paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Αυτό που γίνεται είναι η ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας 😕 Ναι, πρακτικά τριπλασιάζει την ταλαιπωρία καθώς μια διαδικασία ενός σταδίου την κάνει τρία (συν την αναμονή) 2
NTC Labs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Αυτό που γίνεται είναι η ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας 😕 ακριβως, και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμα και στον δικό μου τομέα που θεωρούν τον Πιερ mastermind 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Αν η ψηφιοποίηση/ κεντροποίηση δεν συνδυαστεί με αλλαγή της διαδικασίας, κάνεις τη διαδικασία χειρότερη. Αν είναι να μην τη ξανασχεδιάσεις από την αρχή, καλύτερα άσε τα ψηφιακά μόνο για τα ραντεβού. Τα ίδια προσπάθησαν να κάνουν και τράπεζες, έδιωξαν δουλειές απο τα καταστήματα και αντί να τις κάνουν πιο εύκολες, τις έκαναν πιο δύσκολες και χρονοβόρες. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε ηλεκτρονικα κανεις μονο την αιτηση, τα δικαιολογητικα τα πας στο μεταφορών (1η επισκεψη), και επειτα μετα απο 1 μηνα περιπου (εξου και το >30) βγαινει η αδεια και πας να τη παραλαβεις (2η επισκεψη), τη στιγμή που εως τωρα απο την εμπειρια μου μεσα σε το πολυ μια ωρα με μολις μια επισκεψη μπορεις να κανεις αρση και μεταβιβαση στο μεταφορών... αυτο δεν το κανω ηλεκτρονικα με τιποτα. Στο μεταφορων οπως λες σε 1 ωρα εκανα και εγω την μεταβιβαση. Ας φτασουμε μεχρι εκει και βλεπουμε ομως. 3
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Το Bard απάντησε. Το ChatGPT δεν το ρώτησα
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το Bard απάντησε. Το ChatGPT δεν το ρώτησα για ρωτα λιγο κ για το dsg να δω κατι 😅
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το Bard απάντησε. Το ChatGPT δεν το ρώτησα Έχω κάνει κουβέντες με ChatGPT για αμάξι εδώ και καιρό
tzampatzis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 22 hours ago, paylidis said: και για την ιστορια επειδη το συζηταγα και με συμφορουμιτη... η "ηλεκτρονικη μεταβιβαση" μονο ηλεκτρονικη δεν ειναι και πρακτικα τελειωνεις >30 φορες πιο αργα απο μια τυπικη μεταβιβαση στο μεταφορων ηλεκτρονικα κανεις μονο την αιτηση, τα δικαιολογητικα τα πας στο μεταφορών (1η επισκεψη), και επειτα μετα απο 1 μηνα περιπου (εξου και το >30) βγαινει η αδεια και πας να τη παραλαβεις (2η επισκεψη), τη στιγμή που εως τωρα απο την εμπειρια μου μεσα σε το πολυ μια ωρα με μολις μια επισκεψη μπορεις να κανεις αρση και μεταβιβαση στο μεταφορών... (φυκια για μεταξωτες κορδελες μας πουλανε κοινως οι τυποι του ελλαδα 2.0 που αποδειχτηκε 0.2) Εγώ πάντως έκανα την μεταβίβαση πέρυσι και δε πήγα ούτε διεύθυνση μεταφορών ούτε πουθενά. Ο αγοραστής πήρε το προσωρινό χαρτί άμεσα (το τυπώσαμε δηλαδή) και μετά από κάποιες μέρες πήγε μόνος στο μεταφορών και πήρε το οριστικό χαρτί.
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Εγώ πάντως έκανα την μεταβίβαση πέρυσι και δε πήγα ούτε διεύθυνση μεταφορών ούτε πουθενά. Ο αγοραστής πήρε το προσωρινό χαρτί άμεσα (το τυπώσαμε δηλαδή) και μετά από κάποιες μέρες πήγε μόνος στο μεταφορών και πήρε το οριστικό χαρτί. Φετος μετα το Πασχα που θελαμε να κανουμε την ιδια διαδικασια μας ειπαν οτι υποχρεωτικα πρεπει να παμε τα εντυπα δικαιολογητικά στο μεταφορων μετα την ηλεκτρονικη αιτηση, και ενα μηνα μετα θα βγει η νεα αδεια. 1
tzampatzis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, paylidis said: Φετος μετα το Πασχα που θελαμε να κανουμε την ιδια διαδικασια μας ειπαν οτι υποχρεωτικα πρεπει να παμε τα εντυπα δικαιολογητικά στο μεταφορων μετα την ηλεκτρονικη αιτηση, και ενα μηνα μετα θα βγει η νεα αδεια. Τρατζικ! 3
Maurikycli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Φετος μετα το Πασχα που θελαμε να κανουμε την ιδια διαδικασια μας ειπαν οτι υποχρεωτικα πρεπει να παμε τα εντυπα δικαιολογητικά στο μεταφορων μετα την ηλεκτρονικη αιτηση, και ενα μηνα μετα θα βγει η νεα αδεια. Πώς αλλιώς θα σε αναγκάσουν να πας σε διεκπεραιωτή με το ανάλογο χαρτζιλίκι; 😕 Θες δωρεάν "υπηρεσίες " από ΚΕΠ; -Περίμενε 4 μήνες! 3
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Για να μην ξεχνιόμαστε Αν φύγει με το καλό το Leon τι κάνουμε τελικά ? VAG μετά το τελευταίο στραπάτσο που κλείνει και την Seat το αφήνω , αρκετά , ας πάω να κολλήσω με άλλη μάρκα PSA group δεν έχει κάτι να με συγκινεί σαν σύνολο Σκέφτομαι μήπως δώσω άλλη μία ευκαιρία στο Maza CX-30 (αν και δεν θα το ήθελα λόγω ιδεολογίας αλλά να χαμε να λέγαμε) Σειρά 1 με απογοήτευσε το κάθισμα και το φοβάμαι γιατί ήταν τέρμα άβολο , αλλιώς με εξαίρεση τον εξοπλισμό πολύ ωραίο αμάξι Mini Countryman το αφήνω ανοιχτό να υπάρχει Kia X-Ceed με αυτά που διαβάζω στα κλαμπς και ειδικά για υστέρηση στην ανηφόρα , πολλαπλασιαστές , να σβήνουν τα φώτα το βράδυ , λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω Το Tucson ήταν ευχάριστη έκπληξη , λέω απο εβδομάδα να πάω να το κάνω test drive Μας τελείωσε ο κατάλογος 🤣 Μετά το μόνο που μένει είναι να πιάσω μοντέλα 4ετίας+ 2
zanskou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 ωραίο το Tucson αλλά πολλά λεφτά ρε παιδί μου. ποια έκδοση/κινητήρα λες να δεις ;
polyvios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να μην ξεχνιόμαστε Αν φύγει με το καλό το Leon τι κάνουμε τελικά ? VAG μετά το τελευταίο στραπάτσο που κλείνει και την Seat το αφήνω , αρκετά , ας πάω να κολλήσω με άλλη μάρκα PSA group δεν έχει κάτι να με συγκινεί σαν σύνολο Σκέφτομαι μήπως δώσω άλλη μία ευκαιρία στο Maza CX-30 (αν και δεν θα το ήθελα λόγω ιδεολογίας αλλά να χαμε να λέγαμε) Σειρά 1 με απογοήτευσε το κάθισμα και το φοβάμαι γιατί ήταν τέρμα άβολο , αλλιώς με εξαίρεση τον εξοπλισμό πολύ ωραίο αμάξι Mini Countryman το αφήνω ανοιχτό να υπάρχει Kia X-Ceed με αυτά που διαβάζω στα κλαμπς και ειδικά για υστέρηση στην ανηφόρα , πολλαπλασιαστές , να σβήνουν τα φώτα το βράδυ , λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω Το Tucson ήταν ευχάριστη έκπληξη , λέω απο εβδομάδα να πάω να το κάνω test drive Μας τελείωσε ο κατάλογος 🤣 Μετά το μόνο που μένει είναι να πιάσω μοντέλα 4ετίας+ Το xceed υστέρηση σε ανηφόρα; δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο... Αντιθέτως ήταν πολύ καλό το 1.5 160 ίπποι
tsofras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε ωραίο το Tucson αλλά πολλά λεφτά ρε παιδί μου. ποια έκδοση/κινητήρα λες να δεις ; Παίζει ένα test drive έκδοση distinctive με κάτι έξτρα κάτω από 10.000χλμ 1.6 150 αυτόματο στα 33.500 Αλλιώς πάει 35 28 λεπτά πριν, polyvios είπε Το xceed υστέρηση σε ανηφόρα; δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο... Αντιθέτως ήταν πολύ καλό το 1.5 160 ίπποι Το αυτόματο είχες δει ή το χειροκίνητο? Το αναφέρουν πολλοί κάτοχοι για το αυτόματο και συμφωνούν οι περισσότεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις