paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν δεν ήταν καραγκιόζηδες στη Ford Σφακιανάκη θα είχα αγοράσει ένα Focus αυτόματο με ηλιοροφή στα 23500 με 5000χλμ Τους παρακάλαγα ένα μήνα να με πάρουν να πάω να το δώ γιατί ήταν πολύ καλό πακέτο ως τιμή (και αυτόματο με ηλιοροφή) Ακόμη περιμένω Σωπα καλε καραγκιοζηδες, απλα σε εγραψαν Ford is the now Τoyota στο ελλαντα, πουλαει μονο του δε σπαει δε χαλαει, οποτε σιγα μην ασχοληθούν τωρα με σενα.. Αναφορά σε κείμενο Έχω μπανίσει και αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314292419-ford-focus Το θέμα είναι ότι αν είναι να το πουλήσω επειδή δεν έχω τα 12000ε που μένουν να ξεχρεώσει θα πρέπει να πάρω κάποιο δάνειο απο τράπεζα (μπορώ μέσω web banking Πειραιώς 15000ε ) , να το ξεχρεώσω και μετά είτε να αποπληρώσω κατευθείαν το δάνειο είτε απλά να συνεχίσω να πληρώνω την Πειραιώς (με μεγαλύτερο επιτόκιο προφανώς) και να αγοράσω κάποιο άλλο (σαν το Focus) Δεν την βλέπω και πολύ καλή λογική όμως το να κρατήσω δάνειο απο τράπεζα , θα έχω την χασούρα απο το δικό μου + νέους τόκους απο την τράπεζα. Οπότε απο οικονομικής πλευράς συμφέρει να το πουλήσω , να ξεχρεώσω αμέσως το δάνειο και ότι μείνει. Μονο το bold κανεις, εκτος και εαν βρεις 3ο αγοραστη διατεθειμενο να σου δωσει τα 12000 μπροστα για να το ξεχρεωσεις. Δε σε συμφερει καταναλωτικο οταν η ford εχει 1% επιτοκιο... Προσωπικα και το Puma θα σκεφτομουνα Αναφορά σε κείμενο Τι θα μείνει ? 10.000ε οπότε πάμε πάλι απο την αρχή Με 10.000ε δεν παίρνεις κάτι της προκοπής ούτε σε μικρό (με λίγα χιλιόμετρα και εγγύηση) Αν όλο το παραπάνω το κάνω σε ένα χρόνο τότε θα μου μείνουν τσέπη 15000ε οποτε θα μπορώ να πάω να πάρω κάτι κασέρι και να ξεμπερδεύω με δόσεις γιατί βαρέθηκα , μπήκαμε και σε φυσιολογικούς ρυθμούς τώρα και αρχίζει και ζορίζει οικονομικά το πράγμα Δεν έκανα καλές επιλογές και φαίνεται τώρα Η αληθεια ειναι ότι στο λεον πηγες με την καρδια και όχι με τη λογική. Το Ibiza αν το ειχες παρει αυτοματο ίσως τώρα το είχες. Το 2008 ήταν ξεκαθαρα κακη αγορά (και τη θεωρω κακη για όλους, ειλικρινα δε του βρισκω κατι θετικο περαν της μετριας εξωτερικης εμφανισης). Παντως σοβαρα τωρα, χωρις να σε κουρδιζω, απο περιεργεια θα εβλεπα ποσο εχει τωρα ακριβως το ίδιο και θα το έβαζα 1 χιλιαρικο κατω (με δεδομένο ότι δεν υπαρχει κ ετοιμοπαραδοτο ισως βρεθει κάποιος ζεστός και τσιμπησει). Εαν ειναι να εχεις ελαχιστη χασουρα τωρα ειναι η περιοδος που ειναι ψηλα οι τιμες Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Η αληθεια ειναι ότι στο λεον πηγες με την καρδια και όχι με τη λογική. Το Ibiza αν το ειχες παρει αυτοματο ίσως τώρα το είχες. Το 2008 ήταν ξεκαθαρα κακη αγορά (και τη θεωρω κακη για όλους, ειλικρινα δε του βρισκω κατι θετικο περαν της μετριας εξωτερικης εμφανισης). Παντως σοβαρα τωρα, χωρις να σε κουρδιζω, απο περιεργεια θα εβλεπα ποσο εχει τωρα ακριβως το ίδιο και θα το έβαζα 1 χιλιαρικο κατω (με δεδομένο ότι δεν υπαρχει κ ετοιμοπαραδοτο ισως βρεθει κάποιος ζεστός και τσιμπησει). Όντως με καρδιά πήγα. Το Ibiza αν ήταν αυτόματο όντως θα το είχα κρατήσει , εδώ έχω μετανιώσει που τελικά το έδωσα γιατί όπως έχω ξαναπεί τα 7000ε διαφορά με το Leon δεν τα βλέπω Το 2008 αν ήταν αυτόματο μάλλον θα το είχα κρατήσει και αυτό. Μπορεί να είχε άθλιο κιβώτιο , την περίεργη θέση με το τιμόνι και να μην μου άρεσε όταν έγερνε στις στροφές , αλλά είχε ωραίους χώρους , ορατότητα και πολύ καλή ανάρτηση όσον αφορά την άνεση. Στα 17500 που το πήρα εγώ ήταν μπόμπα. Αν το είχα κρατήσει και το πούλαγα τώρα , θα έβγαζα κιόλας Το να το βάλω αγγελία το σκέφτομαι καθημερινά επίσης , απλά πρέπει να είμαι έτοιμος αν όντως πάρει κάποιος και μου πεί ότι το θέλει πως θα προχωρήσω. Γιατί υπάρχει και έλλειψη οπότε αν δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να πάρω και το δώσω θα κάνω πάλι βιαστικές κινήσεις. Και τώρα το χρειάζομαι το αμάξι οπότε δεν μπορώ να μείνω χωρίς 1
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε απλά πρέπει να είμαι έτοιμος αν όντως πάρει κάποιος και μου πεί ότι το θέλει πως θα προχωρήσω. Γιατί υπάρχει και έλλειψη οπότε αν δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να πάρω και το δώσω θα κάνω πάλι βιαστικές κινήσεις. Αυτο ακριβως ισχύει... Οι καθυστερησεις ειναι τεράστιες... Μονο αν εισαι τυχερός και αυτο που θες υπαρχει ετοιμοπαραδοτο θα την παλεψεις με τα παιδια κ τις υποχρεωσεις (εχει κατι Bmw 118 ετοιμοπαραδοτες.......!!)
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτο ακριβως ισχύει... Οι καθυστερησεις ειναι τεράστιες... Μονο αν εισαι τυχερός και αυτο που θες υπαρχει ετοιμοπαραδοτο θα την παλεψεις με τα παιδια κ τις υποχρεωσεις (εχει κατι Bmw 118 ετοιμοπαραδοτες.......!!) Δεν δίνω 28000ε μαν , τα κατάλαβα τα λάθη μου Μπορεί να έχω πολλές απαιτήσεις απο ένα αμάξι αλλά για 4000ε χλμ τον χρόνο πρέπει να μπει και ένα όριο Ταβάνι τα 20000ε για να δίνω όσα μου μένουν για το Leon με τις χασούρες ή Βασικά ένα απλό χειροκίνητο με 10.000ε αφού είμαστε και σε φάση με ηλεκτροκίνητα κτλ και σε καμία 4ετία με το καλό αν είμαστε έτοιμοι για μετάβαση αυτόματο - ηλεκτρικό για να μην έχεις και το άγχος να σπάσει. Μπορεί να είναι και καλύτερη σκέψη για να μην συνεχίσω να χάνω χρήματα με αλλαγές Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras 1
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν δίνω 28000ε μαν , τα κατάλαβα τα λάθη μου Μπορεί να έχω πολλές απαιτήσεις απο ένα αμάξι αλλά για 4000ε χλμ τον χρόνο πρέπει να μπει και ένα όριο Ταβάνι τα 20000ε για να δίνω όσα μου μένουν για το Leon με τις χασούρες ή Βασικά ένα απλό χειροκίνητο με 10.000ε αφού είμαστε και σε φάση με ηλεκτροκίνητα κτλ και σε καμία 4ετία με το καλό αν είμαστε έτοιμοι για μετάβαση αυτόματο - ηλεκτρικό για να μην έχεις και το άγχος να σπάσει. Μπορεί να είναι και καλύτερη σκέψη για να μην συνεχίσω να χάνω χρήματα με αλλαγές Ε δικιο εχεις, για πλακα τον ειπα τον ασσο μιας κ τον βλέπαμε προχθές... Κ γω πιστευω οτι ισως η ιδανικη λυση θα ηταν καποιο αυτόματο στα 20-22, δε ξερω μηπως σε επαιρνε και για κάποιο μικρό ηλεκτρικο με την κρατική επιδότηση που ακουγεται οτι θα ανεβει συντομα (ουτως η αλλιως με τη χρηση που του κάνεις μια χαρα σου ειναι δε θες κατι άλλο)
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε δικιο εχεις, για πλακα τον ειπα τον ασσο μιας κ τον βλέπαμε προχθές... Κ γω πιστευω οτι ισως η ιδανικη λυση θα ηταν καποιο αυτόματο στα 20-22, δε ξερω μηπως σε επαιρνε και για κάποιο μικρό ηλεκτρικο με την κρατική επιδότηση που ακουγεται οτι θα ανεβει συντομα (ουτως η αλλιως με τη χρηση που του κάνεις μια χαρα σου ειναι δε θες κατι άλλο) Μικρό ηλεκτρικό θα είναι πανάκριβο , στην πολυκατοικία δεν ξέρω πως θα φορτίζω και δεν θα έχω αυτονομία για τα λίγα ταξίδια που κάνω μέσα στη χρονιά
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Μικρό ηλεκτρικό θα είναι πανάκριβο , στην πολυκατοικία δεν ξέρω πως θα φορτίζω και δεν θα έχω αυτονομία για τα λίγα ταξίδια που κάνω μέσα στη χρονιά E ενταξει, πχ το Cooper SE με την επιδότηση τωρα βγαινει γυρω στα 27, λεγεται οτι θα ανεβει κι αλλο το ποσοστό οποτε αντε να παει 24 (σαφως εχει κ φθηνότερα px 208/corsa Κλπ). Το φορτιστη τον εγκαθιστας κανονικα πυλωτη Αλλα για ταξίδια δε κάνει, θα πας με το citroen Αρα ξαναγυρνώντας στο ερευνητικό θεωρημα, μάλλον ένα αυτοματο γυρω στα 22 με πολλα χρόνια εγγυηση και οχι VAG χρειάζεσαι 1
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε E ενταξει, πχ το Cooper SE με την επιδότηση τωρα βγαινει γυρω στα 27, λεγεται οτι θα ανεβει κι αλλο το ποσοστό οποτε αντε να παει 24 (σαφως εχει κ φθηνότερα px 208/corsa Κλπ). Το φορτιστη τον εγκαθιστας κανονικα πυλωτη Αλλα για ταξίδια δε κάνει, θα πας με το citroen Αρα ξαναγυρνώντας στο ερευνητικό θεωρημα, μάλλον ένα αυτοματο γυρω στα 22 με πολλα χρόνια εγγυηση και οχι VAG χρειάζεσαι Το Focus 1.5 συμπληρώνει τα περισσότερα κουτάκια Οδηγική αίσθηση , hatchback, ανεξάρτητη ανάρτηση , μετατροπέας ροπής, φυσικοί διακόπτες Αλλιώς μόνο PSA για Aisin , C3 1.2 στα 14000 μεταχειρισμένο , μικρό αλλά με καλούς χώρους και μπαγκαζίερα για το καλοκαίρι. Το θέμα με τα μικρά είναι ότι τα περισσότερα είναι στριμόκωλα στη θέση οδήγησης , corsa / fiesta δεν ήμουν καθόλου άνετος. Αντίθετα C3 και Ibiza είναι κομπλέ 2
Nabuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, tsofras είπε Και τώρα το χρειάζομαι το αμάξι οπότε δεν μπορώ να μείνω χωρίς Ρε άνθρωπε, βάλτο αγγελία σε μια σχετικά ψηλή τιμή και αν το πουλήσεις τσεπώνεις ζεστό χρήμα, ξεχρεώνεις το δάνειο και μέχρι να πάρεις άλλο, αν χρειαστείς καμιά μέρα αμάξι υπάρχουν και τα ταξί ή νοικιάζεις. Και θα έχεις στην άκρη καλή προκαταβολή, χωρίς να τρέχεις να βγάζεις δάνεια πάλι και να τα ξεπληρώνεις πάλι κλπ όπως σκέφτεσαι να κάνεις Ξεβολέψου λίγο, πες ότι στο χτύπησαν και το έχεις στο φαναρτζίδικο, τι θα έκανες εκεί? 1
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ξεβολέψου λίγο, πες ότι στο χτύπησαν και το έχεις στο φαναρτζίδικο, τι θα έκανες εκεί? Έχω κάλυψη ενοικίασης Αλλά ναι δεν έχεις άδικο
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μάλλον πάω για αγγελία πώλησης αυτές τις ημέρες Θα ενημερώσω να το διαδώσετε 😂 1 2
chriskourou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Πρέπει να διαβάσω το τελευταίο saga για να μπω στο κλίμα. Τσόφρα, αν μπορείς βάλε τίτλο σε κάθε κεφάλαιο ρε συ.. Πχ Κεφάλαιο 1: Seat Leon, damaged dsg Kεφάλαιο 2: Pegeot 2008, the weird steering weel κτλ
mp123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Θωμα για εμένα η καθεσε με λεον μια χαρά είναι η πας για τον ασσο στα 28κ αυτόματο . Αυτοματο οπως το θες στα 20 22κ δεν υπάρχει . 1
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, mp123 είπε Θωμα για εμένα η καθεσε με λεον μια χαρά είναι η πας για τον ασσο στα 28κ αυτόματο . Αυτοματο οπως το θες στα 20 22κ δεν υπάρχει . Αυτό σκέφτομαι μήπως απλά πάω σε ένα μικρότερο φθηνό να κάνω την δουλειά μου Εχθές είδα στο όνειρο μου ότι το πούλησα και πήρα κάτι άλλο, δεν θυμάμαι τι ήταν αλλά είχα την αίσθηση ότι ήταν Skoda Το παρκαρα και όταν ανέβηκα σπίτι είπα ωραία πάλι VAG πήρα ο βλάκας 😂
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό σκέφτομαι μήπως απλά πάω σε ένα μικρότερο φθηνό να κάνω την δουλειά μου Εχθές είδα στο όνειρο μου ότι το πούλησα και πήρα κάτι άλλο, δεν θυμάμαι τι ήταν αλλά είχα την αίσθηση ότι ήταν Skoda Το παρκαρα και όταν ανέβηκα σπίτι είπα ωραία πάλι VAG πήρα ο βλάκας 😂 Ξηγηθηκες δηλαδή στον ύπνο σου καμικ χιλιάρι αυτόματο να τελειώνεις 😂 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις