dtk-386 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) To ηλεκτρικό Jeep που είχε συνεχώς braking failure? Αν ήταν Ελλάδα δεν θα ανέβαινε καν. Τουλάχιστον το ανέβασε και το είδαν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από dtk-386 4
atrigane Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσωπικά αυτό που με εκνευρίζει είναι πως πρώτα αναφέρουν τις οθόνες, τις ίντσες , τα φώτα ημέρας, τα γκατζετάκια, φορτιστές λέει ασυρμάτους για android και apple, σε εκτενέστατο βαθμό και με έντονα γράμματα και στο τέλος τέλος αναφέρουν τη μηχανή με ροπή και ιπποδύναμη και το πιο γελοίο απόλα είναι η κλασική φράση: ο ζωηρός κινητήρας των τάδε λίτρων και ιπποδύναμης κινεί αξιοπρεπώς το μεσαίο μεγέθους πχ SUV επιτυγχάνοντας τα 0-100 σε 15".. και λες μέσα σου ρε π@@στη μου αν με 1 άτομο και χωρίς φορτίο θες 15" αν βάλω οικογένεια μέσα και φορτώσω πίσω, πόσους θεούς θα χρειαστώ να με βοηθήσουν για να προσπεράσω μια νταλίκα καλοκαίρι με τον κλιματισμό ανοιχτό σε ελαφρά ανηφορικό δρόμο;; (μια πολύ συνηθισμένη περίπτωση για οικογενειακά αυτοκίνητα) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από atrigane 8 3
mp123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, NTC Labs είπε Η Ισμήνη είναι μια κατηγορία μόνη της καμία σχέση με τον παραδοσιακό "ειδικό" τύπο που ήταν ανέκαθεν για τα σκουπίδια - με μερικές φωτεινές εξαιρέσεις κάποιων αρθρογράφων - , για αυτό την πολεμάνε και οι αντιπροσωπείες και της κρατάνε "μούτρα" Ένταξη δεν ειναι και Μισέλ Μουτον . Δεν την ήξερα, λίγο διάβασα τα άρθρα της ειδικά αυτό που βγάζει τέλειο το dacia jogger και κατάλαβα.
Maurikycli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Κι εγώ τέλειο το θεωρώ για τα λεφτά του 1
dtk-386 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, mp123 είπε Ένταξη δεν ειναι και Μισέλ Μουτον . Δεν την ήξερα, λίγο διάβασα τα άρθρα της ειδικά αυτό που βγάζει τέλειο το dacia jogger και κατάλαβα. Mε το συμπάθειο αλλά για πολλούς οικογενειάρχες που δεν τους περισσεύουν είναι η ιδανική λύση. Δεν έχουν όλοι χρήματα για mini countryman. 5
oykas2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή το Jogger το είδα από κοντά σε έκθεση στην Αλεξανδρούπολη πριν λίγους μήνες, γι αυτό που κόστιζε τότε, ήταν πραγματικά vfm, κάποιος που πρέπει ντε και καλά να αλλάξει αυτοκίνητο (πχ λόγω τριτεκνίας) και δεν είχε μεγάλο μπάτζετ, δεν υπήρχε καλύτερο (κάτι στυλ c4 Picasso και c5 aircross ήταν ήδη ακριβά κι έγιναν ακριβότερα)... Τώρα δεν έχω δει την τιμή του να κρίνω. Σίγουρα έκανες υποχώρηση σε ποιότητα, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ κουμπάκια και διακόπτες και βελόνες παρά ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια παντού που χαλάνε με τον ήλιο κλπ κλπ κλπ... Και είναι και γκατζετάκιας ε; 1
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, dtk-386 είπε To ηλεκτρικό Jeep που είχε συνεχώς braking failure? Αν ήταν Ελλάδα δεν θα ανέβαινε καν. Τουλάχιστον το ανέβασε και το είδαν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες. @filarhos ωπωπ σώθηκες στο Τσακ…; 😂 βλάβες διαβάζω… 9 ώρες πριν, mp123 είπε Ένταξη δεν ειναι και Μισέλ Μουτον . Δεν την ήξερα, λίγο διάβασα τα άρθρα της ειδικά αυτό που βγάζει τέλειο το dacia jogger και κατάλαβα. Μόνο κ μόνο που εκθειάζει το ντατσια καταλαβαίνεις… 2
turbat0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Τι υπαινίσσεστε guys? Ότι τα "αρπάζει" από teoren και βγάζει καλό το τζόγκερ? Ή ότι δεν ξέρει να κρίνει σωστά το αμάξι? 1
mp123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε @filarhos ωπωπ σώθηκες στο Τσακ…; 😂 βλάβες διαβάζω… Μόνο κ μόνο που εκθειάζει το ντατσια καταλαβαίνεις… Έτσι είναι. Ειδικά το jogger. Που θα βάλεις 7 άτομα με 1.0 ltr που θα πας ; Αντε να ανέβεις πχ Τρίκαλα Κορινθίας η κάνα βουνό. Εκεί θα μείνεις. 5 ώρες πριν, dtk-386 είπε Mε το συμπάθειο αλλά για πολλούς οικογενειάρχες που δεν τους περισσεύουν είναι η ιδανική λύση. Δεν έχουν όλοι χρήματα για mini countryman. Όχι φίλε μου αλλά 7 άτομα φορτωμένο που θα πας ; Πάμε καλά από 24κ 100 άλογα χιλιάρης κινητήρας. Πάω σε kia xceed με λιγο παραπάνω και εχω αμαξαρα με 7 χρόνια εγγύηση και όχι ρενω.Να πω το δίνει 20 αρχική αντε να το δεχτώ όχι από 24. 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Τι υπαινίσσεστε guys? Ότι τα "αρπάζει" από teoren και βγάζει καλό το τζόγκερ? Ή ότι δεν ξέρει να κρίνει σωστά το αμάξι? Άμα είναι τόσο καλό γιατί δεν το αγοράζει ;
dtk-386 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, mp123 είπε Πάω σε kia xceed με λιγο παραπάνω και εχω αμαξαρα με 7 χρόνια εγγύηση και όχι ρενω.Να πω το δίνει 20 αρχική αντε να το δεχτώ όχι από 24. είναι 7θεσιο με τους χώρους του Dacia το KIA?
and_64 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ντάξει μην τρελενόμαστε, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες + θέλω. Αυτός που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει 7θέσιο και δεν μπορεί να σκάσει 30-40-50κ για να έχει 150-200 αλογα, θα ανέβει το βουνό 2 σχέσεις κάτω και με 60-70 ή οσο τον παίρνει τεσπά, όπως ήταν η πλειοψηφία των αυτοκινήτων 2 δεκαετίες πρίν. Δεν είναι ιδανικό προφανώς αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Επίσης πολύς κόσμος δεν νοιάζεται για το γκάζι τόσο πολύ και δεν τον απασχολεί να πάρει κάτι γρήγορο γιατί δεν θα το πατήσει το πόδι του και πάλι, θέλει απλά να μετακινηθεί απο το Α->Β Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από and_64 4
turbat0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mp123 είπε Άμα είναι τόσο καλό γιατί δεν το αγοράζει ; Κάθε καλό που οδηγεί θα το αγοράζει? Τι να το κάνει? Κάθε βδομάδα έχει άλλο...
mp123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε είναι 7θεσιο με τους χώρους του Dacia το KIA? Κάτσε φίλε πόσες οικογένεια έχουν 5 παιδιά; 24κ για την βασική του dacia γελάνε και οι πέτρες. Να πω 20 ένταξη. 49 λεπτά πριν, turbat0s είπε Κάθε καλό που οδηγεί θα το αγοράζει? Τι να το κάνει? Κάθε βδομάδα έχει άλλο... Εμένα αυτό που μου βγάζει με την αξιολόγηση του ντατσια είναι μιζέρια. Το ξαναλέω ποιος παλαβός θα δώσει 24κ για Τζόγκερ βασική ενώ με λιγο παραπάνω πας σε xceed.7 χρόνια εγγύηση, 5 σέρβις 160 άλογα. Αν δεν κάνω λάθος από ότι κατάλαβα x3 έχει η κάνω λάθος; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123
tsofras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Κάτσε φίλε πόσες οικογένεια έχουν 5 παιδιά; 24κ για την βασική του dacia γελάνε και οι πέτρες. Να πω 20 ένταξη. Εμένα αυτό που μου βγάζει με την αξιολόγηση του ντατσια είναι μιζέρια. Το ξαναλέω ποιος παλαβός θα δώσει 24κ για Τζόγκερ βασική ενώ με λιγο παραπάνω πας σε xceed.7 χρόνια εγγύηση, 5 σέρβις 160 άλογα. Αν δεν κάνω λάθος από ότι κατάλαβα x3 έχει η κάνω λάθος; Σου λέει ρε μαν ότι είναι 7θέσιο , άσε το X-Ceed , βρες το επόμενο 7θεσιο πόσο κοστίζει 2 1
filarhos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, paylidis said: @filarhos ωπωπ σώθηκες στο Τσακ…; 😂 βλάβες διαβάζω… Μόνο κ μόνο που εκθειάζει το ντατσια καταλαβαίνεις… Χαχα άσε ο Θεός (@paylidis) μας έσωσε! Και τώρα μου λέει ο αδελφός μου, το είδα αυτό που ήθελες να πάρεις και λέω να το πάρω εγώ... Οοοοχι , του λέω, δες το eqa και το ix3, και δεν του αρέσουν πολύ.. Δεν μπορεί να πάρει tesla, kia και Hyundai, οπότε λιγοστεύουν οι επιλογές... Χρωστάω και φωτό... αλλά δεν έχω βγάλει καμιά... 8 χρόνια σε αυτοκίνητα με φιμε, αυτή τη στιγμή μου λείπουν... από βδομάδα πρέπει να πάω να συζητήσω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις