Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σου λέει ρε μαν ότι είναι 7θέσιο , άσε το X-Ceed , βρες το επόμενο 7θεσιο πόσο κοστίζει

Ρε συ ναι έχεις δίκιο. 🤣🤣. Πως την πάτησα έτσι.

Ωραία δεν κουβαλάς πεθερικά γιατί οικογένεια με 5 παιδιά δεν υπάρχει στην Ελλάδα . Κάτσε τώρα να βρω 7θεσιο.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ρε συ ναι έχεις δίκιο. 🤣🤣. Πως την πάτησα έτσι.

Ωραία δεν κουβαλάς πεθερικά γιατί οικογένεια με 5 παιδιά δεν υπάρχει στην Ελλάδα . Κάτσε τώρα να βρω 7θεσιο.

εάν είχαμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια θέλω θα παίρναμε το ίδιο μοντέλο. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το βλέπεις από την οπτική σου.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εάν είχαμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια θέλω θα παίρναμε το ίδιο μοντέλο. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το βλέπεις από την οπτική σου.

Να σου πω δίκιο έχεις από μια άποψη  . Εγώ θέλω μικρό τριπορτο.

Υ.γ τώρα με το 7 θεσιο το jogger  πες φορτώνεις γυναίκα , 5 παιδιά , τις αποσκευές που θα τις βάλεις;  25k ξεκινάει.

Με 30 πας σε Kodiak. 160 άλογα.Γενικα πιστεύω τα 7θεσια εινσι μόνο για ταξί και τρανσπορτεσιον .όχι για οικογένειες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Σου λέει ρε μαν ότι είναι 7θέσιο , άσε το X-Ceed , βρες το επόμενο 7θεσιο πόσο κοστίζει

Kodiak 1.5 7θεσιο τούμπανο τιμή για πολύτεκνο 27000… 

Δημοσ.
10 minutes ago, paylidis said:

Δεν είναι για πολύτεκνους το Dacia. Αν είσαι τριτεκνος πας σε ακριβότερο αμάξι. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν είναι για πολύτεκνους το Dacia. Αν είσαι τριτεκνος πας σε ακριβότερο αμάξι. 

Έτσι το παρουσίασε όμως η τυπισσα (από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα). Χιλιαρι έφταθεσιο. Ταΐζεις μακαρόνια τα παιδιά να κατέβουν να σπρώξουν στις ανηφόρες 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, paylidis said:

Έτσι το παρουσίασε όμως η τυπισσα (από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα). Χιλιαρι έφταθεσιο. Ταΐζεις μακαρόνια τα παιδιά να κατέβουν να σπρώξουν στις ανηφόρες 😂

Ε αν έχεις την έκπτωση πας σε ακριβότερο αμάξι σιγά μη πας σε  jogger. 

Το βασικό του ατού είναι οι χώροι χωρίς τις θέσεις. Βαζεις σκάλες πόρτες παράθυρα και ότι θες .

Καιει και αεριο ειναι τζαμπα. Βαζεις και τα πεθερικα μαζι με τα παιδια αν χρειαστεις 7 θεσεις.

Ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που κανει για μουλαρι πλεον

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που κανει για μουλαρι πλεον

Κυριολεκτικά σα μουλάρι θα πηγαίνει σε ταχύτητα αν το φορτώσεις 😂😂😂

Δημοσ.
Just now, paylidis said:

Κυριολεκτικά σα μουλάρι θα πηγαίνει σε ταχύτητα αν το φορτώσεις 😂😂😂

E καλα θα κατεβασεις και μια ταχυτητα και θα παει.

Εδω ο Ματ το δοκιμασε οπως πρεπει 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, imr είπε

Εδω ο Ματ το δοκιμασε οπως πρεπει 

Πώς πρόσθεσε τόσα κιλά στο αμάξι αλλά δεν άλλαξαν τα μέτρα που χρειάστηκαν για να ακινητοποιηθεί; Μου φαίνεται περίεργο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, paylidis είπε

τιμή για πολύτεκνο στο Dacia? γιατί προφανώς δεν θα το πάρει στα 24 όπως ειπώθηκε. Να συγκρίνουμε ίδιες τιμές και ίδιες εκπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

τιμή για πολύτεκνο στο Dacia? γιατί προφανώς δεν θα το πάρει στα 24 όπως ειπώθηκε. Να συγκρίνουμε ίδιες τιμές και ίδιες εκπτώσεις.

δε ξερω για το ντατσια, οτι τιμη αναφερατε.. δε καταδεχομαι καν να το ψαξω και να λερωσω με cookies ντατσια το τιμιο πισι μου, θα μου το πεταει διαφημιση μετα και θα βλεπω εφιαλτες 😅

το κοντιακ παντως το πηρε προ τριμηνου γειτονας με 4 παιδια και εχει παθει πλακα - υπερβολικά τιμιο για 7θεσιο suv (απο εμενα το ειχε δει-ουτε td δεν εκανε στην αντιπροσωπεία, τον πηγα εγω μια βολτα)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε ξερω για το ντατσια, οτι τιμη αναφερατε.. δε καταδεχομαι καν να το ψαξω και να λερωσω με cookies ντατσια το τιμιο πισι μου, θα μου το πεταει διαφημιση μετα και θα βλεπω εφιαλτες 😅

το κοντιακ παντως το πηρε προ τριμηνου γειτονας με 4 παιδια και εχει παθει πλακα - υπερβολικά τιμιο για 7θεσιο suv (απο εμενα το ειχε δει-ουτε td δεν εκανε στην αντιπροσωπεία, τον πηγα εγω μια βολτα)

μπες με private browsing και vpn 🤣

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paylidis είπε

με μέσο όρο ηλικίας ΙΧ τα 17 έτη σε λίγο καιρό ούτε Dacia δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε.

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

με μέσο όρο ηλικίας ΙΧ τα 17 έτη σε λίγο καιρό ούτε Dacia δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε.

αυτο ξαναπες το... 😕 

• Sad 1
  • Δημιουργία νέου...