korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, tsofras είπε Τι το σκότωσα ρε μαν? 2.5 ετών αμάξι και να χάνεις 2 χιλιάρικα? Μακάρι ότι είχα πουλήσει να ήταν έτσι Μην ξεχνάμε και την ανακοίνωση της Seat, αν φύγει τόσο θα κάνω και τον σταυρό μου 2,5 χρονών άλλοι βγάζουν κέρδος ... συγκρίνεις μόνο με τιμή καινούριο συν τα έξτρα άνετα φεύγει αφού το σκοτώνεις 😛 έγινε ανακοίνωση οτι συνεχίζει κανονικά η παραγωγή μετά τα νέα , αλλά μπορεί και το vag να έκανε τέτοιες δηλώσεις για να τα μαζέψει και να μην πέσουν οι μετοχές μιας και η αρχική δήλωση δεν ήταν ραδιοαρβύλα 1
mp123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, imr είπε Ignis και i10 ειναι καλα αλλα ειναι κουβαδακια. Δεν κανεις ανετο ταξιδι μονο για μεσα στην πολη ειναι. Θα σου κακοφανει απο το cooper Ενα γιαρις παρε να εχεις και μεταπωληση τουοτα. Αν το βαλεις αγγελια την αλλη μερα θα φυγει, εδω πουλανε ακομα κατι σταρλετ του 90 Είναι θέμα αρχής.τουοτα δεν παίρνω.
tzampatzis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, imr said: @tsofras Μακρια απο το γκρουπ στο επομενο. Δε θα το πόνταρα στο στοίχημα πάντως! Νομίζω μόνο γερμανικό και επομένως σε BMW/Mini θα νοιώσει άνετα από αυτά που καταλαβαίνω. 7 hours ago, tsofras said: 3) Ξανασκέφτομαι την αγορά μικρότερου που να βολεύομαι με μπαγκαζιέρα 4) SUV άνετο κτλ. , δεν βολεύει για χρήση σε πόλης. Οπότε αγορά για 4 εκδρομές τον χρόνο αξίζει να έχεις όλο τον όγκο για 5χλμ στην πόλη ? Αυτά σκέφτομαι και θα δω που θα καταλήξω Όπως είπε και o @imr αν πάρεις και τα λεφτά στο χέρι , μετά σκέφτεσαι διαφορετικά. Υπάρχει και η ακρίβεια που υπάρχει , θέλω να κάνω και κάτι δουλειές στο σπίτι , δεν θα ήθελα να τα ρίξω πάλι όλα στο αμάξι (για σίδερα) Μπορείς να δεις το T-ROC πάντως είτε σε νέο είτε σε μεταχειρισμένο. Και φυσικά το Q3! @paylidis δε του το πουλάς? (edit: ξέχασα οτι δεν είναι αυτόματο το δικό σου, άστο καλύτερα :p) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335580136-volkswagen-t-roc Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από tzampatzis 1
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Δε θα το πόνταρα στο στοίχημα πάντως! Νομίζω μόνο γερμανικό και επομένως σε BMW/Mini θα νοιώσει άνετα από αυτά που καταλαβαίνω. Μπορείς να δεις το T-ROC πάντως είτε σε νέο είτε σε μεταχειρισμένο. Και φυσικά το Q3! @paylidis δε του το πουλάς? (edit: ξέχασα οτι δεν είναι αυτόματο το δικό σου, άστο καλύτερα :p) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335580136-volkswagen-t-roc To t-roc αυτό είναι το pre facelift που είχε χάλια συναρμογή. Δεν έχει σχέση με το facelift και μετά. Όλοι πατάνε στο ότι δεν το γνωρίζει ο κόσμος και το βάζουν σε τιμή κοντά στο άλλο Επειδή το Mini είναι κοντά στο Χ-Ceed τιμολογιακά και μου αρέσει περισσότερο σαν σύνολο , αν είχε κάμερα και auto hold θα πήγαινα σε αυτό. Τεσπα θα δω τι θα κάνω για το καινούριο Έχω και τον πωλητή που πήγα σήμερα για το θέμα και μου λέει τελευταίο Formentor Pack ετοιμοπαράδοτο απο 38 στο αφήνω 36500
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε To t-roc αυτό είναι το pre facelift που είχε χάλια συναρμογή. Δεν έχει σχέση με το facelift και μετά. Όλοι πατάνε στο ότι δεν το γνωρίζει ο κόσμος και το βάζουν σε τιμή κοντά στο άλλο Επειδή το Mini είναι κοντά στο Χ-Ceed τιμολογιακά και μου αρέσει περισσότερο σαν σύνολο , αν είχε κάμερα και auto hold θα πήγαινα σε αυτό. Τεσπα θα δω τι θα κάνω για το καινούριο Έχω και τον πωλητή που πήγα σήμερα για το θέμα και μου λέει τελευταίο Formentor Pack ετοιμοπαράδοτο απο 38 στο αφήνω 36500 Πάντως καινουργιο αυτοματο με μεταλλικο τη φουλ έκδοση (style νομίζω) συν κάμερα στην κανονίζω με 30 νταν θεωρώ… Για εμένα είναι all around καλή επιλογή αλλά ανάθεμα το ξερό τους το κεφάλι με το ξηρό κιβώτιο
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Πάντως καινουργιο αυτοματο με μεταλλικο τη φουλ έκδοση (style νομίζω) συν κάμερα στην κανονίζω με 30 νταν θεωρώ… Για εμένα είναι all around καλή επιλογή αλλά ανάθεμα το ξερό τους το κεφάλι με το ξηρό κιβώτιο Μου είναι αδιάφορο , θέλω λίγο χαρακτήρα 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Μου είναι αδιάφορο , θέλω λίγο χαρακτήρα Με taigo δηλαδή θα συμβιβαζόσουν; 😂 βασικα σοβαρά τώρα εγώ πιστεύω ότι το μίνι είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Με taigo δηλαδή θα συμβιβαζόσουν; 😂 βασικα σοβαρά τώρα εγώ πιστεύω ότι το μίνι είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα Αν είχε κάμερα και auto hold (με προτεραιότητα το 2ο που ξεκουράζει να μην πατάς συνέχεια φρένο)
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν είχε κάμερα και auto hold (με προτεραιότητα το 2ο που ξεκουράζει να μην πατάς συνέχεια φρένο) Μα είναι δυνατόν να μην έχει; Ούτε έξτρα; αυτό με ξεπερνά... Η κάμερα δεν είναι θέμα μπαίνει με 3-4 κατοστάρικα γνήσια…! Βασικά το ερώτημα είναι άλλο, χρειάζεται; Αυτοματο δεν είναι; σε κρατάει στην ανηφόρα… για όταν είσαι σταματημένος το θες..; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Μα είναι δυνατόν να μην έχει; Ούτε έξτρα; αυτό με ξεπερνά... Η κάμερα δεν είναι θέμα μπαίνει με 3-4 κατοστάρικα γνήσια…! Βασικά το ερώτημα είναι άλλο, χρειάζεται; Αυτοματο δεν είναι; σε κρατάει στην ανηφόρα… για όταν είσαι σταματημένος το θες..; Μπαίνει μετά με ξήλωμα ρε μαν , κρίμα νέο αμάξι Το auto hold είναι για να βάζει χειρόφρενο όταν σταματάς και να μην πατάς συνέχεια φρένο Αυτό που λες είναι το hill control / assist Τέτοιο έχει
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπαίνει μετά με ξήλωμα ρε μαν , κρίμα νέο αμάξι Το auto hold είναι για να βάζει χειρόφρενο όταν σταματάς και να μην πατάς συνέχεια φρένο Αυτό που λες είναι το hill control / assist Τέτοιο έχει Ναι ναι τώρα το κατάλαβα! Ούτε έξτρα μπαίνει; Για την κάμερα δε στεναχωριέμαι ούτε ιδρώνει το αυτί μου εφόσον μπαίνει, εγώ έτσι την έβαλα και έγινε άψογη δουλειά, αλλιώς θα έπρεπε να περιμένω τέσσερις μήνες τότε για παραγγελία 1
c-max Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Για το xceed διαβαζω πολλους με θεμα να κανει στην κινηση κατι σαν reboot για 2-3 δευτερα με αποτελεσμα να σβηνουν φωτα κτλ μεσα στην νυχτα. Τελικα μονο το focus δεν εχει θεματα 😁 1
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, c-max είπε Για το xceed διαβαζω πολλους με θεμα να κανει στην κινηση κατι σαν reboot για 2-3 δευτερα με αποτελεσμα να σβηνουν φωτα κτλ μεσα στην νυχτα. Τελικα μονο το focus δεν εχει θεματα 😁 Ναι το είδα και αυτό και φρίκαρα, εχουν και άλλα θεματα με οθόνη , τιμόνι , πολλαπλασιαστές , μιλάνε για αδυναμία του κινητήρα σε ανηφόρες όταν ξεκινάς. Και όπως έχω ξαναπεί στα κορεάτικα / ιαπωνικά το θέμα είναι τα ανταλλακτικά. Μεγάλες αναμονές Πέραν της πλάκας για το νέο Mini δεν έχω διαβάσει κάτι Formentor κλασικά μόνο οθόνη θέματα , σε μερικούς έχει ραγίσει και το παρμπριζ (Στην αγγλία) 2
dtk-386 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, c-max είπε Για το xceed διαβαζω πολλους με θεμα να κανει στην κινηση κατι σαν reboot για 2-3 δευτερα με αποτελεσμα να σβηνουν φωτα κτλ μεσα στην νυχτα. Τελικα μονο το focus δεν εχει θεματα 😁 Αν μπούμε στο κλαμπ τους είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν θέματα;😜
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Formentor κλασικά μόνο οθόνη θέματα , σε μερικούς έχει ραγίσει και το παρμπριζ (Στην αγγλία) Μεγάλη πετύχεσα! Άκου ραγίζει το παρμπρίζ 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις