john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτοί κάνουν παρουσιάσεις/διαφημίσεις. Τα.μονα καλα άρθρα τελευταία που διάβασα ήταν από την Ισμήνη Φαμπιατου στο autolix. Σοβαρή παρουσίαση με κριτικη σε ελαττώματα που τα βλέπουμε στην πράξη και όχι αερολογίες. 3
oykas2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, john1987 said: Αυτοί κάνουν παρουσιάσεις/διαφημίσεις. Τα.μονα καλα άρθρα τελευταία που διάβασα ήταν από την Ισμήνη Φαμπιατου στο autolix. Σοβαρή παρουσίαση με κριτικη σε ελαττώματα που τα βλέπουμε στην πράξη και όχι αερολογίες. Πραγματικά όμως, κι έφαγε μπόλικο πόλεμο και λάσπη γιατί χαλάει την ανδροκρατούμενη πίτα εδώ. Μόνο και μόνο που την παν κόντρα η BMW Hellas, καταλαβαίνει κανείς τι παίζει στον "ειδικό τύπο" στην Ελλάδα... https://autoholix.com/2023/04/29/bmw-hellas/
terry308 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, john1987 είπε Αυτοί κάνουν παρουσιάσεις/διαφημίσεις. Τα.μονα καλα άρθρα τελευταία που διάβασα ήταν από την Ισμήνη Φαμπιατου στο autolix. Σοβαρή παρουσίαση με κριτικη σε ελαττώματα που τα βλέπουμε στην πράξη και όχι αερολογίες. ... 🤐 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από terry308 1
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, john1987 είπε Αυτοί κάνουν παρουσιάσεις/διαφημίσεις. Τα.μονα καλα άρθρα τελευταία που διάβασα ήταν από την Ισμήνη Φαμπιατου στο autolix. Σοβαρή παρουσίαση με κριτικη σε ελαττώματα που τα βλέπουμε στην πράξη και όχι αερολογίες. Καλά και αυτή το έχασε μετά από κάποια στιγμή… Σε σημείο αηδίας μάλιστα…τόσο που την έκοψα κ μπλόκαρα κ τα άρθρα της Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 3
john1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω δει 5-6 άρθρα της και λέει όσα δεν.μπορεις να διαβάσεις πουθενά. πχ δες για το Q3 https://autoholix.com/2020/02/14/audi-q3-35-tfsi-s-tronic-test-drive/ έχεις βρει παρουσίαση τέτοιου επιπέδου πουθενά αλλου; γράφει όλα όσα παρατηρείς και δεν έχεις.τροπο να επιβεβαιώσεις
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, john1987 είπε Έχω δει 5-6 άρθρα της και λέει όσα δεν.μπορεις να διαβάσεις πουθενά. πχ δες για το Q3 https://autoholix.com/2020/02/14/audi-q3-35-tfsi-s-tronic-test-drive/ έχεις βρει παρουσίαση τέτοιου επιπέδου πουθενά αλλου; γράφει όλα όσα παρατηρείς και δεν έχεις.τροπο να επιβεβαιώσεις Σε κάποια τυχαίνει. Σε αλλά έχει απίστευτη εμπάθεια και εντελως λάθος κρίση, για μυστήριο λόγο… προσωπικα δε διαβάζω κανέναν τους πλέον, ότι θέλω πάω κ το δοκιμάζω μόνος μου, σιγά την επιστήμη που εκτελούν… 😂 μετά από 10+ αμαξια μπορώ να κρίνω κ μόνος μου τα ιδια 4
terry308 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Σε κάποια τυχαίνει. Σε αλλά έχει απίστευτη εμπάθεια και εντελως λάθος κρίση, για μυστήριο λόγο… προσωπικα δε διαβάζω κανέναν τους πλέον, ότι θέλω πάω κ το δοκιμάζω μόνος μου, σιγά την επιστήμη που εκτελούν… 😂 μετά από 10+ αμαξια μπορώ να κρίνω κ μόνος μου τα ιδια Μπορεί να πηγαίνει και ο Θωμάς Έχει καλή εμπειρία πλέον 😂😎 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από terry308
korakios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, terry308 είπε ... 🤐 μα τι κράξιμο είχε φάει τότε , τη λυπήθηκα σε μια φάση 😂
NTC Labs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, john1987 είπε Αυτοί κάνουν παρουσιάσεις/διαφημίσεις. Τα.μονα καλα άρθρα τελευταία που διάβασα ήταν από την Ισμήνη Φαμπιατου στο autolix. Σοβαρή παρουσίαση με κριτικη σε ελαττώματα που τα βλέπουμε στην πράξη και όχι αερολογίες. Η Ισμήνη είναι μια κατηγορία μόνη της καμία σχέση με τον παραδοσιακό "ειδικό" τύπο που ήταν ανέκαθεν για τα σκουπίδια - με μερικές φωτεινές εξαιρέσεις κάποιων αρθρογράφων - , για αυτό την πολεμάνε και οι αντιπροσωπείες και της κρατάνε "μούτρα" 2
john1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, paylidis είπε Σε κάποια τυχαίνει. Σε αλλά έχει απίστευτη εμπάθεια και εντελως λάθος κρίση, για μυστήριο λόγο… προσωπικα δε διαβάζω κανέναν τους πλέον, ότι θέλω πάω κ το δοκιμάζω μόνος μου, σιγά την επιστήμη που εκτελούν… 😂 μετά από 10+ αμαξια μπορώ να κρίνω κ μόνος μου τα ιδια Προφανώς δε θα βασιστούμε στον "ειδικό τύπο" για την επιλογή που θα κάνουμε. Θυμάμαι ως έφηβος γουσταρα τρελά να διαβάζω περιοδικά αυτοκινήτων αλλά.πλεον πέθαναν κι αυτά. 5
dtk-386 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Προτιμω να δω εναν άγγλο σαν τον Μat Watson που έχει 8μιση μύρια συνδρομητές και δεν έχει ανάγκη να "γλύψει" από το να διαβάσω πετσωμένα ελληνικά..... 2
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Προτιμω να δω εναν άγγλο σαν τον Μat Watson που έχει 8μιση μύρια συνδρομητές και δεν έχει ανάγκη να "γλύψει" από το να διαβάσω πετσωμένα ελληνικά..... Μια από τα ίδια, αν δυσκολευτώ θα βασιστώ σε κάποιον Άγγλο που σφάζουν στις κριτικές
djuan1988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μα βλέπεις βίντεο στο Youtube από ελληνικά κανάλια που ανήκουν στα παλιά περιοδικά και πρακτικά διαβάζουν τα δελτία τύπου των εταιρειών. Αν ήθελα να μάθω τα specs των αυτοκινήτων θα έμπαινα στις ιστοσελίδες τους. 2 1
john1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Προτιμω να δω εναν άγγλο σαν τον Μat Watson που έχει 8μιση μύρια συνδρομητές και δεν έχει ανάγκη να "γλύψει" από το να διαβάσω πετσωμένα ελληνικά..... δεν είναι πολύ σπαστικός ομως;
djuan1988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, dtk-386 said: Προτιμω να δω εναν άγγλο σαν τον Μat Watson που έχει 8μιση μύρια συνδρομητές και δεν έχει ανάγκη να "γλύψει" από το να διαβάσω πετσωμένα ελληνικά..... 9 minutes ago, john1987 said: δεν είναι πολύ σπαστικός ομως; Εντάξει απίστευτο. Είχα ανοίξει ένα βίντεο του από εχθές για το Jeep Avenger, με απίστευτα αρνητικό τίτλο για το αυτοκίνητο και πάτησα play αφού πόσταρα το μήνυμά μου εδώ. Κατέβασαν το βίντεο! Ούτε τα 8,5 εκ subs μπόρεσαν να το κρατήσουν επάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις