atrigane Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό σκέφτομαι μήπως απλά πάω σε ένα μικρότερο φθηνό να κάνω την δουλειά μου Εχθές είδα στο όνειρο μου ότι το πούλησα και πήρα κάτι άλλο, δεν θυμάμαι τι ήταν αλλά είχα την αίσθηση ότι ήταν Skoda Το παρκαρα και όταν ανέβηκα σπίτι είπα ωραία πάλι VAG πήρα ο βλάκας 😂 Να κοιτάξεις να έχει άνετη θέση οδήγησης να μην σε πιάνει το αυχενικό. Να καταλήξεις σε κάποια και να τα νοικιάσεις για καμιά βδομάδα να δεις πώς σε πάνε. Αν και αναρωτιέμαι όλο αυτό αν έχει να κάνει ΚΑΙ με το γεγονός ότι οδηγείς κάτι που σε χαλάει και σωματοποιείται. 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, atrigane είπε Να κοιτάξεις να έχει άνετη θέση οδήγησης να μην σε πιάνει το αυχενικό. Να καταλήξεις σε κάποια και να τα νοικιάσεις για καμιά βδομάδα να δεις πώς σε πάνε. Αν και αναρωτιέμαι όλο αυτό αν έχει να κάνει ΚΑΙ με το γεγονός ότι οδηγείς κάτι που σε χαλάει και σωματοποιείται. Τι να πω , ξύπνησα πάντως με μία στεναχώρια που είχα πουλήσει το Leon
Nabuko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Ο @tsofras είναι ικανός να βάλει το Leon στο car αγγελία και όπως θα σκρολάρει για να βρει άλλο αμάξι, να πέσει πάνω στην αγγελία του να πει "ωραίο είναι αυτό" και να πάρει τηλέφωνο τον εαυτό του και να το ξαναγοράσει 1
atrigane Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι να πω , ξύπνησα πάντως με μία στεναχώρια που είχα πουλήσει το Leon Ίσως κάτι λέει αυτό φίλε 1
shikabalas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ειναι να μεινεις VAG παντως τσεκαρε και το νεο Φαμπια αν ερθει συντομα Ελλαδα. Πηγα το ειδα χτες (σημειωση ειμαι Γερμανια οπου ηρθε πριν μια βδομαδα) και επαθα πλακα με τους χωρους του. Φτηνοτερο απο το πολο, στα ιδια λεφτα λογικα με ιμπιζα αλλα το εχουν μεγαλωσει αρκετα, ο χωρος αποσκευων σκεψου ειναι ακριβως ιδιος με ΒΜW 1, Golf δηλαδη αυτοκινητα μιας κατηγοριας επανω. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από shikabalas 3
mp123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, shikabalas είπε Αν ειναι να μεινεις VAG παντως τσεκαρε και το νεο Φαμπια αν ερθει συντομα Ελλαδα. Πηγα το ειδα χτες (σημειωση ειμαι Γερμανια οπου ηρθε πριν μια βδομαδα) και επαθα πλακα με τους χωρους του. Φτηνοτερο απο το πολο, στα ιδια λεφτα λογικα με ιμπιζα αλλα το εχουν μεγαλωσει αρκετα, ο χωρος αποσκευων σκεψου ειναι ακριβως ιδιος με ΒΜW 1, Golf δηλαδη αυτοκινητα μιας κατηγοριας επανω. Να δω τον Θωμά με φαμπια.......priceless Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Thx παίδες δεν χρειάζονται νέες επιλογές Ο βασικός λόγος που το σκέφτομαι είναι το οικονομικό επειδή το βλέπω να κάθεται Για να είμαι ειλικρινής δεν έκανα καλό υπολογισμό τών εξόδων όσο ήμασταν στην καραντίνα Και τώρα που ξεκίνησαν αγγλικά, δραστηριότητες με 2 αμάξια, την ανακαίνιση και όλα τα πάγια έξοδα έρχομαι τσιμα τσιμα και τρώω από την καβαντζα που είχα κάνει. Και έλεγα ότι δεν θέλω να φεύγουν όλα τα λεφτά και στο αυτοκίνητο αλλά να μένει και κάτι στην άκρη Τώρα που είμαστε σε φυσιολογικούς ρυθμούς βλέπω ότι φεύγουν σχεδόν όλα και όπως έχω ξαναπεί αν έκανα και χρήση θα έλεγα οκ αλλά να κάθεται κάτω το αμάξι για να πηγαίνω σούπερ μάρκετ και να μην μένει τίποτα στην άκρη τελικά ήταν τεράστιο λάθος Με έφαγε ο έρωτας.ε τα αυτοκίνητα όμως
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Thx παίδες δεν χρειάζονται νέες επιλογές Ο βασικός λόγος που το σκέφτομαι είναι το οικονομικό επειδή το βλέπω να κάθεται Για να είμαι ειλικρινής δεν έκανα καλό υπολογισμό τών εξόδων όσο ήμασταν στην καραντίνα Και τώρα που ξεκίνησαν αγγλικά, δραστηριότητες με 2 αμάξια, την ανακαίνιση και όλα τα πάγια έξοδα έρχομαι τσιμα τσιμα και τρώω από την καβαντζα που είχα κάνει. Και έλεγα ότι δεν θέλω να φεύγουν όλα τα λεφτά και στο αυτοκίνητο αλλά να μένει και κάτι στην άκρη Τώρα που είμαστε σε φυσιολογικούς ρυθμούς βλέπω ότι φεύγουν σχεδόν όλα και όπως έχω ξαναπεί αν έκανα και χρήση θα έλεγα οκ αλλά να κάθεται κάτω το αμάξι για να πηγαίνω σούπερ μάρκετ και να μην μένει τίποτα στην άκρη τελικά ήταν τεράστιο λάθος Με έφαγε ο έρωτας.ε τα αυτοκίνητα όμως Όπως είναι τώρα η αγορά κάνε λίγο υπομονή γιατί οι τιμές έχουν ακριβύνει, αυτοκίνητα δεν υπάρχουν και ανεβαίνουν στα ύψη και τα μεταχειρισμένα. Δοκίμασε μήπως το πουλήσεις σε καλή τιμή αλλά να είσαι προετοιμασμενος να μείνεις καιρό χωρίς αμαξι 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, imr είπε Όπως είναι τώρα η αγορά κάνε λίγο υπομονή γιατί οι τιμές έχουν ακριβύνει, αυτοκίνητα δεν υπάρχουν και ανεβαίνουν στα ύψη και τα μεταχειρισμένα. Δοκίμασε μήπως το πουλήσεις σε καλή τιμή αλλά να είσαι προετοιμασμενος να μείνεις καιρό χωρίς αμαξι Αν κάνω κίνηση να το πουλήσω θα είναι μόνο για να πάω σε μεταχειρισμένο να γλυτωσω κανά 6αρι χιλιάδες Για καινούριο δεν το συζητώ καν Καινούριο θα ξαναπάρω όταν στρώσει η ηλεκτροκίνηση για αυτόματο
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Αν κάνω κίνηση να το πουλήσω θα είναι μόνο για να πάω σε μεταχειρισμένο να γλυτωσω κανά 6αρι χιλιάδες Για καινούριο δεν το συζητώ καν Καινούριο θα ξαναπάρω όταν στρώσει η ηλεκτροκίνηση για αυτόματο Και μεταχειρισμενα εχουν παει στον Θεο. Αν καταφερεις να το πουλησεις θα πρεπει να κανεις αρκετη υπομονη μεχρι να βρεις κατι.
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, imr είπε Και μεταχειρισμενα εχουν παει στον Θεο. Αν καταφερεις να το πουλησεις θα πρεπει να κανεις αρκετη υπομονη μεχρι να βρεις κατι. Ε με 14-15 έχει μικρά μεταχειρισμένα και με εγγύηση
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, tsofras είπε Ε με 14-15 έχει μικρά μεταχειρισμένα και με εγγύηση Για να καταλάβω τώρα σε χαλάει το λεον που είναι manual ;
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, mp123 είπε Για να καταλάβω τώρα σε χαλάει το λεον που είναι manual ; Τώρα περνάω την φάση του πληρώνω για αμάξι αρκετά χρήματα και το έχω να κάθεται. Αν ήταν αυτόματο μπορεί να μην με πείραζε τόσο αλλά και πάλι δεν παύει να πληρώνω κάτι με μικρή χρήση και πολλά λεφτά
john1987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι μικρό με φυσικό αέριο το έχεις σκεφτει; Με τις απαιτήσεις που έχεις παντως το να πας σε μικρότερο αμάξι θα σου κακοφανει και δεν ξέρω αν οικονομικά γλιτώσεις τόσα πολλά λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις