paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Με βάλατε και εμένα στο τριπακι.. Κάτι είπατε για το Anenger ότι έχει προβλήματα... ετσι φαινεται... και μαλιστα σοβαρό (με το φρεναρισμα)... 4 λεπτά πριν, sargus είπε Αν θέλεις SUV, με κάθε υποκειμενικότητα (ξανά) πάρε Tonale. στηριζω τοναλε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330616815-alfa-romeo-tonale και θα το ξαναποστάρω μεχρι να παει να τη δει 😅 @NTC Labs τι λες; υγ εαν ηταν γυρω στα 33-34 η τοναλε ευκολα εδινα το audi για να την παρω...! 2
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, sargus είπε Θωμά, αν δε θέλεις SUV, νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι το civic (το λέω φυσικά με υποκειμενικότητα). Θα πας μόνο να κάτσεις μέσα σε ένα να δεις αν βολέυεσαι! Αν ναι, κλείστο άμεσα. Στο δρόμο πιθανά είναι καλύτερο από όλα τα άλλα που σκέφτεσαι. Και θα ησυχάσεις για πολλά, πάρα πολλά χρόνια. Ούτε τριξίματα, ούτε ζημιές, ούτε λαμπάκια ούτε καν μάστορες: Αν θες αγοράζεις και ένα βαρέλι λάδι και του τα αλλάζεις εσύ γιατί για καμιά 20ετία δεν πρόκειται να σου ζητήσει τίποτα άλλο....peace of mind: δεν ξέρω για εσένα, αλλά για εμένα -στην ηλικία μου- είναι πολύ σημαντικό! Αν θέλεις SUV, με κάθε υποκειμενικότητα (ξανά) πάρε Tonale. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να φτάσω τόσο , αν όμως ήταν να δώσω 37 για Formentor , θα πήγαινα να δώ το Civic και θα έδινα 1500ε παραπάνω 1
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε θωμα, δε ξαναπας μια βολτα απο τη σιτροεν; και σταματα και σε μια AR... ετσι για το γουστο... οι μεταχειρισμενες 2αρες που εβαλα πιο πανω δε σε ψηνουν; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Ρε θωμα, δε ξαναπας μια βολτα απο τη σιτροεν; και σταματα και σε μια AR... ετσι για το γουστο.. Citroen ? Που να έχει και alfa?
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Citroen ? Που να έχει και alfa? δε νομιζω οτι θα βρεις 2 σε 1... αλλα ισως στο δρομο σου 😁 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Σας αρέσει δηλ η Tonale? Ή επειδή είναι Alfa την γουστάρετε? πανάκριβη εντελώς ασύνδετη σχεδιαστικά μπρος και πίσω μοτέρ για γέλια Χίλιες φορές την Hondaρα από αυτή την αηδία. 6
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Σας αρέσει δηλ η Tonale? Ή επειδή είναι Alfa την γουστάρετε? πανάκριβη εντελώς ασύνδετη σχεδιαστικά μπρος και πίσω μοτέρ για γέλια Χίλιες φορές την Hondaρα από αυτή την αηδία. Θα συμφωνήσω στη τιμή , στο μοτέρ και σχεδιαστικά οκ μου αρέσει μπροστά και το εσωτερικό Πάω να καβαλήσω τελευταία φορά το αμάξι για φυσιοθεραπεία Θα δω πως θα μου τη σβουρίξει , έχω μία αίσθηση ότι θα το μετανιώσω
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Απλά βλέπω το Σιβίκ έχει μήκος οριακό για σένα (4,55μ).
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Απλά βλέπω το Σιβίκ έχει μήκος οριακό για σένα (4,55μ). Ναι και αυτός είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας Νιώθω ότι δεν χάνω λεφτά με την πώληση αλλά ουσιαστικά χάνω 7 χιλιάρικα με τις τιμές του σήμερα + άλλα τόσα για νέο αυτοκίνητο Αναποφάσιστος είμαι Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από tsofras
sargus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, dtk-386 said: Σας αρέσει δηλ η Tonale? Ή επειδή είναι Alfa την γουστάρετε? πανάκριβη εντελώς ασύνδετη σχεδιαστικά μπρος και πίσω μοτέρ για γέλια Χίλιες φορές την Hondaρα από αυτή την αηδία. Χίλιες φορές την Hondara, ναι, αλλά: -Πανάκριβη σε σχέση με τι; για βάλτα κάτω με τα ανταγωνιστικά Γερμανικά και Γαλλικά. Φτηνή μπορεί να σου φανεί στο τέλος. -Το ντιζάιν είναι υποκειμενικό. Για εμένα ας πούμε είναι υπέροχη μπρος και πίσω! -Μοτερ για γέλια γιατί; Επειδή δεν έχει ενδιάμεσες επιλογές γύρω στα 200-250 άλογα; Μα τα περισσότερα SUV που πουλιούνται ούτως ή άλλως παίζουν ανάμεσα στα 130-150 άλογα. Η Tonale παίζει στα 130 και 160 άλογα. Ταμάμ για Ελλάδα δηλαδή. 5
imr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, tsofras said: Ναι και αυτός είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας Νιώθω ότι δεν χάνω λεφτά με την πώληση αλλά ουσιαστικά χάνω 7 χιλιάρικα με τις τιμές του σήμερα + άλλα τόσα για νέο αυτοκίνητο Αναποφάσιστος είμαι Μία χαρα το δίνεις, σχεδόν όσο το πήρες. Σε 1 χρόνο θα χάσεις πολύ περισσότερα. 1
GeorgeTrzs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Στα 42,5Κ πλέον... https://autoholix.com/2023/09/25/alfa-romeo-tonale-hybrid-160-vgt-ti/
NobodyRankXV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Πανέμορφη η Tonale πολύ ωραία σε κόκκινη αλλά σε αυτό το πράσινο ειδικά δεν υπάρχει..
zanskou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 κουκλα είναι η άτιμη. αλλά 42,5 χιλιάδες για να κάνω βόλτα από το σπίτι-συνεργείο και πίσω ειναι too much
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε δε νομιζω οτι θα βρεις 2 σε 1... αλλα ισως στο δρομο σου 😁 Δεν τον λυπασε τον Θωμά. Σιντροεν ; Όχι πες του και dacia που έχει ο τραγουδιστής στον δρόμο του είναι. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα. Θωμά σιντροεν ούτε από έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις