oykas2001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Θα έχω χώρους τουλάχιστον και καθιστή θέση οδήγησης Συν επίσης ότι χωράς όλα τα πράγματα μέσα, καλοκαίρι μέχρι και φουσκωτό θα παίρνεις έτοιμο, ορίστε, οικονομία, ούτε μπαγκαζιέρα θα χρειαστείς!!!
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μου έστειλε ένας θεούλης ανταλλαγή το Leon με αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/24363452-volkswagen-t2 🤣 Δωστο χθες. Τουλάχιστον σε αυτό βάζεις πρώτη και πάει μπρος δεν πάει πίσω. Απλετοι χώροι για όλους μέχρι και μετακόμιση κάνεις.
imr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, mp123 said: Δωστο χθες. Τουλάχιστον σε αυτό βάζεις πρώτη και πάει μπρος δεν πάει πίσω. Απλετοι χώροι για όλους μέχρι και μετακόμιση κάνεις. Μενεις και μεσα γλυτωνεις ξενοδοχεια
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, imr είπε Μενεις και μεσα γλυτωνεις ξενοδοχεια Το ειχε γείτονας που κάναμε οικογενειακή παρέα . . Καλοκαίρια συνέχεια κάθε Κυριακή 2 4 μέλης οικογένειες για μπάνιο στο Λουτράκι, αλεποχωρι , επιδαυρο.. 2 μπροστά 6 πίσω 4 παιδιά κοιμόμασταν στην καρότσα στον γυρισμο Είχε και σκαμπό μέσα για τις 2 μαμάδες. Χώραγε και ψησταριά τραπεζι , .χαχαχαχσχα . 1
terry308 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει χαθεί ο ρομαντισμός πλέον .... Ξεχάσατε μερικοί τι ....τάβλι ... παίζατε κει μέσα κάποτε χαχαχαχα
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, terry308 είπε Έχει χαθεί ο ρομαντισμός πλέον .... Ξεχάσατε μερικοί τι ....τάβλι ... παίζατε κει μέσα κάποτε χαχαχαχα Πες τα ρε φίλε. Ανοίγει την συρόμενη πόρτα και έβαζε τέντα χαχαχσχαχα τραπέζι καρέκλες, ραδιοφωνακι κλπ. Το καλύτερο ήταν η ηχομόνωση. Έπρεπε να φωνάζεις για να μιλήσεις χαχαχαχα. Πιο ησυχία έχω εδώ στο μηχανοστασιο στο καράβι πάρα μέσα εκεί. Υ.γ το είχε σε κόκκινο ο κυρ Μανώλης. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από mp123
dimitris_dimos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Παρακολουθώ το θέμα εδώ και καιρό και κάποια πράγματα δεν μου πολύ-κολάνε: 1. από την μία θέλουμε να αποφύγουμε τα DSG κιβώτια και από την άλλη σκέφτεσαι την επιλογή bmw/mini? Συμφωνούμε ότι τα DSG (αν και έχουν διορθωθεί αρκετά από το μακρινό 2009(?)) δεν είναι αξιόπιστα. Είναι τα bmw και τα mini σαν αυτοκίνητα γενικά αξιόπιστα? 2. δεν είμαστε fan των suv (ούτε εγώ) αλλά από την άλλη θέλουμε να έχουμε χώρους και να καθόμαστε άνετα. Δλδ να έχουμε τα πλεονεκτήματα των suv χωρίς suv. Επειδή πολλά από αυτά που γράφετε με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και δεδομένου του περιορισμού budget για μένα (καθαρά προσωπικά) μία είναι η λύση/επιλογή. "Cupra Formentor + επέκταση εγγύησης." Πολύ "All around" αυτοκίνητο με sport εμφάνιση και value for money γι αυτά που προσφέρει. Αν ο μόνος πραγματικός περιορισμός σου είναι το κιβώτιο, πρόσθεσε νοητά 3κ στην αξία του αυτοκινήτου να δούμε ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές. ΥΓ: Ότι κι αν αποφασίσεις προς θεού μην παρεις αυτοκίνητο αξίας 30+ με κανά χειροκίνητο κιβώτιο εν έτη 2023. Θα θες να το δώσεις και δεν θα πουλιέται με τίποτα, οι εποχές αλλάζουν. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από dimitris_dimos 1
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Καλησπέρα, Παρακολουθώ το θέμα εδώ και καιρό και κάποια πράγματα δεν μου πολύ-κολάνε: 1. από την μία θέλουμε να αποφύγουμε τα DSG κιβώτια και από την άλλη σκέφτεσαι την επιλογή bmw/mini? Συμφωνούμε ότι τα DSG (αν και έχουν διορθωθεί αρκετά από το μακρινό 2009(?)) δεν είναι αξιόπιστα. Είναι τα bmw και τα mini σαν αυτοκίνητα γενικά αξιόπιστα? 2. δεν είμαστε fan των suv (ούτε εγώ) αλλά από την άλλη θέλουμε να έχουμε χώρους και να καθόμαστε άνετα. Δλδ να έχουμε τα πλεονεκτήματα των suv χωρίς suv. Επειδή πολλά από αυτά που γράφετε με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και δεδομένου του περιορισμού budget για μένα (καθαρά προσωπικά) μία είναι η λύση/επιλογή. "Cupra Formentor + επέκταση εγγύησης." Πολύ "All around" αυτοκίνητο με sport εμφάνιση και value for money γι αυτά που προσφέρει. Αν ο μόνος πραγματικός περιορισμός σου είναι το κιβώτιο, πρόσθεσε νοητά 3κ στην αξία του αυτοκινήτου να δούμε ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές. ΥΓ: Ότι κι αν αποφασίσεις προς θεού μην παρεις αυτοκίνητο αξίας 30+ με κανά χειροκίνητο κιβώτιο εν έτη 2023. Θα θες να το δώσεις και δεν θα πουλιέται με τίποτα, οι εποχές αλλάζουν. Καλησπέρα 1. Θέλουμε να αποφύγουμε του ξηρού τύπου τα DSG , BMW/Mini (τελευταίας γενιάς) μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας 2. Εγώ βασικά ράγες οροφής θέλω ή τρόπο να παίρνει μπαγκαζιέρα . Οι χώροι του Leon για τον υπόλοιπο χρόνο μία χαρά μου φτάνουν. Επίσης λόγω θέματος με την μέση άρχισα να τα κοιτάω πάλι , αλλά όπως το βλέπω απο όσα έχω καβαλήσει , δεν με βλέπω να παίρνω απόφαση να πάρω κανένα Ναι το Formentor έχει όλα τα κουτάκια για τα γούστα μου και δεν μπορώ να με φαντάστώ να δίνω 33-34 χιλιάρικα για κάτι που δεν μου αρέσει απλά επειδή μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο (που όπως έχω ξαναπει , αν μπεις και διαβάσεις για όλα θα φρίξεις) Απλά πλέον σκέφτομαι τα +15 χιλιάρικα , αν θα πάρω κάτι όμως δεν βλέπω άλλη επιλογή γιατί θα το μετανιώσω πάλι , δεν γίνεται να μην μου αρέσει το αμάξι που καβαλάω Χειροκίνητο δεν ξαναπαίρνω , μόνο αυτόματο 1
dimitris_dimos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλησπέρα 1. Θέλουμε να αποφύγουμε του ξηρού τύπου τα DSG , BMW/Mini (τελευταίας γενιάς) μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας Σωστό, τα τελευταία κιβώτια στην bmw/mini ειναι αξιόπιστα όντως. Τα υπόλοιπα μέρη όμως δεν είναι. 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το Formentor έχει όλα τα κουτάκια για τα γούστα μου και δεν μπορώ να με φαντάστώ να δίνω 33-34 χιλιάρικα για κάτι που δεν μου αρέσει απλά επειδή μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο (που όπως έχω ξαναπει , αν μπεις και διαβάσεις για όλα θα φρίξεις) Απλά πλέον σκέφτομαι τα +15 χιλιάρικα , αν θα πάρω κάτι όμως δεν βλέπω άλλη επιλογή γιατί θα το μετανιώσω πάλι , δεν γίνεται να μην μου αρέσει το αμάξι που καβαλάω Χειροκίνητο δεν ξαναπαίρνω , μόνο αυτόματο Τα είπες όλα, πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα με το αυτοκίνητο που θα σε κάνει χαρούμενο! Μια ζωή την έχουμε! 2
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitris_dimos είπε Τα είπες όλα, πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα με το αυτοκίνητο που θα σε κάνει χαρούμενο! Μια ζωή την έχουμε! Μωρέ μία ζωή την έχουμε θα συμφωνήσω , απλά λες κάπου πρέπει να μπαίνει και ένα φρένο. Αν δεν είχα καν αμάξι ή ήταν παλιό θα πήγαινα να τα σκάσω. Τώρα που ρώτησα τον πωλητή με 22000 προκαταβολή πάει 400ε x 48 η δόση. Οκ 30ε επάνω απο ότι έδινα στο Leon , δεν βγαίνω εκτός budget Σύνολο όμως το αμάξι με τόκους βγαίνει 41200 , άλλο ένα Leon δλδ Για M2 να τα δώσω , 42 χιλιάρικα και όπως και να έχει ένα υπερυψωμένο αυτόματο Leon θα έχω Να αυτό σκέφτομαι και δεν προχωράω (με την παραπάνω λογική βέβαια δεν θα πάρω τίποτα ) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από tsofras 2
li@m Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε Τσόφρα Παρακολουθώ εκ τη γενέσει του το θέμα σου. Τόσος χαμένος χρόνος, φεά ουσία, τόσο άγχος από μεριά σου για ένα κωλάμαξο που κάνεις δεν κάνεις 5Κ χιλιόμετρα το χρόνο!!!! Άραξε με αυτό που έχεις και αναλώσου σε άλλα πράγματα!! Εντελώς φιλικά 2
turbat0s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, li@m είπε Τόσος χαμένος χρόνος, φεά ουσία, τόσο άγχος από μεριά σου για ένα κωλάμαξο που κάνεις δεν κάνεις 5Κ χιλιόμετρα το χρόνο!!!! Άραξε με αυτό που έχεις και αναλώσου σε άλλα πράγματα!! Κατά βάθος το ξέρει. Απλά διατηρεί ψηλά το θέμα γιατί... έτσι μας αρέσει Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από turbat0s
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, li@m είπε Ρε Τσόφρα Παρακολουθώ εκ τη γενέσει του το θέμα σου. Τόσος χαμένος χρόνος, φεά ουσία, τόσο άγχος από μεριά σου για ένα κωλάμαξο που κάνεις δεν κάνεις 5Κ χιλιόμετρα το χρόνο!!!! Άραξε με αυτό που έχεις και αναλώσου σε άλλα πράγματα!! Εντελώς φιλικά Καλά δεν έχω πεθάνει και από το άγχος , γράφουμε εδω τις ανησυχίες μας για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Δεν μου έχει φύγει και ο ύπνος. Μάλλον δεν είναι ξεκάθαρο ότι το έχω για χόμπι το αμάξι . Αν μιλάγαμε δηλαδή για μοντελισμό , για συλλογές ή δεν ξέρω τι άλλο πάλι χαμένος χρόνος και φεά ουσία θα είχαμε χάσει ? Μπορεί και να έχεις δίκιο, δεν παρεξηγώ ξέρω ότι το λες φιλικά . Άντε αν με το καλό αλλάξω κάποια στιγμή θα σας το ανακοινώσω μην κουράζω και εγώ με τα ίδια και τα ίδια Ευχαριστώ για τις συμμετοχές σας 6
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά δεν έχω πεθάνει και από το άγχος , γράφουμε εδω τις ανησυχίες μας για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Δεν μου έχει φύγει και ο ύπνος. Μάλλον δεν είναι ξεκάθαρο ότι το έχω για χόμπι το αμάξι . Αν μιλάγαμε δηλαδή για μοντελισμό , για συλλογές ή δεν ξέρω τι άλλο πάλι χαμένος χρόνος και φεά ουσία θα είχαμε χάσει ? Μπορεί και να έχεις δίκιο, δεν παρεξηγώ ξέρω ότι το λες φιλικά . Άντε αν με το καλό αλλάξω κάποια στιγμή θα σας το ανακοινώσω μην κουράζω και εγώ με τα ίδια και τα ίδια Ευχαριστώ για τις συμμετοχές σας Όχι να μας κουράζεις Θωμά. Δεν υπάρχει θέμα. Πάρε φομεντορ να μην τελειώσει ποτέ η ανησυχία. Κουπρα , Ειναι πιο πριμιουμιλα το όνομα κσι μόνο.
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι να μας κουράζεις Θωμά. Δεν υπάρχει θέμα. Πάρε φομεντορ να μην τελειώσει ποτέ η ανησυχία. Κουπρα , Ειναι πιο πριμιουμιλα το όνομα κσι μόνο. Συμφωνώ. Μετά θα μας γράφει για τα προβλήματα που θα έχει με το formentor. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις