Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john1987 είπε

Κάτι μικρό με φυσικό αέριο το έχεις σκεφτει;

Με τις απαιτήσεις που έχεις παντως το να πας σε μικρότερο αμάξι θα σου κακοφανει και δεν ξέρω αν οικονομικά γλιτώσεις τόσα πολλά λεφτά.

Μπα αφού δεν κάνω χιλιόμετρα δεν με ενοχλεί το καύσιμο

Σίγουρα θα μου κακοφανει το μικρότερο αμάξι αλλά αν το 90% των χιλιομέτρων είναι Αθήνα βολεύει το μέγεθος

Οικονομικά αν πάρω κάτι με 14000€ γλυτώνω περίπου 7000€ μαζί με την χασουρα

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπα αφού δεν κάνω χιλιόμετρα δεν με ενοχλεί το καύσιμο

Σίγουρα θα μου κακοφανει το μικρότερο αμάξι αλλά αν το 90% των χιλιομέτρων είναι Αθήνα βολεύει το μέγεθος

Οικονομικά αν πάρω κάτι με 14000€ γλυτώνω περίπου 7000€ μαζί με την χασουρα

Σε έλεγα να πάρεις το leon σε tgi δε με άκουγες, θα τα κάναμε ανταλλαγή 😂 

Το έχω στρώσει πλέον 101.000χλμ 

😎

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, terry308 είπε

Σε έλεγα να πάρεις το leon σε tgi δε με άκουγες, θα τα κάναμε ανταλλαγή 😂 

Το έχω στρώσει πλέον 101.000χλμ 

😎

Μα θα σαπίσει το αέριο

Πήγα να βάλω βενζίνη στο C3 , οκ δεν έχει σχέση χωροταξικά οδηγικά με το Leon αλλά τρελαίνομαι που αλλάζω ταχύτητα σε αμάξι 12000€ και δεν ακούγεται τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Κάτι μικρό με φυσικό αέριο το έχεις σκεφτει;

Με τις απαιτήσεις που έχεις παντως το να πας σε μικρότερο αμάξι θα σου κακοφανει και δεν ξέρω αν οικονομικά γλιτώσεις τόσα πολλά λεφτά.

μικρό αυτόματο με cng δε βγαίνει , αλλά και να έβγαινε δεν κάνει χλμ οπότε δεν έχει νόημα .Για βενζίνη είναι , ούτε καν υβριδικό

Για cng είναι η γυναίκα του και πιστεύω αν το δικό της C3 ήταν αυτόματο θα είχε τελειώσει νωρίτερα η όλη φάση

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω πάντως αγγελίες καλύτερα και όλα τα μικρά 3-4 ετών έχουν διαφορά 2-3000 από τα καινούργια

Αν δεν πάρεις 7ετιας + λίγα είναι αυτά που έχουν νορμάλ τιμή

Δημοσ.

Δεν έχω γράψει ποτέ , σε βλέπω όμως και ταλαιπωρείσαι πολύ και ίσως άδικα.

Να προτείνω λοιπόν κάτι ριζοσπαστικό; Γιατί δεν ξαναπαίρνεις το προηγούμενο λεον σε χειροκίνητο σε μια νορμάλ τιμή που δεν τρίζει δεν κάνει δεν ράνει και τα ρέστα να σου μείνουν τσέπη.Αφού έχεις κολλήσει με το λεόν και τέρμα, ό,τι και να πάρεις (που να μην ξεπερναει τα 30κ) θα σου ξινίζει.

Τυχαία αγγελία Car.gr - Seat Leon '20 1.5 TSI Style

Σίγουρα το καινούργιο είναι πιο ωραίο ,αλλά δεν το λες και άσχημο το συγκεκριμένο και έχεις και ρέστα 7κ

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, jeik είπε

Δεν έχω γράψει ποτέ , σε βλέπω όμως και ταλαιπωρείσαι πολύ και ίσως άδικα.

Να προτείνω λοιπόν κάτι ριζοσπαστικό; Γιατί δεν ξαναπαίρνεις το προηγούμενο λεον σε χειροκίνητο σε μια νορμάλ τιμή που δεν τρίζει δεν κάνει δεν ράνει και τα ρέστα να σου μείνουν τσέπη.Αφού έχεις κολλήσει με το λεόν και τέρμα, ό,τι και να πάρεις (που να μην ξεπερναει τα 30κ) θα σου ξινίζει.

Τυχαία αγγελία Car.gr - Seat Leon '20 1.5 TSI Style

Σίγουρα το καινούργιο είναι πιο ωραίο ,αλλά δεν το λες και άσχημο το συγκεκριμένο και έχεις και ρέστα 7κ

Το έχω παρκαρισμένο το συγκεκριμένο εδώ και καιρό

Το έχω σκεφτεί παρά πολλές φορές απλά φοβάμαι μην πετύχω πάλι κάποιο με το ίδιο θέμα στο κιβώτιο

Δημοσ.

Εγώ δε θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο με αυτές τις τιμές.

Θωμά έχεις ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο με σπορ αίσθηση - ή το παίρνεις απόφαση και πηγαίνεις σε μικρότερη κατηγορία (τύπου Polo) σε μεταχειρισμένο, που αμφιβάλλω αν βρεις αξιόλογο στα 10κ (κατά πάσα πιθανότητα θα μας λες ότι δε σε χωράει και δεν είναι άνετο) ή κάνεις το κομμάτι σου και παίρνεις φουλ έξτρα bmw 118.

By the way το Polo είναι φοβερά άνετο αυτοκίνητο (αρκετά κοντά στο Golf).

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, john1987 είπε

Εγώ δε θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο με αυτές τις τιμές.

Θωμά έχεις ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο με σπορ αίσθηση - ή το παίρνεις απόφαση και πηγαίνεις σε μικρότερη κατηγορία (τύπου Polo) σε μεταχειρισμένο, που αμφιβάλλω αν βρεις αξιόλογο στα 10κ (κατά πάσα πιθανότητα θα μας λες ότι δε σε χωράει και δεν είναι άνετο) ή κάνεις το κομμάτι σου και παίρνεις φουλ έξτρα bmw 118.

By the way το Polo είναι φοβερά άνετο αυτοκίνητο (αρκετά κοντά στο Golf).

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη το βράδυ λέω θα το δώσω το πρωί ξυπνάω και λέω θα το κρατήσω.

Όπως ξαναειπα σε καινούριο ακριβό δεν πάω. Το λάθος με το ακριβό αμάξι για την χρήση που κάνω πλέον το έχω καταλάβει για τα καλά.

Το μεταχειρισμένο το σκέφτομαι μόνο για το οικονομικό κομμάτι σίγουρα ότι και αν πάρω δεν θα έχει σχέση με το Leon

To Tai chi το σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου οπότε θα συνεχίσω με περπάτημα και γυμναστική από το σπίτι.

Το αμάξι παίζει να μην κουνιέται για εβδομάδες πλέον γιατί την ώρα που έχουν δραστηριότητες τα παιδιά έχει γυρίσει η γυναίκα και αγγλικά τα πάω με τα πόδια

Τα λεφτά των δόσεων θα μπορούσαν να είναι ένα διήμερο τον μήνα , όπως ξαναειπα έκανα λάθος υπολογισμούς λόγω της καραντίνας

Δεν θα πεινάσουμε αν το κρατήσω αλλά για μία διετία μέχρι να τελειώσει και το C3 θα είμαστε λίγο σφιγμένοι για άσχετα έξοδα

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τα λεφτά των δόσεων θα μπορούσαν να είναι ένα διήμερο τον μήνα , όπως ξαναειπα έκανα λάθος υπολογισμούς λόγω της καραντίνας

Νομιζω βρηκες τι πραγματικα σε χαλαει στο αμαξι-πλεον του αυχενικου οταν οδηγας για ωρα που ειναι λιγο random κατασταση αν εχω καταλαβει σωστα. Και μετα ναι, τα κλακ-κλακ γινονται νταουλια σταυτια σου για κατι που εχει ερθει ακριβο στα μετρα σου και χωρις να κινειται. Οπως και τα χερουλια που ανεφερες νομιζω; Δηλ. σε ενοχλει το παραμικρο γιατι ειναι αχρειαστα ακριβο για τη δουλεια που θες να σου κανει.

ΥΓ. Μια γνωμη λεω, ετσι; Μην παρεξηγηθω.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, atrigane είπε

Νομιζω βρηκες τι πραγματικα σε χαλαει στο αμαξι-πλεον του αυχενικου οταν οδηγας για ωρα που ειναι λιγο random κατασταση αν εχω καταλαβει σωστα. Και μετα ναι, τα κλακ-κλακ γινονται νταουλια σταυτια σου για κατι που εχει ερθει ακριβο στα μετρα σου και χωρις να κινειται. Οπως και τα χερουλια που ανεφερες νομιζω; Δηλ. σε ενοχλει το παραμικρο γιατι ειναι αχρειαστα ακριβο για τη δουλεια που θες να σου κανει.

ΥΓ. Μια γνωμη λεω, ετσι; Μην παρεξηγηθω.

Δεν έχω παρεξηγησει ποτέ καμία γνώμη για αυτό συνεχίζω και γράφω και εγώ ότι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ήμουν 100% ευχαριστημένος με το αμάξι δεν θα σκεφτόμουν όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά όπως σωστά είπες όταν σε χαλάει κάτι αρχίζεις και σκέφτεσαι διαφορετικά. Θα μπορούσα να έχω οτιδήποτε άλλο που τρίζει , κάνει κλακ κλακ το κιβώτιο και του βάζω βεντούζα για GPS με το 50% των χρημάτων

Ότι πούλησα το προηγούμενο δεν θα το ξεπεράσω

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν έχω παρεξηγησει ποτέ καμία γνώμη για αυτό συνεχίζω και γράφω και εγώ ότι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ήμουν 100% ευχαριστημένος με το αμάξι δεν θα σκεφτόμουν όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά όπως σωστά είπες όταν σε χαλάει κάτι αρχίζεις και σκέφτεσαι διαφορετικά. Θα μπορούσα να έχω οτιδήποτε άλλο που τρίζει , κάνει κλακ κλακ το κιβώτιο και του βάζω βεντούζα για GPS με το 50% των χρημάτων

Ότι πούλησα το προηγούμενο δεν θα το ξεπεράσω

Χιλιόμετρα πολλά δεν κάνεις , έχεις την τρέλα για τα αυτοκίνητα συν ότι το αυτοκίνητο το θέλει πιο πολύ η γυναίκα .δλδ σχεδόν οπωσ εγώ. Εγώ αντί για δύο αυτοκίνητα πήρα ένα και καλό  μήπως να το σκεφτείς να τα δώσεις και τα δύο και να οάσεις ένα και καλό. Βασικά ότι θέλει η γυναίκα αλλά να έχει και τα αλογάκια του να βγάζεις και εσύ γούστα  Εγώ έτσι έκανα. Ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να εξυπηρετεί την γυναίκα για τις μετακινήσεις στην πόλη αλλά βα βγάζω και εγώ γούστα   Ένταξη εγώ έχω και την μηχανή να κινουμε αν το θέλουμε και οι δύο το αυτοκίνητο .

Τελικό συμπέρασμα έχεις σκεφτεί να δώσεις και τα δύο και να έχεις ένα;

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mp123 είπε

Χιλιόμετρα πολλά δεν κάνεις , έχεις την τρέλα για τα αυτοκίνητα συν ότι το αυτοκίνητο το θέλει πιο πολύ η γυναίκα .δλδ σχεδόν οπωσ εγώ. Εγώ αντί για δύο αυτοκίνητα πήρα ένα και καλό  μήπως να το σκεφτείς να τα δώσεις και τα δύο και να οάσεις ένα και καλό. Βασικά ότι θέλει η γυναίκα αλλά να έχει και τα αλογάκια του να βγάζεις και εσύ γούστα  Εγώ έτσι έκανα. Ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να εξυπηρετεί την γυναίκα για τις μετακινήσεις στην πόλη αλλά βα βγάζω και εγώ γούστα   Ένταξη εγώ έχω και την μηχανή να κινουμε αν το θέλουμε και οι δύο το αυτοκίνητο .

Τελικό συμπέρασμα έχεις σκεφτεί να δώσεις και τα δύο και να έχεις ένα;

Ναι το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά σε λίγο καιρό θα πηγαίνω κάποιες ημέρες και στο γραφείο οπότε θα χρειάζομαι αμάξι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά σε λίγο καιρό θα πηγαίνω κάποιες ημέρες και στο γραφείο οπότε θα χρειάζομαι αμάξι

Εγώ αφού δεν με ικανοποιούν το λεον θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα σμαρτ με 6=7 κ για την πάρτη μου  που βρίσκεις κάτι πολύ καλό του 14. Οκ σμαρτακι είναι γουστόζικο και μουρατο. Έτσι θα έβαζα και 5κ στην άκρη. Το σμαρτ οπότε να το πουλήσεις δεν θα χάσεις σχεδόν τίποτα.Μαζευρισ χρήματα και σε δύο χρόνια παίρνεις ότι γουστάρεις κούτα. Για διακοπές πασ και με το c3.

Εγώ από ρχ8 πηγα σε ι20 μτχ.Μια χαρά ήταν.σε καλό μου βγήκε οικονομικά.  Μην δώσεις 14 κ για μτχ που θα ξενερώνεις την ζωή σου. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγώ αφού δεν με ικανοποιούν το λεον θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα σμαρτ με 6=7 κ για την πάρτη μου  που βρίσκεις κάτι πολύ καλό του 14. Οκ σμαρτακι είναι γουστόζικο και μουρατο. Έτσι θα έβαζα και 5κ στην άκρη. Το σμαρτ οπότε να το πουλήσεις δεν θα χάσεις σχεδόν τίποτα.Μαζευρισ χρήματα και σε δύο χρόνια παίρνεις ότι γουστάρεις κούτα. Για διακοπές πασ και με το c3.

Εγώ από ρχ8 πηγα σε ι20 μτχ.Μια χαρά ήταν.σε καλό μου βγήκε οικονομικά.  Μην δώσεις 14 κ για μτχ που θα ξενερώνεις την ζωή σου. 

Το έχω σκεφτεί το σμαρτακι αλλά αν χρειαστεί να πάω κάπου τ; 2 παιδιά δεν θα βολεύει

• Δημιουργία νέου...