dtk-386 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Νόμιζα ότι δεν θες καραβίσια SUV που πλέουν ....
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Νόμιζα ότι δεν θες καραβίσια SUV που πλέουν .... Δεν είπα ότι θέλω Η απάντηση μου ήταν στο αν υπάρχει αμάξι για τα προβλήματα μου Και απάντησα το C5 aircross
djuan1988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Δεν είπα ότι θέλω Η απάντηση μου ήταν στο αν υπάρχει αμάξι για τα προβλήματα μου Και απάντησα το C5 aircross Για το C5X γράφουν ότι είναι ακόμη πιο άνετο πάντως. Προσωπικά το βρίσκω και όμορφο, αλλά ξεφεύγει σε τιμή. 2
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Για το C5X γράφουν ότι είναι ακόμη πιο άνετο πάντως. Προσωπικά το βρίσκω και όμορφο, αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Είναι και τεράστιο
james01gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 30/8/2023 στις 9:41 ΜΜ, tsofras είπε nope Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ , 35 χιλιάρικα για απλά αυτοκίνητα οικογενειακού μεγέθους Με εξαίρεση του Xceed / i30 που έχουν εξοπλισμό της προκοπής δεν ξέρω άλλο πακέτο σε αυτά τα χρήματα εκτός απο μικρά Εάν σου αρέσουν τα suv, το kuga. Αλλά δεν έχει hybrid (πας 2.5l για υβριδικό) και καίει αρκετά...
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, james01gr είπε Εάν σου αρέσουν τα suv, το kuga. Αλλά δεν έχει hybrid (πας 2.5l για υβριδικό) και καίει αρκετά... Δεν μου αρέσουν , απλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε hatchback οπότε τα κοιτάω λόγω χώρων και πιθανών άνεσης ok το Formentor είναι Crossover όχι SUV Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από tsofras 1
james01gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Για το C5X γράφουν ότι είναι ακόμη πιο άνετο πάντως. Προσωπικά το βρίσκω και όμορφο, αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Έχει αναρτήσεις που διαβάζουν τον δρόμο. Πρέπει να ειναι το πιο άνετο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή σε συνδυασμό με τα καθίσματα του. Αρχοντικό, αλλά 130 ίππους σε αυτό το αυτοκίνητο; πως θα κάνεις ταξίδι με αυτό; εν τω μεταξύ σε όλα τα hybrid στα ταξιδια η μπαταρία πιο πολύ πρόβλημα είναι πάρα λύση... Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να βγαίνει όταν θέλεις να κάνεις ταξίδι για να ρίχνει την κατανάλωση. 2
djuan1988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 13 minutes ago, james01gr said: Έχει αναρτήσεις που διαβάζουν τον δρόμο. Πρέπει να ειναι το πιο άνετο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή σε συνδυασμό με τα καθίσματα του. Αρχοντικό, αλλά 130 ίππους σε αυτό το αυτοκίνητο; πως θα κάνεις ταξίδι με αυτό; εν τω μεταξύ σε όλα τα hybrid στα ταξιδια η μπαταρία πιο πολύ πρόβλημα είναι πάρα λύση... Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να βγαίνει όταν θέλεις να κάνεις ταξίδι για να ρίχνει την κατανάλωση. Καλά τα 130 άλογα είναι κοροϊδία. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στη Στελάντις και βάζουν αυτόν τον κινητήρα στα τέρατά τους πχ 408 και C5X. Και δεν έχουν και full hybrid επιλογές, που κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. 2
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, james01gr είπε Εάν σου αρέσουν τα suv, το kuga. Αλλά δεν έχει hybrid (πας 2.5l για υβριδικό) και καίει αρκετά... δε βγαίνει πλέον αυτοματο δυστυχως. Ειδάλλως το είχα κ εγώ ψηλά στη λίστα μου για καινουργιο 1
Nabuko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Tο DS4 έχει απορριφθεί? Το είδα σήμερα στη γειτονιά και είναι πανέμορφο 2
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, paylidis είπε δε βγαίνει πλέον αυτοματο δυστυχως. Ειδάλλως το είχα κ εγώ ψηλά στη λίστα μου για καινουργιο Βγαίνει μόνο το 2.5 λιτρο νομίζω
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Βγαίνει μόνο το 2.5 λιτρο νομίζω Α δε ξέρω για αυτά τα κυβικα μιλάω για νορμαλ αμάξι (1500)
james01gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Tο DS4 έχει απορριφθεί? Το είδα σήμερα στη γειτονιά και είναι πανέμορφο Είναι πολύ ωραίο όμως μάλλον έχει μικρό χώρο αποσκευών (430λιτρα). Και πάλι έχει την βλακεια τον pure tech 1,2 με τα 130 αλογα. Τραγικότητα. Πως τους γλύτωσε η alfa romeo και δεν έβαλαν και εκεί τον κινητήρα αυτόν... 1 1
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, james01gr είπε Είναι πολύ ωραίο όμως μάλλον έχει μικρό χώρο αποσκευών (430λιτρα). Και πάλι έχει την βλακεια τον pure tech 1,2 με τα 130 αλογα. Τραγικότητα. Πως τους γλύτωσε η alfa romeo και δεν έβαλαν και εκεί τον κινητήρα αυτόν... Βασικά έχει 40 χιλιάρικα 39 λεπτά πριν, Nabuko είπε Tο DS4 έχει απορριφθεί? Το είδα σήμερα στη γειτονιά και είναι πανέμορφο Τιμή .... 2
john1987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, paylidis είπε δε βγαίνει πλέον αυτοματο δυστυχως. Ειδάλλως το είχα κ εγώ ψηλά στη λίστα μου για καινουργιο εμφανισιακά δε μου αρέσει καθόλου παντως.. Θωμά δεν κοιτάς για κανα ελαφρώς μεταχειρισμένο χειροκίνητο Q3;
Προτεινόμενες αναρτήσεις