tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Εντος εγγυησης δεν εισαι; και με 16000 χλμ πως δακρυσε κιολας το αμορτισερ... Εαν ισχύει αυτό δε πρεπει να ξαναπας στον "γνωστό πωλητη" γιατι εκ του αποτελέσματος δε σε προσέχει ουτε σου κανει καλες τιμες επειδη σε συμπαθει αλλα σου μπρώχνει σκαρταδουρα... σορρυ αν ακουγεται υπερβολικο αλλα ετσι ειναι... επισης για το επόμενο, εχω μηχανημα μετρησης - οταν βρεθουμε να στο δανεισω να το μετρησεις προτου παραλάβεις (βασικα ο @filarhos θα μας το φερει που ειναι ο τελευταιος δικος μου που παρελαβε αμαξι και του το εχω δωσει ) ωραιος ο τύπος... .... Ναι Γιώργο συμφωνώ Θα πάω να αλλάξω το αμορτισερ (μου είπε είχε θέμα η φουρνιά , έχει αλλάξει και σε golf ίδιας χρονολογίας με 10000χλμ) και θα τους ξεμπροστιάσω. Πάντα κρατάω και μικρό καλάθι μην μου είπε και βλακεία αυτός βέβαια αλλά θα τους το πω να κόψω αντιδράσεις , θα το πω και στον πωλητή Και ενώ σκεφτόμουν σοβαρά μήπως πήγαινα να πάρω το Cupra απο εκεί θα φάνε μούτζα και δεν ξαναπατάω Το παλικάρι εν τω μεταξύ δεν ήθελα καν λεφτά για τον έλεγχο , κέρνα έναν καφέ είπε στον αγοραστή αλλά του έδωσε κάτι (δεν είδα είχα κάτσει διακριτικά μακρυά) Πας να πάρεις καινούριο για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και κάτι γίνεται , μπορεί για αυτό να μου βγάζει συχνά την ένδειξη για τους μπροστά αισθητήρες του φρεναρίσματος Έστειλα mail στον πωλητή να το έχω και γραπτώς , βέβαια άντε να αποδείξεις μετά απο 2.5 χρόνια ότι δεν το έφαγες εσύ 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι Γιώργο συμφωνώ Θα πάω να αλλάξω το αμορτισερ (μου είπε είχε θέμα η φουρνιά , έχει αλλάξει και σε golf ίδιας χρονολογίας με 10000χλμ) και θα τους ξεμπροστιάσω. και παλι, ειναι εντος εγγυησης και με ελαχιστα χλμ να απαιτησεις να περαστει εγγυηση (οχι για θεμα κοστους, για το γαμωτο)... και φυσικα ναι να τους ξεμπροστιασεις 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Πάντα κρατάω και μικρό καλάθι μην μου είπε και βλακεία αυτός βέβαια αλλά θα τους το πω να κόψω αντιδράσεις , θα το πω και στον πωλητή Και ενώ σκεφτόμουν σοβαρά μήπως πήγαινα να πάρω το Cupra απο εκεί θα φάνε μούτζα και δεν ξαναπατάω Το παλικάρι εν τω μεταξύ δεν ήθελα καν λεφτά για τον έλεγχο , κέρνα έναν καφέ είπε στον αγοραστή αλλά του έδωσε κάτι (δεν είδα είχα κάτσει διακριτικά μακρυά) Πας να πάρεις καινούριο για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και κάτι γίνεται , μπορεί για αυτό να μου βγάζει συχνά την ένδειξη για τους μπροστά αισθητήρες του φρεναρίσματος δεν αποκλειεται είτε να ειχε αρπαξει ο αισθητηρας είτε να μην εχει κουμπωσει καλα κοκ... καλα κανω εγω κ δεν εμπιστευομαι ουτε τον κ**ο μου... στο κατω κατω ας σου ελεγε θωμα γρατζουνισαν τον μπροστα προφυλακτηρα στη φορτοεκφόρτωση, θα σου κοψω 1 χιλιαρικο (ή οσο) για αυτο και θα στο φτιαξω να ειναι αψογο, εχεις προβλημα..; θα ηταν πολυ πιο εντιμο... 1
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε και παλι, ειναι εντος εγγυησης και με ελαχιστα χλμ να απαιτησεις να περαστει εγγυηση (οχι για θεμα κοστους, για το γαμωτο)... και φυσικα ναι να τους ξεμπροστιασεις δεν αποκλειεται είτε να ειχε αρπαξει ο αισθητηρας είτε να μην εχει κουμπωσει καλα κοκ... καλα κανω εγω κ δεν εμπιστευομαι ουτε τον κ**ο μου... στο κατω κατω ας σου ελεγε θωμα γρατζουνισαν τον μπροστα προφυλακτηρα στη φορτοεκφόρτωση, θα σου κοψω 1 χιλιαρικο (ή οσο) για αυτο και θα στο φτιαξω να ειναι αψογο, εχεις προβλημα..; θα ηταν πολυ πιο εντιμο... Εννοείται ότι θα πάει μέσω εγγύησης δεν το συζητάμε αυτό 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) παντως θα σου μιλησω εκ πειρας*, μη βιαστεις να κλεισεις κατι... καλυτερα βολεψου με ταξι ή ενα νοικιαρικο για 1-2 μηνες... θελει πολυ σκεψη και μελέτη και οχι βεβιασμένες κινήσεις... Suzuki εχεις δει; *σε αντιθεση με το παρελθον που εδινα το ενα αμαξι και σε λιγοτερο απο 5 μερες ειχα το επομενο στα χερια μου, όταν πηρα το audi εδωσα το αμαξι, εκανα εξευτελιστικα καλο ελεγχο αγορας για να δω τι κυκλοφορει, ειδα τι ειναι άμεσα διαθεσιμο, πηρα τιμές απο πολλους για το ιδιο πραγμα, πιεσα και εριξα τις τιμές και μετά αγορασα... και παλι μετανιωσα που δεν εβαλα την ηλιοροφη πχ... θεωρω όμως οτι δε θα μπορουσα να κανω καλυτερη αγορα στη δεδομένη συγκυρία και με το δεδομενο budget και σε αυτο συνετελεσε το οτι το κυνηγησα λιγο παραπανω απο οτι στο παρελθον που εμπαινα στο σπανο ή την εκκα και ελεγα αυτο φουλ εξτρα σε τι χρωμα υπαρχει; φερτε το! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, paylidis είπε παντως θα σου μιλησω εκ πειρας*, μη βιαστεις να κλεισεις κατι... καλυτερα βολεψου με ταξι ή ενα νοικιαρικο για 1-2 μηνες... θελει πολυ σκεψη και μελέτη και οχι βεβιασμένες κινήσεις... *σε αντιθεση με το παρελθον που εδινα το ενα αμαξι και σε λιγοτερο απο 5 μερες ειχα το επομενο στα χερια μου, όταν πηρα το audi εδωσα το αμαξι, εκανα εξευτελιστικα καλο ελεγχο αγορας για να δω τι κυκλοφορει, ειδα τι ειναι άμεσα διαθεσιμο, πηρα τιμές απο πολλους για το ιδιο πραγμα, πιεσα και εριξα τις τιμές και μετά αγορασα... και παλι μετανιωσα που δεν εβαλα την ηλιοροφη πχ... θεωρω όμως οτι δε θα μπορουσα να κανω καλυτερη αγορα στη δεδομένη συγκυρία και με το δεδομενο budget και σε αυτο συνετελεσε το οτι το κυνηγησα λιγο παραπανω απο οτι στο παρελθον που εμπαινα στο σπανο ή την εκκα και ελεγα αυτο φουλ εξτρα σε τι χρωμα υπαρχει; φερτε το! Ναι το έχω σκεφτεί και εγώ για taxi κτλ Γιώργο Απλά δεν θέλω να ξεφύγω πάλι σε τιμή με extras κτλ εκεί που έχουν πάει όλες οι τιμές Θα δω τι θα κάνω , ας φύγει για αρχή να μην το έχω στο μυαλό μου Έρευνα έτσι και αλλιώς 2 χρόνια κάνω 😂 Ο προβληματισμός απλά είναι επειδή βλέπω τι χρήση κάνω (μέχρι και η μπαταρία είναι πεσμένη) 1) Πόσα λεφτά αξίζει να δώσω 2) Να πάρω πάλι απλό βενζίνης με τις τιμές που βλέπουμε ? Όχι πως κάνω χιλιόμετρα, αλλά για μεταπωλητική αξία Ηλεκτρικό δεν βολεύομαι Υβριδικό δεν ξέρω τι παίζει και με την κανονική μπαταρία σε τέτοια χρήση Mild hybrid , για τα μάτια του κόσμου 3) Ξανασκέφτομαι την αγορά μικρότερου που να βολεύομαι με μπαγκαζιέρα 4) SUV άνετο κτλ. , δεν βολεύει για χρήση σε πόλης. Οπότε αγορά για 4 εκδρομές τον χρόνο αξίζει να έχεις όλο τον όγκο για 5χλμ στην πόλη ? Αυτά σκέφτομαι και θα δω που θα καταλήξω Όπως είπε και o @imr αν πάρεις και τα λεφτά στο χέρι , μετά σκέφτεσαι διαφορετικά. Υπάρχει και η ακρίβεια που υπάρχει , θέλω να κάνω και κάτι δουλειές στο σπίτι , δεν θα ήθελα να τα ρίξω πάλι όλα στο αμάξι (για σίδερα) 5
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Συμφωνω απολυτα, παρε τα λεφτα στο χερι και ισως ξεκαθαρισουν τα πραγματα στη πορεία...
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μου έστειλε ο πωλητής να το πάω άμεσα για έλεγχο , ότι ενημέρωσε τον διευθυντή και ότι αν είχε κάτι θα με είχε ενημερώσει πριν την αγορά. Θα το πάω το μεσημέρι να δω τι θα μου πουν 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Μου έστειλε ο πωλητής να το πάω άμεσα για έλεγχο , ότι ενημέρωσε τον διευθυντή και ότι αν είχε κάτι θα με είχε ενημερώσει πριν την αγορά. Θα το πάω το μεσημέρι να δω τι θα μου πουν οχι οτι θα βγαλεις καποια ακρη αλλα αντε μπας και βαλουν εστω το αμορτισερ στο προγραμμα... 1
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε οχι οτι θα βγαλεις καποια ακρη αλλα αντε μπας και βαλουν εστω το αμορτισερ στο προγραμμα... Ε ναι για αυτό θα πάω περισσότερο γιατί μίλησα πριν το email στο service και μου είπαν έλα να το δούμε για να παραγγείλουμε αν χρειάζεται. Για τον προφυλακτήρα απλά θέλω να δω τι θα πούνε με τον έλεγχο , αν παραδεχθούν ότι είναι και με βγάλουν ότι λέω ψέμματα πάλι θα γελάσουμε πολύ. Αν δεν τον παραδεχθούν και βγάλουν ψεύτη τον άλλο θα τους πω να μου το γράψουν σε χαρτί για να το δείξω στον αγοραστή. Κατα τα άλλα να χαμε να λέγαμε αφού θα φύγει το αμάξι έτσι και αλλιώς , απλά για το γαμώτο της υπόθεσης 3
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ε ναι για αυτό θα πάω περισσότερο γιατί μίλησα πριν το email στο service και μου είπαν έλα να το δούμε για να παραγγείλουμε αν χρειάζεται. Για τον προφυλακτήρα απλά θέλω να δω τι θα πούνε με τον έλεγχο , αν παραδεχθούν ότι είναι και με βγάλουν ότι λέω ψέμματα πάλι θα γελάσουμε πολύ. Αν δεν τον παραδεχθούν και βγάλουν ψεύτη τον άλλο θα τους πω να μου το γράψουν σε χαρτί για να το δείξω στον αγοραστή. Κατα τα άλλα να χαμε να λέγαμε αφού θα φύγει το αμάξι έτσι και αλλιώς , απλά για το γαμώτο της υπόθεσης θα ειχε ενδιαφέρον αν το δεχτουν να απαιτησεις μια αποζημιωση... (για απομειωση αξιας του αυτοκινητου στην επικειμενη μεταπωληση) 1
mp123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, tsofras είπε Το αμάξι θα φύγει στα 23 χιλιάρικα με το καλό Έπιασες Τζόκερ προπο , λαχείο λόττο. Μην το πεις πουθενά. 3κ κάτω από όσο το πήρες. Μια χαρά. 2.5 να νοικιάζες πιο πολλά θα έδινες. Καλοπουλητο. Τυχερουλης ο Θωμάς.Μπραβο ρε συ. Έτσι μου ερχετε να δώσω και εγώ το μίνι με τις τιμές σήμερα. 23κ έχουν στο καρ ένα ίδιο με το δικό μου αλλά χωρίς έξτρα.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123 2
imr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 @tsofras Μακρια απο το γκρουπ στο επομενο. Κανε μια υπομονη με τα χρηματα στην ακρη και μαζεψε και οτι μπορεις ακομα. Στη χειροτερη νοικιασε ενα για ταξιδια (κατι τυπου instacar τα εχεις δει? δεν ξερω λεπτομερειες βεβαια) Το ιδανικο ειναι να μην εχεις προβλημα μετακινησης και να ψαξεις με την ησυχια σου για το ιδανικο. 3
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, imr είπε @tsofras Μακρια απο το γκρουπ στο επομενο. Κανε μια υπομονη με τα χρηματα στην ακρη και μαζεψε και οτι μπορεις ακομα. Στη χειροτερη νοικιασε ενα για ταξιδια (κατι τυπου instacar τα εχεις δει? δεν ξερω λεπτομερειες βεβαια) Το ιδανικο ειναι να μην εχεις προβλημα μετακινησης και να ψαξεις με την ησυχια σου για το ιδανικο. Θα συμφωνησω, μακρυα απο VAG...
mp123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ αν το άλλαζα ( σε κάνα μήνα ερχομε ελλαδα ) έχω 5 επιλογές. Ignis , mazda 2 . Επιλαχοντες το νέο picanto η το i10 , Σουίφτ. Δεν ξέρω με πιάνει μια μ@λ@κια μετά τα 2 χρόνια και τα βαριέμαι. 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ αν το άλλαζα ( σε κάνα μήνα ερχομε ελλαδα ) έχω 5 επιλογές. Ignis , mazda 2 . Επιλαχοντες το νέο picanto η το i10 , Σουίφτ. Δεν ξέρω με πιάνει μια μ@λ@κια μετά τα 2 χρόνια και τα βαριέμαι. απο τη σκυλα στη χαρυβδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις