Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Συμφωνώ απόλυτα με αυτόν που το έγραψε στο auto-triti. Σουβλάκια και αηδίες.

Μα ούτε εγώ τα θέλω , το λέω χρόνια τώρα

Τα ξανακοιτάω όμως επειδή όλοι λένε ότι μπορεί να βολεύει η θέση οδήγησης για το θέμα που έχω και τους χώρους.

Απο την άλλη 4.5 μέτρα μου φαίνονται πολλά για Αθήνα και με μία μπαγκαζιέρα θα ήμουν κομπλέ το καλοκαίρι (μόνο τότε θέλω περισσότερο χώρο )

Τι σκατά , hatchback με άνετη θέση οδήγησης δεν υπάρχει ? Για το Civic ακούω καλά λόγια και στο εξωτερικό που κυκλοφορεί περισσότερο , αλλά πάμε πάλι σε μεγάλο αμάξι και σε 40 χιλιάρικα

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μάλλον κάποιος από δω μέσα έγραψε αυτό το άρθρο. Υποψιάζομαι ποιος αλλά δε λέω 

Εμένα πάντως στον Θωμά πήγε το μυαλό μου..

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atrigane είπε

Εμένα πάντως στον Θωμά πήγε το μυαλό μου..

Όχι εντάξει δεν με έχουν προσλάβει ακόμη απο κάπου 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μα ούτε εγώ τα θέλω , το λέω χρόνια τώρα

Τα ξανακοιτάω όμως επειδή όλοι λένε ότι μπορεί να βολεύει η θέση οδήγησης για το θέμα που έχω και τους χώρους.

Απο την άλλη 4.5 μέτρα μου φαίνονται πολλά για Αθήνα και με μία μπαγκαζιέρα θα ήμουν κομπλέ το καλοκαίρι (μόνο τότε θέλω περισσότερο χώρο )

Τι σκατά , hatchback με άνετη θέση οδήγησης δεν υπάρχει ? Για το Civic ακούω καλά λόγια και στο εξωτερικό που κυκλοφορεί περισσότερο , αλλά πάμε πάλι σε μεγάλο αμάξι και σε 40 χιλιάρικα

Τα 4.5 μέτρα είναι όντως πρόβλημα σε αρκετούς δρόμους στην Αθήνα, δεν είναι λίγες οι φορές που δεν στρίβει με τη μία το πασατ επειδή δεξιά κ για αριστερά είναι παρκαρισμένα και μόνο παράλληλα με το δρόμο χωράς. Καλά για παρκάρισμα ούτε λόγος, θες 2 κενά, ένα να παρκάρεις και άλλο ένα ακριβώς απέναντι για να στρίψει η μούρη του.

Όμως αν έχω καταλάβει καλά με το Leon κάνεις πολύ συγκεκριμένα δρομολόγια, οπότε μήπως τελικά εκεί που κινείσαι δεν είναι τόσο πρόβλημα το μακρύ αμάξι;

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, atrigane είπε

Τα 4.5 μέτρα είναι όντως πρόβλημα σε αρκετούς δρόμους στην Αθήνα, δεν είναι λίγες οι φορές που δεν στρίβει με τη μία το πασατ επειδή δεξιά κ για αριστερά είναι παρκαρισμένα και μόνο παράλληλα με το δρόμο χωράς. Καλά για παρκάρισμα ούτε λόγος, θες 2 κενά, ένα να παρκάρεις και άλλο ένα ακριβώς απέναντι για να στρίψει η μούρη του.

Όμως αν έχω καταλάβει καλά με το Leon κάνεις πολύ συγκεκριμένα δρομολόγια, οπότε μήπως τελικά εκεί που κινείσαι δεν είναι τόσο πρόβλημα το μακρύ αμάξι;

αυτο θα ελεγα και εγω...

τα "προβληματα" ειναι σε πολυ συγκεκριμένα σημεια, πχ σε κατι πλακοστρωτα και κατι στενα μεσα στην Αθηνα-που μπορει να χρειαστει να κανεις μια μανουβρα και φυσικα οταν θες να παρκαρεις και ειναι δεξια αριστερα (εκει βεβαια για να ειμαι δικαιος και με το bmw που ηταν <4.3 ειχα προβλημα γιατι παιζει ρολο η μουρη και η στροφη της ροδας και οχι το ολικο μηκος)

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Απλά για τον Άσσο σκέφτομαι λίγο την άνεση , προβληματίζομαι μήπως αν καθόμουν καλά στο Countryman μου ήταν πιο άνετο.

Έχω σήμερα test drive , θα δώ και το κάθισμα που δεν ήξερε ο άλλος την προηγούμενη φορά να μου πως ρυθμίζεται να μην με πιέζει στο πλάι

Θα πας BMW? δες αν θελεις τερμα βασικη εκδοση 1 αν υπαρχουν διαθεσιμες σχετικα συντομα

Παντως τα suv θα φυγουν συντομα λογω ηλεκτροκινησης και αναγκης για αεροδυναμικα σχηματα. Παλι στα σενταν θα καταληξουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, atrigane είπε

Συγκεκριμένα κάνω αλλά όλο και κάπου θα πάω καμία βόλτα με την οικογένεια που μπορεί να θέλει parking , ή είδα τώρα και στις διακοπές δρόμους που ήμουν ίσα ίσα .

Θα μου πείς το 10 εκατοστά σε χαλάνε ? Αφου τώρα είμαι 4.4

Έτσι ξεκινήσαμε βάλε +1000ε και βάλε +10 εκατοστά

Και απο τα 4.0 μέτρα και 17500ε φτάσαμε στα 4.4 και στα 24.000ε 🤣

7 λεπτά πριν, imr είπε

Θα πας BMW? δες αν θελεις τερμα βασικη εκδοση 1 αν υπαρχουν διαθεσιμες σχετικα συντομα

Παντως τα suv θα φυγουν συντομα λογω ηλεκτροκινησης και αναγκης για αεροδυναμικα σχηματα. Παλι στα σενταν θα καταληξουμε

Ρώτησα προχθές που πήγα , 6 μήνες παράδοση η βασική 116

Αυτό για τα SUV το διάβασα και εγώ εδώ και καιρό , θα δείξει

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρώτησα προχθές που πήγα , 6 μήνες παράδοση η βασική 116

ισχυει ακομα και εκεινη η τιμη χωμα ; (~22?)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsofras είπε

Mazda 3 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Κάνε μια δοκιμή. Θα εκπλαγείς

Μα δεν με καλύπτει σε χώρους και είναι δίλιτρο μη - τούρμπο

-------------------------------

Λοιπόν επέστρεψα απο  BMW.

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας

Οκ λίγο καλύτερη ανάρτηση σε σχέση με το δικό μου , κάθισμα πολύ στενό όπως το θυμόμουν . Βρήκα και τον διακόπτη που είχα δει και δεν ήξερε ο πωλητής στο προηγούμενο test drive και τον άνοιξα τέρμα. Μία απο τα ίδια

Σίγουρα ποιοτικότερο απο το Leon , αλλά οδηγικά δεν υπερέχει σε κάτι

Γύρισα το πάρκαρα τσίμα τσίμα ανάμεσα σε Χ2 με τους απλούς αισθητήρες και κατεβαίνοντας έκλεισε με το χέρι ο πωλητής και τον καθρέφτη .

Συγνώμη αλλά δεν μου κάθεται καλά ρε παιδιά , 33500 χωρίς κάμερα και ανακλινόμενους καθρέφτες.

Το κεράσακι , μου είπε τιμή 18500 για το δικό μου , αλλά και 20 να μου έλεγε δεν θεωρώ ότι αξίζει +16 χιλιάρικα (μαζί με τόκους) η σειρά 1 σε σχέση με το Leon

Χίλιες φορές το δικό μου σε Cupra δίλιτρο στα 35 με φουλ εξοπλισμό χωρίς ηλιοροφή , ανώτερο σε όλα πλην της ποιότητας

Ανέβηκα και στο Countryman , οκ πιο άνετο αλλά δεν νομίζω ότι είναι για εμένα

Βασικά βλέπω ότι πιέζομαι να μου αρέσει κάποιο απο αυτά και δεν με ικανοποιεί κανένα.

Οπότε σίγουρα δεν πάω να χρεωθώ 10+ χιλιάδες ευρώ για κάτι που είναι απλά .... meh ....

Θα φανώ γραφικός αλλά μάλλον προτιμώ Leon / Formentor και ας βγάλει πρόβλημα η οθόνη

Αυτά

Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσω την μέρα που πήγα να παραλάβω το 2008 και σκεφτόμουν το Leon , την επόμενη φορά που πήγα να παραλάβω το Ibiza και κοίταγα το Leon πάλι δίπλα.

Δεν θέλω να την ξαναπατήσω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.

Στον χειροκίνητο καθρέφτη έκλαψα να ξέρεις 🤣

Αντε πάρε το 2λιτρο...κάνε κάτι ομως, στο επομενο  meeting πρέπει να σκάσεις με νέο όχημα, έστω και αν ειναι πάλι Leon 😂😂😂

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, and_64 είπε

Στον χειροκίνητο καθρέφτη έκλαψα να ξέρεις 🤣

Αντε πάρε το 2λιτρο...κάνε κάτι ομως, στο επομενο  meeting πρέπει να σκάσεις με νέο όχημα, έστω και αν ειναι πάλι Leon 😂😂😂

Όπως βλέπεις το προσπαθώ όσο μπορώ 🤣

• Δημιουργία νέου...