tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, john1987 είπε εμφανισιακά δε μου αρέσει καθόλου παντως.. Θωμά δεν κοιτάς για κανα ελαφρώς μεταχειρισμένο χειροκίνητο Q3; Χειροκίνητο βαγκ γκραπα γκρουπα δεν θέλω Εν τω μεταξύ βρήκα ένα πολύ καλό φυσικοθεραπευτή που ασχολείται και με επαγγελματίες αθλητές και τον ρώτησα για το αμάξι, απλά μου είπε να κάθεσαι καθιστός και όχι ξαπλωτος 1 1
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Χειροκίνητο βαγκ γκραπα γκρουπα δεν θέλω Εν τω μεταξύ βρήκα ένα πολύ καλό φυσικοθεραπευτή που ασχολείται και με επαγγελματίες αθλητές και τον ρώτησα για το αμάξι, απλά μου είπε να κάθεσαι καθιστός και όχι ξαπλωτος Suv σου είπε λοιπον 😂😂😂 Ρε σύ θωμα, δεν έχει γκραπα γκρουπα το δικό μου… μου κανε μάλιστα εντύπωση που σε εσένα είχε θόρυβο… θεωρητικα το κιβώτιο είναι ίδιο! 43 λεπτά πριν, john1987 είπε εμφανισιακά δε μου αρέσει καθόλου παντως.. Θωμά δεν κοιτάς για κανα ελαφρώς μεταχειρισμένο χειροκίνητο Q3; Δε κόβω φλέβα ούτε εγώ από εξωτερική εμφανιση 2
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Θωμά τζάμπα λεφτά θα πετάξεις φίλε. Όλα τα κάρα έχουν τα ελαττώματά τους. Αγοράζοντας νέο κάρο θα δώσεις επιπλέον λεφτά (που απ' ότι κατάλαβα δεν σου περισσεύουν) και μετά θα γλιτώσεις από τα ελαττώματα του σέατ και θα "βλέπεις" τα ελαττώματα του νέου. Μείνε με το σεατάκι, σε καλύπτει, άλλωστε κάνεις μικρή χρήση. Η ικανοποίηση που θα εισπράξεις από το νέο θα κρατήσει λίγο, μετά θα "βλέπεις" πάλι ελαττώματα. 7 2
dtk-386 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Χειροκίνητο βαγκ γκραπα γκρουπα δεν θέλω Εν τω μεταξύ βρήκα ένα πολύ καλό φυσικοθεραπευτή που ασχολείται και με επαγγελματίες αθλητές και τον ρώτησα για το αμάξι, απλά μου είπε να κάθεσαι καθιστός και όχι ξαπλωτος Μια χαρά κιβώτια έχει σε μανουαλ το vag. Των γαλλικών (PSA) είναι ότι χειρότερο υπάρχει. 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Θωμά τζάμπα λεφτά θα πετάξεις φίλε. Όλα τα κάρα έχουν τα ελαττώματά τους. Αγοράζοντας νέο κάρο θα δώσεις επιπλέον λεφτά (που απ' ότι κατάλαβα δεν σου περισσεύουν) και μετά θα γλιτώσεις από τα ελαττώματα του σέατ και θα "βλέπεις" τα ελαττώματα του νέου. Μείνε με το σεατάκι, σε καλύπτει, άλλωστε κάνεις μικρή χρήση. Η ικανοποίηση που θα εισπράξεις από το νέο θα κρατήσει λίγο, μετά θα "βλέπεις" πάλι ελαττώματα. κάντε το sticky παρακαλώ. 100% συμφωνώ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από dtk-386
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, turbat0s είπε Θωμά τζάμπα λεφτά θα πετάξεις φίλε. Όλα τα κάρα έχουν τα ελαττώματά τους. Αγοράζοντας νέο κάρο θα δώσεις επιπλέον λεφτά (που απ' ότι κατάλαβα δεν σου περισσεύουν) και μετά θα γλιτώσεις από τα ελαττώματα του σέατ και θα "βλέπεις" τα ελαττώματα του νέου. Μείνε με το σεατάκι, σε καλύπτει, άλλωστε κάνεις μικρή χρήση. Η ικανοποίηση που θα εισπράξεις από το νέο θα κρατήσει λίγο, μετά θα "βλέπεις" πάλι ελαττώματα. Ε για αυτό το σκέφτομαι τόσο καιρό αλλά δεν κάνω κίνηση. Ειδικά με τις νέες τιμές πληρώνεις άλλο ένα αμάξι για να πάρεις ουσιαστικά κάτι λίγο καλύτερο 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μια χαρά κιβώτια έχει σε μανουαλ το vag. Των γαλλικών (PSA) είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Μία χαρά είναι σε αίσθηση για τον ήχο που κάνει στις αλλαγές λέω εγώ 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Suv σου είπε λοιπον 😂😂😂 Ρε σύ θωμα, δεν έχει γκραπα γκρουπα το δικό μου… μου κανε μάλιστα εντύπωση που σε εσένα είχε θόρυβο… θεωρητικα το κιβώτιο είναι ίδιο! Δε κόβω φλέβα ούτε εγώ από εξωτερική εμφανιση Λοτο είναι Γιώργο, ούτε όλα τα Leon το κάνουν, παράπονα υπάρχουν από όλο το γκρουπ 1
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Λοτο είναι Γιώργο, ούτε όλα τα Leon το κάνουν, παράπονα υπάρχουν από όλο το γκρουπ Πάντως από τα παιδιά που πήρανε q3 εδώ δεν έχω ακούσει παράπονα από κανέναν…! Για αυτό μου κάνει εντύπωση…
dtk-386 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Τι εννοείς ήχο? Στο Audi δεν ακούγεται τίποτα και τις βάζει σαν βούτυρο εδώ και 110k χλμ που έχω κάνει.
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, john1987 είπε Θωμά δεν κοιτάς για κανα ελαφρώς μεταχειρισμένο χειροκίνητο Q3; @tsofras Ίσως αυτό να λέει κάτι αν κ από έμπορο (κ ακόμα δεν ανεβασε φωτό) https://www.car.gr/336044769 θεωρώ ότι και 26 ίσως το ρίξει Καλά χλμ, καλοσ Εξοπλισμός, Κ ούτε δόσεις ούτε τίποτα… δίνεις λιοντάρι παίρνεις αυτό με κανα 2-3Κ έξτρα. Ένα test drive κ έναν έλεγχο στη κοντινή αγαπημένη αντιπροσωπεία κ καθάρισες. Το μόνο που δεν είναι σαφές είναι αν έχει κάμερα αλλά κ να μην έχει σε φτιάχνω εγώ με 3 πράσινα στον γνωστο αντιπρόσωπο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τι εννοείς ήχο? Στο Audi δεν ακούγεται τίποτα και τις βάζει σαν βούτυρο εδώ και 110k χλμ που έχω κάνει. Κάνει ένα γκρακ γκρουκ οπότε αλλάζεις ταχύτητα από πρώτη έως Τετάρτη Το έχουν εμφανίσει όλα του γκρουπ από το 2019 και μετά
dtk-386 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Κάνει ένα γκρακ γκρουκ οπότε αλλάζεις ταχύτητα από πρώτη έως Τετάρτη Το έχουν εμφανίσει όλα του γκρουπ από το 2019 και μετά 2019 και μετά? Ωχ για αυτό. Εμένα είναι του 16. 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε @tsofras Ίσως αυτό να λέει κάτι αν κ από έμπορο (κ ακόμα δεν ανεβασε φωτό) https://www.car.gr/336044769 θεωρώ ότι και 26 ίσως το ρίξει Καλά χλμ, καλοσ Εξοπλισμός, Κ ούτε δόσεις ούτε τίποτα… δίνεις λιοντάρι παίρνεις αυτό με κανα 2-3Κ έξτρα. Ένα test drive κ έναν έλεγχο στη κοντινή αγαπημένη αντιπροσωπεία κ καθάρισες. Το μόνο που δεν είναι σαφές είναι αν έχει κάμερα αλλά κ να μην έχει σε φτιάχνω εγώ με 3 πράσινα στον γνωστο αντιπρόσωπο. Είναι του 19 ρε George με 40000+ χιλιόμετρα Να το βάλει εκεί που ξέρει
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι του 19 ρε George με 40000+ χιλιόμετρα Να το βάλει εκεί που ξέρει Του 19 είναι σα το δικό μου ρε σύ… τα χλμ επίσης νορμαλ. Η τιμή μέτρια αν σκεφτείς ότι καινουργιο πήγε μαξ 33 κ σήμερα θα έχει κοντά 39 με αυτό το πακέτο κ τον εξοπλισμό Δε το θεωρώ κακη περίπτωση αν κατά τα αλλά είναι σωστο κ καθαρό το αμάξι Επίσης με τόσα λιγά χλμ λογικα είναι ιδιώτη κ όχι λιζινγκ Αν πας κασέρι κ ζεστός μπορεί κ 25,5 να το πάρεις… Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1
john1987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Για μένα καλή η τιμή αυτή υπό την προϋπόθεση ότι τα χλμ ειναι πραγματικά.. Γιώργο δώσε το στο Θωμά και πάρε το Q4 μα χαζεύουμε στην επόμενη μάζωξη! 2
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, john1987 είπε Για μένα καλή η τιμή αυτή υπό την προϋπόθεση ότι τα χλμ ειναι πραγματικά.. Γιώργο δώσε το στο Θωμά και πάρε το Q4 μα χαζεύουμε στην επόμενη μάζωξη! Το σκεφτόμουν σοβαρά το Q4 αλλά δεν είμαστε έτοιμοι για ηλεκτροκίνηση ως χωρα Επίσης ξέφυγε πολύ… ακομα κ το enyaq που επίσης μου αρέσει ξέφυγε 2 1
majnun Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Έμπορο στη Λαμπράκη; Παίξε και τα 40 που διαθέτεις σε ένα δελτίο τζόκερ. Ίδια αξία θα έχουν τα χρήματα μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις