Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, polyvios είπε

Παιδιά, έχω και εγώ θέματα! Θα με πάρει καμία γυναίκα;  🤣

Τώρα που πήρες αμάξι είσαι έτοιμος για οικογένεια 🤣

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ερωτηση, για το νεο CHR ξερουμε τιποτα, ποτε με το καλο μας ερχεται, πανω κατω κοστος, εξοπλισμος κτλπ? 

νομίζω προς τα τέλοςη τους έτους θα σκάσουν τα πρώτα και λίγο νωρίτερα κλασσικά τα εκθεσιακά. απ'οτι είδα στο site της Toyota γύρω στα 29.500 ξεκινάει με πολύ καλό εξοπλισμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ερωτηση, για το νεο CHR ξερουμε τιποτα, ποτε με το καλο μας ερχεται, πανω κατω κοστος, εξοπλισμος κτλπ? 

Άνοιξε θέμα χθες 

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Αν μπούμε στο κλαμπ τους είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν θέματα;😜

Ολοι εχουμε θεματα 🤣

Περα απο την πλακα για το μκ4 δεν εχουν βγει σοβαρα και κυριως επαναλαμβανομενα θεματα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με τα υβριδικά και τη μικρή χρήση ξέρει κανείς αν υπάρχει θέμα ?

Για τις μπαταρίες εννοώ

Δε ξερω κανεναν που να εχει υβριδικο κ να μη του εχει πιει το αιμα στα χλμ, καποιοι εξ αυτών μου εχουν πει οτι εχει πεσει αισθητα η αποδοση, αλλα ως εκει.

Γιατι σε προβληαμτιζει ομως; 11 χρονια εγγυηση εχουν αν θυμαμαι καλα (τουλ .η τουοτα)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε ξερω κανεναν που να εχει υβριδικο κ να μη του εχει πιει το αιμα στα χλμ, καποιοι εξ αυτών μου εχουν πει οτι εχει πεσει αισθητα η αποδοση, αλλα ως εκει.

Γιατι σε προβληαμτιζει ομως; 11 χρονια εγγυηση εχουν αν θυμαμαι καλα (τουλ .η τουοτα)

Κοίτα να δείς Γιώργο , σε αυτή τη φάση ο προβληματισμός είναι

Είτε κάποιο φθηνό αμάξι

Αλλά επειδή με ξέρω γιατί 20 χρόνια έτσι είμαι με τα αμάξια και δεν νομίζω ότι θα αλλάξω τώρα 🤣 , να πάρω κάτι της προκοπής που να μου αρέσει κιόλας .

Αυτό μεταφράζατε σε 36500 που έχει το Formentor (αν είναι να δώσω 33500 για Countryman και να λείπει ο μισός εξοπλισμός και να μην πεθαίνω κιόλας , δίνω άλλα 3 να πάρω αυτό που γουστάρω. Το έχουμε δει το έργο 3 φορές τα τελευταία 2.5 χρόνια )

Απλά λες στα 36500 , δίνεις άλλα 2 χιλιάρικα και μπορεί να πας στο Civic .

Είναι δίλιτρο , υβριδικό (οπότε καλό για το μέλλον απο ότι βλέπουμε ειδικά να κρατήσω το αμάξι για 10ετία) , 31.5 κιλά ροπής , θεωρητικά αξίοπιστο , χώρους και δεν είναι SUV.

Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερη αγορά απο το Formentor σαν σύνολο (άσχετα αν ουσιαστικά δεν χρειάζομαι ούτε το Formentor το είπαμε αυτό )

Απλά αν βλέπω ότι πέφτει η κανονική μπαταρία τον χειμώνα απο την χρήση που κάνω , δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία του υβριδικού σε μικρή χρήση

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ουτε 36.5 ουτε 38.5 αξιζει να δωσεις...

ειναι πεταμενα λεφτα ιδιως για τη χρηση που κανεις...

Το ξέρω αλλά εχω πρόβλημα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με τα υβριδικά και τη μικρή χρήση ξέρει κανείς αν υπάρχει θέμα ?

Για τις μπαταρίες εννοώ

υβριδικο αν δεν κανείς χλμ δεν έχει νόημα για μένα. δεν θα το αποσβέσεις. εκτός αν πρόκειται να αλλάξει η χρήση σου στο μέλλον. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zanskou είπε

υβριδικο αν δεν κανείς χλμ δεν έχει νόημα για μένα. δεν θα το αποσβέσεις. εκτός αν πρόκειται να αλλάξει η χρήση σου στο μέλλον. 

μα κανενα αμαξι δε θα αποσβεσει... ;)

5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το ξέρω αλλά εχω πρόβλημα

Δικαιο αλλα για εμενα απο το να δωσεις κοντα 40 καλυτερα παρε κατι με 20 κ να σου αρεσει (εστω κ μεταχειρισμένο) και τα αλλα 20 αστα στη μπαντα για την οικογενεια να πατε καμια ταξιδαρα κλπ, δεν αξιζει τοσα λεφτα σε ροδες μεσα στη πυλωτη που ανεβαινουν οι γατες... η αν φτασεις εκει παρε μια bmwδαρα οχι χοντα και τσουπρα

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

μα κανενα αμαξι δε θα αποσβεσει... ;)

Δικαιο αλλα για εμενα απο το να δωσεις κοντα 40 καλυτερα παρε κατι με 20 κ να σου αρεσει (εστω κ μεταχειρισμένο) και τα αλλα 20 αστα στη μπαντα για την οικογενεια να πατε καμια ταξιδαρα κλπ, δεν αξιζει τοσα λεφτα σε ροδες μεσα στη πυλωτη που ανεβαινουν οι γατες... η αν φτασεις εκει παρε μια bmwδαρα οχι χοντα και τσουπρα

Τι να πάρω με 20 σε αυτόματο ?

Είναι και αυτό το θέμα για αυτό κοιτάω λιγότερα χιλιόμετρα , αν ήταν χειροκίνητο θα κοίταγα και με 50

Σε αυτόματο όμως και ειδικά DSG αν πάρω με 40 μπορεί να είμαι κοντά στο να σπάσει την πρώτη εβδομάδα και χωρίς εγγύηση

• Δημιουργία νέου...