχωμε. Θα πάω να δω μόνο το abarth 565 αυτόματο. Βλέπω το μσνουαλ πάει στα 24κ 160 αλογακια. Αν βγαίνει το αυτόματο στα 27 θα το σκεφτώ. Κανένα άλλο αυτοκίνητο. Μόνο αυτό. 2
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 ΜΗΝ παρεις αυτόματο Άμπαρθ. Ως πρώην κάτοχος Abarth 595 (δεν υπάρχει 565 ) απλά χαλάς τη συνταγή. 1
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, majnun είπε ΜΗΝ παρεις αυτόματο Άμπαρθ. Ως πρώην κάτοχος Abarth 595 (δεν υπάρχει 565 ) απλά χαλάς τη συνταγή. Αν δεν το πάρω αυτόματο βλεπω το κιβώτιο να σπάει πριν καν το πάμε σπίτι. Άκουσε με..Υπάρχει σοβαρός λόγος που αγοραζω μόνο αυτόματα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Και με το ΜΤΑ η ίδια πιθανότητα υπάρχει. Σοβαρά, είναι μάπα το συγκεκριμένο. Αργό και αναξιόπιστο. Και χαλάει και το χαρακτήρα του αμαξιού σφόδρα. 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, thodoris20s είπε Οι Γερμανοί παραδοσιακά έχουν πιο συντηρητικά σχέδια αλλά είναι τα πιο διαχρονικά. Δες Golf, A3, σειρά 1 από 2005 κλπ. Όλα κρατάνε μέχρι σήμερα εξαιρετικά. Δες αντίστοιχα ένα Hyundai του 2005 ή ένα Kia ή ένα Citroen. Τα βλέπεις σήμερα και είναι εμετός. καλα ειπες κ εταιρειες που εχουν κανει αλματα στη σχεδιαση πλεον.. η BMW που την κοροιδεουυν με τις γκριλιερες της δλδ ειναι καλυτερη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις