Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

42 χιλιάρικα έχει τι να μπω να κάνω :D

Σκέφτομαι αν αξίζει να πάω να δω το Civic , 1.5 χιλιάρικο πάνω απο το Formentor έχει , δεν θέλω να δώσω τόσα όμως ρε γμτ

γιατι ρε συ 42? 40 με το μεταλλικο το βλεπω τωρα αν δε βλεπω παλι κατι στραβα

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

γιατι ρε συ 42? 40 με το μεταλλικο το βλεπω τωρα αν δε βλεπω παλι κατι στραβα

Γιώργο δεν είμαι για κυριλέ αμάξια αν δεν το έχει καταλάβει 🤣

Αν δεν έχει μία δόση καγκουριάς μου είναι αδιάφορα

*40800 με μεταλλικό + έξοδα πινακίδες-τέλη = 42

Με διακανονισμό = 45+

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιώργο δεν είμαι για κυριλέ αμάξια αν δεν το έχει καταλάβει 🤣

Αν δεν έχει μία δόση καγκουριάς μου είναι αδιάφορα

δυσκολη εξισωση, πολυ δυσκολη...! 😂

Δημοσ.

Για το mazda που είναι 2λιτρο, προτιμώ ατμόσφαιρα πάρα τούρμπο 1 λίτρο και πιεσμένο φουλ... Εκτιμώ το passat μου που είναι fsi 1.6 και όχι της επόμενης χρονιάς με τα tsi που σκάγαν από την πίεση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oykas2001 είπε

Για το mazda που είναι 2λιτρο, προτιμώ ατμόσφαιρα πάρα τούρμπο 1 λίτρο και πιεσμένο φουλ... Εκτιμώ το passat μου που είναι fsi 1.6 και όχι της επόμενης χρονιάς με τα tsi που σκάγαν από την πίεση...

Εγώ όπως βλέπεις δεν έχω ανησυχίες για τον κινητήρα , αφού σε 20 χρόνια θα έχω κάνει 100.000χλμ και αμάξι για 20 χρόνια δεν παίζει να κρτατήσω εκτός απο το τελευταίο που θα πάρω στα 60-65 (να μαστε καλά)

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

143833047_10222384813741935_465842545445

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, dtk-386 said:

143833047_10222384813741935_465842545445

Πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέαση να ψάχνω καινούριο αμάξι, αλλά με 2 μικρά παιδιά και πρόβλημα υγείας της συζύγου, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Ευτυχώς το passat είναι καλοσυντηρημένο και πέραν καταλύτη δεν έχει χρειαστεί τίποτα...

• Sad 2
Δημοσ.

Οχι δεν κατάλαβες. Καυτηριάζω την λογική σου 1.0Τ πιεσμένος κινητήρας vs 2.0 ατμοσφαιρα_όλα καλά. Εχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τα λίγα κυβικά με turbo. Ας το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή αλλιώς θα μας προλάβει ούτως ή άλλως η  καταραμένη ηλεκτροκίνηση (μπλιαχ). Εχουν περάσει πάμπολλα αυτοκίνητα από τα χέρια μου όλα με turbo. Κανένα δεν έσκασε σε στοκ κατάσταση. «Σκάγανε» αυτά που τα «πειράζανε-τσιτώνανε» γιατί «εύκολα άλογα κύριε». Η ατμόσφαιρα ειδικά από 2 λίτρα και κάτω έχει περάσει χρόνια τώρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

ΥΓ. και τώρα που το θυμάμαι και το μοτέρ σου δεν το λες και Τογιοτίσιο, αρκετά 1.6 FSi σε Golf τότε έκαιγαν λάδι με το λίτρο χώρια τα προβλήματα με πολλαπλασιαστές κτλ. Για αυτό οδηγάτε ότι έχετε και μην προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για το ότι έχετε αυτό που έχετε κατηγορώντας τα άλλα αυτοκίνητα.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, tsofras said:

Πήγα και μπήκα εχθές με την γυναίκα

Πολύ όμορφα καθίσματα , τέρμα άβολα

Ωραία ήταν όμως

Active tourer είδες να υποθέσω - τη σειρά 2 grand coupe την είδες ? και αυτή 40Κ αυτόματη, αλλά έχει μια.... καγκουριά και είναι sedan. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Active tourer είδες να υποθέσω - τη σειρά 2 grand coupe την είδες ? και αυτή 40Κ αυτόματη, αλλά έχει μια.... καγκουριά και είναι sedan. 

τη grand coupe ελεγα και εγω να δει... δε του αρεσε το καθισμα απο οτι καταλαβα..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Μόλις τώρα, paylidis είπε

τη grand coupe ελεγα και εγω να δει... δε του αρεσε το καθισμα απο οτι καταλαβα..

Μεγάλη και ξεφύγαμε στα λεφτά

Την Χ2 είδα Γιώργο , νόμιζα ότι αυτή έλεγες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μεγάλη και ξεφύγαμε στα λεφτά

Την Χ2 είδα Γιώργο , νόμιζα ότι αυτή έλεγες

Μπα, την 218 ελεγα, καγκουρικη και τη παιρνεις στα 40Κ βασει διαμορφωτή (στη πραξη ισως κ πιο κατω..; )

πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325881880-bmw-216

ή μτχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336506951-bmw-216

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336391756-bmw-2er-gran-coupe

(το τελευταιο βενζινη)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 hour ago, dtk-386 said:

Οχι δεν κατάλαβες. Καυτηριάζω την λογική σου 1.0Τ πιεσμένος κινητήρας vs 2.0 ατμοσφαιρα_όλα καλά. Εχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τα λίγα κυβικά με turbo. Ας το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή αλλιώς θα μας προλάβει ούτως ή άλλως η  καταραμένη ηλεκτροκίνηση (μπλιαχ). Εχουν περάσει πάμπολλα αυτοκίνητα από τα χέρια μου όλα με turbo. Κανένα δεν έσκασε σε στοκ κατάσταση. «Σκάγανε» αυτά που τα «πειράζανε-τσιτώνανε» γιατί «εύκολα άλογα κύριε». Η ατμόσφαιρα ειδικά από 2 λίτρα και κάτω έχει περάσει χρόνια τώρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

ΥΓ. και τώρα που το θυμάμαι και το μοτέρ σου δεν το λες και Τογιοτίσιο, αρκετά 1.6 FSi σε Golf τότε έκαιγαν λάδι με το λίτρο χώρια τα προβλήματα με πολλαπλασιαστές κτλ. Για αυτό οδηγάτε ότι έχετε και μην προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για το ότι έχετε αυτό που έχετε κατηγορώντας τα άλλα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς δεν καίει λάδι, πολλαπλασιαστές άλλαξα πρώτη φορά πριν 2 χρόνια, πέραν του καταλύτη ευτυχώς τίποτα άλλο. 

Φυσικά δεν εννοώ ότι δεν είναι η εξέλιξη καλή, άλλο θέλω να πω, μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Την αμέσως επόμενη χρονιά από το δικό μου έβγαλε τον 1.4 tsi που μπήκε στο passat και υπερπουσαρισμένος και στα καλά golf με πολλά άλογα και σκάγαν, φυσικά μετά την πατάτα κατέβασαν τη συμπίεση και τα άλογα, προφανώς άλλαξαν και κάτι και έκτοτε πορεύονται με αυτά.

Ομοίως στα ford πολλά προβλήματα στην πρώτη γενιά 1.0, φαντάζομαι τώρα είναι εντάξει (αλλά έχει ακριβύβει κι αυτή)...

Κι έχω στη γυναίκα Focus 1.4 το ψόφιο με 80 άλογα, κι αυτό όλα καλά. (Παρεμπιπτόντως επειδή είναι η 3θυρη σπορ έκδοση, τα καθίσματα είναι τέλεια, μου έρχεται να τα ξηλώσω και να τα βάλω στο passat).

Η ηλεκτροκινηση δεν θα μας προλάβει, θα μας την "προλάβουν" έτσι κι αλλιώς, δεν βλέπεις τι γίνεται με τα αυτοκίνητα;  τιμές στο Θεό για λιγότερο εξοπλισμό, διαθεσιμότητα χάλια, κατάργηση μοντέλων ως ασύμφορα και όλα αυτά που συντελούν;;;;; στο να μην βρίσκει ο αγαπητός @tsofras το αυτοκίνητο που ποθεί...

• Like 2
Δημοσ.
35 minutes ago, paylidis said:

Μπα, την 218 ελεγα, καγκουρικη και τη παιρνεις στα 40Κ βασει διαμορφωτή (στη πραξη ισως κ πιο κατω..; )

πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325881880-bmw-216

ή μτχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336506951-bmw-216

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336391756-bmw-2er-gran-coupe

(το τελευταιο βενζινη)

Μία χαρά η 2αρα, αν είναι να δώσεις 40κ ναι να τα δώσεις για BMW όχι για σεατ. 

Βλέπω κάνουν εκπτώσεις κια στην τοναλε στα 40κ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Μία χαρά η 2αρα, αν είναι να δώσεις 40κ ναι να τα δώσεις για BMW όχι για σεατ. 

αυτο πιστευω και εγω... κυριολεκτικα τα θεωρω πεταμενα τα τόσα λεφτα για σεατ

1 λεπτό πριν, imr είπε

Βλέπω κάνουν εκπτώσεις κια στην τοναλε στα 40κ. 

γιατι ποσο ειχε; αλλα κ παλι ισως ξεφευγει για το θωμα, βεβαια ειναι αμαξι που δε το αλλαζεις ευκολα καθως δε θα βρισκεις αξιο αντικαταστατη...

• Δημιουργία νέου...