Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Που το βλέπεις τόσο ρε μαν ? 32.255 χωρίς χρώμα / πινακίδες /τέλη κτλ

Screenshot2023-09-22122329.png.cc7009df611b59e9eb2a0d5a9a323e40.png

γραψε λαθος το 116 εβλεπα... 

image.png.1089897fcd0990734e41b6b8a666257d.png

σκατα τα 32500 ειναι πολλα...

ισως τελος του χρονου βγαλουν τιποτα εκπτωσεις για να πιασουν στοχους και να αξιζει τοτε κατι..

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Yeap

Vitara & S-Cross ομοιως Χ?

ή καποιο SUV της Honda? (αν και μου ειπε φιλος χοντακιας οτι εχουν ανεβει σε τιμες απλησιαστες ολα)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

ή καποιο SUV της Honda? (αν και μου ειπε φιλος χοντακιας οτι εχουν ανεβει σε τιμες απλησιαστες ολα)

Vitara & S-Cross σε αυτόματο βγαίνει πλέον μόνο το τελείως ψόφιο strong hybrid 116HP.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τα Suzuki αυτόματα είναι με τον 1.5 και την μπαταρία πιο αργά και απο τον θάνατο με 0-100 13 δευτερόλεπτα

To Honda 37+

Τα έχουμε δει όλα Γιώργο δεν υπάρχει κάτι

Είτε καινούριο Countryman / Formentor

Είτε μεταχείρο Countryman / Leon 2.0 αν πετύχω

Απλά η βλακεία με το δικό μου / Formentor είναι ότι ενώ μου αρέσει , ουσιαστικά ξανα πληρώνεις για το ίδιο αμάξι. Δεν έχεις να περιμένεις κάτι φρέσκο να το ανακαλύψεις :D

Εν τω μεταξύ εκτός του εξοπλισμού , εξωτερικά έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά το Countryman που το συνήθισα στο μάτι 😅

O ... που δεν έχει γένια αντιπρόσωπος (αντίπαλος του τραγουδιστή)

Τι λέει σαν όνομα και after sales ?

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι πιο ακριβός , απο αξιοπιστία και υποστήριξη με ενδιαφέρει

• Like 1
Δημοσ.

I30n  ειναι αυτο που σου κανει τικ τα περισοτερα θελω με λογικες τιμες.

Αρκετα καγκουρικο, δυνατο, στησιμο, χωρους, αξιοπιστο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imr είπε

I30n  ειναι αυτο που σου κανει τικ τα περισοτερα θελω με λογικες τιμες.

Αρκετα καγκουρικο, δυνατο, στησιμο, χωρους, αξιοπιστο

Αυτόματο = 42 χιλιάρικα

+ τέρμα άβολα καθίσματα αλλά δεν κολλάμε σε αυτό :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Εν τω μεταξύ εκτός του εξοπλισμού , εξωτερικά έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά το Countryman που το συνήθισα στο μάτι 😅

O ... που δεν έχει γένια αντιπρόσωπος (αντίπαλος του τραγουδιστή)

Τι λέει σαν όνομα και after sales ?

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι πιο ακριβός , απο αξιοπιστία και υποστήριξη με ενδιαφέρει

Πιστευω εκει θα καταληξεις στο τελος... ειναι ότι πιο κοντα στα θελω σου και σε σχετικα νορμαλ τιμη...

αυτος που δε του φυτρώνουν τα γενια θεωρείται (πλεον) απο τους καλούς, αν και προσωπικα θα εμπιστευομουν πιο πολυ το κορφιατη απο την εμπειρια μου απο όλα τα εξουσιοδοτημενα BMW που ευτυχως ή δυστυχώς εχω περάσει... Αυτος που πηγαινα εγω εχει κλεισει/δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενο... Ομοιως αυτος που αγορασα το τελευταιο...

Γενικα απο θεμα τιμών, παιρνεις προσφορες και πιεζεις, τα περιθωρια κερδους τους ειναι τεράστια οποτε μπορουν να κανουν εκπτωσεις τοσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση... απο εκει κ περα οταν βγεις απο την (4ετη; ) εγγυηση υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερα εξειδικευμενα εξω...

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

+ τέρμα άβολα καθίσματα αλλά δεν κολλάμε σε αυτό :D

ε εαν ειναι να παρεις αβολα παρε με 10Κ παρακατω απο το χιουνται τον άσσο 😅

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, paylidis said:

Πιστευω εκει θα καταληξεις στο τελος... ειναι ότι πιο κοντα στα θελω σου και σε σχετικα νορμαλ τιμη...

αυτος που δε του φυτρώνουν τα γενια θεωρείται (πλεον) απο τους καλούς, αν και προσωπικα θα εμπιστευομουν πιο πολυ το κορφιατη απο την εμπειρια μου απο όλα τα εξουσιοδοτημενα BMW που ευτυχως ή δυστυχώς εχω περάσει... Αυτος που πηγαινα εγω εχει κλεισει/δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενο... Ομοιως αυτος που αγορασα το τελευταιο...

Γενικα απο θεμα τιμών, παιρνεις προσφορες και πιεζεις, τα περιθωρια κερδους τους ειναι τεράστια οποτε μπορουν να κανουν εκπτωσεις τοσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση... απο εκει κ περα οταν βγεις απο την (4ετη; ) εγγυηση υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερα εξειδικευμενα εξω...

ε εαν ειναι να παρεις αβολα παρε με 10Κ παρακατω απο το χιουνται τον άσσο 😅

Ε αμα ειναι να παει σε bmw καλυτερα στην προηγουμενη που ηταν και πισωκινητη

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, imr είπε

Ε αμα ειναι να παει σε bmw καλυτερα στην προηγουμενη που ηταν και πισωκινητη

και ειχε κ κιβωτιαρα αυτοματη... αλλα παλιο ρε συ...

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, paylidis said:

Ποσο πανε?  Ναι ειναι παλιο αλλα δεν υπολειπονται και σε πολλα σε σχεση με σημερινο αυτοκινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

1 λεπτό πριν, imr είπε

Ποσο πανε?  Ναι ειναι παλιο αλλα δεν υπολειπονται και σε πολλα σε σχεση με σημερινο αυτοκινητο

δεν εχει και χώρους

Τεσπα νομίζω καλύτερο σύνολο θα ήταν το Countryman απο πολλές απόψεις

Αλλά δεν έχει ούτε θήκες στα πίσω καθίσματα δλδ WTF

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

δεν εχει και χώρους

Τεσπα νομίζω καλύτερο σύνολο θα ήταν το Countryman απο πολλές απόψεις

Αφου δεν σαρεσει το countryman γιατι το κοιτας?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Υπαρχει ανθρωπος που τις χρησιμοποιει; ουτε σα παιδια δε τις χρησιμοποιουσαμε (φοβερη καινοτομία τοτε στα early 90s), μονο τις ξεχειλωναμε με τα ποδια μας 😂

λεω να ξαναπας για ενα TD του countryman

• Δημιουργία νέου...