tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ αν το άλλαζα ( σε κάνα μήνα ερχομε ελλαδα ) έχω 5 επιλογές. Ignis , mazda 2 . Επιλαχοντες το νέο picanto η το i10 , Σουίφτ. Δεν ξέρω με πιάνει μια μ@λ@κια μετά τα 2 χρόνια και τα βαριέμαι. Mazda 2 27 λεπτά πριν, imr είπε @tsofras Μακρια απο το γκρουπ στο επομενο. Κανε μια υπομονη με τα χρηματα στην ακρη και μαζεψε και οτι μπορεις ακομα. Στη χειροτερη νοικιασε ενα για ταξιδια (κατι τυπου instacar τα εχεις δει? δεν ξερω λεπτομερειες βεβαια) Το ιδανικο ειναι να μην εχεις προβλημα μετακινησης και να ψαξεις με την ησυχια σου για το ιδανικο. Αν μπορέσω να κρατηθώ, θα δείξει 😂
mp123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε απο τη σκυλα στη χαρυβδη! Η του ύψους η του βάθους.Ζητω η τρελλα. Με τις τιμές των μτχ σήμερα είναι ευκαιρία. Εγώ σου είπα έχω μηχανή. Θα δώσω το nt1100 για να παω σε Supersport η naked πάνω από 100 άλογα. Ζητώ η τρελλα. 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Mazda 2 Έχουν ετοιμοπαραδωτα τα takuma ; 23500 βγαίνει.
zanskou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 To Mazda 2 ή το 3 δεν ειναι που ειναι Yaris με διαφορετικό σήμα ;
Grim Ripper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zanskou είπε To Mazda 2 ή το 3 δεν ειναι που ειναι Yaris με διαφορετικό σήμα ; Μόνο το υβριδικό, το απλό είναι καμία σχέση.
imr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, mp123 said: Η του ύψους η του βάθους.Ζητω η τρελλα. Με τις τιμές των μτχ σήμερα είναι ευκαιρία. Εγώ σου είπα έχω μηχανή. Θα δώσω το nt1100 για να παω σε Supersport η naked πάνω από 100 άλογα. Ζητώ η τρελλα. Έχουν ετοιμοπαραδωτα τα takuma ; 23500 βγαίνει. 1 hour ago, mp123 said: Εγώ αν το άλλαζα ( σε κάνα μήνα ερχομε ελλαδα ) έχω 5 επιλογές. Ignis , mazda 2 . Επιλαχοντες το νέο picanto η το i10 , Σουίφτ. Δεν ξέρω με πιάνει μια μ@λ@κια μετά τα 2 χρόνια και τα βαριέμαι. Ignis και i10 ειναι καλα αλλα ειναι κουβαδακια. Δεν κανεις ανετο ταξιδι μονο για μεσα στην πολη ειναι. Θα σου κακοφανει απο το cooper Ενα γιαρις παρε να εχεις και μεταπωληση τουοτα. Αν το βαλεις αγγελια την αλλη μερα θα φυγει, εδω πουλανε ακομα κατι σταρλετ του 90
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, imr είπε Ignis και i10 ειναι καλα αλλα ειναι κουβαδακια. Δεν κανεις ανετο ταξιδι μονο για μεσα στην πολη ειναι. Θα σου κακοφανει απο το cooper Ενα γιαρις παρε να εχεις και μεταπωληση τουοτα. Αν το βαλεις αγγελια την αλλη μερα θα φυγει, εδω πουλανε ακομα κατι σταρλετ του 90 To ignis εχει βγαλει τραγικα προβληματα σε 2 γνωστους που το εχουν... και οι 2 σκεφτονται να το δώσουν μολις ληξει η εγγυηση Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1
atrigane Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, paylidis είπε To ignis εχει βγαλει τραγικα προβληματα σε 2 γνωστους που το εχουν... και οι 2 σκεφτονται να το δώσουν μολις ληξει η εγγυηση Ποιας χρονολογίας; γιατί σκεφτόμουν ένα φτηνό 4χ4 για τα χιόνια
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Ποιας χρονολογίας; γιατί σκεφτόμουν ένα φτηνό 4χ4 για τα χιόνια Στο τελευταιο μοντελο που κυκλοφορει αναφερομαι, το ενα ειναι 1 έτους mild hybrid και τους εχει αφήσει 2 φορες και το άλλο απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορήσει και εχει μεινει πανω απο 10 φορες - τις 4 εξ αυτών απο θεματα σχετικα με συμπλέκτη-μεταδοση... 1 2
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν γύρισα απο Seat 1) Αμορτισέρ : Μου είπαν δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως , είναι εμποτισμένες με λάδι οι τσιμούχες για λίπανση και αυτό που είδε είναι ουσιαστικά υγρασία 2) Προφυλακτήρας : Έλεγχος απο φανοποιό στο συνεργείο πριν μπω να βρω των πωλητή (για να μην έχουν κανονίσει τίποτα) Έλεγχος απο άλλο φανοποιό μαζί με τον πωλητή στο συνεργείο Μου είπε ο πωλητής και πήγα απέναντι στο φανοποιείο της Hetz Όλοι μου είπαν ότι δεν βλέπουν τίποτα , 2 στους 3 δεν ήξεραν τον λόγο που το κοιτάω , 1 στους 3 νόμιζε ότι ήμουν ο αγοραστής του μεταχειρισμένου και το πήγα για έλεγχο Κοινώς μου είπαν ότι ήταν τρόμπας ο μηχανικός που πήγα , δεν είναι εξουσιοδοτημένος αλλά εξειδικευμένος οπότε δεν ήξερε την οδηγία για το αμορτισέρ και ότι κανονικά έπρεπε να είχε κάνει τον έλεγχο κάποιος φανοποιός και όχι αυτός που είναι ο μηχανικός. Αυτά Ο πωλητής πάντως έδειξε υπερβάλλον ζήλο και μου είπε ότι αν είχε θέμα είτε θα στο έλεγα για έκπτωση είτε θα σου έφερνα άλλο. Το γεγονός είναι ότι έχω καλές σχέσεις με αυτόν , μου είχε φέρει το Leon με 0 προκαταβολή για να το δώ Τώρα που βρίσκεται η αλήθεια κανείς δεν θα μάθει 1 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Λοιπόν γύρισα απο Seat 1) Αμορτισέρ : Μου είπαν δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως , είναι εμποτισμένες με λάδι οι τσιμούχες για λίπανση και αυτό που είδε είναι ουσιαστικά υγρασία 2) Προφυλακτήρας : Έλεγχος απο φανοποιό στο συνεργείο πριν μπω να βρω των πωλητή (για να μην έχουν κανονίσει τίποτα) Έλεγχος απο άλλο φανοποιό μαζί με τον πωλητή στο συνεργείο Μου είπε ο πωλητής και πήγα απέναντι στο φανοποιείο της Hetz Όλοι μου είπαν ότι δεν βλέπουν τίποτα , 2 στους 3 δεν ήξεραν τον λόγο που το κοιτάω , 1 στους 3 νόμιζε ότι ήμουν ο αγοραστής του μεταχειρισμένου και το πήγα για έλεγχο Κοινώς μου είπαν ότι ήταν τρόμπας ο μηχανικός που πήγα , δεν είναι εξουσιοδοτημένος αλλά εξειδικευμένος οπότε δεν ήξερε την οδηγία για το αμορτισέρ και ότι κανονικά έπρεπε να είχε κάνει τον έλεγχο κάποιος φανοποιός και όχι αυτός που είναι ο μηχανικός. Αυτά Ο πωλητής πάντως έδειξε υπερβάλλον ζήλο και μου είπε ότι αν είχε θέμα είτε θα στο έλεγα για έκπτωση είτε θα σου έφερνα άλλο. Το γεγονός είναι ότι έχω καλές σχέσεις με αυτόν , μου είχε φέρει το Leon με 0 προκαταβολή για να το δώ Τώρα που βρίσκεται η αλήθεια κανείς δεν θα μάθει Αν δε βαριεσαι να ανεβεις ΒΠ ελα παρε το μετρητη μπογιας να το δουμε, θα φανει αν ειναι τελικα βαμμενος ή οχι... αυτοι ουτως ή αλλιως μπορει να ηταν ηδη μιλημένοι... Στα εδωσαν εγγραφως; Κυριως για το αμορτισερ δηλαδη...μην εχεις φασαρίες με τον αγοραστη! ειναι σοβαρός βεβαια απο οτι καταλαβαινω.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν δε βαριεσαι να ανεβεις ΒΠ ελα παρε το μετρητη μπογιας να το δουμε, θα φανει αν ειναι τελικα βαμμενος ή οχι... αυτοι ουτως ή αλλιως μπορει να ηταν ηδη μιλημένοι... Στα εδωσαν εγγραφως; Κυριως για το αμορτισερ δηλαδη...μην εχεις φασαρίες με τον αγοραστη! ειναι σοβαρός βεβαια απο οτι καταλαβαινω.. Ο ένας δεν ήταν μιλημένος γιατί πήγα καρφωτός στο άσχετο Πέρασαν τον έλεγχο στο service book ότι δεν έχει τίποτα και είναι φυσιολογική η υγρασία λόγω της τσιμούχας Ενημέρωσα και τον αγοραστή , κανένα θέμα και απο εκεί 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ο ένας δεν ήταν μιλημένος γιατί πήγα καρφωτός στο άσχετο Πέρασαν τον έλεγχο στο service book ότι δεν έχει τίποτα και είναι φυσιολογική η υγρασία λόγω της τσιμούχας Ενημέρωσα και τον αγοραστή , κανένα θέμα και απο εκεί μια χαρα τότε... τωρα περι του προφυλακτηρα δε βγαζεις ευκολα ακρη, μετρησε κανεις τη μπογια ή με το ματι τα ειπανε;
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, paylidis είπε μια χαρα τότε... τωρα περι του προφυλακτηρα δε βγαζεις ευκολα ακρη, μετρησε κανεις τη μπογια ή με το ματι τα ειπανε; Μάτι και δακτυλάκι στις εγκοπές γύρω γύρω και απο την μέσα πλευρά στο καπό
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μάτι και δακτυλάκι στις εγκοπές γύρω γύρω και απο την μέσα πλευρά στο καπό Επιστημονική πραγματογνωμοσύνη κανανε 😅 τελικα μερικοι ειμαστε πιο ψειρες απο την αντιπροσωπεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις