Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Παίζει ένα test drive έκδοση distinctive με κάτι έξτρα κάτω από 10.000χλμ 1.6 150 αυτόματο στα 33.500 Αλλιώς πάει 35

Το αυτόματο είχες δει ή το χειροκίνητο? Το αναφέρουν πολλοί κάτοχοι για το αυτόματο και συμφωνούν οι περισσότεροι 

Ok εγώ έκανα το χειροκίνητο,  ίσως για αυτό!

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Για να μην ξεχνιόμαστε

Αν φύγει με το καλό το Leon τι κάνουμε τελικά ?

VAG μετά το τελευταίο στραπάτσο που κλείνει και την Seat το αφήνω , αρκετά , ας πάω να κολλήσω με άλλη μάρκα

PSA group δεν έχει κάτι να με συγκινεί σαν σύνολο

Σκέφτομαι μήπως δώσω άλλη μία ευκαιρία στο Maza CX-30 (αν και δεν θα το ήθελα λόγω ιδεολογίας αλλά να χαμε να λέγαμε)

Σειρά 1 με απογοήτευσε το κάθισμα και το φοβάμαι γιατί ήταν τέρμα άβολο , αλλιώς με εξαίρεση τον εξοπλισμό πολύ ωραίο αμάξι

Mini Countryman το αφήνω ανοιχτό να υπάρχει

Kia X-Ceed με αυτά που διαβάζω στα κλαμπς και ειδικά για υστέρηση στην ανηφόρα , πολλαπλασιαστές , να σβήνουν τα φώτα το βράδυ , λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω

Το Tucson ήταν ευχάριστη έκπληξη , λέω απο εβδομάδα να πάω να το κάνω test drive

Μας τελείωσε ο κατάλογος 🤣

Μετά το μόνο που μένει είναι να πιάσω μοντέλα 4ετίας+

Ρε φίλε άσε τα μτχ.30κ για μτχ δεν λεει.

Βλέπω το ι30n line ( αυτό με τα 160 άλογα μην μπερδευωμαστε ) καινουριο στα 27.5 κ φουλ έξτρα. Χατσ  μπαίνει κσι ηλιοροφη.

Δες και αυτό . Τα ψευτοσουβ δεν θα σου αρέσουν. Δεν με ακους. Πιεζεσε να πάρεις κάτι που δεν θέλεις για σουβ . Βαλε όριο τα 30κ και καλά είναι.  Αφού πας να δεις τουσον δες και i30 n line αυτόματο.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Βλέπω το ι30n line ( αυτό με τα 160 άλογα μην μπερδευωμαστε ) καινουριο στα 27.5 κ φουλ έξτρα. Χατσ  μπαίνει κσι ηλιοροφη.

Δες και αυτό . Τα ψευτοσουβ δεν θα σου αρέσουν. Δεν με ακους. Πιεζεσε να πάρεις κάτι που δεν θέλεις για σουβ . Βαλε όριο τα 30κ και καλά είναι.  Αφού πας να δεις τουσον δες και i30 n line αυτόματο.

Βγαίνει το facelift του i30, και όπως με ενημέρωσε ο πωλητής όταν έψαχνα μέσα στον Αύγουστο, θα πάει μια 3000 περίπου πάνω. Ίσως παίρνουν κάποιες παραγγελίες αλλά να βγει μέχρι να τ παραλάβεις το καινούργιο κ θα είναι παλιό τ μοντέλο σ, είναι κάπως. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrigane είπε

Θες να το αναλύσεις λίγο;

Ότι πήγα και με έστησαν στο test drive , αφού δεν με σεβάστηκαν σαν πελάτη δεν πρέπει να ξαναπεράσω ούτε απ' έξω .

Θεωρητικά σε έχουν στα ώπα ώπα πριν και σε γράφουν μετά αφού αγόρασες , αν σε γράφουν και απο πριν δεν θέλω να δω το μετά

9 ώρες πριν, mp123 είπε

Χάλια καθίσματα είχε το i30 για αυτό το έχω απορρίψει , όπως και το X-Ceed

SUV κοιτάω πάλι λόγω άνεσης , αλλά μόνο C-SUV πλέον όχι B που είναι και αυτά σχετικά μικρά και άβολα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, tsofras είπε

SUV κοιτάω πάλι λόγω άνεσης , αλλά μόνο C-SUV

αυτο χρειαζεσαι θωμα ξεκαθαρα, τα εχουμε ξαναπει... απλα πρεπει να βρεις το καταλληλο...

Add: Θεωρω ας πουμε οτι αν πηγαινες τελικα παλι σε χειροκινητο ενα tiguan ή Q3 θα ηταν καλη επιλογή... το θεμα ειναι θες manual?

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, paylidis είπε

αυτο χρειαζεσαι θωμα ξεκαθαρα, τα εχουμε ξαναπει... απλα πρεπει να βρεις το καταλληλο...

Add: Θεωρω ας πουμε οτι αν πηγαινες τελικα παλι σε χειροκινητο ενα tiguan ή Q3 θα ηταν καλη επιλογή... το θεμα ειναι θες manual?

Δεν θέλω ρε Γιώργο γιατί άσχετα απο την φιλοσοφία με ζορίζει πολύ ο συμπλέκτης στη μέση.

Η λογική του iMT ας πουμε που έχεις λεβιέ και μπορείς να αλλάζεις χωρίς συμπλέκτη δεν θα με χάλαγε , ο συμπλέκτης με χαλάει

Καλύτερα κάπως χειρότερο αμάξι και αυτόματο , το έχω σκεφτεί αρκετές φορές να ξαναπάω σε μηχανικό αλλά δεν υπάρχει λόγος αλλαγής τότε

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν θέλω ρε Γιώργο γιατί άσχετα απο την φιλοσοφία με ζορίζει πολύ ο συμπλέκτης στη μέση.

Η λογική του iMT ας πουμε που έχεις λεβιέ και μπορείς να αλλάζεις χωρίς συμπλέκτη δεν θα με χάλαγε , ο συμπλέκτης με χαλάει

Καλύτερα κάπως χειρότερο αμάξι και αυτόματο , το έχω σκεφτεί αρκετές φορές να ξαναπάω σε μηχανικό αλλά δεν υπάρχει λόγος αλλαγής τότε

Αρα ειναι ξεκαθαρο οτι θες αυτοματο, οποτε αυτοματως αποκλειεται ολο το γκρουπ...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αρα ειναι ξεκαθαρο οτι θες αυτοματο, οποτε αυτοματως αποκλειεται ολο το γκρουπ...

Yeap

Θα κοίταγα και Civic αν είχε ένα τάληρο κάτω

Εν τω μεταξύ βλέπω videos εξωτερικού και υπάρχει και το Mazda 3 και το Civic με 1.5 turbo κινητήρα , τι σκατά κάνουν εδώ και φαίρνουν τα δίλιτρα ? Λες και είμαστε η χώρα για δίλιτρο , επίτηδες το κάνουν :D

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Yeap

Εν τω μεταξύ βλέπω videos εξωτερικού και υπάρχει και το Mazda 3 και το Civic με 1.5 turbo κινητήρα , τι σκατά κάνουν εδώ και φαίρνουν τα δίλιτρα ? Λες και είμαστε η χώρα για δίλιτρο , επίτηδες το κάνουν :D

για τα χοντα ειναι γνωστο οτι η εισαγωγικη διαχρονικα πυροβολαει τα ποδια της δυστυχως...

με τη μαζντα δε θα ασχολιομουν με τιποτα, εφυγε ηδη μια φορα απο τη χωρα-το κανει και δευτερη πανευκολα (ειδικα με τα στατιστικα που βλεπω ειναι αρκετα πιθανο), ακριβη για οτι προσφερει, αχρωμη-αοσμη για τα δικα μου γουστα...

αλλα κακως κοιτας hatch, θεωρω SUV χρειαζεσαι και μαλιστα C

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

για τα χοντα ειναι γνωστο οτι η εισαγωγικη διαχρονικα πυροβολαει τα ποδια της δυστυχως...

με τη μαζντα δε θα ασχολιομουν με τιποτα, εφυγε ηδη μια φορα απο τη χωρα-το κανει και δευτερη πανευκολα (ειδικα με τα στατιστικα που βλεπω ειναι αρκετα πιθανο), ακριβη για οτι προσφερει, αχρωμη-αοσμη για τα δικα μου γουστα...

αλλα κακως κοιτας hatch, θεωρω SUV χρειαζεσαι και μαλιστα C

Έκλεισα αύριο ραντεβού για το test drive , και θα οδηγήσω αυτό που δίνουν.

Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι έμποροι μεταχειρισμένων όμως (επειδή συνεργάζονται για τις ανταλλαγές) 16500ε είπαν για το δικό μου απο την Hyundai . Δηλαδή πόσο κέρδος θέλουν πλέον για αμάξι ? 7-8 χιλιάρικα πάνε να βγάλουν ? Κάποτε έβγαζαν 1500 με 2000 μαξ και ήταν και ευχαριστημένοι

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Yeap

Το e:hev είναι μόνο δίλιτρο απ' όσο ξέρω και γενικά στη Ευρώπη έχουμε μόνο το δίλιτρο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Έκλεισα αύριο ραντεβού για το test drive , και θα οδηγήσω αυτό που δίνουν.

Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι έμποροι μεταχειρισμένων όμως (επειδή συνεργάζονται για τις ανταλλαγές) 16500ε είπαν για το δικό μου απο την Hyundai . Δηλαδή πόσο κέρδος θέλουν πλέον για αμάξι ? 7-8 χιλιάρικα πάνε να βγάλουν ? Κάποτε έβγαζαν 1500 με 2000 μαξ και ήταν και ευχαριστημένοι

προφανως και ειναι τραγικοι θωμα... για πολλες σφαλιαρες μαλιστα...

Σου ειπα το παραδειγμα του τραγουδιστή... μου εδινε για το Ε87 τα μισα απο ότι το πουλησα ως ιδιωτης...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

προφανως και ειναι τραγικοι θωμα... για πολλες σφαλιαρες μαλιστα...

Σου ειπα το παραδειγμα του τραγουδιστή... μου εδινε για το Ε87 τα μισα απο ότι το πουλησα ως ιδιωτης...

Απο BMW τουλάχιστον μου είπαν 18500 , όχι και 16500 ρε μαν έλεος , πόσο απελπισμένος πιστεύουν ότι είναι κάποιος για να το δώσει τόσο ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Απο BMW τουλάχιστον μου είπαν 18500 , όχι και 16500 ρε μαν έλεος , πόσο απελπισμένος πιστεύουν ότι είναι κάποιος για να το δώσει τόσο ?

και παλι λιγα ειναι, αστεια λιγα... ας ελεγαν 21 - για πλακα θα το δωσει ο εμπορος 24... δε του εφταναν 3Κ?

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...