tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zanskou είπε εγώ πιστεύω ότι θα έχει διπλά ψαλίδια πίσω όπως είχε και το προηγούμενο μοντέλο σε όλους τους κινητήρες. θα είναι αυτοκτονία να το υποβαθμίσουν με τέτοιο τρόπο Μα το CC το υποβάθμισαν 3
zanskou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Με μανιβέλα τα πισω παράθυρα, air con , και radio cd player. λολ για ψάξτε λίγο καλύτερα να δεις τι φοράει στη βασική έκδοση 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα το CC το υποβάθμισαν στην πραγματικότητα όχι. δεν υπήρχε προγενέστερο μοντέλο για να πει κάποιος ότι σε σχέση με εκείνο είναι υποβάθμιση. εξαρχής το 1,8 ήταν με ημιάκαμπτο και με διπλά ψαλίδια το δίλιτρο. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Με μανιβέλα τα πισω παράθυρα, air con , και radio cd player. Ελπιζω να κλεισω συντομα ραντεβου με την Toyota, θα σας ενημερωσω. Ελπιζω οχι παντως 😅 1
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, zanskou είπε λολ για ψάξτε λίγο καλύτερα να δεις τι φοράει στη βασική έκδοση στην πραγματικότητα όχι. δεν υπήρχε προγενέστερο μοντέλο για να πει κάποιος ότι σε σχέση με εκείνο είναι υποβάθμιση. εξαρχής το 1,8 ήταν με ημιάκαμπτο και με διπλά ψαλίδια το δίλιτρο. Α εννοείς σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο , οκ Ε για υποβάθμιση το κόβω
zanskou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ε για υποβάθμιση το κόβω μα το θεό ελπίζω όχι. θα θαφτεί χωρίς λόγο. αν και πιστεύω ότι θα ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω 1
djuan1988 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στο UK αυτά https://media.toyota.co.uk/wp-content/uploads/sites/5/pdf/230120M-Toyota-C-HR-Press-Pack.pdf 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Τετάρτη πρωί φεύγει το Leon , χαίρομαι και στεναχωριέμαι ταυτόχρονα 13
zanskou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 τι στενοχωριέσαι ρε μαν ; που σε καινούργιο αυτοκίνητο ειχες τα χιλια μυρια προβλήματα ; σε καταλαβαινω φυσικα γιατι ήταν ακριβώς αυτό που σου άρεσε αλλά πραγματικά διώχνεις ένα μπελά από το κεφάλι σου ποιο θα παρεις τελικα ;
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Εν τω μεταξύ Πέμπτη πάω δουλειά , Παρασκευή έχω φυσιοθεραπείες Θα αρχίσω τα taxi Μόλις τώρα, zanskou είπε τι στενοχωριέσαι ρε μαν ; που σε καινούργιο αυτοκίνητο ειχες τα χιλια μυρια προβλήματα ; σε καταλαβαινω φυσικα γιατι ήταν ακριβώς αυτό που σου άρεσε αλλά πραγματικά διώχνεις ένα μπελά από το κεφάλι σου ποιο θα παρεις τελικα ; E το αγάπησα τι να κάνω , κουτσά - στραβά μου άρεσε Ούτε που ξέρω τι θα πάρω , είμαι ανάμεσα σε Countryman / Formentor Ναι ξέρω πολλά τα λεφτά για αυτό το σκέφτομαι , αλλά ξαναγράφεται η ιστορία εδώ και για 50ε τον μήνα στη δόση δεν θέλω να ξενερώνω πάλι. Απο την άλλη δεν θέλω να μου βγούν αντίστοιχα προβλήματα στο Formentor και να χτυπιέμαι για αυτό μετά
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 37 minutes ago, tsofras said: Εν τω μεταξύ Πέμπτη πάω δουλειά , Παρασκευή έχω φυσιοθεραπείες Θα αρχίσω τα taxi E το αγάπησα τι να κάνω , κουτσά - στραβά μου άρεσε Ούτε που ξέρω τι θα πάρω , είμαι ανάμεσα σε Countryman / Formentor Ναι ξέρω πολλά τα λεφτά για αυτό το σκέφτομαι , αλλά ξαναγράφεται η ιστορία εδώ και για 50ε τον μήνα στη δόση δεν θέλω να ξενερώνω πάλι. Απο την άλλη δεν θέλω να μου βγούν αντίστοιχα προβλήματα στο Formentor και να χτυπιέμαι για αυτό μετά Υπομονή, και σε λίγο καιρό με τα κινουμενα πανεπιστήμια θα πάρεις πολύτιμες γνώσεις. 1
mp123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, tsofras είπε Εν τω μεταξύ Πέμπτη πάω δουλειά , Παρασκευή έχω φυσιοθεραπείες Θα αρχίσω τα taxi E το αγάπησα τι να κάνω , κουτσά - στραβά μου άρεσε Ούτε που ξέρω τι θα πάρω , είμαι ανάμεσα σε Countryman / Formentor Ναι ξέρω πολλά τα λεφτά για αυτό το σκέφτομαι , αλλά ξαναγράφεται η ιστορία εδώ και για 50ε τον μήνα στη δόση δεν θέλω να ξενερώνω πάλι. Απο την άλλη δεν θέλω να μου βγούν αντίστοιχα προβλήματα στο Formentor και να χτυπιέμαι για αυτό μετά Η γυναίκα πάει στον λαχαναγοριτη fms. Θέλει να δει το νέο i10. Περιμένετε εξελίξεις. Θωμά σίδερα είναι. Εγώ δεν βαστάω κάτι για χρόνια. Πως το λένε δεν μπορώ τα βαριεμε. Αφού δίνεις τόσα το i30 το n με τα 250 άλογα πόσο πάει; Άστο 42 πάει. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123 1
antonio91tech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Παρέλαβα προχτές τ Σάββατο το Audi a3, και σύντομα θα επανέλθω με φωτογραφίες. Με άφησε μια μικρή πικρία που στα πρώτα 250 χλμ μ έβγαλε ειδοποίηση για ελλατωματιξό κεντρικό φως φρενών. Έσβησε βέβαια όταν έκλεισα τ κινητήρα και τ ξανά άνοιξα θα φανεί και όταν ξανά μπω να τ οδηγήσω σήμερα αύριο πάλι. 9
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, imr είπε Υπομονή, και σε λίγο καιρό με τα κινουμενα πανεπιστήμια θα πάρεις πολύτιμες γνώσεις. Και θα πάρει Octavia ή Prius
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τετάρτη πρωί φεύγει το Leon , χαίρομαι και στεναχωριέμαι ταυτόχρονα κακως στεναχωριεσαι, με το παρα ανα χείρας και ηρεμια σκεφτεσαι αλλιως... 13 λεπτά πριν, antonio91tech είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Παρέλαβα προχτές τ Σάββατο το Audi a3, και σύντομα θα επανέλθω με φωτογραφίες. Με άφησε μια μικρή πικρία που στα πρώτα 250 χλμ μ έβγαλε ειδοποίηση για ελλατωματιξό κεντρικό φως φρενών. Έσβησε βέβαια όταν έκλεισα τ κινητήρα και τ ξανά άνοιξα θα φανεί και όταν ξανά μπω να τ οδηγήσω σήμερα αύριο πάλι. μη σε αγχωνει... ισως ειναι απο τα βαλε βγαλε που εκαναν στην αντιπροσωπεία για τους αισθητηρες και ειχε διαβασει παροδικη βλαβη (ή δε κουμπωσε καλα το φισακι) - παρατηρησε το και μην αγχωνεσαι... καλοριζικο κ καλοταξιδο περιμενουμε φωτο εντος εκτος Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις