Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Νόμιζα ότι δεν θες καραβίσια SUV που πλέουν .... 

Δεν είπα ότι θέλω

Η απάντηση μου ήταν στο αν υπάρχει αμάξι για τα προβλήματα μου

Και απάντησα το C5 aircross 

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Δεν είπα ότι θέλω

Η απάντηση μου ήταν στο αν υπάρχει αμάξι για τα προβλήματα μου

Και απάντησα το C5 aircross 

Για το C5X γράφουν ότι είναι ακόμη πιο άνετο πάντως. Προσωπικά το βρίσκω και όμορφο, αλλά ξεφεύγει σε τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Για το C5X γράφουν ότι είναι ακόμη πιο άνετο πάντως. Προσωπικά το βρίσκω και όμορφο, αλλά ξεφεύγει σε τιμή.

Είναι και τεράστιο 

Δημοσ.
Στις 30/8/2023 στις 9:41 ΜΜ, tsofras είπε

nope

Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ , 35 χιλιάρικα για απλά αυτοκίνητα οικογενειακού μεγέθους

Με εξαίρεση του Xceed / i30 που έχουν εξοπλισμό της προκοπής δεν ξέρω άλλο πακέτο σε αυτά τα χρήματα εκτός απο μικρά

Εάν σου αρέσουν τα suv, το kuga. Αλλά δεν έχει hybrid (πας 2.5l για υβριδικό) και καίει αρκετά... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, james01gr είπε

Εάν σου αρέσουν τα suv, το kuga. Αλλά δεν έχει hybrid (πας 2.5l για υβριδικό) και καίει αρκετά... 

Δεν μου αρέσουν , απλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε hatchback οπότε τα κοιτάω λόγω χώρων και πιθανών άνεσης

ok το Formentor είναι Crossover όχι SUV

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Έχει αναρτήσεις που διαβάζουν τον δρόμο. Πρέπει να ειναι το πιο άνετο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή σε συνδυασμό με τα καθίσματα του. Αρχοντικό, αλλά 130 ίππους σε αυτό το αυτοκίνητο; πως θα κάνεις ταξίδι με αυτό; εν τω μεταξύ σε όλα τα hybrid στα ταξιδια η μπαταρία πιο πολύ πρόβλημα είναι πάρα λύση... Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να βγαίνει όταν θέλεις να κάνεις ταξίδι για να ρίχνει την κατανάλωση. 

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, james01gr said:

Έχει αναρτήσεις που διαβάζουν τον δρόμο. Πρέπει να ειναι το πιο άνετο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή σε συνδυασμό με τα καθίσματα του. Αρχοντικό, αλλά 130 ίππους σε αυτό το αυτοκίνητο; πως θα κάνεις ταξίδι με αυτό; εν τω μεταξύ σε όλα τα hybrid στα ταξιδια η μπαταρία πιο πολύ πρόβλημα είναι πάρα λύση... Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να βγαίνει όταν θέλεις να κάνεις ταξίδι για να ρίχνει την κατανάλωση. 

Καλά τα 130 άλογα είναι κοροϊδία. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στη Στελάντις και βάζουν αυτόν τον κινητήρα στα τέρατά τους πχ 408 και C5X.

Και δεν έχουν και full hybrid επιλογές, που κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, james01gr είπε

δε βγαίνει πλέον αυτοματο δυστυχως. Ειδάλλως το είχα κ εγώ ψηλά στη λίστα μου για καινουργιο 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε βγαίνει πλέον αυτοματο δυστυχως. Ειδάλλως το είχα κ εγώ ψηλά στη λίστα μου για καινουργιο 

Βγαίνει μόνο το 2.5 λιτρο νομίζω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Tο DS4 έχει απορριφθεί? Το είδα σήμερα στη γειτονιά και είναι πανέμορφο

Είναι πολύ ωραίο όμως μάλλον έχει μικρό χώρο αποσκευών (430λιτρα). Και πάλι έχει την βλακεια τον pure tech 1,2 με τα 130 αλογα. Τραγικότητα. 

Πως τους γλύτωσε η alfa romeo και δεν έβαλαν και εκεί τον κινητήρα αυτόν... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, james01gr είπε

Είναι πολύ ωραίο όμως μάλλον έχει μικρό χώρο αποσκευών (430λιτρα). Και πάλι έχει την βλακεια τον pure tech 1,2 με τα 130 αλογα. Τραγικότητα. 

Πως τους γλύτωσε η alfa romeo και δεν έβαλαν και εκεί τον κινητήρα αυτόν... 

Βασικά έχει 40 χιλιάρικα

39 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Tο DS4 έχει απορριφθεί? Το είδα σήμερα στη γειτονιά και είναι πανέμορφο

Τιμή ....

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, paylidis είπε

εμφανισιακά δε μου αρέσει καθόλου παντως..

Θωμά δεν κοιτάς για κανα ελαφρώς μεταχειρισμένο χειροκίνητο Q3;

• Δημιουργία νέου...