atrigane Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Συγγνώμη, αλλά τα καινούρια 1.5 TSI και eTSI (VW και Cupra) το dq380 δεν έχουν πάνω που είναι υγρού τύπου; Γιατί λίγες σελίδες πριν διάβασα ότι αποκλείονται λόγω ξηρού DSG
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, atrigane είπε Συγγνώμη, αλλά τα καινούρια 1.5 TSI και eTSI (VW και Cupra) το dq380 δεν έχουν πάνω που είναι υγρού τύπου; Γιατί λίγες σελίδες πριν διάβασα ότι αποκλείονται λόγω ξηρού DSG Όχι DQ200 έχουν το ξηρού , μόνο το Formentor απο 1.5 έχει το DQ381 1 1
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πιθανο αλλα ειχε παει με τον γαμπρο μου που τον εμπιστευομαι καπως. Ειδε το πικαντο και αυτος και γελαγε, μπηκε στο XCeed και εμοιαζε λες και μπηκε σε κανονικο αυτοκινητο ενω πριν ηταν σε καρτ. Αν σκεφτεις οτι το πικαντο καποτε ειχε 11-12k δεν μου φαινεται και παραξενο. Παντως με τα πολλα πολλα το πιο ωραιο ηταν το Ibiza fr vision και μαλλον προς τα εκει καταληγει. με διαφορά καλυτερο το ibiza απο τα προαναφερομενα (βεβαια ειναι κ αλλη κατηγορία αλλα οικονομικα το θεωρω πιο vfm) 19 λεπτά πριν, atrigane είπε Συγγνώμη, αλλά τα καινούρια 1.5 TSI και eTSI (VW και Cupra) το dq380 δεν έχουν πάνω που είναι υγρού τύπου; Γιατί λίγες σελίδες πριν διάβασα ότι αποκλείονται λόγω ξηρού DSG ξηρου, επιβεβαιωμενο (δυστυχώς), μονο το φορμεντορ εχει το υγρου οπως λεει κ ο θωμας... 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, tsofras είπε κρεμαγιέρα , αντλία νερού έχουν ακουστεί Έχω μπει σε ένα κάρο groups Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση που σου mini με 16 χιλιάδες κόσμο γίνονται αναφορές μόνο στο <2017 αντλία νερού στα 1500αρια turbo μόνο. κρεμαγιέρα δεν έχω ακούσει.....
jimmysss! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, dtk-386 said: αντλία νερού στα 1500αρια turbo μόνο. κρεμαγιέρα δεν έχω ακούσει..... Γιατι βγαινει και σε αλλη εκδοση;;; Ακυρο..βγαινει απλα δεν κινουνται καθολου Ελλαδα (ουτε συμφέρουν απο οικονομικης αποψεως) Εχει και το ι30 1,5 turbo τα ιδια θεματα; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από jimmysss!
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε Έφαγα μία φλασιά και λέω να πάει να ***** θα πάρω να κλείσω το Formentor Pack το Graphene Grey Μου λέει ο πωλητής κάτσε να δώ αν υπάρχει (Σάββατο υπήρχε μεσημέρι) Απο μέσα άρχισα να σκέφτομαι μακακία πάλι κάνω , μακάρι να μην υπάρχει Και το έκλεισαν σήμερα απο Θεσσαλονίκη
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε Έφαγα μία φλασιά και λέω να πάει να ***** θα πάρω να κλείσω το Formentor Pack το Graphene Grey Μου λέει ο πωλητής κάτσε να δώ αν υπάρχει (Σάββατο υπήρχε μεσημέρι) Απο μέσα άρχισα να σκέφτομαι μακακία πάλι κάνω , μακάρι να μην υπάρχει Και το έκλεισαν σήμερα απο Θεσσαλονίκη οπως το λες καθε εμποδιο για καλο... παρε παζαρεψε το μινι... θε ςνα μου στειλεις ινφο να τους γλεντήσω μηπως εγω; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Γιατι βγαινει και σε αλλη εκδοση;;; Ακυρο..βγαινει απλα δεν κινουνται καθολου Ελλαδα (ουτε συμφέρουν απο οικονομικης αποψεως) Εχει και το ι30 1,5 turbo τα ιδια θεματα; Εννοείται βγαίνει έχω παραγγείλει για την γυναίκα ένα 1.0 t 120 hp το οποίο πουλαει πολύ βεβαίως. Βγαίνει και σε 1500 ατμόσφαιρα και σε ντίζελ νομίζω. Το Ν δεν το αναφέρω καν. Το 1.5Τ έχει το θέμα με την αντλία νερού αλλά την αλλάζουν στην εγγύηση. Αν ήσουν VAG θα την πλήρωνες από την τσέπη σου.🤣 Τα άλλα μοτέρ δεν έχουν θέματα ευτυχώς. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από dtk-386 1
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Το 1.5Τ έχει το θέμα με την αντλία νερού αλλά την αλλάζουν στην εγγύηση. Αν ήσουν VAG θα την πλήρωνες από την τσέπη σου. ελα εισαι αδικος σε αυτο... μια χαρα ειναι στις εγγυησεις του το γκρουπ κ με το παραπανω (good wills) οταν χρειαζεται... 1
jimmysss! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 26 minutes ago, dtk-386 said: Εννοείται βγαίνει έχω παραγγείλει για την γυναίκα ένα 1.0 t 120 hp το οποίο πουλαει πολύ βεβαίως. Βγαίνει και σε 1500 ατμόσφαιρα και σε ντίζελ νομίζω. Το Ν δεν το αναφέρω καν. Το 1.5Τ έχει το θέμα με την αντλία νερού αλλά την αλλάζουν στην εγγύηση. Αν ήσουν VAG θα την πλήρωνες από την τσέπη σου.🤣 Τα άλλα μοτέρ δεν έχουν θέματα ευτυχώς. εννοθσα αν βγαινει το cxeed και σε αλλες εκδοσεις. Ναι το ι30 εχει 3 εκδοσεις κινητηρα.. (τα κοιταζω και εγω και πιο συγκεκριμενα αυτο με τα 160 αλλα με προβληματιζουν αυτα που ακουω απο εσας..)
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν βγάζουν κάτι. Το θέμα είναι να μην είναι ο κανόνας αυτό. Τα κορεάτικα όπως και τα ιαπωνέζικα δεν έχουν τυχαία την φήμη των αξιόπιστων. Στα fb groups μπαίνουν αυτοί που έχουν κάποιο θέμα. Δεν θα μπει ο άλλος να πει πωωω τι αμαξάρα οδηγώ. Για αυτό κράτα μικρό καλάθι. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από dtk-386 6
telis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, tsofras είπε Τετάρτη πρωί φεύγει το Leon , χαίρομαι και στεναχωριέμαι ταυτόχρονα Ο νέος κάτοχος δεν είχε πρόβλημα με τα θέματα που σου παρουσίασε το αυτοκίνητο? Τι είπε για αυτά?
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, telis είπε Ο νέος κάτοχος δεν είχε πρόβλημα με τα θέματα που σου παρουσίασε το αυτοκίνητο? Τι είπε για αυτά? Είναι cool 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, telis είπε Ο νέος κάτοχος δεν είχε πρόβλημα με τα θέματα που σου παρουσίασε το αυτοκίνητο? Τι είπε για αυτά? Κανένα πρόβλημα , έτσι και αλλιώς έχει άλλο 1.5 χρόνο εγγύηση
john1987 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 16/9/2023 στις 12:07 ΜΜ, paylidis είπε Σε κάποια τυχαίνει. Σε αλλά έχει απίστευτη εμπάθεια και εντελως λάθος κρίση, για μυστήριο λόγο… προσωπικα δε διαβάζω κανέναν τους πλέον, ότι θέλω πάω κ το δοκιμάζω μόνος μου, σιγά την επιστήμη που εκτελούν… 😂 μετά από 10+ αμαξια μπορώ να κρίνω κ μόνος μου τα ιδια https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Poso-kalo-einai-to-Audi-Q3-Ta-8-shmeia-poy-den-mas-aresan_257601.asp https://autoholix.com/2020/02/14/audi-q3-35-tfsi-s-tronic-test-drive/ Τωρα είναι καλή η Φαμπιάτου; 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις