zanskou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Θωμά, το Qashqai το έχεις δει καθόλου; έχει νέα έκπτωση περίπου ενάμισο χιλιάρικο μετά από την μείωση 3.000 πριν μερικούς μήνες https://www.autogreeknews.gr/prosfores/ekptwseis-autokinitwn/nees-meioseis-timon-se-ola-ta-nissan-qashqai αυτό δεν είναι με ημιάκαμπτο πίσω σε όλες τις εκδόσεις ; 1
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, zanskou είπε αυτό δεν είναι με ημιάκαμπτο πίσω σε όλες τις εκδόσεις ; Αυτό είδα εχθές και ξενέρωσα , όχι σε όλες στο full υβριδικό έχει multilink και στο 4κίνητο Στις άλλες ημιάκαμπτο Ελεος 2 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Ελα ρε συ τώρα. Τόσο χάλια είναι ο ημιάκαμπτος?? Ή θα στρίβεις με το περίπτερο?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Μου αρεσει πολυ ρε γαμωτο αλλα 2λιτρο μονο. Τι τους επιασε στην Mazda και ο μικροτερος κινητηρας ειναι 2λιτρος? 1
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μου αρεσει πολυ ρε γαμωτο αλλα 2λιτρο μονο. Τι τους επιασε στην Mazda και ο μικροτερος κινητηρας ειναι 2λιτρος? Δεν φέρνουν και το τούρμπο στην Ελλάδα , εκεί θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Σε άλλα νέα άδειασα το αμάξι , 3η φορά που αδειάζω αμάξι σε 3 χρόνια 😐 5
dstilio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 20 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Μου αρεσει πολυ ρε γαμωτο αλλα 2λιτρο μονο. Τι τους επιασε στην Mazda και ο μικροτερος κινητηρας ειναι 2λιτρος? Μα αφού δεν αγαπούν τα turbo, δεν έχουν άλλο τρόπο να δώσουν δύναμη, παρα να αυξήσουν τα κυβικά. Για εμενα πολύ λάθος. 1
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, tsofras είπε Παίδες γύρισα απο Mini Προσπαθώ να μη πείσω ότι μου αρέσει εσωτερικά αλλά δεν ..... Με χαλάει συνολικά αυτό το αμάξι μέσα , ούτε βολεύομαι , ούτε το κάθισμα μου αρέσει , δεν έχει οσφυική υποστήριξη , δεν έχει επένδυση εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας , κίτρινα λαμπάκια αντί για LED (έλεος ρε φίλε) και καμία σχέση με τα γούστα μου. Δεν προσπαθώ να με πείσω άλλο , δεν μου αρέσει εσωτερικά Οδηγικά ναι , εξωτερικά ναι κατα τα άλλα όχι. Κάτι μου λέει ότι δεν θα το γλυτώσω το Formentor δε κοιτας καμια σειρα 2 να γουσταρεις να τελειωνεις; απο τη στιγμή που eventually θα πεταξεις λεφτα... καλυτερα να τα πεταξεις σε μια 2 παρα στο φορμετορ 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε δε κοιτας καμια σειρα 2 να γουσταρεις να τελειωνεις; απο τη στιγμή που eventually θα πεταξεις λεφτα... καλυτερα να τα πεταξεις σε μια 2 παρα στο φορμετορ πολύ άσχημη η τελευταία ειδικά πίσω είναι ξερατό.
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε δε κοιτας καμια σειρα 2 να γουσταρεις να τελειωνεις; απο τη στιγμή που eventually θα πεταξεις λεφτα... καλυτερα να τα πεταξεις σε μια 2 παρα στο φορμετορ Πήγα και μπήκα εχθές με την γυναίκα Πολύ όμορφα καθίσματα , τέρμα άβολα Ωραία ήταν όμως 1
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε πολύ άσχημη η τελευταία ειδικά πίσω είναι ξερατό. καλα δεν ειναι κ χιουνται κια κλπ σε επιπεδα αηδίας, αλλα οντως δε μου αρεσουν τα φαναρια της σε συνδυασμο με τις καμπυλες αλλα αυτα ειναι γουστα παντοτε... 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Πήγα και μπήκα εχθές με την γυναίκα Πολύ όμορφα καθίσματα , τέρμα άβολα Ωραία ήταν όμως δυσκολα θα βρεις βολικο καθισμα/αμαξι εν τελει
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ξέρω απο τη μία λέω μήπως κάνω βλακεία που το δίνω στα 23 ενώ όλα τα αντίστοιχα έχουν 30+ Απο την άλλη λέω ευτυχώς που βρήκα και το δίνω τόσο χωρίς να χάσω ιδιαίτερα , περισσότερο λόγω ανακοίνωσης που κλείνει η Seat και για το κιβώτιο. Τα άλλα θέματα πες άστα γιατί ότι και να βγάλει , δεν νομίζω να πάνε ζημιές 12+ χιλιάρικα που μπορεί να δώσω για νέο αμάξι
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δε θεωρω οτι αξιζει καν η κουβεντα για το λεον... σου εβγαλε ηδη τη ψυχη κ θα στη βγαλει κι αλλο... Στο Χ1 μπηκες; Εαν ειναι να δωσεις 37 για φορμεντορ καλυτερα παρε Χ1 μη γελιομαστε... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε καλα δεν ειναι κ χιουνται κια κλπ σε επιπεδα αηδίας, αλλα οντως δε μου αρεσουν τα φαναρια της σε συνδυασμο με τις καμπυλες αλλα αυτα ειναι γουστα παντοτε... δυσκολα θα βρεις βολικο καθισμα/αμαξι εν τελει Τα πιο βολικά καθίσματα τα έχω βρεί στο C5 aircross και στο Tucson Μετά πάνε τα δικά μου 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Δε θεωρω οτι αξιζει καν η κουβεντα για το λεον... σου εβγαλε ηδη τη ψυχη κ θα στη βγαλει κι αλλο... Στο Χ1 μπηκες; 42 χιλιάρικα έχει τι να μπω να κάνω Σκέφτομαι αν αξίζει να πάω να δω το Civic , 1.5 χιλιάρικο πάνω απο το Formentor έχει , δεν θέλω να δώσω τόσα όμως ρε γμτ 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε καλα δεν ειναι κ χιουνται κια κλπ σε επιπεδα αηδίας, αλλα οντως δε μου αρεσουν τα φαναρια της σε συνδυασμο με τις καμπυλες αλλα αυτα ειναι γουστα παντοτε... Σίγουρα γούστα είναι αλλά αυτοί οι γερμανοί συναγωνίζονται την κακογουστιά με τον τελευταίο σχεδιαστή. Mια ζωή ξενέρωτα αδιάφορα σχέδια. 3
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Και η φάση τώρα δεν είναι όπως πριν 3 χρόνια που ξεκίνησα , τώρα είμαι άνετος να τα δώσω , με πιάνει η τσιγγουνιά όμως λόγω χρήσης και το σκέφτομαι Αλλιώς μέχρι 40 καλά θα είμαι οικονομικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις