Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, majnun είπε

Έμπορο στη Λαμπράκη; Παίξε και τα 40 που διαθέτεις σε ένα δελτίο τζόκερ. Ίδια αξία θα έχουν τα χρήματα  μετά.

Τόσο χάλια;  Το ήξερα από παλιά αλλά υποτίθεται δίνει εγγυήσεις κλπ κ αν το ελέγξεις τι στο καλό, καινουργιο αμάξι ειναι

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί να αλλάξει;

Από το συγκεκριμένο είχε πάρει γνωστός επιβατικό doblo diesel και όταν με πήγε βόλτα κόντεψα να πεθάνω από τις αναθυμιάσεις. Με κλειστά παράθυρα και ήταν μέσα όπως στο γκαράζ των πλοίων και ανάβουν όλοι τις μηχανές πρώτου ανοίξει η μπουκαπορτα...

Θεωρητικά είχε κάτω από 100.000 χλμ, εισαγωγής. εγώ κόβω ότι είχε χαλαρά 300.000 και βγαλμένο dpf.

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Εν τω μεταξύ βρήκα ένα πολύ καλό φυσικοθεραπευτή που ασχολείται και με επαγγελματίες αθλητές και τον ρώτησα για το αμάξι, απλά μου είπε να κάθεσαι καθιστός και όχι ξαπλωτος 

7708007_4_b.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, terry308 είπε

Q4 35k από Γερμανία μια χαρά τιμή 

Αν θυμάμαι καλά 0€ τελωνείο 

Το τιμόνι του,μου φέρνει σε Audi 80;; 😎

Καινουργιο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Καινουργιο;

Όχι,μεταχειρισμένο που βλέπω mobile.de

Έχει και με 2.000χλμ και με 5.000 χλμ και με 20.000 από 35Κ ξεκινάνε 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, terry308 είπε

Ε κάπου 38 βγαίνει καινουργιο εδώ με την επιδότηση ;) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Η οποία επιδότηση θα πληρωθεί από το πελάτη και θααα περιμένει να του την επιστρέψουν , κάποιοι ακόμα περιμένουν... και κάποιοι άλλοι γράφουν ότι οι "θέσεις" έχουν καλυφθεί από το τρέχον πρόγραμμα. 

Δε ψάχνομαι απλά διαβάζω διάφορα... το κοντό και το μακρύ του καθενός.

Αν και μπαίνω στο τρυπάκι να πουλήσω το Ελληνικό Ibiza και να πάρω γερμανικο kamiq μιας και ξεκινούν από 14.400€ εκεί.. πες 15.500€ να είναι έτοιμο εδώ...αλλά....🤐😎

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Το σκεφτόμουν σοβαρά το Q4 αλλά δεν είμαστε έτοιμοι για ηλεκτροκίνηση ως χωρα

Επίσης ξέφυγε πολύ… 

ακομα κ το enyaq που επίσης μου αρέσει ξέφυγε 

Το Enyaq είναι όντως εντυπωσιακό όμως πρέπει να μη χωράει πουθενά.

Κάτι.με χαλάει στο εσωτερικό του Q4 λίγο ετερόκλητο μου φαίνεται.

Συμφωνώ ότι για ηλεκτροκινηση είναι νωρίς.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Η οποία επιδότηση θα πληρωθεί από το πελάτη και θααα περιμένει να του την επιστρέψουν , κάποιοι ακόμα περιμένουν... και κάποιοι άλλοι γράφουν ότι οι "θέσεις" έχουν καλυφθεί από το τρέχον πρόγραμμα. 

Δε ψάχνομαι απλά διαβάζω διάφορα... το κοντό και το μακρύ του καθενός.

Αν και μπαίνω στο τρυπάκι να πουλήσω το Ελληνικό Ibiza και να πάρω γερμανικο kamiq μιας και ξεκινούν από 14.400€ εκεί.. πες 15.500€ να είναι έτοιμο εδώ...αλλά....🤐😎

Μπα η κοσμοκαρ δέχεται εκχώρηση όποτε πληρώνεις το καθαρό ποσό. Το θέμα είναι ότι είναι πολλά για αυτά που σου προσφέρει, πρακτικά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. 

Χτυπα το, το καμικ, μη το σκέφτεσαι…

33 λεπτά πριν, john1987 είπε

Το Enyaq είναι όντως εντυπωσιακό όμως πρέπει να μη χωράει πουθενά.

Κάτι.με χαλάει στο εσωτερικό του Q4 λίγο ετερόκλητο μου φαίνεται.

Συμφωνώ ότι για ηλεκτροκινηση είναι νωρίς.

Μια χαρά χωράνε όλα 😂

τωρα μάλιστα καλόμαθα στο 4.75 και δε με ενοχλει καθόλου, θα μου λείψουν μάλιστα οι έξτρα χώροι με το καινουργιο 

Το Q4 όντως ενώ εξωτερικά είναι τοπ εσωτερικά μοιάζει σα να έχει γίνει κολάζ από 3 αμαξια 

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό με το μέγεθος είναι και λιγο ψυχολογικό!

Ναι τα μεγάλα δεν παρκάρουν τόσο εύκολα γιατι χρειάζεσαι αρκετά μεγάλη θέση (που συνήθως δεν βρίσκεις) αλλά προσωπικά η μόνη φορά που έχω δυσκολευτεί με αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι με q7 που είχα πάει να περάσω στο Κολωνάκι κοντά στον Ευαγγελισμό (νομίζω Αλωπεκής ή Καρνεάδου ήταν, όποιος έχει περάσει ξέρει)

Πραγματικά πέρασε στον πόντο με κεφάλι εξω απο το παράθυρο, οι αισθητήρες είχαν τερματίσει προ πολλού και απλά βάραγαν γιατί είχαν παρκάρει όπως να ναι στο κωλοστενο!!

Αν εξαιρέσουμε κάποιο τέτοιο extreme σενάριο, καταλαβαίνεις που πατάνε οι τροχοί σου και μάθεις πόσο να εμπιστεύεσαι αισθητήρες/κάμερες περνάς στο 99% των περιπτώσεων

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, and_64 είπε

Αυτό με το μέγεθος είναι και λιγο ψυχολογικό!

Ναι τα μεγάλα δεν παρκάρουν τόσο εύκολα γιατι χρειάζεσαι αρκετά μεγάλη θέση (που συνήθως δεν βρίσκεις) αλλά προσωπικά η μόνη φορά που έχω δυσκολευτεί με αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι με q7 που είχα πάει να περάσω στο Κολωνάκι κοντά στον Ευαγγελισμό (νομίζω Αλωπεκής ή Καρνεάδου ήταν, όποιος έχει περάσει ξέρει)

Πραγματικά πέρασε στον πόντο με κεφάλι εξω απο το παράθυρο, οι αισθητήρες είχαν τερματίσει προ πολλού και απλά βάραγαν γιατί είχαν παρκάρει όπως να ναι στο κωλοστενο!!

Αν εξαιρέσουμε κάποιο τέτοιο extreme σενάριο, καταλαβαίνεις που πατάνε οι τροχοί σου και μάθεις πόσο να εμπιστεύεσαι αισθητήρες/κάμερες περνάς στο 99% των περιπτώσεων

Αυτό ακριβώς… Βέβαια στα 5 μέτρα (που είναι το Q7) αρχίζει κ δυσκολεύει ακόμα παραπάνω, αλλά προσωπικά μεταξύ 4.25-4.55-4.75 δε κατάλαβα ιδιαίτερες διάφορες υπό κανονικές συνθήκες.

Βέβαια δε μπλέκω στο κεντρο της Αθήνας με αμάξι ποτε (ανεξαρτήτως μεγέθους)… απλά πάω σε παρκιν κ τελείωσε η υπόθεση - ότι έχω να κάνω..on foot!

Εξαρτάται βέβαια κ από τη καθημερινότητα του καθενός… πχ σε εμένα είναι δύσκολο το υπογειο γκαράζ, εξωφρενικά στενές θέσεις κ ένας διπλανός που είναι ζώο κ δε καταλαβαίνει…

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει στο Κολωνάκι πάνε και τα Ford transit για να παραδώσουν εμπορεύματα,  πρέπει να είναι λίγο μικρότερα από το q7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, telis said:

Εντάξει στο Κολωνάκι πάνε και τα Ford transit για να παραδώσουν εμπορεύματα,  πρέπει να είναι λίγο μικρότερα από το q7

Τα βαν είναι άλλη ιστορία, με vitο που οδηγούσα λογω δουλειάς και γύριζα συνέχεια Κολωνάκι σπάνια ειχα θεμα, λόγω πλάτους ποτέ, οι καθρέφτες ήταν συνήθως σε άλλο επίπεδο και απο τα επιβατικά και απο τα περισσότερα suv κλπ, μονο το μήκος ήταν θέμα γιατί ήταν exta long, αν θυμάμαι σωστά σχεδόν 5.5 μέτρα. 

Αλλά στο πλάι δεν εξέχει τίποτα όπως στο audi πχ, θόλοι, σκαλοπάτια κλπ

Τα πάρκιν είναι επίσης άλλη ιστορία και γω εχω θέμα στο υπόγειο, αν έρθει πιο μακρύ αυτοκίνητο στη δίπλα θέση την κάτσαμε, δεν παίζει να μπαίνει ουτε cla ούτε allroad με την καμία

Επεξ/σία από and_64
  • Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, terry308 είπε

Εγώ 35 για να έχει κάτσει άλλος πρωτος δεν τα δίνω με τίποτα. 

Ούτε 18 δεν δίνω για να έχει κάτσει άλλος   .

Τι λέω τώρα ούτε όσο έχει το πιο φτηνό καινουροο  Ι10 1.2 αντε και μανουαλ στην πιο φτηνή έκδοση  .

Άκου 35 για μτχ που έχει οργώσει την Γερμανία. 

23 ώρες πριν, paylidis είπε

Γιατί να είναι επιδοτούμενα τα ηλεκτρικά ;

Διαβάζω υπάρχουν στην Αθήνα 19 μέρη που φορτίζουν τζάμπα και διαφορα μεγάλα πολυκαταστηματα που είναι δωρεάν .

Θα πέσει τρελό γέλιο να σταματήσουν όλα αυτά τα τζάμπα και οι επιδοτήσεις. Δεν είμαι κακός άνθρωπος αλλά το να δίνει κάποιος 35 40κ να πάρει ηλεκτρικο για να κάνει οικονομία με ξεπερνάει. Κάτι σαν τύπους που έχουν ακριβά αυτοκίνητα και πάνε για γέμισμα και λένε βάλε μου ( στην καλύτερη υπόθεση) 20 ευρώ.  Για γέλια και για κλάματα. 

• Like 6

• Δημιουργία νέου...