imr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, paylidis said: αυτο πιστευω και εγω... κυριολεκτικα τα θεωρω πεταμενα τα τόσα λεφτα για σεατ γιατι ποσο ειχε; αλλα κ παλι ισως ξεφευγει για το θωμα, βεβαια ειναι αμαξι που δε το αλλαζεις ευκολα καθως δε θα βρισκεις αξιο αντικαταστατη... Δεν πρόσεξα λεπτομέρειες, απλά είδα την Ισμήνη που ανέβασε ποστ διαφήμιση 😂 Πάντως η 218 νομίζω είναι ιδανικό για τον Θωμά 1
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε τη grand coupe ελεγα και εγω να δει... δε του αρεσε το καθισμα απο οτι καταλαβα.. όχι σου λέω της Χ2 δεν μου άρεσε 😂 Η άλλη είναι 4.6 μέτρα
imr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 27 minutes ago, tsofras said: όχι σου λέω της Χ2 δεν μου άρεσε 😂 Η άλλη είναι 4.6 μέτρα Δεν χωράει στο πάρκινγκ?
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, imr είπε Δεν χωράει στο πάρκινγκ? Οριακά , θα παίρνω χώρο απο της γυναίκας που ανοίγει την πόρτα και παρκάρει απο πίσω Απο 4.5 και επάνω ζορίζει πάρα πολύ στο parking και στο μπες βγες με τις γωνίες που έχει η πυλωτή . Ένας απο τους λόγους που προσπαθώ να αποφύγω και μεγάλο SUV Κρατιέμαι να μην ακυρώσω την πώληση 🤔 Θυμάμαι βέβαια το κλάκ - κλουκ , τα τριξίματα και τον συμπλέκτη και μου φευγει Αλλά δεν ξέρω Θέλω 12 χιλιάρικα για να πάρω το ίδιο σε αυτόματο με ηλιοροφή Cupra Leon δίλιτρο στα 36 , 4 μήνες παράδοση Ναι θα σας ζαλίσω 1
kalmik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Θυμάστε τον Αναποφάσιστο Αγοραστή του Χάρη Θεοφράστου στο Επί Τροχών; Αυτός αυτή τη στιγμή βαράει ενέσεις γιατί ο @tsofras τον έχει ξεπεράσει... 1
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, tsofras είπε όχι σου λέω της Χ2 δεν μου άρεσε 😂 Η άλλη είναι 4.6 μέτρα α γραψε λαθος, οχι δε με τρελενει η Χ2 την εχει γειτονας εχω μπει δε λεει πολλα, βασικα το Q3 ειναι με διαφορά ανωτερο και απο δικη του παραδοχη... 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Οριακά , θα παίρνω χώρο απο της γυναίκας που ανοίγει την πόρτα και παρκάρει απο πίσω Απο 4.5 και επάνω ζορίζει πάρα πολύ στο parking και στο μπες βγες με τις γωνίες που έχει η πυλωτή . Ένας απο τους λόγους που προσπαθώ να αποφύγω και μεγάλο SUV Κρατιέμαι να μην ακυρώσω την πώληση 🤔 Θυμάμαι βέβαια το κλάκ - κλουκ , τα τριξίματα και τον συμπλέκτη και μου φευγει Αλλά δεν ξέρω Θέλω 12 χιλιάρικα για να πάρω το ίδιο σε αυτόματο με ηλιοροφή Cupra Leon δίλιτρο στα 36 , 4 μήνες παράδοση Ναι θα σας ζαλίσω βρε αστο να παει στην ευχη του θεου... αν ειναι να συμβιβαζεσαι με προβληματα παρε ενα αλλο vag με ξηρου... για εμενα δε πρεπει καν να ξαναπατησεις στη σεατ (ουτε στη κουπρα αλλα αλλο αυτο)
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε α γραψε λαθος, οχι δε με τρελενει η Χ2 την εχει γειτονας εχω μπει δε λεει πολλα, βασικα το Q3 ειναι με διαφορά ανωτερο και απο δικη του παραδοχη... βρε αστο να παει στην ευχη του θεου... αν ειναι να συμβιβαζεσαι με προβληματα παρε ενα αλλο vag με ξηρου... για εμενα δε πρεπει καν να ξαναπατησεις στη σεατ (ουτε στη κουπρα αλλα αλλο αυτο) Και που να πατήσω να βρώ κάτι αντίστοιχο? 🤣 Μπορεί να μου περάσει το σύνδρομο αποχωρισμού όταν το δώσω Απλά είναι το πρώτο αμάξι που πήγα και κοίταγα έξω απο την βιτρίνα όταν είχε έρθει. Είμαι συναισθηματικά δεμένος
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Και που να πατήσω να βρώ κάτι αντίστοιχο? 🤣 Μπορεί να μου περάσει το σύνδρομο αποχωρισμού όταν το δώσω Απλά είναι το πρώτο αμάξι που πήγα και κοίταγα έξω απο την βιτρίνα όταν είχε έρθει. Είμαι συναισθηματικά δεμένος κακα τα ψεματα θωμα σε καθε μας κινηση στη ζωη κανουμε καποιους συμβιβασμους, ειτε σε δουλεια, ειτε σε αγορές είτε ακομα και στην ιδια μας τη γυναικα... Η αληθεια ειναι οτι κ εγω εκανα συμβιβασμους, με κυριοτερο το οτι το πηρα σε μαυρο και ενω ηθελα ηλιοροφη δε την εβαλα γιατι φοβηθηκα το ενδεχόμενο να χαλασει (ομοιως και το dsg αλλα αυτο δε το μετανιωνω με αυτα που ακουω κ σπανε) καπου θα πρεπει να συμβιβαστεις, το θεμα ειναι να εισαι πχ 80% ικανοποιημένος-που με το λεον δεν ησουν με τοσα θεματα... θα σου περασει το συνδρομο αποχωρισμου σε καμια εβδομαδα... κ εγω με τον ασσο τοσο εκανα (ηταν το μονο που με επιασε το συνδρομο κ το μονο αμαξι που κρατησα τοσο πολυ). 1 1
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε κακα τα ψεματα θωμα σε καθε μας κινηση στη ζωη κανουμε καποιους συμβιβασμους, ειτε σε δουλεια, ειτε σε αγορές είτε ακομα και στην ιδια μας τη γυναικα... Η αληθεια ειναι οτι κ εγω εκανα συμβιβασμους, με κυριοτερο το οτι το πηρα σε μαυρο και ενω ηθελα ηλιοροφη δε την εβαλα γιατι φοβηθηκα το ενδεχόμενο να χαλασει (ομοιως και το dsg αλλα αυτο δε το μετανιωνω με αυτα που ακουω κ σπανε) καπου θα πρεπει να συμβιβαστεις, το θεμα ειναι να εισαι πχ 80% ικανοποιημένος-που με το λεον δεν ησουν με τοσα θεματα... θα σου περασει το συνδρομο αποχωρισμου σε καμια εβδομαδα... κ εγω με τον ασσο τοσο εκανα (ηταν το μονο που με επιασε το συνδρομο κ το μονο αμαξι που κρατησα τοσο πολυ). Άσε τους συμβιβασμούς Γιώργο Πάμε να κλείσω ένα δίλιτρο με ηλιοροφή εγώ και δίπλα είναι η Καρεντα , πάμε να σου κλείσουμε ένα T-Toc cabrio 🤣
polyvios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις άφησε φίλος το Golfάκι του στο συνεργείο για επισκευή mechatronic με κόστος 1100€+... Βέβαια, έχει 210.000 χλμ και πάλι καλά και το πάει χαλαρά.
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Άσε τους συμβιβασμούς Γιώργο Πάμε να κλείσω ένα δίλιτρο με ηλιοροφή εγώ και δίπλα είναι η Καρεντα , πάμε να σου κλείσουμε ένα T-Toc cabrio 🤣 Μπα με σοφτ τοπ δε (ξανα-)συμβιβαζομαι... 😅 Δε πας να ριξεις μια ματια στη καρεντα στο φιλο μου τον πωλητη μπας και ψηθεις για κατι; κανει καλες τιμες αν τον παρω τηλ 1 λεπτό πριν, polyvios είπε Μόλις άφησε φίλος το Golfάκι του στο συνεργείο για επισκευή mechatronic με κόστος 1100€+... Βέβαια, έχει 210.000 χλμ και πάλι καλά και το πάει χαλαρά. μη το πει πουθενα 200+ με το ιδιο μεκατρονικ 3
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, polyvios είπε Μόλις άφησε φίλος το Golfάκι του στο συνεργείο για επισκευή mechatronic με κόστος 1100€+... Βέβαια, έχει 210.000 χλμ και πάλι καλά και το πάει χαλαρά. Μακάρι να μου το έβγαζε και εμένα στα 40 χρόνια 😂 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, polyvios είπε Μόλις άφησε φίλος το Golfάκι του στο συνεργείο για επισκευή mechatronic με κόστος 1100€+... Βέβαια, έχει 210.000 χλμ και πάλι καλά και το πάει χαλαρά. 2
@pnea1973 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Με βάλατε και εμένα στο τριπακι.. Κάτι είπατε για το Anenger ότι έχει προβλήματα...
sargus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Θωμά, αν δε θέλεις SUV, νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι το civic (το λέω φυσικά με υποκειμενικότητα). Θα πας μόνο να κάτσεις μέσα σε ένα να δεις αν βολέυεσαι! Αν ναι, κλείστο άμεσα. Στο δρόμο πιθανά είναι καλύτερο από όλα τα άλλα που σκέφτεσαι. Και θα ησυχάσεις για πολλά, πάρα πολλά χρόνια. Ούτε τριξίματα, ούτε ζημιές, ούτε λαμπάκια ούτε καν μάστορες: Αν θες αγοράζεις και ένα βαρέλι λάδι και του τα αλλάζεις εσύ γιατί για καμιά 20ετία δεν πρόκειται να σου ζητήσει τίποτα άλλο....peace of mind: δεν ξέρω για εσένα, αλλά για εμένα -στην ηλικία μου- είναι πολύ σημαντικό! Αν θέλεις SUV, με κάθε υποκειμενικότητα (ξανά) πάρε Tonale. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις