paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, john1987 είπε https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Poso-kalo-einai-to-Audi-Q3-Ta-8-shmeia-poy-den-mas-aresan_257601.asp https://autoholix.com/2020/02/14/audi-q3-35-tfsi-s-tronic-test-drive/ Τωρα είναι καλή η Φαμπιάτου; 🙂 Ότι κ να πει δε μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλή. Καλύτερη από τους άλλους που είναι τελείως γτπ ναι αλλά ως εκεί 😂
Grim Ripper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε Έφαγα μία φλασιά και λέω να πάει να ***** θα πάρω να κλείσω το Formentor Pack το Graphene Grey Μου λέει ο πωλητής κάτσε να δώ αν υπάρχει (Σάββατο υπήρχε μεσημέρι) Απο μέσα άρχισα να σκέφτομαι μακακία πάλι κάνω , μακάρι να μην υπάρχει Και το έκλεισαν σήμερα απο Θεσσαλονίκη Το έχω πάθει με preorder σε βινύλιο και μετά από μισή ώρα ακύρωσα την παραγγελία. 😛
mp123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Με βλέπω να μένω με το κουπερακι μια ζωή.Η αν το δωσω να μαζέψω πάλι για κουπερ Ότι πληρώνεις παίρνεις. Το πάτημα του κολογερμανου δεν το έχει κανένας ( 3 εινσι οι γερμανοι οι αυθεντικοι κσι οχι οι ιμιτασιον ). Μέχρι και η γυναίκα μου το κατάλαβε. Οκ βαράνε στα αυτιά οι επίσημοι αλλά οκ υπάρχει και ο γιατρός των μίνι ο θωμσιδης που είναι κοντά μου. 3
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Αν πρόκειται αποκλειστικά για πατημα προτιμώ το γαλλικό 2
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Παίδες γύρισα απο Mini Προσπαθώ να μη πείσω ότι μου αρέσει εσωτερικά αλλά δεν ..... Με χαλάει συνολικά αυτό το αμάξι μέσα , ούτε βολεύομαι , ούτε το κάθισμα μου αρέσει , δεν έχει οσφυική υποστήριξη , δεν έχει επένδυση εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας , κίτρινα λαμπάκια αντί για LED (έλεος ρε φίλε) και καμία σχέση με τα γούστα μου. Δεν προσπαθώ να με πείσω άλλο , δεν μου αρέσει εσωτερικά Οδηγικά ναι , εξωτερικά ναι κατα τα άλλα όχι. Κάτι μου λέει ότι δεν θα το γλυτώσω το Formentor 4
NovaLacertae Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θωμά, το Qashqai το έχεις δει καθόλου; έχει νέα έκπτωση περίπου ενάμισο χιλιάρικο μετά από την μείωση 3.000 πριν μερικούς μήνες https://www.autogreeknews.gr/prosfores/ekptwseis-autokinitwn/nees-meioseis-timon-se-ola-ta-nissan-qashqai Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από NovaLacertae
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Θωμά, το Qashqai το έχεις δει καθόλου; έχει νέα έκπτωση περίπου ενάμισο χιλιάρικο μετά από την μείωση 3.000 πριν μερικούς μήνες https://www.autogreeknews.gr/prosfores/ekptwseis-autokinitwn/nees-meioseis-timon-se-ola-ta-nissan-qashqai Δεν μου αρέσουν τα SUV ρε Νίκο , προσπαθώ το βλέπετε Δεν είναι για εμένα , ας όψεται η άνεση 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Παίδες γύρισα απο Mini Προσπαθώ να μη πείσω ότι μου αρέσει εσωτερικά αλλά δεν ..... Με χαλάει συνολικά αυτό το αμάξι μέσα , ούτε βολεύομαι , ούτε το κάθισμα μου αρέσει , δεν έχει οσφυική υποστήριξη , δεν έχει επένδυση εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας , κίτρινα λαμπάκια αντί για LED (έλεος ρε φίλε) και καμία σχέση με τα γούστα μου. Δεν προσπαθώ να με πείσω άλλο , δεν μου αρέσει εσωτερικά Οδηγικά ναι , εξωτερικά ναι κατα τα άλλα όχι. Κάτι μου λέει ότι δεν θα το γλυτώσω το Formentor Σε 10 σελίδες από τώρα θα τα ξαναπούμε. 😛 2
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Σε 10 σελίδες από τώρα θα τα ξαναπούμε. 😛 «Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως…»
NovaLacertae Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν μου αρέσουν τα SUV ρε Νίκο , προσπαθώ το βλέπετε Δεν είναι για εμένα , ας όψεται η άνεση Μιάς και κοιτάς το formentor το λέω Από διάφορα τεστ που έχω διαβάσει το βγάζουν κορυφαίο σε κρατήματα και οδική συμπεριφορά Βέβαια είναι και το κατά πόσο σου αρέσει και σου ταιριαζει... οχι μόνο αυτό, το κάθε αυτοκίνητο Όταν έψαχνα εγώ η τετρακίνητη είχε πάνω απο 41.000 και το Tucson 34-35.000, τώρα στην τελική τιμή είναι ελάχιστα φτηνότερο το Qahqai με περισσότερο εξοπλισμό, (αν και αυτό που μου ταιριάζει συνολικά είναι το Tucson) 1
djuan1988 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, NovaLacertae said: Μιάς και κοιτάς το formentor το λέω Από διάφορα τεστ που έχω διαβάσει το βγάζουν κορυφαίο σε κρατήματα και οδική συμπεριφορά Βέβαια είναι και το κατά πόσο σου αρέσει και σου ταιριαζει... οχι μόνο αυτό, το κάθε αυτοκίνητο Όταν έψαχνα εγώ η τετρακίνητη είχε πάνω απο 41.000 και το Tucson 34-35.000, τώρα στην τελική τιμή είναι ελάχιστα φτηνότερο το Qahqai με περισσότερο εξοπλισμό, (αν και αυτό που μου ταιριάζει συνολικά είναι το Tucson) Εμένα μου είχαν κάνει προσφορά 41,5k € το 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic με χρώμα λευκό πέρλα. Τώρα βλέπω ότι είναι στα 36,5k περίπου. Τίμιο για την εποχή θα έλεγα. Έχει χώρους και ποιοτικό εσωτερικό. Για την αξιοπιστία δεν ξέρω. 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Εμένα μου είχαν κάνει προσφορά 41,5k € το 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic με χρώμα λευκό πέρλα. Τώρα βλέπω ότι είναι στα 36,5k περίπου. Τίμιο για την εποχή θα έλεγα. Έχει χώρους και ποιοτικό εσωτερικό. Για την αξιοπιστία δεν ξέρω. Δεν λένε τα καλύτερα για τα αυτόματα κιβώτια της Nissan 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Μιάς και κοιτάς το formentor το λέω Από διάφορα τεστ που έχω διαβάσει το βγάζουν κορυφαίο σε κρατήματα και οδική συμπεριφορά Βέβαια είναι και το κατά πόσο σου αρέσει και σου ταιριαζει... οχι μόνο αυτό, το κάθε αυτοκίνητο Όταν έψαχνα εγώ η τετρακίνητη είχε πάνω απο 41.000 και το Tucson 34-35.000, τώρα στην τελική τιμή είναι ελάχιστα φτηνότερο το Qahqai με περισσότερο εξοπλισμό, (αν και αυτό που μου ταιριάζει συνολικά είναι το Tucson) 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Εμένα μου είχαν κάνει προσφορά 41,5k € το 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic με χρώμα λευκό πέρλα. Τώρα βλέπω ότι είναι στα 36,5k περίπου. Τίμιο για την εποχή θα έλεγα. Έχει χώρους και ποιοτικό εσωτερικό. Για την αξιοπιστία δεν ξέρω. Όμορφο πάντως είναι και δείχνει ποιοτικό. Δεν το είχα προσέξει γιατί οι τιμές ήταν πολύ υψηλές Βλέπω και φουλ εξοπλισμός στη μεσαία έκδοση και ρεζέρβα Μπορεί να πάω να του ρίξω μία ματιά Το έχει οδηγήσει κανείς ? 1
NovaLacertae Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα παρω πληροφοριες αυριο απο ενα φιλο που εχει το προηγουμενο μοντελο Qashqai (σε αναβαθμηση απο το προ-προηγουμενο - παλαιοτερα ειχε BMW) και ειναι συνεχεια μεσα σε ομαδες στο FB και σε φορουμ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από NovaLacertae 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις