tsofras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις μου έστειλε αυτό ο πωλητής https://www.newsauto.gr/news/i-seat-ine-edo/ Φοβήθηκε μην με χάσει μάλλον Τώρα αν είδαν καμία μετοχή να πέφτει ή παραγγελίες να ακυρώνονται και θορυβήθηκαν ή όντως ήταν μούφα , θα το μάθουμε εν καιρώ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από tsofras
terry308 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δε ξέρω αλλά μου πετάει διαφήμιση του Q2 @tsofras # από 26.900 λέει... αλλά s tronic από 28.000 περίπου # το έχεις δει καθόλου ή έχει το "κακό" κιβώτιο;
tsofras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Δε ξέρω αλλά μου πετάει διαφήμιση του Q2 @tsofras # από 26.900 λέει... αλλά s tronic από 28.000 περίπου # το έχεις δει καθόλου ή έχει το "κακό" κιβώτιο; Έχει το κακό και το είχα δεί πριν καιρό , εκτός απο την μάρκα δεν μπορώ να πω ότι έχει σχέση με Audi , πολλά λεφτά για το τίποτα το θεωρώ το συγκεκριμένο μοντέλο 1 1
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, terry308 είπε Δε ξέρω αλλά μου πετάει διαφήμιση του Q2 @tsofras # από 26.900 λέει... αλλά s tronic από 28.000 περίπου # το έχεις δει καθόλου ή έχει το "κακό" κιβώτιο; 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχει το κακό και το είχα δεί πριν καιρό , εκτός απο την μάρκα δεν μπορώ να πω ότι έχει σχέση με Audi , πολλά λεφτά για το τίποτα το θεωρώ το συγκεκριμένο μοντέλο To q2 αξιζε μεχρι τα 22-23000 ευρω (υπενθυμιζω 21500 comfort pack diesel 1.6) που ειχε το 2020-2021... ειναι μπαγιατικο σχεδιαστικα, με κακο αυτοματο κιβωτιο και χωρους που δεν επαρκουν στο θωμα... οχι κ 28Κ... το παρακαναν, με τοσα επαιρνες Q3 απολυτως βασικη καποτε.. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 3
imr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 I30N πόσο πάνε? Το έχεις δει/οδηγησει? Έχει δύναμη, έχει αξιόπιστο αυτόματο είναι και οσο πρέπει καγκουρικο. 1
NovaLacertae Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, zanskou είπε ωραίο το Tucson αλλά πολλά λεφτά ρε παιδί μου. ποια έκδοση/κινητήρα λες να δεις ; Όταν πρωτο ηρθε στην Ελλάδα Αρχες 2021 ήταν πολύ VFM... μεσα σε δύο χρόνια (2ος 2023) πηρε 5.000 € επάνω σε όλες τιε εκδόσεις!!! μάλλιστα η αύξηση του Φεβρουαρίου '23 ήταν 1.400 €! ... από τότε δεν ξανά πήρε αύξηση πάντως 19 ώρες πριν, tsofras είπε Παίζει ένα test drive έκδοση distinctive με κάτι έξτρα κάτω από 10.000χλμ 1.6 150 αυτόματο στα 33.500 Αλλιώς πάει 35 ..... Θωμά, μιας και πας για το τεστ ντράιβ ,ρίξε και μια ματιά στο Sportage, που είναι παρόμοιο με λίγο καλύτερο το εσωτερικό όπως λένε και με μικρή αναμονή , τεράστιοι χώροι και πολύ άνετα και τα δύο (σίγουρα όχι σαν Citroen) τιμές αρχικών εκδόσεων αυτόματων: Sportage = 32.790 €, Tucson = 33.090 €, αλλά ρώτα και τι διαφορές έχουν στους εξοπλισμούς, και αν σε καλύπτουν. Υ.Γ. Και καμια συνάντηση να κανονίσουμε Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από NovaLacertae 3
tsofras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, imr είπε I30N πόσο πάνε? Το έχεις δει/οδηγησει? Έχει δύναμη, έχει αξιόπιστο αυτόματο είναι και οσο πρέπει καγκουρικο. Δεν έχω πετύχει αυτόματο , αλλά έχει άβολα καθίσματα το απλό και ακόμη χειρότερα το N 24 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Όταν πρωτο ηρθε στην Ελλάδα Αρχες 2021 ήταν πολύ VFM... μεσα σε δύο χρόνια (2ος 2023) πηρε 5.000 € επάνω σε όλες τιε εκδόσεις!!! μάλλιστα η αύξηση του Φεβρουαρίου '23 ήταν 1.400 €! ... από τότε δεν ξανά πήρε αύξηση πάντως Θωμά, μιας και πας για το τεστ ντράιβ ,ρίξε και μια ματιά στο Sportage, που είναι παρόμοιο με λίγο καλύτερο το εσωτερικό όπως λένε και με μικρή αναμονή , τεράστιοι χώροι και πολύ άνετα και τα δύο (σίγουρα όχι σαν Citroen) τιμές αρχικών εκδόσεων αυτόματων: Sportage = 32.790 €, Tucson = 33.090 €, αλλά ρώτα και τι διαφορές έχουν στους εξοπλισμούς, και αν σε καλύπτουν. Υ.Γ. Και καμια συνάντηση να κανονίσουμε To Sportage μου αρέσει και αυτό αλλά για να πάρεις το καλό εσωτερικό και όχι με τις μικρές οθόνες που το χαλάει πάρα πολύ πρέπει να πας στην καλή έκδοση και ξεφευγει Αυτό είναι καλή περίπτωση αλλά είναι ιδιώτης και δεν θέλω να δώσω τα υπόλοιπα κασέρι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331771037-kia-sportage 3
NovaLacertae Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, tsofras είπε To Sportage μου αρέσει και αυτό αλλά για να πάρεις το καλό εσωτερικό και όχι με τις μικρές οθόνες που το χαλάει πάρα πολύ πρέπει να πας στην καλή έκδοση και ξεφευγει Αυτό είναι καλή περίπτωση αλλά είναι ιδιώτης και δεν θέλω να δώσω τα υπόλοιπα κασέρι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331771037-kia-sportage Βρε το θηρίο... έχει κάνει 22.000 χλμ σε ένα εξάμηνο Ναι, αυτό με τα επίπεδα εξοπλισμού είναι ενα θέμα, σου πλασάρουν πράγματα που μπορεί να μην τα θέλεις, π.χ. εγώ πηρα το Premium γιατί η Distinctive έκανε + 2κ και πάνω από τα μισά ήταν για τους χάρτες που δεν με ενδιέφεραν (μια χαρα παω και με google maps) και η Distinctive ήταν προϋπόθεση για κάποια άλλα εξτρα... 2
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Υ.Γ. Και καμια συνάντηση να κανονίσουμε Ελα νατος, το ιδιο λεγαμε εχθες με το φιλαρχο... να μαζευτουμε αφοτου ανοιξουν τα σχολεια κ βαλουν μια σειρα οι εχοντες τεκνα; 3
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Ελα νατος, το ιδιο λεγαμε εχθες με το φιλαρχο... να μαζευτουμε αφοτου ανοιξουν τα σχολεια κ βαλουν μια σειρα οι εχοντες τεκνα; yeap 2
denexo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά στη συνάντηση. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από denexo 3
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν επέστρεψα από το test drive του Tucson Θετικά : 1. Τέλεια θέση οδήγησης όσον αφορά την άνεση. Καθιστή , ψηλή , πολύ καλή ορατότητα γενικά εμπρός , πίσω είναι κάπως μικρό το παράθυρο αλλά οκ όχι κάτι αρνητικό . Αρκετά βολικό και το κάθισμα , γενικά δεν με κούρασε καθόλου βγήκα όπως μπήκα 2. Ο κινητήρας είναι μία χαρά , πρόθυμος και επαρκής για το αμάξωμα , σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο είναι ότι πρέπει 3. Αθόρυβο πραγματικά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση , πολύ καλή ποιότητα κύλισης , δεν περνάει ο ήχος του κινητήρα μέσα στο αμάξι , ενώ είχε όλο αυτόν τον αέρα και πήγα μέσω Συγγρού Πειραιά και πίσω δεν παρατήρησα ενοχλητικούς αεροδυναμικούς θορύβους τουλάχιστον σε ταχύτητες πόλης 4. Ανάρτηση γενικά άνετη , σαν του Formentor σε λακούβες , με κάπως λιγότερο κράτημα , μία μικρή αίσθηση body roll αλλά όχι κάτι τραγικό (όπως 2008 ή C5 aircross) 5. Ωραία καμπίνα , φυσικοί διακόπτες στο τιμόνι για την αλλαγή λωρίδας Με χάλασε λίγο ο χώρος στην πόρτα που εκτός μπουκάλι δεν μπαίνει κάτι (συνήθως βάζω το τσαντάκι μου στο Leon , το είχα μαζί και το έβαλα μπροστά στην κονσόλα, μία χαρά το πήρε βέβαια) Βασικά πάρα πολύ καλές εντυπώσεις αλλά ..... 1. Η υλοποίηση σαν αίσθηση του DSG είναι καλύτερη. Μου έκανε "λόξυγκα" σε κάτι μικρές ανηφόρες και μπερδευόταν σε κάποια σημεία. 2. Το τεράστιο αρνητικό ήταν η αίσθηση στο τιμόνι. Ειλικρινά τον περισσότερο χρόνο τον έφαγα απο Συγγρού - Πειραιά - Συγγρού , να λέω στον πωλητή μήπως έχει κάποιο θέμα το τιμόνι. Εκτός ότι το βρήκα πολύ ασαφές , ένιωθα συνέχεια λες και με τράβαγε δεξιά - αριστερά και ήθελε διορθώσεις. Απενεργοποίηση αλλαγή λωρίδας μήπως έφταιγε αυτό . Τίποτα Απενεργοποίηση μίας άλλης ένδειξης για την λωρίδα. Τίποτα Το γύρισα απο το Sport στο Normal μήπως έχει άλλη αίσθηση (νομίζω έγινε πιο ελαφρύ). Τίποτα Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό σαν σύνολο , άνετο , αρκετά ποιοτικό , ξεκούραστο και με χώρους. Δεν ξέρω αν θα το συνήθιζα το τιμόνι , αλλά ένιωσα ότι πάλευα όση ώρα οδηγούσα με τις διορθώσεις. Καμία σχέση με τιμόνι VAG / BMW / Mini Countryman Το ίδιο ακριβώς με είχε απασχολήσει και όταν είχα κάνει test drive το KIA X-Ceed. Μπήκα στο δικό μου και ευχαριστήθηκα τιμόνι στην επιστροφή . Εν κατακλείδι , αν κάποιος δεν είναι παράξενος όπως εγώ είναι καταπληκτικό αμάξι. Για εμένα μάλλον δεν είναι (Βασικά είναι λόγω άνεσης , αλλά όχι ως οδηγικής αίσθησης) Το Formentor είναι πιο ωραίο πακέτο , με λιγότερους χώρους και χειρότερη αξιοπιστία προφανώς Αυτά 12
Nabuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 @tsofras δεν στέλνεις τα κείμενα σου από τα td σε έντυπα auto μπας και σε προσλάβουν? Μετά δε θα χρειάζεσαι δικό σου αμάξι γιατί θα οδηγάς συνέχεια διαφορετικά αυτοκίνητα στο τζάμπα 😎 2 1
john1987 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Θωμά έχω οδηγήσει κι εγω το Tuscon. Όντως πολύ άνετο και ευρυχωρο, έχει κάποιες τσιγκουνιες ποιοτικά μέσα (πχ το glove box έχει άθλια ποιότητα στο πλαστικό) αλλα εγω αυτό που παρατήρησα είναι ότι πάει λίγο σα βάρκα στις στροφές. Το Q3 ένιωθες ότι πατάει καλύτερα στο δρομο. Θεωρώ μεγάλη ευκαιρία την αρχική τιμη που είχε (ούτε 30χιλ αυτοματο) αλλά πλέον σε τέτοια χρήματα που έχει φτάσει δε θα το αγόραζα. 4
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, john1987 είπε Θωμά έχω οδηγήσει κι εγω το Tuscon. Όντως πολύ άνετο και ευρυχωρο, έχει κάποιες τσιγκουνιες ποιοτικά μέσα (πχ το glove box έχει άθλια ποιότητα στο πλαστικό) αλλα εγω αυτό που παρατήρησα είναι ότι πάει λίγο σα βάρκα στις στροφές. Το Q3 ένιωθες ότι πατάει καλύτερα στο δρομο. Θεωρώ μεγάλη ευκαιρία την αρχική τιμη που είχε (ούτε 30χιλ αυτοματο) αλλά πλέον σε τέτοια χρήματα που έχει φτάσει δε θα το αγόραζα. Εντάξει δεν πήγα και λιμανάκια για να δω συμπεριφορά σε στροφές, δεν παρατήρησα να πλέει ιδιαίτερα αλλά οκ μία ευθεία έκανα με 2 αναστροφές. Η τιμή του στα 33 χιλιάρικα θεωρώ ότι είναι πολύ τίμια αφού έχουν ανέβει όλα για τους χώρους, κινητήρα και εξοπλισμό που έχει. Πάντως ζοριζομαι να χωνέψω την όλη φάση με τα SUV ως όγκο και αίσθηση οδήγησης, αλλά μου ήταν στα μέτρα μου σε κάθισμα και άνεση Δεν νομίζω να με συγκινήσει κάποιο εκτός του Formentor πάντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις