Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μα δεν με καλύπτει σε χώρους και είναι δίλιτρο μη - τούρμπο

-------------------------------

Όπως λένε και οι υπόλοιποι λόγω του θέματός σου (ομοιοπαθής), θα πρέπει να επιλέξεις με μοναδικό κριτηριο την σωματική σου άνεση και στα υπόλοιπα να συμβιβαστείς.

Οι χώροι συμπληρώνονται με μπαγκαζιέρες.

Οι φορολογικές υπερβολές με τα πολλά κυβικά , λέγεται ότι θα σταματήσουν. Αν όχι τις πληρώνεις χάριν αναλγησίας

Η έλλειψη τούρμπο δεν θα σου είναι αισθητή.

Έχει όλα τα καλαμπαλίκια που σε ενδιαφέρουν και το αυτόματό του είναι αξιοπρεπές και άσπαστο

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Όπως λένε και οι υπόλοιποι λόγω του θέματός σου (ομοιοπαθής), θα πρέπει να επιλέξεις με μοναδικό κριτηριο την σωματική σου άνεση και στα υπόλοιπα να συμβιβαστείς.

Οι χώροι συμπληρώνονται με μπαγκαζιέρες.

Οι φορολογικές υπερβολές με τα πολλά κυβικά , λέγεται ότι θα σταματήσουν. Αν όχι τις πληρώνεις χάριν αναλγησίας

Η έλλειψη τούρμπο δεν θα σου είναι αισθητή.

Έχει όλα τα καλαμπαλίκια που σε ενδιαφέρουν και το αυτόματό του είναι αξιοπρεπές και άσπαστο

θα πάει στην Mazda θα τον στήσουν πάλι όπως με το CX-30 και θα γυρίσει μέσα στα νεύρα. Δεν τον λυπάσαι?:lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

θα πάει στην Mazda θα τον στήσουν πάλι όπως με το CX-30 και θα γυρίσει μέσα στα νεύρα. Δεν τον λυπάσαι?:lol:

Θα του πω να συνεννοηθεί με τον πωλητή που μου έτυχε μπας και βγάλει άκρη 😕

Δημοσ.
10 ώρες πριν, imr είπε

......   Παντως τα suv θα φυγουν συντομα λογω ηλεκτροκινησης και αναγκης για αεροδυναμικα σχηματα. Παλι στα σενταν θα καταληξουμε

10 ώρες πριν, tsofras είπε

......   Αυτό για τα SUV το διάβασα και εγώ εδώ και καιρό , θα δείξει

Σίγουρα ο καιρός θα δείξει, αλλά φαίνεται πως μπορούν να βγάλουν και SUV με αντίστοιχο αεροδυναμικό συντελεστή των σεντάν όπως έκανε η Tesla με τα Model Y - Model 3

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, tsofras said:

Μα δεν με καλύπτει σε χώρους και είναι δίλιτρο μη - τούρμπο

-------------------------------

Λοιπόν επέστρεψα απο  BMW.

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας

Οκ λίγο καλύτερη ανάρτηση σε σχέση με το δικό μου , κάθισμα πολύ στενό όπως το θυμόμουν . Βρήκα και τον διακόπτη που είχα δει και δεν ήξερε ο πωλητής στο προηγούμενο test drive και τον άνοιξα τέρμα. Μία απο τα ίδια

Σίγουρα ποιοτικότερο απο το Leon , αλλά οδηγικά δεν υπερέχει σε κάτι

Γύρισα το πάρκαρα τσίμα τσίμα ανάμεσα σε Χ2 με τους απλούς αισθητήρες και κατεβαίνοντας έκλεισε με το χέρι ο πωλητής και τον καθρέφτη .

Συγνώμη αλλά δεν μου κάθεται καλά ρε παιδιά , 33500 χωρίς κάμερα και ανακλινόμενους καθρέφτες.

Το κεράσακι , μου είπε τιμή 18500 για το δικό μου , αλλά και 20 να μου έλεγε δεν θεωρώ ότι αξίζει +16 χιλιάρικα (μαζί με τόκους) η σειρά 1 σε σχέση με το Leon

Χίλιες φορές το δικό μου σε Cupra δίλιτρο στα 35 με φουλ εξοπλισμό χωρίς ηλιοροφή , ανώτερο σε όλα πλην της ποιότητας

Ανέβηκα και στο Countryman , οκ πιο άνετο αλλά δεν νομίζω ότι είναι για εμένα

Βασικά βλέπω ότι πιέζομαι να μου αρέσει κάποιο απο αυτά και δεν με ικανοποιεί κανένα.

Οπότε σίγουρα δεν πάω να χρεωθώ 10+ χιλιάδες ευρώ για κάτι που είναι απλά .... meh ....

Θα φανώ γραφικός αλλά μάλλον προτιμώ Leon / Formentor και ας βγάλει πρόβλημα η οθόνη

Αυτά

Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσω την μέρα που πήγα να παραλάβω το 2008 και σκεφτόμουν το Leon , την επόμενη φορά που πήγα να παραλάβω το Ibiza και κοίταγα το Leon πάλι δίπλα.

Δεν θέλω να την ξαναπατήσω

Λίγο υπομονή, δοκίμασε κάνα χρόνο ακόμα τα μοντέλα και ξέρω που θα καταλήξεις:

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/updated-2024-cupra-formentor-and-cupra-leon-get-all-new-look

Ψιλοτεσλίζει λίγο και η μούρη, ότι πρέπει...

Εκτός κι αν το πάρεις τώρα και σε κάνα δυο χρόνια πάρεις και το καινούριο...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Λίγο υπομονή, δοκίμασε κάνα χρόνο ακόμα τα μοντέλα και ξέρω που θα καταλήξεις:

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/updated-2024-cupra-formentor-and-cupra-leon-get-all-new-look

Ψιλοτεσλίζει λίγο και η μούρη, ότι πρέπει...

Εκτός κι αν το πάρεις τώρα και σε κάνα δυο χρόνια πάρεις και το καινούριο...

Βασικά σκέφτηκα μήπως πω στον φίλο πωλητή, όταν είναι να δώσει το άσπρο Formentor που είχα πάρει να πάω να το πάρω να ξεμπερδευω.

Έχω εξαντληθεί τόσο καιρό να με πείσω ότι μπορώ να πάρω κάτι που δεν μου αρέσει.

Απλά δεν γίνεται, σταματάω να κοιτάω είτε θα μείνω με το δικό μου είτε θα πάρω το Formentor

Αμάξι που δεν γουστάρω να το βλέπω δεν ξαναπαίρνω 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Το θέμα είναι να μπορείς να το οδηγήσεις, εκτός από το να σου αρέσει να το βλέπεις

Το θέμα είναι ότι και να πάρω δεν ξέρω αν θα μπορώ να το οδηγήσω.

Το Formentor έχει ίδιο κάθισμα με το δικό μου, οσφυϊκή υποστήριξη, ανεξάρτητη ανάρτηση με μεγαλύτερο προφίλ οπότε δεν περνάνε εύκολα κραδασμοί και πιο καθιστή θέση οδήγησης.

Τουλάχιστον δεν πάω στα τυφλά γιατί το είχα δύο μέρες 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To countryman δε μας το ανεπτυξες... γιατι το αγνοεις; 😅

Ομοιως στον ασσο τελικα τι δε σου αρεσε; οι καθρεφτες; το καθισμα; καπου το εχασα...

Τωρα περι των στανταρ/εξτρα του ασσου ειναι περι ορεξεως... όπως εχω ξαναπει προσωπικά οι ηλεκτρικα ανοιγομενοι καθρεφτες μου ειναι παντελως αχρηστο εξτρα και θα προτιμουσα να μη το εχω μαλιστα (γιατι αν χαλασει τσουζει πολυ), αλλα η καμερα ειναι μη διαπραγματευσιμη (το πολυ πολυ να δεχομουν εαν μπορει να μπει εντος αντιπροσωπείας η γνησια μετα τη παραλαβη, οπως το εκανα στο δικο μου)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

To countryman δε μας το ανεπτυξες... γιατι το αγνοεις; 😅

Ομοιως στον ασσο τελικα τι δε σου αρεσε; οι καθρεφτες; το καθισμα; καπου το εχασα...

Τωρα περι των στανταρ/εξτρα του ασσου ειναι περι ορεξεως... όπως εχω ξαναπει προσωπικά οι ηλεκτρικα ανοιγομενοι καθρεφτες μου ειναι παντελως αχρηστο εξτρα και θα προτιμουσα να μη το εχω μαλιστα (γιατι αν χαλασει τσουζει πολυ), αλλα η καμερα ειναι μη διαπραγματευσιμη (το πολυ πολυ να δεχομουν εαν μπορει να μπει εντος αντιπροσωπείας η γνησια μετα τη παραλαβη, οπως το εκανα στο δικο μου)

Δεν μου λένε κάτι ως αμάξια και τα 2 Γιώργο , άχρωμα και  ... άγευστα μου φαίνονται .

Όχι ότι δεν είναι ωραία οδηγικά , μία χαρά είναι , καλύτερα απο το Leon δεν είναι με εξαίρεση την ποιότητα υλικών

Οπότε 12 χιλιάρικα έξτρα για ποιότητα υλικών και να μου είναι αδιάφορα τα αμάξια με ελλείψεις σε εξοπλισμό δεν θέλω να δώσω.

Έχω μπει σε όλα τα forums / clubs , όλα κάτι βγάζουν , όλα κάπου τρίζουν , όλα κάπου πάσχουν.

Είπα ας μείνω σε αυτά που ξέρω τελικά , αλλά να έχω το αμάξι και να μου αρέσει να το βλέπω μέσα και έξω.

Θα πάω στο Formentor που τα καλύπτει όλα με εξαίρεση την οθόνη, δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο και δεν το βγάζει σε όλους

Ε αν μου βγάλει 4 χρόνια εγγύηση θα έχω

Τώρα καινούριο ή μεταχειρισμένο θα δείξει

Όλα τα είδα , μετά το Formentor δυστυχώς τα συγκρίνω όλα με αυτό

• Like 3
Δημοσ.

Που κολλάμε στο formentor; το αναφέρεις συνέχεια οπότε καταλαβαίνω σε καλύπτει σχεδόν σε όλα;

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν μου λένε κάτι ως αμάξια και τα 2 Γιώργο , άχρωμα και  ... άγευστα μου φαίνονται .

Όχι ότι δεν είναι ωραία οδηγικά , μία χαρά είναι , καλύτερα απο το Leon δεν είναι με εξαίρεση την ποιότητα υλικών

Οπότε 12 χιλιάρικα έξτρα για ποιότητα υλικών και να μου είναι αδιάφορα τα αμάξια με ελλείψεις σε εξοπλισμό δεν θέλω να δώσω.

Έχω μπει σε όλα τα forums / clubs , όλα κάτι βγάζουν , όλα κάπου τρίζουν , όλα κάπου πάσχουν.

Είπα ας μείνω σε αυτά που ξέρω τελικά , αλλά να έχω το αμάξι και να μου αρέσει να το βλέπω μέσα και έξω.

Θα πάω στο Formentor που τα καλύπτει όλα με εξαίρεση την οθόνη, δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο και δεν το βγάζει σε όλους

Που κολλάμε στο formentor; το αναφέρεις συνέχεια οπότε καταλαβαίνω σε καλύπτει σχεδόν σε όλα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

To formentor βεβαια ειναι και άλλη κατηγορία, για να ειναι δικαιη η συγκριση... φτιαξε μια αναζητηση να δεις μηπως εμφανιστει κατι vfm παντως κ βλεποντας και κανοντας...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Στο προβληματικό infotainment και στο ότι έχει φτάσει 37 χιλιάρικα έτσι όπως το θέλω.

Άλλο αρνητικό δεν υπάρχει

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

To formentor βεβαια ειναι και άλλη κατηγορία, για να ειναι δικαιη η συγκριση... φτιαξε μια αναζητηση να δεις μηπως εμφανιστει κατι vfm παντως κ βλεποντας και κανοντας...

Ε ρε Γιώργο δίκαιη είναι όταν με 1.5 χιλιάρικο παίρνω καινούριο Formentor αντί για Countryman / 118 με περισσότερο εξοπλισμό , χώρους , άνεση και εγγύηση

Θα είμαι standby μήπως κάτσει τίποτα ή αυτό που είχα κάνει test drive αφού μου άρεσε και σε άσπρο

• Like 2
Δημοσ.

σου δινω περιθώριο μέχρι το απόγευμα για να γράψεις ότι δεν πα να μαμηθούν όλα και παραμένεις στο LEON που αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα :D

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε ρε Γιώργο δίκαιη είναι όταν με 1.5 χιλιάρικο παίρνω καινούριο Formentor αντί για Countryman / 118 με περισσότερο εξοπλισμό , χώρους , άνεση και εγγύηση

Θα είμαι standby μήπως κάτσει τίποτα ή αυτό που είχα κάνει test drive αφού μου άρεσε και σε άσπρο

Ναι δε διαφωνώ κερδίζεις σε χώρους κλπ απλά τα μεν είναι premium κ το άλλο ένα φτιασιδωμενο σεατ με ότι αυτό συνεπάγεται. Το καλό είναι ότι έχει κιβώτιο υγρού κ σου καλύπτει τα κουτάκια σου, όποτε ναι μείνε standby. Θα σου έλεγα να μιλήσεις κ με το μακρη, έχει κατά καιρούς καποιες ευκαιρίες…

• Δημιουργία νέου...