mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Seat leon fr plus με ηλιοροφη στα 32 και κάτι ψιλά. Μην βάλεις τίποτα έξτρα μια χαρά είναι και είσαι κομπλέ. Τι τα θες τα παραπάνω μια χαρά είναι. Αντε καλοταξιδο.
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, majnun είπε Εν τω μεταξύ το συνειδητοποιήσατε ότι το έδωσε το αμάξι; Πέρασε πολύ στα ψιλά. Θα περιμένω ρεπορτάζ από τα μεσηριανάδικα. άσε στις 4 το πρωί κοιμήθηκα από την στεναχώρια
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tsofras είπε άσε στις 4 το πρωί κοιμήθηκα από την στεναχώρια Έτσι και εγώ. Οπότε δίνω κάτι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Από την χαρά μου που το ξεφορτωθηκα όμως και γιατί το πρωί θα πάω να πάρω καινούριο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123 1
filarhos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 @tsofras για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα: Εγώ ακόμα σκέφτομαι το punto... Πολύ μου άρεσε και είχα περάσει πολύ καλά με αυτό (όχι σπορ αλλά πολλά ταξίδια). Πρακτικά δύο αυτοκίνητα μου έχω πουλήσει, την 146 δεν την δίνω περιμένει να γίνει ιστορική, και το πουντο με πείραξε. Για το mx5 ούτε που το σκέφτομαι, πέρασα καλά σε βόλτες και επισκευές και κάποια στιγμή θα πάρω άλλο για να το φτιάξω... Υ.Γ. Ο αδερφός μου παραγγέλνει ηλεκτρικό εταιρικό και είναι άμεσα στα με σειρά προτίμησης: ix1, q4 e Tron, eqa, eqb, c40. Αυτά είναι... Id δεν θέλει να δει γιατί όταν έρχεται θα οδηγάει το δικό μας και volvo το σκέφτεται γιατί είναι ίδιο με του πατέρα μας... 2
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Car.gr - Alfa Romeo Tonale '23 1.5 130HP MHEV SUPER DDCT Το έχει βάλει και άλλος , το χεις κάνει κάνα test? ίσως αξίζει η υπέρβαση βέβαια βλέπω 42κ η ti εκδοση με τα 160 αλογα κούτα 2
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NobodyRankXV είπε Car.gr - Alfa Romeo Tonale '23 1.5 130HP MHEV SUPER DDCT Το έχει βάλει και άλλος , το χεις κάνει κάνα test? ίσως αξίζει η υπέρβαση βέβαια βλέπω 42κ η ti εκδοση με τα 160 αλογα κούτα Ναι έχει ξανα πέσει στο τραπέζι (όπως και όλο ο κατάλογος αυτοκινήτων μέχρι τα 40 χιλιάρικα ) Δεν το έχω δει απο κοντά λόγω τιμής και εξοπλισμού 1
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, tsofras είπε άσε στις 4 το πρωί κοιμήθηκα από την στεναχώρια για το μόνο αμάξι που στενοχωρήθηκα ήταν το 1ο που απέκτησα με τα χρήματά μου. 3
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, filarhos είπε @tsofras για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα: Εγώ ακόμα σκέφτομαι το punto... Πολύ μου άρεσε και είχα περάσει πολύ καλά με αυτό (όχι σπορ αλλά πολλά ταξίδια). Πρακτικά δύο αυτοκίνητα μου έχω πουλήσει, την 146 δεν την δίνω περιμένει να γίνει ιστορική, και το πουντο με πείραξε. Για το mx5 ούτε που το σκέφτομαι, πέρασα καλά σε βόλτες και επισκευές και κάποια στιγμή θα πάρω άλλο για να το φτιάξω... Υ.Γ. Ο αδερφός μου παραγγέλνει ηλεκτρικό εταιρικό και είναι άμεσα στα με σειρά προτίμησης: ix1, q4 e Tron, eqa, eqb, c40. Αυτά είναι... Id δεν θέλει να δει γιατί όταν έρχεται θα οδηγάει το δικό μας και volvo το σκέφτεται γιατί είναι ίδιο με του πατέρα μας... Ix1 ψηφίζω 😎
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Ix1 ψηφίζω 😎 Εγώ ψηφίζω mini cooper works sp cabrio . Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.Αυτο είναι αυτοκίνητο. Είχα κάνει τεστ το απλό το works και έπαθα πλάκα. Τι τρελλο αμάξι είναι.Καθομαστε τώρα και λέμε για σουβ , χατσ κλπ. Σαν τα κάμπριο τίποτε άλλο. Να εινσι και πάνω από 200 αλογάκια είναι το απόλυτο fun to drive. Έστω ένα ταπεινό mx5. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123 2
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι έχει ξανα πέσει στο τραπέζι (όπως και όλο ο κατάλογος αυτοκινήτων μέχρι τα 40 χιλιάρικα ) Δεν το έχω δει απο κοντά λόγω τιμής και εξοπλισμού Δε θυμάμαι να έχουμε συζητήσει για Jeep Compass και Renegade. Και γιατί απορρίπτεις το 500X Sport ; Όλα διατίθενται με mild Hybrid κινητηρα 130 άλογα και αυτόματο κιβώτιο.
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ ψηφίζω mini cooper works sp cabrio . Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.Αυτο είναι αυτοκίνητο. Είχα κάνει τεστ το απλό το works και έπαθα πλάκα. Τι τρελλο αμάξι είναι. Εταιρικο cabrio δε παιζει 😅 καλα θα ηταν αλλα ουτε ηλιοροφες δεν επιτρεπουν καλα καλα... και νομιζω το works δε βγαινει ηλεκτρικο 1
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Εταιρικο cabrio δε παιζει 😅 καλα θα ηταν αλλα ουτε ηλιοροφες δεν επιτρεπουν καλα καλα... και νομιζω το works δε βγαινει ηλεκτρικο Από ότι νας είπαν μάλλον τα τελευταία βενζίνη θα είναι επόμενα μίνι που βγαίνουν το 24. Μετά όλα ηλεκτρικά θα βγάζει η μίνι. 2
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Από ότι νας είπαν μάλλον τα τελευταία βενζίνη θα είναι επόμενα μίνι που βγαίνουν το 24. Μετά όλα ηλεκτρικά θα βγάζει η μίνι. αμαρτια...κριμας! 1
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, majnun είπε Δε θυμάμαι να έχουμε συζητήσει για Jeep Compass και Renegade. Και γιατί απορρίπτεις το 500X Sport ; Όλα διατίθενται με mild Hybrid κινητηρα 130 άλογα και αυτόματο κιβώτιο. To Renegade και το 500X είναι απο τα B-SUV που δεν μου κάθονται καλά , σε C-SUV νιώθω την διαφορά
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε To Renegade και το 500X είναι απο τα B-SUV που δεν μου κάθονται καλά , σε C-SUV νιώθω την διαφορά Δεν ειναι Β-SUV το 500-Χ. C είναι. Για το Renegade δεν κατέω. Το Χ πάντως πατάει στο πάτωμα Giulietta/Compass/Tonale με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω και ειναι μεγάλο αμάξι όπως και όλα του πατώματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις