Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ήμουν σίγουρος 🤣

Μα για να δεις αν θα στο κανει....  😁

Παντως ψαχνομουν για 18 κ 19 χθες βραδυ και εκνευριστηκα, ολες ρεπλικες ειναι ρε παιδια... ή αρχαίες...

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου έστειλα group στο facebook για το Leon , τελικά είναι αρκετοί που παραπονιούνται για τον θόρυβο και υπάρχουν και κάποιοι που μιλάμε για το kangarooing , νόμιζα δεν υπήρχε στα δικά μας

Άλλος είχε θέμα με ελαφρύ τιμόνι , κάπου είχα διαβάσει για bug ότι αλλάζει μόνο του προφιλς και τελικά πήγε για έλεγχο και ήταν αυτό.

Του έκαναν update και του είπαν καλό είναι να μην αλλάζει προφιλ :S

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε Θωμά ένα Corolla Hybrid με eCVT να ηρεμήσεις:P Ξεκινάς με τον ηλεκτροκινητήρα ομαλά και όταν χρειάζεται παίζει και ο MEK. Το eCVT δεν είναι αυτόματο επιδόσεων, το έχουμε πει πολλές φορές άλλωστε, αλλά είναι άσπαστο, αξιόπιστο και πλέον οι καινούριες εκδόσεις δεν "μουγκανάνε" τόσο πολύ. Και ναι το eCVT είναι διαφορετικό από το CVT αφού δεν έχει τροχαλίες, ιμάντες και τα συναφή.

Υ.Γ. Bonus η κατανάλωση του συνόλου: 2.1lt/100 στο κατέβαινε σε διαδρομή 28km

Επεξ/σία από denexo
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Μου έστειλα group στο facebook για το Leon , τελικά είναι αρκετοί που παραπονιούνται για τον θόρυβο και υπάρχουν και κάποιοι που μιλάμε για το kangarooing , νόμιζα δεν υπήρχε στα δικά μας

Άλλος είχε θέμα με ελαφρύ τιμόνι , κάπου είχα διαβάσει για bug ότι αλλάζει μόνο του προφιλς και τελικά πήγε για έλεγχο και ήταν αυτό.

Του έκαναν update και του είπαν καλό είναι να μην αλλάζει προφιλ :S

Ωραία η λογική να μην αλλάζουμε προφιλ...

Ρε τι λένε αυτοί.

Στην επόμενη μάζωξη καλύτερα να βγάλετε το κιβώτιο μπας και το φτιάξετε οι ίδιοι. 😛

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Στην επόμενη μάζωξη καλύτερα να βγάλετε το κιβώτιο μπας και το φτιάξετε οι ίδιοι. 😛

Μη το γελας, ξερω μπαρμπα μάστορα που για μια δεκαετία σε ότι σηκώνε τα χερια ψηλα η αντιπροσωπεία (ή ζητουσε νεφτά) στο εφτιαχνε με πατεντα καλύτερο (τότε είχαν σκάσει δεκάδες κιβωτια Χ5 και ο μπαρμπας ειχε δώσει πονο στο εφτιαχνε με το 1/10 των χρηματων)... Σίγουρα υπάρχει κάπου καποιος που μπορει να δώσει σοβαρότερες λύσεις απο το "μην αλλάζετε προφιλ"

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Μη το γελας, ξερω μπαρμπα μάστορα που για μια δεκαετία σε ότι σηκώνε τα χερια ψηλα η αντιπροσωπεία (ή ζητουσε νεφτά) στο εφτιαχνε με πατεντα καλύτερο (τότε είχαν σκάσει δεκάδες κιβωτια Χ5 και ο μπαρμπας ειχε δώσει πονο στο εφτιαχνε με το 1/10 των χρηματων)... Σίγουρα υπάρχει κάπου καποιος που μπορει να δώσει σοβαρότερες λύσεις απο το "μην αλλάζετε προφιλ"

Κλασσικό VAG.

Άμα μας συμφέρει κάνουμε ανάκληση, αλλιώς είναι φυσιολογική λειτουργία. 

Όλοι το κάνουν, αλλά αυτοί είναι πρωταθλητές. 

Ο κυριότερος λόγος που πολλοί τους έχουν γυρίσει τη πλάτη.

6 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Μόλις επέστρεψα από Seat , το κάναμε βόλτα πάλι παρέα , μου είπε τα ίδια περί τζόγων κιβωτίου - διαφορικού και ότι με 17αρες μπορεί να μην ακουγότανε τόσο.

Στο μέλλον μπορεί να βγεί κάποια οδηγία που να διορθώνει κάτι, αν δεν βγει θεωρείται φυσιολογική λειτουργία από το εργοστάσιο.

Είχε ένα άσπρο Leon FR απο service εκεί με 7500χλμ και με έβαλε και κάναμε βόλτα και με αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν έχω αποφασίσει ακόμη) έκανε ακριβώς τον ίδιο ήχο σε σημείο που δεν μπόρεσα καν να πώ ότι το δικό μου κάνει χειρότερο. Ήταν ακριβώς ο ίδιος.

Πήρα χαρτί με υπογραφή για την διάγνωση από τον έλεγχο και την στείλαμε και στα κεντρικά.

Αυτά

Εν μέσω covid-19 σε έβαλε σε ξένο αυτοκίνητο, που ήταν εκεί για service;

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Κλασσικό VAG.

Άμα μας συμφέρει κάνουμε ανάκληση, αλλιώς είναι φυσιολογική λειτουργία. 

Όλοι το κάνουν, αλλά αυτοί είναι πρωταθλητές. 

Ο κυριότερος λόγος που πολλοί τους έχουν γυρίσει τη πλάτη.

Εν μέσω covid-19 σε έβαλε σε ξένο αυτοκίνητο, που ήταν εκεί για service;

Ναι για το τελευταίο, το σκέφτηκα και εγώ με μάσκες μπήκαμε βέβαια αλλά οκ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chriskourou είπε

Με πλήρη ψυχραιμία και νηφαλιότητα ρωτάω: @tsofras ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ;;;

όχι ακόμη , απλά καθημερινά ξυπνάω με αυτή την ιδέα 🤣

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

όχι ακόμη , απλά καθημερινά ξυπνάω με αυτή την ιδέα 🤣

Έλα πες μας τώρα πιο ζαχαρώνεις αν είναι να το αλλάξεις;

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mp123 είπε

Έλα πες μας τώρα πιο ζαχαρώνεις αν είναι να το αλλάξεις;

Βασικά κανένα

Ενδιαφέρον από πλευράς άνεσης , χώρων και κιβωτίου δείχνει το νέο Opel Astra που θα έρθει .

Αλλά δεν θέλω να ξαναδώσω πολλά χρήματα και δεν ενθουσιάζομαι με τις φουλ οθόνες που έχει

Πλέον βλέπω ότι δεν έχω ανάγκη τους χώρους πλην 15 ημερών το καλοκαίρι

Σε καινούριο θα πήγαινα μόνο για να έχω εγγύηση και επειδή θέλω αυτόματο

Σε χειροκίνητο σε κάτι μεταχειρισμένο που να έχει ποιότητα και κάποια δύναμη

Ο λόγος που δεν προχωράω είναι ότι αν το δώσω θα χάσω λεφτά και θα πάρω κάτι που δεν θα με γεμίσει σίγουρα. Οπότε αν το αποφασίσω θα είναι καθαρά για να μην συνεχίσω να πληρώνω κάτι που με ξενερώνει και να πάρω κάτι οικονομικό

Αλλά αφήνω τον χρόνο να τσουλήσει , να μαζέψω κανα χρήμα , να το ξεχρεώσω πιο γρήγορα και μετά θα δω τι θα κάνω.

Τουλάχιστον έχω σκοπό να μην ξαναχρεωθώ δάνειο , όταν το δώσω θα πάω να πάρω κάτι κασέρι (ότι και αν είναι αυτό)

Α και μην λέω μεγάλες κουβέντες αλλά δεν θα είναι VAG :)

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βασικά κανένα

Ενδιαφέρον από πλευράς άνεσης , χώρων και κιβωτίου δείχνει το νέο Opel Astra που θα έρθει .

Αλλά δεν θέλω να ξαναδώσω πολλά χρήματα και δεν ενθουσιάζομαι με τις φουλ οθόνες που έχει

Ο λόγος που δεν προχωράω είναι ότι αν το δώσω θα χάσω λεφτά και θα πάρω κάτι που δεν θα με γεμίσει σίγουρα. Οπότε αν το αποφασίσω θα είναι καθαρά για να μην συνεχίσω να πληρώνω κάτι που με ξενερώνει και να πάρω κάτι οικονομικό

Αλλά αφήνω τον χρόνο να τσουλήσει , να μαζέψω κανα χρήμα , να το ξεχρεώσω πιο γρήγορα και μετά θα δω τι θα κάνω.

Τουλάχιστον έχω σκοπό να μην ξαναχρεωθώ δάνειο , όταν το δώσω θα πάω να πάρω κάτι κασέρι (ότι και αν είναι αυτό)

Κρατάω αυτό  . Μπαίνεις στο σωστό δρόμο σιγά σιγά. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βασικά κανένα

εγω θα το ξαναπω, επρεπε εξαρχης να εχεις παρει ενα αυτοματο ford...

Εχεις κανει δοκιμαστικη καταχωρηση στο car σ εκαποια σχετικα υψηλη τιμη να δεις τι πιανει; αυτη τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν αμαξια ετοιμοπαραδοτα οποτε καποιος που τα εχει cash και βιαζεται μπορει να το προτιμησει γλυτόνοντας και 1500€ πχ...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

εγω θα το ξαναπω, επρεπε εξαρχης να εχεις παρει ενα αυτοματο ford...

Εχεις κανει δοκιμαστικη καταχωρηση στο car σ εκαποια σχετικα υψηλη τιμη να δεις τι πιανει; αυτη τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν αμαξια ετοιμοπαραδοτα οποτε καποιος που τα εχει cash και βιαζεται μπορει να το προτιμησει γλυτόνοντας και 1500€ πχ...

Αν δεν ήταν καραγκιόζηδες στη Ford Σφακιανάκη θα είχα αγοράσει ένα Focus αυτόματο με ηλιοροφή στα 23500 με 5000χλμ

Τους παρακάλαγα ένα μήνα να με πάρουν να πάω να το δώ γιατί ήταν πολύ καλό πακέτο ως τιμή (και αυτόματο με ηλιοροφή)

Ακόμη περιμένω

Έχω μπανίσει και αυτό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314292419-ford-focus

Το θέμα είναι ότι αν είναι να το πουλήσω επειδή δεν έχω τα 12000ε που μένουν να ξεχρεώσει θα πρέπει να πάρω κάποιο δάνειο απο τράπεζα (μπορώ μέσω web banking Πειραιώς 15000ε ) , να το ξεχρεώσω και μετά είτε να αποπληρώσω κατευθείαν το δάνειο είτε απλά να συνεχίσω να πληρώνω την Πειραιώς (με μεγαλύτερο επιτόκιο προφανώς) και να αγοράσω κάποιο άλλο (σαν το Focus)

Δεν την βλέπω και πολύ καλή λογική όμως το να κρατήσω δάνειο απο τράπεζα , θα έχω την χασούρα απο το δικό μου + νέους τόκους απο την τράπεζα.

Οπότε απο οικονομικής πλευράς συμφέρει να το πουλήσω , να ξεχρεώσω αμέσως το δάνειο και ότι μείνει.

Τι θα μείνει ? 10.000ε οπότε πάμε πάλι απο την αρχή

Με 10.000ε δεν παίρνεις κάτι της προκοπής ούτε σε μικρό (με λίγα χιλιόμετρα και εγγύηση)

Αν όλο το παραπάνω το κάνω σε ένα χρόνο τότε θα μου μείνουν τσέπη 15000ε οποτε θα μπορώ να πάω να πάρω κάτι κασέρι και να ξεμπερδεύω με δόσεις γιατί βαρέθηκα , μπήκαμε και σε φυσιολογικούς ρυθμούς τώρα και αρχίζει και ζορίζει οικονομικά το πράγμα

Δεν έκανα καλές επιλογές και φαίνεται τώρα

• Sad 1
  • Δημιουργία νέου...