Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ούτε που ξέρω τι θα πάρω , είμαι ανάμεσα σε Countryman / Formentor το XCeed που ανεφερες το αφησες? Θα σου ερχοταν και πολυ πιο οικονομικα με εγγυησεις κτλπ για πολλα χρονια.
mp123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Το picando είναι κορεάτικο ενώ το i10 τούρκικο 😕 Ο κολος του πικαντο ρε γαμωτο δεν χωνευετε. Επισεις το 24 αλλάζει εντελώς. Ανυγουει για εμένα αν φύγω απο κουπερ μόνο χιουνται. Δεν πάω αλλου. Ειχα του 16 1.0 το ξερω το αμαξακι.Το μόνο που μου αρέσει εινσι το φιστ 500 αλλά δεν βγάζει αυτόματο με 90 100 άλογα. 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Το picando είναι κορεάτικο ενώ το i10 τούρκικο 😕 αν το τούρκικο που είναι δίπλα μας έχει αναμονή 4-5-6-7 μήνες δεν μπορώ να φανταστώ πότε θα έρθει το κορεάτικο... 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε το XCeed που ανεφερες το αφησες? Θα σου ερχοταν και πολυ πιο οικονομικα με εγγυησεις κτλπ για πολλα χρονια. Με όλα αυτά που έχω διαβάσει το πήρα απο φόβο οκ σε όλα μπορεί να έχεις θέμα Αλλά να διαβάζεις για πολλαπλασιαστές , ψυγεία , κρεμαγίερες , να σβήνει τελείως εν κινήση στην εθνική , 2-3 μήνες παραγγελίες ανταλλακτικών .... Είπα άσε δεν θα πάρω , για την αξιοπιστία θα το έπαιρνα , αν είναι έτσι ας πάρω κάτι που μου αρέσει περισσότερο 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ας δοκιμάσει και picando η αδερφη μου που πηγε την προηγουμενη εβδομαδα και ειδε i10, picanto, ibiza, yaris, ignis όλα σε τελευταιες εκδοσεις γυρο στα 20-21k εκτος του yaris (hybrid) πεταξε απο το μυαλο της κατευθειαν το Picanto (GT Line) γιατι το θεωρησε σκετη πλαστικουρα και το τωρινο της αμαξι ειναι ενα Atos... 2
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Με όλα αυτά που έχω διαβάσει το πήρα απο φόβο οκ σε όλα μπορεί να έχεις θέμα Αλλά να διαβάζεις για πολλαπλασιαστές , ψυγεία , κρεμαγίερες , να σβήνει τελείως εν κινήση στην εθνική , 2-3 μήνες παραγγελίες ανταλλακτικών .... Είπα άσε δεν θα πάρω , για την αξιοπιστία θα το έπαιρνα , αν είναι έτσι ας πάρω κάτι που μου αρέσει περισσότερο αστο αν ειναι να εχεις χειροτερα απο το seat, να σου λειπει το κια... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Με όλα αυτά που έχω διαβάσει το πήρα απο φόβο οκ σε όλα μπορεί να έχεις θέμα Αλλά να διαβάζεις για πολλαπλασιαστές , ψυγεία , κρεμαγίερες , να σβήνει τελείως εν κινήση στην εθνική , 2-3 μήνες παραγγελίες ανταλλακτικών .... Είπα άσε δεν θα πάρω , για την αξιοπιστία θα το έπαιρνα , αν είναι έτσι ας πάρω κάτι που μου αρέσει περισσότερο Απο εσενα τα διαβαζω και εγω που τα αναφερεις εδω. Τοσο χαλια η κατασταση ή βγηκε σε 2 και καναν χαμο...?
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε η αδερφη μου που πηγε την προηγουμενη εβδομαδα και ειδε i10, picanto, ibiza, yaris, ignis όλα σε τελευταιες εκδοσεις γυρο στα 20-21k εκτος του yaris (hybrid) πεταξε απο το μυαλο της κατευθειαν το Picanto (GT Line) γιατι το θεωρησε σκετη πλαστικουρα και το τωρινο της αμαξι ειναι ενα Atos... υπερβολική η αδερφή σου ειδικά όταν το συγκρίνει με Yaris & Ignis τον ορισμό της πλαστικούρας που φθείρεται με το βλέμμα και μόνο. 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Απο εσενα τα διαβαζω και εγω που τα αναφερεις εδω. Τοσο χαλια η κατασταση ή βγηκε σε 2 και καναν χαμο...? Ε εντάξει κλασικά σε groups του FB
jimmysss! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 19 minutes ago, tsofras said: Ε εντάξει κλασικά σε groups του FB Και τα ειχα για αξιοπιστα τα κορεατικα.. Αν θες δωσε λινκ να διαβασουμε απο πρωτο χερι τι παιζει
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, jimmysss! είπε Και τα ειχα για αξιοπιστα τα κορεατικα.. Αν θες δωσε λινκ να διαβασουμε απο πρωτο χερι τι παιζει Είναι μέσα απο private groups Μπήκα για να δω τι παίζει , απο αυτά που διάβασα σε 2 ελληνικά βγήκα
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Είναι μέσα απο private groups Μπήκα για να δω τι παίζει , απο αυτά που διάβασα σε 2 ελληνικά βγήκα και εδω υπηρχαν κανα 2 αναφορες με προβληματα σε ΚΙΑ xceed... γενικα ψιλοανθραξ ο θησαυρος...
jimmysss! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Πω τι κριμα ρε γαμωτο.. Και ειναι ωραιο αυτοκινητο Εντωμεταξυ για το ι30 που ειναι ιδια αμαξια απο κατω (αν δεν κανω λαθος) εχει ακουστει τιποτα; Ή απλα δε γραφουν οι ιδιοκτητες;
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Πω τι κριμα ρε γαμωτο.. Και ειναι ωραιο αυτοκινητο Εντωμεταξυ για το ι30 που ειναι ιδια αμαξια απο κατω (αν δεν κανω λαθος) εχει ακουστει τιποτα; Ή απλα δε γραφουν οι ιδιοκτητες; κρεμαγιέρα , αντλία νερού έχουν ακουστεί Έχω μπει σε ένα κάρο groups Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση που σου mini με 16 χιλιάδες κόσμο γίνονται αναφορές μόνο στο <2017 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, dtk-386 είπε υπερβολική η αδερφή σου ειδικά όταν το συγκρίνει με Yaris & Ignis τον ορισμό της πλαστικούρας που φθείρεται με το βλέμμα και μόνο. πιθανο αλλα ειχε παει με τον γαμπρο μου που τον εμπιστευομαι καπως. Ειδε το πικαντο και αυτος και γελαγε, μπηκε στο XCeed και εμοιαζε λες και μπηκε σε κανονικο αυτοκινητο ενω πριν ηταν σε καρτ. Αν σκεφτεις οτι το πικαντο καποτε ειχε 11-12k δεν μου φαινεται και παραξενο. Παντως με τα πολλα πολλα το πιο ωραιο ηταν το Ibiza fr vision και μαλλον προς τα εκει καταληγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις