paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2023 στις 4:50 ΜΜ, mp123 είπε Γιατί να είναι επιδοτούμενα τα ηλεκτρικά ; Διαβάζω υπάρχουν στην Αθήνα 19 μέρη που φορτίζουν τζάμπα και διαφορα μεγάλα πολυκαταστηματα που είναι δωρεάν . Θα πέσει τρελό γέλιο να σταματήσουν όλα αυτά τα τζάμπα και οι επιδοτήσεις. Δεν είμαι κακός άνθρωπος αλλά το να δίνει κάποιος 35 40κ να πάρει ηλεκτρικο για να κάνει οικονομία με ξεπερνάει. Κάτι σαν τύπους που έχουν ακριβά αυτοκίνητα και πάνε για γέμισμα και λένε βάλε μου ( στην καλύτερη υπόθεση) 20 ευρώ. Για γέλια και για κλάματα. Γιατί είναι μέσα στο πακέτο της νέας τάξης πραγμάτων… για αυτό επιδοτούνται. Όσο για τις φορτίσεις ήδη έκοψαν τους δωρεάν της τεσλα κ έχει πέσει τρελό κλάμα (ανέβηκαν στο καρ πάνω από 60 μεταχειρισμένα ηλεκτρικά διετιας στο δεκαήμερο μετά την κατάργηση) μάλιστα ο άλλος ωρυόταν εδώ μέσα ότι φορτίζει τσάμπα στα μαγαζια κ θα κάνει πλήρη απόσβεση σε 3-4 χρόνια ή κάτι παρόμοιο - με νούμερα που δε βγαίνουν με τη καμία… Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 5 1
mp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Γιατί είναι μέσα στο πακέτο της νέας τάξης πραγμάτων… για αυτό επιδοτούνται. Όσο για τις φορτίσεις ήδη έκοψαν τους δωρεάν της τεσλα κ έχει πέσει τρελό κλάμα (ανέβηκαν στο καρ πάνω από 60 μεταχειρισμένα ηλεκτρικά διετιας στο δεκαήμερο μετά την κατάργηση) μέσω ο άλλος ωρυόταν εδώ μέσα ότι φορτίζει τσάμπα στα μαγαζια κ θα κάνει πλήρη απόσβεση σε 3-4 χρόνια ή κάτι παρόμοιο - με νούμερα που δε βγαίνουν με τη καμία… Νορβηγία, Σουηδία κλπ και καλά ανεπτυγμένες χώρες έκοψαν τα προνόμια επεσαν οι πωλήσεις . Ο τζάμπας ζει αλλά ως πότε; 4
james01gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, mp123 είπε Νορβηγία, Σουηδία κλπ και καλά ανεπτυγμένες χώρες έκοψαν τα προνόμια επεσαν οι πωλήσεις . Ο τζάμπας ζει αλλά ως πότε; Το ηλεκτρικό θα συμφέρει μόνο σε καμία 15χρονια που οι μονοκατοοκιες θα έχουν σε μεγαλύτερο ποσοστό σύστημα ιδίας παραγωγής ενέργειας για τις ανάγκες τους. Εκεί πάει το πραγμα. Προς το παρόν το μόνο κίνητρο που δίνουν για τα ηλεκτρικά είναι βάλτε την βενζίνη στα 2€ έτσι ώστε να φαίνεται πιο συμφέρον το ηλεκτρικό. Σε κάποια στιγμή πιστεύω τα ηλεκτρικά θα έχουν παρόμοια τιμή με τα ΜΕΚ (περισσότερο θα ανέβουν τα ΜΕΚ πάρα θα πέσουν τα ηλεκτρικά) οπότε θα ειναι επιλογή του καθενός τι θα πάρει. 3
john1987 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εντάξει στην Ελλάδα με τα εισοδήματα μας & την έλλειψη υποδομών είναι αστείο να συζητάμε.για ηλεκτροκινηση. Τα κύρια μειονεκτηματα είναι το κόστος αποκτησης και η ελλιπης αυτονομία. 2
oykas2001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Σε άλλα νέα, @tsofras Θωμά, κράτα το, θα γίνει συλλεκτικό... https://www.drive.gr/news/kosmos/telos-ta-aytokinita-gia-ti-seat-poy-strefetai-sti-mikrokinitikotita 1
tsofras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Σε άλλα νέα, @tsofras Θωμά, κράτα το, θα γίνει συλλεκτικό... https://www.drive.gr/news/kosmos/telos-ta-aytokinita-gia-ti-seat-poy-strefetai-sti-mikrokinitikotita Ναι το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό 1
oykas2001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, tsofras said: Ναι το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό Είχε ακουστεί εδώ και καιρό, απλά τώρα έγινε κι επίσημο πλέον... Ελπίζω τουλάχιστον να βγάλουν τίποτα της προκοπής από μικροκινητικότητα γιατί μέχρις στιγμής και κουβαδάκια υπερτιμημένα βγαίνουν. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Γνωριζει κανεις την διαδικασια αποδοχης κληρονομιας αυτοκινητου;
oykas2001 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Γνωριζει κανεις την διαδικασια αποδοχης κληρονομιας αυτοκινητου; Το αυτοκίνητο δεν περνάει στον/στην σύζυγο απευθείας;;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Το αυτοκίνητο δεν περνάει στον/στην σύζυγο απευθείας;;; Δεν υπαρχουν συζυγος ή παιδια. Ο ανθρωπος ηταν θειος μου και μου αφησε το αυτοκινητο του. Το προβλημα μου ειναι οτι απο αυτα που ψαχνω, ζητανε καρτα ΚΤΕΟ η οποια και εχει ληξει καθως εληξε λιγες μερες μετα τον θανατο του ανθρωπου. Πως θα βγαλω καρτα κτεο σε οχημα που δεν ειναι ακομα στο ονομα μου ή θα παω με τα χαρτια στο ΚΤΕΟ και θα προχωρησουν κανονικα;
majnun Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μια χαρά θα σε προχωρήσουν. Έχω πάει του αδε´λφού και του πατέρα πολλές φορές. Μόνο του αυτοκινήτου χαρτιά ζητανε 1 1
antonio91tech Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό Δεν ξέρω αν ακόμη σκέφτεσαι για την αλλαγή, μήπως έχει αντίκτυπο αρνητική κ στην τιμή του Leon όσο θ γίνει πιο γνωστό εκεί έξω στην αγορά.. 1
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, antonio91tech είπε Δεν ξέρω αν ακόμη σκέφτεσαι για την αλλαγή, μήπως έχει αντίκτυπο αρνητική κ στην τιμή του Leon όσο θ γίνει πιο γνωστό εκεί έξω στην αγορά.. θεωρητικά θα εχει αρνητικό αντικτυπο όντως, οχι μονο στο λεον αλλα σε ολα τα σεατ... εδω Facelift κανει το αμαξι και πεφτει η τιμη του την επομενη μερα τουλ 10-15% 1
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, antonio91tech είπε Δεν ξέρω αν ακόμη σκέφτεσαι για την αλλαγή, μήπως έχει αντίκτυπο αρνητική κ στην τιμή του Leon όσο θ γίνει πιο γνωστό εκεί έξω στην αγορά.. Έχει ξαναμπεί αγγελία ήδη 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν υπαρχουν συζυγος ή παιδια. Ο ανθρωπος ηταν θειος μου και μου αφησε το αυτοκινητο του. Το προβλημα μου ειναι οτι απο αυτα που ψαχνω, ζητανε καρτα ΚΤΕΟ η οποια και εχει ληξει καθως εληξε λιγες μερες μετα τον θανατο του ανθρωπου. Πως θα βγαλω καρτα κτεο σε οχημα που δεν ειναι ακομα στο ονομα μου ή θα παω με τα χαρτια στο ΚΤΕΟ και θα προχωρησουν κανονικα; Δεν υπάρχει πρόβλημα , τα χαρτιά θέλουν μόνο 1
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχει ξαναμπεί αγγελία ήδη 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Βαλε ενα χιλιαρικο ακομα ο νιος ειναι λεβεντης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις