Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, terry308 είπε

Τα έξοδα του, τα πληρώνει ο εργοδότης όμως,δεν έχεις να σκέφτεσαι ότι είναι οχήμα της οικογένειας , τυχόν βλάβες θα καλυφθούν από το οικογενειακά budget κτλ κτλ 

Όλα τα αμάξια είναι καλά...αλλά...

Ε ναι έτσι κ εγώ πήρα dsg… 😂

Καλά κ η φορντ με το χιλιαρι μοτέρ την έχει λερωμένη τη φωλιά της… στο Τσακ δε το είχα πάρει εν τω μεταξύ κ πήρα το bmw (όχι ότι βγήκε καλύτερο αλλά κουβέντα να γίνεται)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zanskou είπε

άρα για άλλη μια φορά καταλήγουμε ότι μόνο γιαπωνέζικα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. ναι ; :P

Δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κάποιος την αξιοπιστία, απλά θέλουμε και ομορφιά και έστω λίγο καλύτερη ποιότητα

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν είναι ψυχολογικό ο χιλιάρης ecoboost που εκκρεμούν δικαστήρια και όποιος τον έχει ανοίξει καταλαβαίνει γιατί σπάει.

Τα γαμάτα αυτόματα κιβώτια δεν τα ξέρω τα τελευταία , τα προηγούμενα powershift ήταν χειρότερα και απο DSG , νομίζω εκκρεμεί δικαστήριο και για αυτά.

Έβαλε για 2 χρόνια τα καλά πλανητικά και τώρα έχει πάλι δικό της διπλοσύμπλεκτο , δεν ξέρω τι λένε απο αξιοπιστία

Είναι ψυχολογικό όμως όταν ζητάει 35 χιλιάρικα για χιλιάρη τρικύλινδρο

Τέλος πως να την εμπιστευτείς σαν εταιρία , 100 αλλαγές σε τιμές και εξοπλισμούς , για ένα χρόνο δεν είχε βγάλει τιμές , ξέχασε το fiesta και το focus και ασχολήθηκε μόνο με το Puma

Για όσα λες για προβλήματα κλπ: 8 χρόνια εγγύηση. Κάτι άλλο?

10 ώρες πριν, terry308 είπε

Τα έξοδα του, τα πληρώνει ο εργοδότης όμως,δεν έχεις να σκέφτεσαι ότι είναι οχήμα της οικογένειας , τυχόν βλάβες θα καλυφθούν από το οικογενειακά budget κτλ κτλ 

Όλα τα αμάξια είναι καλά...αλλά...

Λάθος,εντελώς λάθος.

Οι βλάβες καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή, όχι από την εταιρεία.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, telis είπε

Οι βλάβες καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή, όχι από την εταιρεία.

προφανως εννοεί οτι αν σου βγάλει κάποια βλάβη θα σου δώσουν άλλο για να κανεις τη δουλειά σου εφόσον ειναι εταιρικο. κάτι που αν ειναι το προσωπικό αυτοκίνητο σημαίνει ότι θα χάσεις καμια βδομάδα στην καλύτερη μπαινοβγαίνοντας στο συνεργείο 

σε άλλα νέα ο Συγγελίδης ξεκινάει την MG και απ'οτι εμαθα θα εχει ετοιμοπαράδοτα. εριξα μια ματιά χθες και ειναι αρκετά όμορφα και απ'οτι μαθαινω σε αρκετά προσγειωμένες τιμές. 

Βασικό πλεονέκτημα οτι θα εχουν όπως αναφέρει στο site 7ετή εγγύηση με 150.000 χλμ

Από μοτέρ τι θα φοράνε άραγε ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, zanskou είπε

προφανως εννοεί οτι αν σου βγάλει κάποια βλάβη θα σου δώσουν άλλο για να κανεις τη δουλειά σου εφόσον ειναι εταιρικο. κάτι που αν ειναι το προσωπικό αυτοκίνητο σημαίνει ότι θα χάσεις καμια βδομάδα στην καλύτερη μπαινοβγαίνοντας στο συνεργείο 

σε άλλα νέα ο Συγγελίδης ξεκινάει την MG και απ'οτι εμαθα θα εχει ετοιμοπαράδοτα. εριξα μια ματιά χθες και ειναι αρκετά όμορφα και απ'οτι μαθαινω σε αρκετά προσγειωμένες τιμές. 

Βασικό πλεονέκτημα οτι θα εχουν όπως αναφέρει στο site 7ετή εγγύηση με 150.000 χλμ

Δεν είχα εντυπωσιαστεί απο τα μηχανικά σύνολα στα θερμικά , 1000 turbo αυτόματο  και 1500 turbo χειροκίνητο στο ZS , το HR βλέπω έχει 1.5 και με τα 2 κιβώτια

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
10 ώρες πριν, zanskou είπε

άρα για άλλη μια φορά καταλήγουμε ότι μόνο γιαπωνέζικα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. ναι ; :P

Μπα εγω τουλαχιστον προτιμω τις βλαβες, απο τη μιζερια των γιαπωνεζικων...

😂

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, zanskou είπε

Όχι δεν εννοεί αυτό, γράφει ξεκάθαρα ότι οι βλάβες πληρώνονται από τον οικογενειακό προϋπολογισμό

Δημοσ.
26 minutes ago, zanskou said:

Τα θερμικα ειναι αδιαφορα, αλλα φαινεται να κανουν γερο μπασιμο στα entry level ηλεκτρικα με καλες τιμες. Τουλαχιστον ετσι ειναι Αγγλια, να δουμε εδω τι θα ερθει

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν είχα εντυπωσιαστεί απο τα μηχανικά σύνολα στα θερμικά , 1000 turbo αυτόματο  και 1500 turbo χειροκίνητο στο ZS , το HR βλέπω έχει 1.5 και με τα 2 κιβώτια

εντυπωσιακά δεν ειναι (και προφανως δεν θα ήταν) αλλά το ZS εμαθα οτι στη δευτερη εκδοση χειροκινητο θα το δινουν γύρω στα 21.500 που δεν το λες και κακη τιμη για τις διαστάσεις και τον εξοπλισμο του. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπα εγω τουλαχιστον προτιμω τις βλαβες, απο τη μιζερια των γιαπωνεζικων...

😂

Δεν το νομίζω και ας κάνεις πλάκα. Ας ήσουν κάθε εβδομάδα συνεργείο και θα σε έβλεπα τι θα έγραφες εδώ μέσα. 

ο 1.0 της Ford τι είχε δηλαδή όταν τον άνοιξαν?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Δεν το νομίζω και ας κάνεις πλάκα. Ας ήσουν κάθε εβδομάδα συνεργείο και θα σε έβλεπα τι θα έγραφες εδώ μέσα. 

ο 1.0 της Ford τι είχε δηλαδή όταν τον άνοιξαν?

Μπα σοβαρα το λεω, απλα θα το πουλαγα και θα επαιρνα αλλο γερμανικο... ασιατικο δε παιρνω με τη καμια, ουτε να τα βλεπω δε θελω... αν με δειτε με ασιατικο θα εχω καποια ανιατη ασθενεια, αποχαιρετιστε με καλου κακου...

ο 1.0 αφενος εκαιγε φλαντζες ασταματητα και αφετερου ειχε προβλημα το συστημα ψυξης του σε χαμηλό σημείο που δε φαινόταν και τις περισσότερες φορες αργουσε να το πιασει και ο θερμοστατης/αισθητηρας με αποτελεσμα να ραγιζει και κεφαλαρια περα απο τις φλαντζες που εκαιγε...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπα σοβαρα το λεω, απλα θα το πουλαγα και θα επαιρνα αλλο γερμανικο... ασιατικο δε παιρνω με τη καμια, ουτε να τα βλεπω δε θελω... αν με δειτε με ασιατικο θα εχω καποια ανιατη ασθενεια, αποχαιρετιστε με καλου κακου...

ο 1.0 αφενος εκαιγε φλαντζες ασταματητα και αφετερου ειχε προβλημα το συστημα ψυξης του σε χαμηλό σημείο που δε φαινόταν και τις περισσότερες φορες αργουσε να το πιασει και ο θερμοστατης/αισθητηρας με αποτελεσμα να ραγιζει και κεφαλαρια περα απο τις φλαντζες που εκαιγε...

Ωραίοι οι αμερικανοί. 🤣

Δημοσ.
28 minutes ago, paylidis said:

Ειχε θεματακια αλλα δεν το λες και για πεταμα

Μην ξεχναμε οτι ηταν και ο πρωτος 1000ρης και ειχε 8 χρονια εγγυηση.

Αντιστοιχα οι πρωτοι FSI και TSI ειχαν θεματα και 2 χρονια εγγυηση με την αντιπροσωπεια να κανει τον Κινεζο.

Αν παμε σε θεματα αντιμετωπισης του καταναλωτη δεν τους σωζει τιποτα στο group.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Ειχε θεματακια αλλα δεν το λες και για πεταμα

Μην ξεχναμε οτι ηταν και ο πρωτος 1000ρης και ειχε 8 χρονια εγγυηση.

Αντιστοιχα οι πρωτοι FSI και TSI ειχαν θεματα και 2 χρονια εγγυηση με την αντιπροσωπεια να κανει τον Κινεζο.

Αν παμε σε θεματα αντιμετωπισης του καταναλωτη δεν τους σωζει τιποτα στο group.

προφανως το γκρουπ σε προβληματα ήταν χειροτερο, ομοιως χαλια μαυρα ειχε και η Bmw... γενικα η περιοδος 2007-2012 για ολες τις βιομηχανίες ηταν δυσκολη (μεταβαση στο euro 5, πειραματα στα euro 4 για να μειωσουν ρύπους ωστε να πανε στο 5 ανετα, πολλες παθογενειες...)

Παντως η ford τοτε δεν ειχε 8 χρονια εγγυηση, αν δεν απατωμαι ειχε 4 τα οποια μαλιστα ήταν 2+2 (μη εργοστασιακα τα +2, μεσω ασφαλιστικής)... κανα 2-3 χρονια μετα το ανεβασε σε 8 μπας και αποκαταστησει τη φημη της

• Δημιουργία νέου...