Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν διορθώνεται το κιβώτιο και αποκτήσω android auto θα το κρατήσω , αν όχι δεν έχει μέλλον :)

Αφου φαινεται οτι αυτα τα δυο σε χαλανε πολυ, κανε τις κινησεις σου και αν δεν αλλαξει κατι..

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Καο ξαναγυρίζουμε στο πρώτο Leon που είχες και τελειώνει το θέμα. 😛

Αυτό έχουμε ξαναπεί , αν δεν ήταν στην μέση η χασούρα το έκανα τώρα κιόλας 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό έχουμε ξαναπεί , αν δεν ήταν στην μέση η χασούρα το έκανα τώρα κιόλας 

Με το λιγο που σε ξερω -και με τα πολλα που εχω διαβασει απο σενα- πιστευω πιο πολυ σε χαλαει να πληρωνεις κατι που δεν γουσταρεις παρα ναχεις χασουρα και να οδηγας ενα αμαξι που σε γεμιζει. Το θεμα ειναι να βρεις αυτο που θα σου κανει ωστε να μην σε πειραξει καθολου η χασουρα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atrigane είπε

Με το λιγο που σε ξερω -και με τα πολλα που εχω διαβασει απο σενα- πιστευω πιο πολυ σε χαλαει να πληρωνεις κατι που δεν γουσταρεις παρα ναχεις χασουρα και να οδηγας ενα αμαξι που σε γεμιζει. Το θεμα ειναι να βρεις αυτο που θα σου κανει ωστε να μην σε πειραξει καθολου η χασουρα.

Σωστά απλά σε κάποια φάση μπαίνει και η λογική στη μέση 

Πουλησα το Leon 11.000€

Χασουρα από 2008 και Ibiza 3000€

Κοστος νέου Leon με τόκους 27.000€

Όποτε μαζί με την χασούρα έφτασα στα 30.000€

Αν αφήσουμε στην άκρη ότι θα μπορούσα να αγοράσω καλύτερο αμάξι με αυτα τα λεφτά , για να μην νιώσω τέρμα βλάκας , το αντίστοιχο δικό μου ( σε ποιο νέο ) θα το αγόραζα μόνο αν πούλαγα το Leon, ξεχρέωνα το δάνειο και δεν έδινα φράγκο ( άντε πες να έδινα κανα 2 χιλιάρικα)

Αυτο δεν παίζει όμως όταν πουλάνε 19.000+ τα προηγούμενα 150αρια ( που και αυτοί ότι θέλουν ζητάνε γιατί βλέπεις 21500 για 2 ετών και το καινούριο κάνει 24.000€)

Αν αποφασίσω να δώσω το αμάξι είναι πιθανόν να αφήσω την κ@υλ@ στην άκρη και να πάρω κάτι απλό αυτόματο και φθηνό για να γλυτωσω κανα τάληρο 

Το θέμα είναι όπως είπες να πληρώνεις κάτι που το γουστάρεις φουλ 

Βέβαια για να είμαι και δίκαιος , δεν παύει να είναι ένα ασφαλές αμάξι για την οικογένεια , με χώρους και αρκετή δύναμη σε σχέση με τα χιλιάρια που κυκλοφορούν 

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητέ @tsofras ήθελα να το σχολιάσω και την προηγούμενη φορά που το ανέφερες σχετικά με το μεταλλικό θόρυβο κατά την αλλαγή των ταχυτήτων αλλά λόγω διακριτικότητας συγκρατήθηκα μιας και δεν του έδωσες έκταση αλλά μπορώ να σου πω πως σε καταλαβαίνω απόλυτα και πολύ καλά κάνεις και το πας για επανέλεγχο και να επιμείνεις όσο χρειαστεί μέχρι να λυθεί. Όσο για το Android Auto/ Apple CarPlay είναι όντως ανεξήγητο που δεν το έχουν «ανοίξει» προς το παρόν αν και η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα το δώσουν. Παρόλα αυτά για τον θόρυβο που ακούς πήγαινε all in και εύχομαι το καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, war είπε

Αγαπητέ @tsofras ήθελα να το σχολιάσω και την προηγούμενη φορά που το ανέφερες σχετικά με το μεταλλικό θόρυβο κατά την αλλαγή των ταχυτήτων αλλά λόγω διακριτικότητας συγκρατήθηκα μιας και δεν του έδωσες έκταση αλλά μπορώ να σου πω πως σε καταλαβαίνω απόλυτα και πολύ καλά κάνεις και το πας για επανέλεγχο και να επιμείνεις όσο χρειαστεί μέχρι να λυθεί. Όσο για το Android Auto/ Apple CarPlay είναι όντως ανεξήγητο που δεν το έχουν «ανοίξει» προς το παρόν αν και η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα το δώσουν. Παρόλα αυτά για τον θόρυβο που ακούς πήγαινε all in και εύχομαι το καλύτερο.

Το σίγουρο είναι ότι αν μου πουν τα ίδια θα ζητήσω ενυπόγραφη δήλωση από τα κεντρικά για παν ενδεχόμενο

Βέβαια αν δεν φτιαχτεί δεν νομίζω ότι θα προλάβω να δω την εγγύηση να λήγει και θα μπει στην μαύρη λίστα μαζί με την Peugeot

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Το σίγουρο είναι ότι αν μου πουν τα ίδια θα ζητήσω ενυπόγραφη δήλωση από τα κεντρικά για παν ενδεχόμενο

Βέβαια αν δεν φτιαχτεί δεν νομίζω ότι θα προλάβω να δω την εγγύηση να λήγει και θα μπει στην μαύρη λίστα μαζί με την Peugeot

Πολύ σωστά το σκέφτεσαι κατά τη γνώμη μου και ανάλογα θα πράξεις. Δυστυχώς έχω μια εμπειρία δικού μου προσώπου με αυτοκίνητο από τις «premium» μάρκες και θόρυβο που ακουγόταν κατά τη σύμπλεξη και πήρε επίσημα απάντηση ότι «δεν είναι πρόβλημα» και να μην τα πολυλογώ μετά από ελάχιστα χρόνια (και τη λήξη της εγγύησης φυσικά) ο θόρυβος έγινε ενοχλητικός και πλέον αναμένεται η μηχανή να παραδώσει πνεύμα και να αλλαχτεί - και εννοείται καμία εγγύηση δεν καλύπτει τίποτα πλέον.
Γνώμη μου πίεσε όσο μπορείς μέσα στην εγγύηση που είσαι να στο λύσουν. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Απαράδεκτο , το Ibiza και δεν έτριζε έτσι

σε πρόσφατη παρτίδα πάντως βαράνε οι δισκόπλακες , γιαυτό σου είπα και να τις τσεκάρεις

(για Ibiza)

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

σε πρόσφατη παρτίδα πάντως βαράνε οι δισκόπλακες , γιαυτό σου είπα και να τις τσεκάρεις

(για Ibiza)

Σήμερα που γύρισα από την μάζωξη Πάντος είχα κάτι περίεργες μυρωδιές και τρίξιμο στα φρένα, βέβαια η διαδρομή ήταν φουλ κατηφόρα και φρένα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σήμερα που γύρισα από την μάζωξη Πάντος είχα κάτι περίεργες μυρωδιές και τρίξιμο στα φρένα, βέβαια η διαδρομή ήταν φουλ κατηφόρα και φρένα

μάλλον απλά σε επηρέασα , όλα καλά, αν ήταν θα βαρούσαν σε λακούβες , τρέμουλο στο φρενάρισμα κτλ

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ιδέα σου θα ήταν… το πολύ πολύ απλά να ζεστάθηκαν αν το πλάκωνες…

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ιδέα σου θα ήταν… το πολύ πολύ απλά να ζεστάθηκαν αν το πλάκωνες…

Όχι μωρέ δεν λέω ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, απλά πρώτη φορά τα μύρισα

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρες

Μόλις επέστρεψα από Seat , το κάναμε βόλτα πάλι παρέα , μου είπε τα ίδια περί τζόγων κιβωτίου - διαφορικού και ότι με 17αρες μπορεί να μην ακουγότανε τόσο.

Στο μέλλον μπορεί να βγεί κάποια οδηγία που να διορθώνει κάτι, αν δεν βγει θεωρείται φυσιολογική λειτουργία από το εργοστάσιο.

Είχε ένα άσπρο Leon FR απο service εκεί με 7500χλμ και με έβαλε και κάναμε βόλτα και με αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν έχω αποφασίσει ακόμη) έκανε ακριβώς τον ίδιο ήχο σε σημείο που δεν μπόρεσα καν να πώ ότι το δικό μου κάνει χειρότερο. Ήταν ακριβώς ο ίδιος.

Πήρα χαρτί με υπογραφή για την διάγνωση από τον έλεγχο και την στείλαμε και στα κεντρικά.

Αυτά

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Μόλις επέστρεψα από Seat , το κάναμε βόλτα πάλι παρέα , μου είπε τα ίδια περί τζόγων κιβωτίου - διαφορικού και ότι με 17αρες μπορεί να μην ακουγότανε τόσο.

Στο μέλλον μπορεί να βγεί κάποια οδηγία που να διορθώνει κάτι, αν δεν βγει θεωρείται φυσιολογική λειτουργία από το εργοστάσιο.

Είχε ένα άσπρο Leon FR απο service εκεί με 7500χλμ και με έβαλε και κάναμε βόλτα και με αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν έχω αποφασίσει ακόμη) έκανε ακριβώς τον ίδιο ήχο σε σημείο που δεν μπόρεσα καν να πώ ότι το δικό μου κάνει χειρότερο. Ήταν ακριβώς ο ίδιος.

Πήρα χαρτί με υπογραφή για την διάγνωση από τον έλεγχο και την στείλαμε και στα κεντρικά.

Αυτά

ξανακανονισε μαζωξη να φερω το μεγαλο το γρύλλο και το παλμικό να κανουμε σκατζα 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

ξανακανονισε μαζωξη να φερω το μεγαλο το γρύλλο και το παλμικό να κανουμε σκατζα 😂

Ήμουν σίγουρος 🤣

• Δημιουργία νέου...