Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zanskou είπε

σου δινω περιθώριο μέχρι το απόγευμα για να γράψεις ότι δεν πα να μαμηθούν όλα και παραμένεις στο LEON που αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα :D

Τα 37 δεν τα δίνω , αν παίξει το τεστ ντραιβ σε καλή τιμή τότε οκ

Αλλιώς όντως θα παραμείνω με το δικό μου , απλά θα ήθελα να μπορώ να βάλω μπαγκαζιέρα

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Ναι δε διαφωνώ κερδίζεις σε χώρους κλπ απλά τα μεν είναι premium κ το άλλο ένα φτιασιδωμενο σεατ με ότι αυτό συνεπάγεται. Το καλό είναι ότι έχει κιβώτιο υγρού κ σου καλύπτει τα κουτάκια σου, όποτε ναι μείνε standby. Θα σου έλεγα να μιλήσεις κ με το μακρη, έχει κατά καιρούς καποιες ευκαιρίες…

Εχω τον δικό μου Γιώργο ο οποίος σαν πωλητής με προσέχει. Σκέψου και αυτό που μου είχε κρατήσει μου το έδινε 800ε κάτω , όπως και το Leon το πήρα στη φθηνότερη τιμή της αγοράς με 700ε έκπτωση.

Επίσης επειδή εκεί πηγαίνει για service αν σκάσει κάτι τρανταχτό θα με προσέξουν , όταν έβαλα 1 στην αξιολόγηση του τεχνικού συμβούλου που με είχε ειρωνευτεί με γλύφουν όποτε πάω

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντελώς αδιάφοροι για μένα οι αναδιπλουμενοι καθρεφτες. Σκέψου είχε το Ibiza του 2008 που οδηγούσα και είχαν σπάσει κι οι δυο.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι χρειάζεσαι SUV (μπαίνεις όρθιος, άνετο κάθισμα, χώροι για οικογένεια κλπα) αλλα να είναι άνετο. Δυστυχώς και η σπορ αίσθηση και η άνεση δεν συνδυάζονται στο βαθμό που θες.

Το Formentor μου φαίνεται πανάκριβο πλέον και αμφιβάλλω για τη μεταπωλητικη του αξία σε λίγα χρόνια (εσυ τη χρειάζεσαι γιατί αλλάξεις γνώμη συχνά). Οκ κάνει η πλούσια έκδοση 37χιλ ενώ το Q3 έχει 40χιλ.

Επεξ/σία από john1987
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, john1987 είπε

Παντελώς αδιάφοροι για μένα οι αναδιπλουμενοι καθρεφτες. Σκέψου είχε το Ibiza του 2008 που οδηγούσα και είχαν σπάσει κι οι δυο.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι χρειάζεσαι SUV (μπαίνεις όρθιος, άνετο κάθισμα, χώροι για οικογένεια κλπα) αλλα να είναι άνετο. Δυστυχώς και η σπορ αίσθηση και η άνεση δεν συνδυάζονται στο βαθμό που θες.

Το Formentor μου φαίνεται πανάκριβο πλέον και αμφιβάλλω για τη μεταπωλητικη του αξία σε λίγα χρόνια (εσυ τη χρειάζεσαι γιατί αλλάξεις γνώμη συχνά). Οκ κάνει η πλούσια έκδοση 37χιλ ενώ το Q3 έχει 40χιλ.

Το Q3 όμως έχει ξηρού συμπλέκτη μαν , ο πρώτος λόγος που κοίταξα Formentor απο όλο το γκρουπ ήταν το κιβώτιο , άσχετα που τελικά μου άρεσε

Και ναι , μετά απο 3 μήνες ήρθε η άρση της παρακράτησης 🤣

• Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θαυμα θαυμα!! 😁

μωρε αν δεν ηταν ο ξηρος συμπλεκτης σε ολο το γκρουπ θα ειχες πολλες επιλογές, τωρα κυριολεκτικα περιορίζεσαι σε 1 (τηρουμενων των αναλογιων κυβικων τιμης κλπ)

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θαυμα θαυμα!! 😁

μωρε αν δεν ηταν ο ξηρος συμπλεκτης σε ολο το γκρουπ θα ειχες πολλες επιλογές, τωρα κυριολεκτικα περιορίζεσαι σε 1 (τηρουμενων των αναλογιων κυβικων τιμης κλπ)

Αν δεν ήταν ο ξηρός συμπλέκτης παίζει να κοίταγα Α3 s-line ή Q3 sportback

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Το Q3 όμως έχει ξηρού συμπλέκτη μαν , ο πρώτος λόγος που κοίταξα Formentor απο όλο το γκρουπ ήταν το κιβώτιο , άσχετα που τελικά μου άρεσε

Αμφιβάλλω αν το Formentor είναι άνετο στο βαθμό.που χρειάζεσαι.

Δεν λέω να περιοριστείς στο group οκ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, john1987 είπε

Αμφιβάλλω αν το Formentor είναι άνετο στο βαθμό.που χρειάζεσαι.

Δεν λέω να περιοριστείς στο group οκ.

To C5 aircross είναι μόνο στον βαθμό που χρειάζομαι

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε πας να το ξανακανεις ενα τδ;

Στις στροφές το φοβάμαι

5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

σοβαρά τώρα? 😬

Ναι σοβαρά , δεν έχω οδηγήσει πιο άνετο αυτοκίνητο σε ανάρτηση και κάθισμα. Είχα κάνει test drive μία ώρα και κάτι μέσα στη κίνηση, όπως μπήκα έτσι βγήκα

Τουλάχιστον τότε , γιατί είναι λίγο και σε τι φάση βρίσκομαι με την μέση όταν κάνω test drive

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στις στροφές το φοβάμαι

Ναι σοβαρά , δεν έχω οδηγήσει πιο άνετο αυτοκίνητο σε ανάρτηση και κάθισμα. Είχα κάνει test drive μία ώρα και κάτι μέσα στη κίνηση, όπως μπήκα έτσι βγήκα

Τουλάχιστον τότε , γιατί είναι λίγο και σε τι φάση βρίσκομαι με την μέση όταν κάνω test drive

Δες μηπως το βρες πουθενα νοτια να πας λιμανακια... βαλε κ τη γυναικα πισω να δουμε αν ζαλιζεται γτ εκει πονανε τα γαλλικα

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στις στροφές το φοβάμαι

το σοβαρά πάει στο ότι αυτοαναιρείσαι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

το σοβαρά πάει στο ότι αυτοαναιρείσαι.

Που αυτο-αναιρούμαι ?

Δεν είπα ποτέ ότι το Formentor είναι πιο άνετο απο το C5 aircross.

Εδώ και 2.5 χρόνια απο όταν σκεφτόμουν να το πάρω έχω να το λέω ότι είναι το πιο άνετο που έχω οδηγήσει αλλά το φοβάμαι στο body roll

Το Formentor είπα ότι είναι πολύ άνετο σε σχέση με το δικό μου και αντίστοιχα άνετο με άλλα SUV που έχω οδηγήσει (και απο το Countryman πιο άνετο είναι)

@paylidis

2η έκδοση , ούτε καν μεσαία με τα απαραίτητα απλά να έχει ράγες οροφής , κάμερα και καθρέφτες

c5.png.11904b3cca52bcab3910d8874731bd91.png

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

2η έκδοση , ούτε καν μεσαία με τα απαραίτητα απλά να έχει ράγες οροφής , κάμερα και καθρέφτες

καλα πηγε αυτο... κοντευει τη bmw Χ1 δηλαδη σα να λεμε χωρις να εχει καν τα αναλογα προσοντα.......

• Like 1

• Δημιουργία νέου...