Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, imr είπε

Θα το κρατήσεις τελικά? 

Μου πέρασε από το μυαλό τώρα που έχουν ανέβει όλα τα αυτοκίνητα ενώ εγώ το πήρα 24700 ενώ έχει πάει τώρα 27400. Αντε κσι το βγάζω στο καρ 22500 , 1κ κάτω από το πιο χαμηλή έκδοση που έχει. Τι να παρω ;   Να βάλω και 2 3κ να πάω στα 25κ για αγορά καινούριου το πάτημα του μίνι δεν το έχει κανένα μα κανένα στην κατηγορία του. 

Για να μην λέω πολλά ορίστε μια κριτική της γυναίκας που πήγε και έκανε τεστ ένα αυτοκίνητο της ίδιας κατηγοριας. Δύο μήνες πριν λήξει η εγγύηση θα ψάχνω. Τώρα όχι.

Screenshot_20230925_170159_Messenger~2.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Είχε και ένα καινούριο προσφορά στα 24 αυτόματο καλή έκδοση.

Αλλά δεν, το φοβάμαι στις στροφές

Βασικά όλα τα φοβάμαι στο body roll πλην του Formentor που και αυτό οκ αλλά hatchback δεν είναι 

εμενα προσωπικα μετα απο sedans & sport hatch δε μου φανηκε να υφισταται θεμα body roll ουτε στο audi ουτε στο kamiq... στο kodiaq το συζηταμε, ειναι ελαφρως βαρκα αν το πιεσεις πολυ σε στροφες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dstilio είπε

C5 είναι και φαρδύ. Δεν είναι τόσο το μήκος στα 4.5 είναι και το φάρδος που παίζει μεγάλο ρόλο στην αίσθηση του αυτοκινήτου στο γκαράζ, παρκάρισμα, και στενά.

Με το 5008 στα 4.64 αλλά εξίσου φαρδύ, για πρώτη φορά ένιωσα βλάκας οδηγός καθώς παραλίγο να φρακαρω σε στενό δρομάκι σε χωριό, σε στροφή, σαν τα πούλμαν στην Αράχωβα. Μέχρι αυτό ήμουν πολύ περήφανος για τις οδηγικές μου ικανότητες.
το C5 είναι για τρίτεκνους!

Αλλα οκ η μέση σου θα ξένοιασει. Θα πας Θεσσαλονίκη χωρίς στάση και θα είσαι ξεκούραστος.

Μεταξύ c5 και c3 δεν υπάρχει το C4; Δεν έχει ανανεωθεί αυτό;

Να αυτά φοβάμαι

Έχει βγάλει νέο C4 δεν με τρελαίνει το καλούπι.

Βασικά τα Citroen είναι τέρμα άνετα, αλλά λόγω της άνεσης είναι και τέρμα πλαδαρά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Για να μην λέω πολλά ορίστε μια κριτική της γυναίκας που πήγε και έκανε τεστ ένα αυτοκίνητο της ίδιας κατηγοριας. Δύο μήνες πριν λήξει η εγγύηση θα ψάχνω. Τώρα όχι.

και παλι μη ψαχνεις, μια χαρα ειναι το αμαξι δεν εχει αναγκη... στα 6-7 χρονια το συζηταμε... ;)

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Να αυτά φοβάμαι

Έχει βγάλει νέο C4 δεν με τρελαίνει το καλούπι.

Βασικά τα Citroen είναι τέρμα άνετα, αλλά λόγω της άνεσης είναι και τέρμα πλαδαρά 

ε ενταξει αλλο το 4.64... κ εγω με το 4,7 σε καποια σημεια νιωθω ζορικα...

εσυ πρεπει ως τα 4.5 να πας κ θα εισαι οκ

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

διαφωνώ κάθετα!

πχ Citroen C4 μοντέλο του 2005 

39326-1_ex.JPG

και Audi A3 2005

audi%20a3%202005%20(1).jpg?itok=AWaQI5-h

Και από αυτές τις εικόνες συμπεραίνεις ότι το C4 κρατάει καλύτερα; :D Με το κάθετο το τζάμι πίσω την αηδία; Με εκείνο το καντραν στην μέση που βλέπεις απλά την ταχύτητα και τα σκληρά πλαστικά που έτριζαν από τον πρώτο μήνα; Είχα μέχρι πριν 3 μήνες το Α3 της φωτογραφίας αλλά το sportback. 18 χρονών αυτοκίνητο και μέχρι σήμερα δεν έτριξε τίποτα. Σε αντίθεση με το καινούργιο που πήρα τώρα που ήδη έχει αρχίσει τα τριξιματάκια.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Και από αυτές τις εικόνες συμπεραίνεις ότι το C4 κρατάει καλύτερα; :D Με το κάθετο το τζάμι πίσω την αηδία; Με εκείνο το καντραν στην μέση που βλέπεις απλά την ταχύτητα και τα σκληρά πλαστικά που έτριζαν από τον πρώτο μήνα; Είχα μέχρι πριν 3 μήνες το Α3 της φωτογραφίας αλλά το sportback. 18 χρονών αυτοκίνητο και μέχρι σήμερα δεν έτριξε τίποτα. Σε αντίθεση με το καινούργιο που πήρα τώρα που ήδη έχει αρχίσει τα τριξιματάκια.

αδερφέ Audi A4 1800 tsi έχω εδώ και 7 χρόνια.

είναι το ίδιο αμάξι σχεδιαστικά από το πρώτο Α4.....νισάφι βαρεθήκαμε....

• Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

με διαφορά προτιμω εμφανισιακα το Α3...

περι ορεξεως ειναι αυτα παιδια...

• Like 3
Δημοσ.
5 minutes ago, thodoris20s said:

Έτσι είναι, τα γερμανικά έχουν κρατήσει απίστευτα καλά στον χρόνο, ακόμα και τα περίεργα σχέδια όπως το ΤΤ έγιναν κλασικά. 

23 minutes ago, tsofras said:

Είχε και ένα καινούριο προσφορά στα 24 αυτόματο καλή έκδοση.

Αλλά δεν, το φοβάμαι στις στροφές

Βασικά όλα τα φοβάμαι στο body roll πλην του Formentor που και αυτό οκ αλλά hatchback δεν είναι 

Έχεις δοκιμάσει το c3? 

Γενικά σε νορμάλ συνθήκες και όχι πίεση δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό θέμα με body roll σε κάποιο suv. 

Μπορείς να πάρεις και κάτι στα λεφτα σου να κάνεις τη δουλειά σου και ταξίδια και ένα δεύτερο για γούστα. Κάποτε είχες πει ότι έχεις απωθημένο rx8. Γιατί να μην πάρεις c3 aircross και rx8 με λιγότερα χρήματα στο σύνολο από το Formentor? 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

αδερφέ Audi A4 1800 tsi έχω εδώ και 7 χρόνια.

είναι το ίδιο αμάξι σχεδιαστικά από το πρώτο Α4.....νισάφι βαρεθήκαμε....

Τέτοια φάση δλδ. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imr είπε

Έτσι είναι, τα γερμανικά έχουν κρατήσει απίστευτα καλά στον χρόνο, ακόμα και τα περίεργα σχέδια όπως το ΤΤ έγιναν κλασικά. 

Έχεις δοκιμάσει το c3? 

Γενικά σε νορμάλ συνθήκες και όχι πίεση δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό θέμα με body roll σε κάποιο suv. 

Μπορείς να πάρεις και κάτι στα λεφτα σου να κάνεις τη δουλειά σου και ταξίδια και ένα δεύτερο για γούστα. Κάποτε είχες πει ότι έχεις απωθημένο rx8. Γιατί να μην πάρεις c3 aircross και rx8 με λιγότερα χρήματα στο σύνολο από το Formentor? 

E δεν λέει τώρα να πληρώνω 2 τέλη 2 ασφάλειες

Τα έχω φοβηθεί τα SUV απο το 2008 που σχεδόν ξέρναγαν τα παιδιά την πρώτη φορά που πήγαμε σε ήπιες στροφές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τα έχω φοβηθεί τα SUV απο το 2008 που σχεδόν ξέρναγαν τα παιδιά την πρώτη φορά που πήγαμε σε ήπιες στροφές

κακως τα φοβασαι...

ασε το 2008, το 2008 ειναι βαρκα δεν ειναι SUV... παιζει να ένα απο τα 3 ειναι απο τα χειροτερα αμαξια που εχω μπει την τελευταια πενταετία... ισως και απο αυτο να ξερναγαν τα παιδια (απο το ποσο χαλια αμαξι ειναι) 😂

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

κακως τα φοβασαι...

ασε το 2008, το 2008 ειναι βαρκα δεν ειναι SUV... παιζει να ένα απο τα 3 ειναι απο τα χειροτερα αμαξια που εχω μπει την τελευταια πενταετία

Ε φοβάμαι μήπως βγεί βάρκα το Tucson που με εξαίρεση την αίσθηση τιμονιού μου άρεσε όλο το σύνολο

Αν και ο Νίκος λέει ότι είναι κομπλέ

Το C5 χάνει και στο μηχανικό σύνολο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

E δεν λέει τώρα να πληρώνω 2 τέλη 2 ασφάλειες

Εάν είχες οδηγήσει το καπτουρ του 2014 που ειχα πάρει δεν θα είχες ενδοιασμούς για τα ψευτοsuv. Θα τα είχες απορρίψει μια και καλή και δεν θα ξανασχολιοσουν.

ξεγράψε τα σουβ. Βαλε X . Δεν είναι για έμας αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το συνειδητοποιήσατε ότι το έδωσε το αμάξι;

Πέρασε πολύ στα ψιλά.

Θα περιμένω ρεπορτάζ από τα μεσηριανάδικα.

• Δημιουργία νέου...