jimmysss! Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ουτε το Α3 εχει θηκες αν και προσωπικα τις θεωρω πολυ βολικες γιατι κρυβεις πραγματακια 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Ουτε το Α3 εχει θηκες αν και προσωπικα τις θεωρω πολυ βολικες γιατι κρυβεις πραγματακια παιδια αν θελετε θηκες τοτε καρφι kodiaq, οπου μπορειτε να φανταστειτε εχει αποθηκευτικους χωρους, ακομα ανακαλυπτω νέους 😅 1
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, imr είπε Αφου δεν σαρεσει το countryman γιατι το κοιτας? Μου αρέσει , εξοπλιστικά με χαλάει 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Υπαρχει ανθρωπος που τις χρησιμοποιει; ουτε σα παιδια δε τις χρησιμοποιουσαμε (φοβερη καινοτομία τοτε στα early 90s), μονο τις ξεχειλωναμε με τα ποδια μας 😂 λεω να ξαναπας για ενα TD του countryman Εμένα τις χρησιμοποιούν τα παιδιά 58 λεπτά πριν, paylidis είπε λεω να ξαναπας για ενα TD του countryman Έστειλα στον πωλητή αν υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερο test drive (μήπως το δώσουν για καμία μέρα) Ακούω απο άλλους να παίρνουν κάτι Χ1 για ολόκληρο Σ/Κ , τι σκατά ας μου δώσουν και εμένα το Mini 2
Grim Ripper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε Vitara & S-Cross ομοιως Χ? ή καποιο SUV της Honda? (αν και μου ειπε φιλος χοντακιας οτι εχουν ανεβει σε τιμες απλησιαστες ολα) Ναι έχουν ανέβει πολύ και πλέον όλα της Honda είναι υβριδικά. Αν είναι να δώσει 32+ για το Formentor ε ας δει και κανένα Honda. Δεν μου αρέσουν εμφανισιακά τα τωρινά SUV τους, το προηγούμενο HR-V πάντως μου άρεσε. 2
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πιστεύω για μια 10ετία δε θα βρει αμάξι στα λεφτά που θέλει και με τα έξτρα που χρειάζεται Θα έπαιρνα μια οροφής για το citroen και ένα μτχ σούπερ καγκούρικο σπορ αμάξι για γούστα 2
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, korakios είπε Πιστεύω για μια 10ετία δε θα βρει αμάξι στα λεφτά που θέλει και με τα έξτρα που χρειάζεται Θα έπαιρνα μια οροφής για το citroen και ένα μτχ σούπερ καγκούρικο σπορ αμάξι για γούστα Σιγά τα γούστα αφού είμαι ραμολί 😂 Γύρναγα απο φυσιοθεραπεία τώρα , μπροστά μου άσπρο Formentor - δεξιά του Mini Countryman sage green Ούτε παραγγελία να είχα το VS και στα χρώματα που με ενδιαφέρουν 🤣 Άσχετο διαβάζω σε άλλο φορουμ για πατάτα που έκανε η οδική σε Corolla Cross και του έκαψαν το Inverter. 7500 ευρώ ζημιά :S Αλλά περαν της βλακείας , τι κόστος είναι αυτό αν στο βγάλει εκτός εγγύησης ? 1 1
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσχετο διαβάζω σε άλλο φορουμ για πατάτα που έκανε η οδική σε Corolla Cross και του έκαψαν το Inverter. 7500 ευρώ ζημιά :S πώς διαολο το εκαναν αυτό ;;;
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, zanskou είπε πώς διαολο το εκαναν αυτό ;;; Έβαλαν τον αρνητικό στην ασφαλειοθήκη αντί κάπου αλλού για γείωση απο ότι κατάλαβα και πάπαλα 2
NovaLacertae Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε .... Άσχετο διαβάζω σε άλλο φορουμ για πατάτα που έκανε η οδική σε Corolla Cross και του έκαψαν το Inverter. 7500 ευρώ ζημιά :S Αλλά περαν της βλακείας , τι κόστος είναι αυτό αν στο βγάλει εκτός εγγύησης ? Ναι βρε, το είδα και εγώ, 7.500... είναι να τρελένεσαι! Υποθέτω και τετοιες περιπτώσεις δεν θα καλύπτει ούτε η μικτή Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από NovaLacertae
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Υποθέτω και τετοιες περιπτώσεις δεν θα καλύπτει ούτε η μικτή γιατί όχι ? Υποθέτω νομικά η ασφαλιστική θα τα διεκδικήσει απο την εταιρία
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Ναι βρε, το είδα και εγώ, 7.500... είναι να τρελένεσαι! Υποθέτω και τετοιες περιπτώσεις δεν θα καλύπτει ούτε η μικτή 5 λεπτά πριν, korakios είπε γιατί όχι ? Υποθέτω νομικά η ασφαλιστική θα τα διεκδικήσει απο την εταιρία Τι δουλειά έχει ρε παιδιά η μικτή ?
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Τι δουλειά έχει ρε παιδιά η μικτή ? στο αν έκανες ,όχι κακοπροαίρετα , ο ίδιος την πατάτα στη σύνδεση
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Έβαλαν τον αρνητικό στην ασφαλειοθήκη αντί κάπου αλλού για γείωση απο ότι κατάλαβα και πάπαλα τι μλκες ειναι ρε φουστη μου. εν τω μεταξυ για να γινει αυτό θα εκανε και τουλάχιστον δύο απόπειρες να το βάλει μπροστά με τα καλώδια ανάποδα. γιατι στην πρώτη δεν θα αναψε και θα εκαψε μερικες ασφάλειες αλλά τουλάχιστον η ζημιά θα ειχε περιοριστεί εκεί. στη δεύτερη το μαμησε. 28 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Ναι βρε, το είδα και εγώ, 7.500... είναι να τρελένεσαι! Υποθέτω και τετοιες περιπτώσεις δεν θα καλύπτει ούτε η μικτή H μικτή καλύπτει ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα ρε παιδιά. οχι τέτοιες περιπτώσεις. 1
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, zanskou είπε H μικτή καλύπτει ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα ρε παιδιά. οχι τέτοιες περιπτώσεις. τότε αναγκαστικά αν έχει νομική προστασία κινείται κατά της οδικής , είναι πολλά λεφτά
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, korakios είπε τότε αναγκαστικά αν έχει νομική προστασία κινείται κατά της οδικής , είναι πολλά λεφτά Και πάλι η νομική ενεργοποιείται λόγω ατυχήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις