Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

εγώ πιστεύω ότι θα έχει διπλά ψαλίδια πίσω όπως είχε και το προηγούμενο μοντέλο σε όλους τους κινητήρες. θα είναι αυτοκτονία να το υποβαθμίσουν με τέτοιο τρόπο

Μα το CC το υποβάθμισαν

• Like 3
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Με μανιβέλα τα πισω παράθυρα,  air con , και radio cd player.

λολ για ψάξτε λίγο καλύτερα να δεις τι φοράει στη βασική έκδοση ;)

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μα το CC το υποβάθμισαν

στην πραγματικότητα όχι. δεν υπήρχε προγενέστερο μοντέλο για να πει κάποιος ότι σε σχέση με εκείνο είναι υποβάθμιση. εξαρχής το 1,8 ήταν με ημιάκαμπτο και με διπλά ψαλίδια το δίλιτρο. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zanskou είπε

λολ για ψάξτε λίγο καλύτερα να δεις τι φοράει στη βασική έκδοση ;)

στην πραγματικότητα όχι. δεν υπήρχε προγενέστερο μοντέλο για να πει κάποιος ότι σε σχέση με εκείνο είναι υποβάθμιση. εξαρχής το 1,8 ήταν με ημιάκαμπτο και με διπλά ψαλίδια το δίλιτρο. 

Α εννοείς σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο , οκ

Ε για υποβάθμιση το κόβω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ε για υποβάθμιση το κόβω

μα το θεό ελπίζω όχι. θα θαφτεί χωρίς λόγο. αν και πιστεύω ότι θα ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω ;)

• Like 1
Δημοσ.

τι στενοχωριέσαι ρε μαν ; που σε καινούργιο αυτοκίνητο ειχες τα χιλια μυρια προβλήματα ; 

σε καταλαβαινω φυσικα γιατι ήταν ακριβώς αυτό που σου άρεσε αλλά πραγματικά διώχνεις ένα μπελά από το κεφάλι σου 

ποιο θα παρεις τελικα ; 

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ Πέμπτη πάω δουλειά , Παρασκευή έχω φυσιοθεραπείες

Θα αρχίσω τα taxi

Μόλις τώρα, zanskou είπε

τι στενοχωριέσαι ρε μαν ; που σε καινούργιο αυτοκίνητο ειχες τα χιλια μυρια προβλήματα ; 

σε καταλαβαινω φυσικα γιατι ήταν ακριβώς αυτό που σου άρεσε αλλά πραγματικά διώχνεις ένα μπελά από το κεφάλι σου 

ποιο θα παρεις τελικα ; 

E το αγάπησα τι να κάνω , κουτσά - στραβά μου άρεσε

Ούτε που ξέρω τι θα πάρω , είμαι ανάμεσα σε Countryman / Formentor

Ναι ξέρω πολλά τα λεφτά για αυτό το σκέφτομαι , αλλά ξαναγράφεται η ιστορία εδώ και για 50ε τον μήνα στη δόση δεν θέλω να ξενερώνω πάλι.

Απο την άλλη δεν θέλω να μου βγούν αντίστοιχα προβλήματα στο Formentor και να χτυπιέμαι για αυτό μετά

Δημοσ.
37 minutes ago, tsofras said:

Θα αρχίσω τα taxi

Ναι ξέρω πολλά τα λεφτά για αυτό το σκέφτομαι , αλλά ξαναγράφεται η ιστορία εδώ και για 50ε τον μήνα στη δόση δεν θέλω να ξενερώνω πάλι.

Απο την άλλη δεν θέλω να μου βγούν αντίστοιχα προβλήματα στο Formentor και να χτυπιέμαι για αυτό μετά

Υπομονή, και σε λίγο καιρό με τα κινουμενα πανεπιστήμια θα πάρεις πολύτιμες γνώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα αρχίσω τα taxi

Η γυναίκα πάει στον λαχαναγοριτη fms. Θέλει να δει το νέο i10. Περιμένετε εξελίξεις.

Θωμά σίδερα είναι. Εγώ δεν βαστάω κάτι για χρόνια. Πως το λένε δεν μπορώ τα βαριεμε.

Αφού δίνεις τόσα το i30 το n με τα 250 άλογα πόσο πάει;  

Άστο 42 πάει. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Παρέλαβα προχτές τ Σάββατο το Audi a3, και σύντομα θα επανέλθω με φωτογραφίες. Με άφησε μια μικρή πικρία που στα πρώτα 250 χλμ μ έβγαλε ειδοποίηση για ελλατωματιξό κεντρικό φως φρενών. Έσβησε βέβαια όταν έκλεισα τ κινητήρα και τ ξανά άνοιξα θα φανεί και όταν ξανά μπω να τ οδηγήσω σήμερα αύριο πάλι. 

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τετάρτη πρωί φεύγει το Leon , χαίρομαι και στεναχωριέμαι ταυτόχρονα

κακως στεναχωριεσαι, με το παρα ανα χείρας και ηρεμια σκεφτεσαι αλλιως...

13 λεπτά πριν, antonio91tech είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Παρέλαβα προχτές τ Σάββατο το Audi a3, και σύντομα θα επανέλθω με φωτογραφίες. Με άφησε μια μικρή πικρία που στα πρώτα 250 χλμ μ έβγαλε ειδοποίηση για ελλατωματιξό κεντρικό φως φρενών. Έσβησε βέβαια όταν έκλεισα τ κινητήρα και τ ξανά άνοιξα θα φανεί και όταν ξανά μπω να τ οδηγήσω σήμερα αύριο πάλι. 

μη σε αγχωνει... ισως ειναι απο τα βαλε βγαλε που εκαναν στην αντιπροσωπεία για τους αισθητηρες και ειχε διαβασει παροδικη βλαβη (ή δε κουμπωσε καλα το φισακι) - παρατηρησε το και μην αγχωνεσαι... καλοριζικο κ καλοταξιδο περιμενουμε φωτο εντος εκτος 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...