Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

πάμε για ?  :confused:

Cupra_Formentor_Frontansicht.jpg

Πφφφ

Δεν νομίζω

Πιθανές επιλογές

Kia Xceed Gt Line - 32000

Mini Countryman - 33000

Huyndai Tucson - 33000

Παίζει και ένα Formentor πινακιδομένο με 0 χιλιόμετρα στα 34500 αλλά δεν είναι Pack (με τις ζάντες και τον εσωτερικό φωτισμό )

Θα το σκεφτώ λίγο πόσα θέλω να δώσω , σαν πρώτη σκέψη δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά αλλά να μου αρέσει τουλάχιστον σαν αμάξι

Το αμάξι θα φύγει στα 23 χιλιάρικα με το καλό

Ιδανικά θα ήθελα να βάλω άλλα 3 χιλιάρικα και να πάρω κάτι με 26 να μην ξαναχρεωθώ

• Like 4
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

με το καλο

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ιδανικά θα ήθελα να βάλω άλλα 3 χιλιάρικα και να πάρω κάτι με 26 να μην ξαναχρεωθώ

Αυτό θέλει πραγματικά λίγο σκέψη αλλά θα ήταν πολύ καλή και λογικη ιδέα. Αντε αν όχι 26, ας είναι στα 28000…..

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Πφφφ

Δεν νομίζω

Πιθανές επιλογές

Kia Xceed Gt Line - 32000

Mini Countryman - 33000

Huyndai Tucson - 33000

Παίζει και ένα Formentor πινακιδομένο με 0 χιλιόμετρα στα 34500 αλλά δεν είναι Pack (με τις ζάντες και τον εσωτερικό φωτισμό )

Θα το σκεφτώ λίγο πόσα θέλω να δώσω , σαν πρώτη σκέψη δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά αλλά να μου αρέσει τουλάχιστον σαν αμάξι

Πολυ σημαντικο ειναι να παρεις τα λεφτα, και μετα να σκεφτεις τι θα παρεις.

Οταν τα εχεις μετρητα και ξερεις ποσα θα σου φυγουν το σκεφτεσαι διαφορετικα και τα δινεις με λιγοτερη ευκολια απο το να παρεις δανειο πχ

• Like 4
Δημοσ.

Την άλλη εβδομάδα κατεβαίνω Αθήνα Θωμά στην εταιρεία. Να σε πάρω να βρεθούμε να σε δω με κάνα καινούριο... 😁

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, polyvios είπε

Την άλλη εβδομάδα κατεβαίνω Αθήνα Θωμά στην εταιρεία. Να σε πάρω να βρεθούμε να σε δω με κάνα καινούριο... 😁

E μέχρι την άλλη εβδομάδα θα το έχω το δικό μου γιατί μου είπε ο άνθρωπος περιμένει να του εγκριθεί ένα μικρό δάνειο για να συμπληρώσει.

Απλά θα μου δώσει προκαταβολή να του το κρατήσω

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

εχμμμ, το σκότωσες

Τι το σκότωσα ρε μαν? 2.5 ετών αμάξι και να χάνεις 2 χιλιάρικα?

Μακάρι ότι είχα πουλήσει να ήταν έτσι

Μην ξεχνάμε και την ανακοίνωση της Seat, αν φύγει τόσο θα κάνω και τον σταυρό μου 

• Like 6
Δημοσ.
10 ώρες πριν, korakios είπε

εχμμμ, το σκότωσες

9 ώρες πριν, tsofras είπε

Τι το σκότωσα ρε μαν? 2.5 ετών αμάξι και να χάνεις 2 χιλιάρικα?

Μακάρι ότι είχα πουλήσει να ήταν έτσι

Μην ξεχνάμε και την ανακοίνωση της Seat, αν φύγει τόσο θα κάνω και τον σταυρό μου 

Ε ενταξει, θεωρητικα επαιρνε περίπου αλλο ενα χιλιαρικο, το θεμα ειναι το ποτε θα το επαιρνε, αν ειναι να το κοιταει 6 μηνες αντι να κερδίσει θα χασει επιπλέον...

Οποτε θεωρω ότι ειναι καλη τιμή και για τις 2 πλευρές... 

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες

Όπως οφείλω θα ζήσετε μαζί μου και την πώληση εκτός της αγοράς 🤣

Έπεσα σε μερακλή αγοραστή που είχε Subaru Impreza

Πήγαμε για έλεγχο , δακρύζει το πίσω αριστερά αμορτισέρ , μας είπε ότι εκείνης της χρονιάς έχουν το ίδιο θέμα και άλλα VAG λόγω αστοχίας υλικού.

Δεν ίδρωσε το αυτί του αγοραστή , μου λέει αν θες άλλαξε το πριν το πάρω αλλιώς το αλλάζω και εγώ.

Κατα τα άλλα μηχανικά κομπλέ το αμάξι.

Φανοποιεία

Μου είπε ότι μπροστά ο προφυλακτήρας έχει βαφτεί , φαίνεται και στο χρώμα και μου έδειξε και τις βίδες ότι φαινόταν ότι είχε βγει.

Αν ισχύει σημαίνει ότι το παρέλαβα χτυπημένο αφού εγώ δεν τον έχω βάψει.

Μην αγχώνεσαι μου λέει ο αγοραστής , και εγώ πήγα σε κάποια φάση για βάψιμο τον προφυλακτήρα του Impreza και  μου είπαν ότι ήταν κομμένος / κολλημένος / βαμένος ήδη απο όταν το αγόρασα.

Ούτε εγώ δεν ξέρω αν θα το αγόραζα στη θέση του , αλλά με εμπιστεύεται για κάποιο λόγο :D

Μου έδωσε προκαταβολή , θα κανονίσω να φτιάξω το αμορτισέρ και μην το είδατε το Leon όταν πάρει ο άνθρωπος το δάνειο

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρα παίδες

Πήγαμε για έλεγχο , δακρύζει το πίσω αριστερά αμορτισέρ , μας είπε ότι εκείνης της χρονιάς έχουν το ίδιο θέμα και άλλα VAG λόγω αστοχίας υλικού.

Δεν ίδρωσε το αυτί του αγοραστή , μου λέει αν θες άλλαξε το πριν το πάρω αλλιώς το αλλάζω και εγώ.

Εντος εγγυησης δεν εισαι; και με 16000 χλμ πως δακρυσε κιολας το αμορτισερ...

Φανοποιεία

Μου είπε ότι μπροστά ο προφυλακτήρας έχει βαφτεί , φαίνεται και στο χρώμα και μου έδειξε και τις βίδες ότι φαινόταν ότι είχε βγει.

Εαν ισχύει αυτό δε πρεπει να ξαναπας στον "γνωστό πωλητη" γιατι εκ του αποτελέσματος δε σε προσέχει ουτε σου κανει καλες τιμες επειδη σε συμπαθει αλλα σου μπρώχνει σκαρταδουρα... σορρυ αν ακουγεται υπερβολικο αλλα ετσι ειναι...

επισης για το επόμενο, εχω μηχανημα μετρησης - οταν βρεθουμε να στο δανεισω να το μετρησεις προτου παραλάβεις (βασικα ο @filarhos θα μας το φερει που ειναι ο τελευταιος δικος μου που παρελαβε αμαξι και του το εχω δωσει :P)

Μην αγχώνεσαι μου λέει ο αγοραστής , και εγώ πήγα σε κάποια φάση για βάψιμο τον προφυλακτήρα του Impreza και  μου είπαν ότι ήταν κομμένος / κολλημένος / βαμένος ήδη απο όταν το αγόρασα.

Ούτε εγώ δεν ξέρω αν θα το αγόραζα στη θέση του , αλλά με εμπιστεύεται για κάποιο λόγο :D

Μου έδωσε προκαταβολή , θα κανονίσω να φτιάξω το αμορτισέρ και μην το είδατε το Leon όταν πάρει ο άνθρωπος το δάνειο

ωραιος ο τύπος...

Ξερει τι του γινεται, σχετικη ιστορία με το BMW (στο πρωτο γυρο που το ειχα βγαλει για πουλημα και τελικα το κρατησα): καποτε για ενα σετ αμορτισερ (πισινα κιολας) ενας ελληναρας υποψηφιος αγοραστης μου εκανε ολοκληρη σκηνη κ χαλασε τη πωληση... Ειχαμε παει για ελεγχο 30χλμ μακρυα απο τη περιοχη μου (προτου δώσει προκαταβολή), εγω εξ όσων ηξερα απο προηγούμενο ελεγχο δεν ειχε κατι το αμαξι (προσφατα μαλιστα ειχε περασει και κτεο χωρις παρατηρησεις κλπ) αλλα τελικα το ενα αμορτισερ δακρυζε, του λεω οκ ρε παιχτη 45€ το ενα εχει (sachs οπως τα εργοστασιακά που φορουσε) τα αλλαζουμε σετ είτε στα παιρνω εγω και τα αλλαζεις (90€) και πληρωσε εσυ μονο την εργασία - είτε σου κοβω ενα κατοσταρικο και τελειωσε... Αντι αυτού εκανε ολοκληρη σκηνη που πληρωσε ελεγχο και "ειχε προβλημα" το αμαξι κλπ κλπ μεσα στο συνεργείο και απαιτουσε να του πληρωσω τον ελεγχο... του λεω μεγαλε σου ειπα ηδη να σου κοψω ενα κατοστάρικο να τα αλλαξεις ή να σου παρω τα υλικα και να πληρωσεις τηνε εργασία (30-40€, πανευκολη διαδικασία, δε θελει ευθυγραμιση κλπ) και μαλιστα να τα αλλαξουμε και τα 2, ενω μπορω καλλιστα να σου αλλαξω μονο το ένα που εχει σκασει, θες να σου αλλαξω μονο το ένα; οχι λεει να τα αλλαξεις και να τα πληρωσεις όλα εσυ και μετα θα ξαναερθεις για ελεγχο και θα το κλεισουμε! ε σαλτα και ...... δε στο πουλαω και σηκωθηκα εφυγα στη ψυχρα...! βγηκε στο δρομο και χτυπιοταν... κανα 2-3 μερες επαιρνε τηλεφωνα, δε το σηκωσα ποτε, κατεβασα και την αγγελία με αφορμη αυτον, το εφτιαξα (μπρος πισω αμορτισερ, ελατήρια, γενικο σερβις, αλλαξα και multimedia γιατι ειχα βαρεθει το παλιο) και το κρατησα κοντα χρονο ακομα (και όλως παραδόξως το εδωσα 1 χιλιαρικο επανω μετα, με 1 μηνα αναμονη περιπου στο car, εν μεσω lockdown), επισης μου εγινε μαθημα, εως 7-8 χλμ απο τη περιοχη μου για ελεγχο, τοσο μακρυα δε ξαναπηγαινω για ΚΑΝΕΝΑΝ

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρα παίδες

Φανοποιεία

Αντε αντε, να μην έχεις κάνα παρατράγουδο άλλο!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Δημιουργία νέου...