imr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, paylidis said: προφανως το γκρουπ σε προβληματα ήταν χειροτερο, ομοιως χαλια μαυρα ειχε και η Bmw... γενικα η περιοδος 2007-2012 για ολες τις βιομηχανίες ηταν δυσκολη (μεταβαση στο euro 5, πειραματα στα euro 4 για να μειωσουν ρύπους ωστε να πανε στο 5 ανετα, πολλες παθογενειες...) Παντως η ford τοτε δεν ειχε 8 χρονια εγγυηση, αν δεν απατωμαι ειχε 4 τα οποια μαλιστα ήταν 2+2 (μη εργοστασιακα τα +2, μεσω ασφαλιστικής)... κανα 2-3 χρονια μετα το ανεβασε σε 8 μπας και αποκαταστησει τη φημη της Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει από την αρχή τα 1000ρια με 7 η 8 χρόνια. Για να φυγει και φόβος για πουσαρισμενα μοτέρ. Το θέμα είναι ότι γενικά τα προβλήματα τα έλυσε η εταιρία. Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι οι αντιπρόσωποι/εισαγωγείς/ενδιάμεσοι. Που αν έχεις πρόβλημα πρέπει να αρχίσεις τα mail στην μαμά εταιρία για να βγάλεις ακρη Η τεσλα θα τους κλείσει όλους όχι λόγω τεχνολογίας αλλά γιατί το direct μοντελο της είναι 100 φορές καλύτερο από το χάος που υπάρχει στις αυτοκίνητοβιομηχανίες με αντιπροσώπους, εισαγωγείς, συνεργεία κτλ. 1
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, imr είπε Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει από την αρχή τα 1000ρια με 7 η 8 χρόνια. Για να φυγει και φόβος για πουσαρισμενα μοτέρ. Το θέμα είναι ότι γενικά τα προβλήματα τα έλυσε η εταιρία. Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι οι αντιπρόσωποι/εισαγωγείς/ενδιάμεσοι. Που αν έχεις πρόβλημα πρέπει να αρχίσεις τα mail στην μαμά εταιρία για να βγάλεις ακρη Η τεσλα θα τους κλείσει όλους όχι λόγω τεχνολογίας αλλά γιατί το direct μοντελο της είναι 100 φορές καλύτερο από το χάος που υπάρχει στις αυτοκίνητοβιομηχανίες με αντιπροσώπους, εισαγωγείς, συνεργεία κτλ. ναι δεν ειμαι 100% βεβαιος για το χρονικο διαστημα, ειχα παρει παντως προσφορά για ecoboost κ το φοβηθηκα και δε προχωρησα, εαν μου ειχαν δωσει 8 χρονια θα το ειχα παρει χωρις φοβο γιατι το ειχα οδηγησει κιολας κ ηταν εντυπωσιακο... 1
denexo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ αναλυτικό βίντεο σχετικά με τον 1000αρι ecoboost. Τα προβλήματα ξεκινάνε από τον εμποτισμένο ιμάντα εκκεντροφόρων στο λιπαντικό του κινητήρα Άρα ούτε Ford. Θωμά καταλαβαίνεις ότι κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε όλα τα αμάξια σκάρτα εκτός από το Leon Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από denexo
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, denexo είπε Πολύ αναλυτικό βίντεο σχετικά με τον 1000αρι ecoboost. Τα προβλήματα ξεκινάνε από τον εμποτισμένο ιμάντα εκκεντροφόρων στο λιπαντικό του κινητήρα Άρα ούτε Ford. Θωμά καταλαβαίνεις ότι κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε όλα τα αμάξια σκάρτα εκτός από το Leon To Leon το βγάζω εγώ δεν χρειάζομαι και άλλους 🤣 Καλά σκάρτο δεν θα το έλεγα , έχει θέματα όμως συναρμογής (μαζί με τα άλλα) Τι να κάνω που μου αρέσει όμως 1
bkran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, paylidis said: ναι δεν ειμαι 100% βεβαιος για το χρονικο διαστημα, ειχα παρει παντως προσφορά για ecoboost κ το φοβηθηκα και δε προχωρησα, εαν μου ειχαν δωσει 8 χρονια θα το ειχα παρει χωρις φοβο γιατι το ειχα οδηγησει κιολας κ ηταν εντυπωσιακο... Το δικό μου ( μοντέλο 2014 ) δεν είχε πάντως 8 χρόνια, μου το είχαν πει από την αντιπροσωπεία όταν το είχα πάει για έλεγχο. Εγώ προσωπικά το εσωσα 2 φορές από μπαμ ( 115 βαθμούς θερμοκρασία έφτασε με τον δείκτη στη μέση κολλημένο, το έβλεπα σε ένα κρυφό μενού στο ταμπλό ), την μια από χαλασμένο θερμοστάτη και την άλλη από διαρροές σε διάφορα κολάρα + δοχείο διαστολής. Στο τέλος μου είχε μείνει ψυχολογικό και μέρα παρά μέρα άνοιγα καπό να δω αν έχει νερά μέσα. Ναι, με 8 χρόνια εγγύηση θα ήμουν κι εγώ μια χαρά αλλά... Αγγλία που είχε πουλήσει πολύ, έκαναν κάτι σαν ανάκληση, ουσιαστικά άλλαζαν τα μοτέρ μπας και σώσουν την φήμη τους. Ελλάδα δεν ασχολήθηκαν 2
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, bkran είπε Το δικό μου ( μοντέλο 2014 ) δεν είχε πάντως 8 χρόνια, μου το είχαν πει από την αντιπροσωπεία όταν το είχα πάει για έλεγχο. Εγώ προσωπικά το εσωσα 2 φορές από μπαμ ( 115 βαθμούς θερμοκρασία έφτασε με τον δείκτη στη μέση κολλημένο, το έβλεπα σε ένα κρυφό μενού στο ταμπλό ), την μια από χαλασμένο θερμοστάτη και την άλλη από διαρροές σε διάφορα κολάρα + δοχείο διαστολής. Στο τέλος μου είχε μείνει ψυχολογικό και μέρα παρά μέρα άνοιγα καπό να δω αν έχει νερά μέσα. Ναι, με 8 χρόνια εγγύηση θα ήμουν κι εγώ μια χαρά αλλά... Αγγλία που είχε πουλήσει πολύ, έκαναν κάτι σαν ανάκληση, ουσιαστικά άλλαζαν τα μοτέρ μπας και σώσουν την φήμη τους. Ελλάδα δεν ασχολήθηκαν Έτσι θυμαμαι και εγώ ότι δεν είχε. Γιατί γερμανικό+8 χρόνια θα το είχα πάρει με κλειστά μάτια… μέχρι μια μετακόμιση πριν είχα φυλλάδια κ προσφορες από ότι αμαξια έχουμε δει/πάρει από το 2003, δυστυχως πλέον τα σούταρα αλλιώς θα το έβλεπα κ εκεί
tasoskont Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, denexo είπε Πολύ αναλυτικό βίντεο σχετικά με τον 1000αρι ecoboost. Τα προβλήματα ξεκινάνε από τον εμποτισμένο ιμάντα εκκεντροφόρων στο λιπαντικό του κινητήρα Άρα ούτε Ford. Θωμά καταλαβαίνεις ότι κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε όλα τα αμάξια σκάρτα εκτός από το Leon ανάλογα για ποιο 1000 αρι ecoboost κοιτάς ,δεν είναι όλοι με ιμάντα κάποιοι έχουν καδένα.πχ focus 2020 μοντέλο 1.0 155 είναι με καδένα. 1
james01gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, paylidis είπε Μπα σοβαρα το λεω, απλα θα το πουλαγα και θα επαιρνα αλλο γερμανικο... ασιατικο δε παιρνω με τη καμια, ουτε να τα βλεπω δε θελω... αν με δειτε με ασιατικο θα εχω καποια ανιατη ασθενεια, αποχαιρετιστε με καλου κακου... ο 1.0 αφενος εκαιγε φλαντζες ασταματητα και αφετερου ειχε προβλημα το συστημα ψυξης του σε χαμηλό σημείο που δε φαινόταν και τις περισσότερες φορες αργουσε να το πιασει και ο θερμοστατης/αισθητηρας με αποτελεσμα να ραγιζει και κεφαλαρια περα απο τις φλαντζες που εκαιγε... Η Ford έχει πολύ ωραία αυτοκίνητα. Μόνο που με το σύστημα ψύξης είχα μια εγώ προβλήματα με ένα παλιό fiesta. Προβληματικος θερμοστάτης με αλλαγή δύο φορές και άλλες δύο φορές αλλαγή στο παγούρι γιατί ειχε ραγισει. Το τιμόνι που ειχε βέβαια το fiestακι δεν το βρίσκεις σε αντίστοιχα αυτοκίνητα. Το vitara που έχω (2016) υστερεί σε πολύ από το fiesta του 2007... 1
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Δια τον κ. Θωμαν Που το βρήκες ρε Θεούλη αυτό ? 🤣 Έτσι θα είναι και το δικό μου σε 20 χρόνια Απλά θα λένε , μα καλά η Seat ηλεκτρικά σκούτερ δεν βγάζει ?
atrigane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Γουστάρουμε seat, έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου ένα top gun-άγνωστης χρονολογίας-είχε τις κατάλληλες επεμβάσεις, ξύρίζε στην Πεντέλη🫢 2
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Που το βρήκες ρε Θεούλη αυτό ? 🤣 Έτσι θα είναι και το δικό μου σε 20 χρόνια Απλά θα λένε , μα καλά η Seat ηλεκτρικά σκούτερ δεν βγάζει ? Φοβερό έτσι; Είναι μια σελίδα στο φμπ και επειδή κοιτάω αυτοκινητιστικά θέματα μου πετάει παλιές διαφημίσεις 2
koeltzakoatl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ έμαθα να οδηγώ σε ένα seat Ronda που είχε ο πατέρας μου…hardcore! δυστυχώς από τότε απέκτησα προκαταλήψεις, δεν μπόρεσα να τα «συμπαθήσω» ποτέ. 2
c-max Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tasoskont είπε ανάλογα για ποιο 1000 αρι ecoboost κοιτάς ,δεν είναι όλοι με ιμάντα κάποιοι έχουν καδένα.πχ focus 2020 μοντέλο 1.0 155 είναι με καδένα. Δεν βαλανε μονο καδενα, αλλα εχει σχεδιαστει απο μπλοκ και πανω απο την αρχη. Τωρα αν ειναι για καλο θα το δουμε μακροπροθεσμα. Παντως 4 χρονια τωρα δεν εχει ακουστει κατι αρνητικο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις