war Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @tsofras τυχαία μπήκα στο site της Honda πέτυχα πάντως ότι το Civic το έχουν έκπτωση 2-3 χιλιάρικα ανάλογα την έκδοση. Γιατί δεν του κάνεις ένα test drive καλού κακού; edit: Το δικό μας αγχολυτικό είναι το thread και όλες οι ωραίες συζητήσεις και ανησυχίες. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από war 1
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Συμφωνώ. Μετά θα μας γράφει για τα προβλήματα που θα έχει με το formentor. 😛 Τουλάχιστον θα έχει υγρού τύπου dsg. Κάτι είναι κσι αυτό. Υ.γ ρε σεις το Κούπερ έχει ξηρού τύπου αυτόματο κιβώτιο; βασικά ούτε το έψαξα ουτε με ενοιαξε.Κλάιν μαιν ότι κσι να έχει σε κάνα χρόνο θα φύγει για το νέο picando στην πιο φουλ έκδοση. Μια ή άλλη. Τώρα το βλέπω στο καρ το δικό μου 23500 αλλά με πιο λίγα έξτρα. 20 να φύγει μια χαρά. Δεν θα δώσω τίποτα για την αλλαγή. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Τουλάχιστον θα έχει υγρού τύπου dsg. Κάτι είναι κσι αυτό. Υ.γ ρε σεις το Κούπερ έχει ξηρού τύπου αυτόματο κιβώτιο; βασικά ούτε το έψαξα ουτε με ενοιαξε.Κλάιν μαιν ότι κσι να έχει σε κάνα χρόνο θα φύγει για το νέο picando στην πιο φουλ έκδοση. Μια ή άλλη. Τώρα το βλέπω στο καρ το δικό μου 23500 αλλά με πιο λίγα έξτρα. 20 να φύγει μια χαρά. Δεν θα δώσω τίποτα για την αλλαγή. Ti picanto βρε ιερόσυλε!;!;;;!;;; Φωτιά θα πέσει 1
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Ti picanto βρε ιερόσυλε!;!;;;!;;; Φωτιά θα πέσει Σιγά μην της ξαναπάρω κουπερ. Αμάξι χωρίς εγγύηση δεν κρατάω. Το νέο κουπερ εινσι αηδία μέσα. Ένα πικαντο φουλ έξτρα όσο πιο πάνω γίνετε το πολύ 20κ θα έχει.δεν θα δώσω τίποτα από την τσέπη. 7 χρόνια εγγύηση. Το γιαρις δεν θέλω να το βλέπω, το πόλο ωραίο, σοβαρό αλλά που να μπλέξω τώρα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αλλοιως αν μπορεί να πάει το i20 αυτόματο. Αν φύγω μόνο σε κια χιουνται θα πάω. Δεν ψάχνω αλλου. Μέσα στην πόλη το θέλει αποκλειστικά. Έχω θέμα σου λέω. Θέλει μικρό αυτοκίνητο. Γιαρις, πόλο της φαίνονται μεγάλα. Υ.γ το μόνο που έβλεπα ήταν το Mazda 2. Αν μπορεί να το πάει δεν θα με χάλαγε όταν φύγει το κουπερ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123 3
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, war είπε @tsofras τυχαία μπήκα στο site της Honda πέτυχα πάντως ότι το Civic το έχουν έκπτωση 2-3 χιλιάρικα ανάλογα την έκδοση. Γιατί δεν του κάνεις ένα test drive καλού κακού; edit: Το δικό μας αγχολυτικό είναι το thread και όλες οι ωραίες συζητήσεις και ανησυχίες. Αν δεν κάνω λάθος αυτή την έκπτωση την έχει απο όταν ήρθε , οπότε τα 40χιλιάρικα δεν τα γλυτώνεις βάλε και 2λιτρο .... 2
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Σιγά μην της ξαναπάρω κουπερ. Αμάξι χωρίς εγγύηση δεν κρατάω. Το νέο κουπερ εινσι αηδία μέσα. Ένα πικαντο φουλ έξτρα όσο πιο πάνω γίνετε το πολύ 20κ θα έχει.δεν θα δώσω τίποτα από την τσέπη. 7 χρόνια εγγύηση. Το γιαρις δεν θέλω να το βλέπω, το πόλο ωραίο, σοβαρό αλλά που να μπλέξω τώρα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αλλοιως αν μπορεί να πάει το i20 αυτόματο. Αν φύγω μόνο σε κια χιουνται θα πάω. Δεν ψάχνω αλλου. Μέσα στην πόλη το θέλει αποκλειστικά. Έχω θέμα σου λέω. Θέλει μικρό αυτοκίνητο. Γιαρις, πόλο της φαίνονται μεγάλα. Puma ρε 8 χρόνια εγγύηση νορμαλ μέγεθος, όχι πικαντο αμαρτία. Καλύτερα ας κρατήσει το παλιό μινι
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Puma ρε 8 χρόνια εγγύηση νορμαλ μέγεθος, όχι πικαντο αμαρτία. Καλύτερα ας κρατήσει το παλιό μινι Ρε άνθρωπε σου λέει ότι τα yaris/polo της φαίνονται μεγάλα, το puma θα φαίνεται βουνό μάλλον. 😛 1
terry308 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Σιγά μην της ξαναπάρω κουπερ. Αμάξι χωρίς εγγύηση δεν κρατάω. Το νέο Jazz που γράφτηκε σε άλλο θέμα προχθές;
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν δεν κάνω λάθος αυτή την έκπτωση την έχει απο όταν ήρθε , οπότε τα 40χιλιάρικα δεν τα γλυτώνεις βάλε και 2λιτρο .... Το ότι είναι δίλιτρο δεν πρέπει να σου λέει πολλά πλέον μιας και βλέπεις και άλλα δίλιτρα όπως και το formentor μιας και έχει το καλό κιβώτιο.
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Ρε άνθρωπε σου λέει ότι τα yaris/polo της φαίνονται μεγάλα, το puma θα φαίνεται βουνό μάλλον. 😛 Έχω πληθωρικά γούσταρα… Ε αρα μόνο κάτι τύπου 500 θα ήταν σοβαρή εναλλακτική 1
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Το νέο Jazz που γράφτηκε σε άλλο θέμα προχθές; Νομίζω δεν του αρέσει. Γενικά μόνο σε Honda δεν έχει πάει καμιά βόλτα. Το προηγούμενο civic ήταν πολύ καγκούρικο και μεγάλο, το τωρινό είναι μεγάλο - ακριβό - δίλιτρο. CR-V και HR-V δεν το ενδιέφεραν επειδή είναι SUV, δεν νομίζω να άλλαξε γνώμη. 😛
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Το ότι είναι δίλιτρο δεν πρέπει να σου λέει πολλά πλέον μιας και βλέπεις και άλλα δίλιτρα όπως και το formentor μιας και έχει το καλό κιβώτιο. To 1.5 κοιτάω όχι το δίλιτρο Formentor , δίλιτρο κοίταγα το Seat . Απλά στα 40 στο δίλιτρο προσθέτεις και 3χιλιάρικα φόρους 16 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Νομίζω δεν του αρέσει. Γενικά μόνο σε Honda δεν έχει πάει καμιά βόλτα. Το προηγούμενο civic ήταν πολύ καγκούρικο και μεγάλο, το τωρινό είναι μεγάλο - ακριβό - δίλιτρο. CR-V και HR-V δεν το ενδιέφεραν επειδή είναι SUV, δεν νομίζω να άλλαξε γνώμη. 😛 Στον mp το πρότεινε 2
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Στον mp το πρότεινε Ναι αλλά ο mp μιλάει για την γυναίκα του. 😛 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από Grim Ripper 1
turbat0s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε Κλάιν μαιν ότι κσι να έχει σε κάνα χρόνο θα φύγει για το νέο picando στην πιο φουλ έκδοση. Πριν αλέκτορα φωνήσαι....
imr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, mp123 said: Τουλάχιστον θα έχει υγρού τύπου dsg. Κάτι είναι κσι αυτό. Υ.γ ρε σεις το Κούπερ έχει ξηρού τύπου αυτόματο κιβώτιο; βασικά ούτε το έψαξα ουτε με ενοιαξε.Κλάιν μαιν ότι κσι να έχει σε κάνα χρόνο θα φύγει για το νέο picando στην πιο φουλ έκδοση. Μια ή άλλη. Τώρα το βλέπω στο καρ το δικό μου 23500 αλλά με πιο λίγα έξτρα. 20 να φύγει μια χαρά. Δεν θα δώσω τίποτα για την αλλαγή. Καλα ρε συ, θα δωσεις το κουπερ για να παρεις πικαντο? Καλυτερα Γιαρις 🤣 2 hours ago, paylidis said: Puma ρε 8 χρόνια εγγύηση νορμαλ μέγεθος, όχι πικαντο αμαρτία. Καλύτερα ας κρατήσει το παλιό μινι Καλα εκανα και εγω σκεψεις για το πουμα και μετα ειδα οτι με 25κ εχει ταμπουρα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις