Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Ξέρω γω ρε μαν , τι να πω , είμαι και της λογικής να μου αρέσει και το αμάξι

δεν είπα το αντίθετο (αυτή τη φορά)

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν μπορώ να πάω σε αμάξι που είναι απλά άνετο με ελλείψεις σε εξοπλισμό και να το πληρώσω κιόλας

σε μτχ δεν παίζει ?

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επίσης δεν μου κάθεται καλά να βάλω 4 χρόνια δόσεις και πάλι να πάρω κάτι που δεν με ενθουσιάζει , έχω και τον φόβο μην μου βγεί φόλα

αυτό είναι και λαχείο . Εδώ με εγγύηση είσαι και δε βγάζεις άκρη

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, tsofras said:

nope

Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ , 35 χιλιάρικα για απλά αυτοκίνητα οικογενειακού μεγέθους

Με εξαίρεση του Xceed / i30 που έχουν εξοπλισμό της προκοπής δεν ξέρω άλλο πακέτο σε αυτά τα χρήματα εκτός απο μικρά

Μπηκα λιγο να δω τιμες και πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα, το βιταρα εχει κρατησει χαμηλες τιμες αλλα δεν εχει χωρους και εχει μανιβελες στα παραθυρα στην βασικη..

Εχει ρωτησει καποιος για χρημματοδοτηση στην κια? νομιζω ειναι αρκετα καλα προγραματα, αν υπαρχει μια εξοικονομηση απο εκει ισως κατι γινεται.

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, imr είπε

Μπηκα λιγο να δω τιμες και πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα, το βιταρα εχει κρατησει χαμηλες τιμες αλλα δεν εχει χωρους και εχει μανιβελες στα παραθυρα στην βασικη..

Εχει ρωτησει καποιος για χρημματοδοτηση στην κια? νομιζω ειναι αρκετα καλα προγραματα, αν υπαρχει μια εξοικονομηση απο εκει ισως κατι γινεται.

Δεν είναι 7.9 επιτόκιο νομίζω είχε

37 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό είναι και λαχείο . Εδώ με εγγύηση είσαι και δε βγάζεις άκρη

Φόλα εννοώ να μην μου αρέσει καθόλου οδηγικά

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Δεν είναι 7.9 επιτόκιο νομίζω είχε

Φόλα εννοώ να μην μου αρέσει καθόλου οδηγικά

Ναι τόσο είναι και εμένα το επιτόκιο στην χρηματοδότηση μου του Sportage

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, imr είπε

6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν είναι, 7.9 επιτόκιο νομίζω είχε

Πάντως στον Παπαδάκη (Hyundai-KIA) μου ειχαν πει για χρηματοδότηση χωρις παρακράτηση κυριότητας και μονο 50 € εξοδα φακελου (τα συνηθη έξοδα φακελου ειναι 200-250 € και αλλα 200-300 € μετα την εξόφληση για την άρση της κυριοτητας)  

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Πάντως στον Παπαδάκη (Hyundai-KIA) μου ειχαν πει για χρηματοδότηση χωρις παρακράτηση κυριότητας και μονο 50 € εξοδα φακελου (τα συνηθη έξοδα φακελου ειναι 200-250 € και αλλα 200-300 € μετα την εξόφληση για την άρση της κυριοτητας)  

Μα δεν πληρώνεις πουθενά για την άρση της παρακράτησης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μα δεν πληρώνεις πουθενά για την άρση της παρακράτησης

Α, ναι; δεν το ήξερα ότι το εχουν καταργήσει, εγώ παλiα ειχα πληρώσει για άρση παρακράτησης στο αυτοκίνητο (εχουν περάσει παρα πολλα χρονια βεβαια)

Πάντως στο στεγαστικό που εξόφλησα πέρσυ πλήρωσα έξοδα τραπεζης, εξοδα δικηγορου τραπεζης και ειχα και δικο μου δικηγορο... 

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.
7 minutes ago, NovaLacertae said:

Α, ναι; δεν το ήξερα ότι το εχουν καταργήσει, εγώ παλία ειχα πληρώσει για άρση παρακράτησης στο αυτοκίνητο (εχουν περάσει παρα πολλα χρονια βεβαια)

Πάντως στο στεγαστικό που εξόφλησα πέρσυ πλήρωσα έξοδα τραπεζης, εξοδα δικηγορου τραπεζης και ειχα και δικο μου δικηγορο... 

Στο σπίτι αν θυμάμαι καλά χρειάζεται δικαστήριο, για αυτό έχεις τα έξοδα αυτά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Α, ναι; δεν το ήξερα ότι το εχουν καταργήσει, εγώ παλiα ειχα πληρώσει για άρση παρακράτησης στο αυτοκίνητο (εχουν περάσει παρα πολλα χρονια βεβαια)

Ποτέ δεν υπήρχε το να πληρώσεις για άρση κυριότητας. Ποτέ.

Δημοσ.
12 hours ago, imr said:

Μου μπαινουν και εμενα καποιες σκεψεις για αλλαγη του cmax , κατω απο 25κ τι μπορει να υπαρχει σε 1-2 μηνες διαθεσιμο? 

Κατω απο 25κ εκτος απο xceed υπαρχει κατι αξιολογο?

Το S-cross νομίζω στη μεσαία έκδοση (χειροκίνητο πάντα) έχει πιάσει τα 25 και είδα διαφήμιση ότι έχει διαθέσιμα. Μιας και το έχω, το μόνο που ουσιαστικά με χαλάει είναι ότι κοπανάει ο πίσω άξονας παραπάνω από ότι περίμενα, αν κάνεις τεστ ντράιβ έχε το νου σου.

• Like 2
Δημοσ.

θωμα θα συμφωνησω και εγω οτι δεν εχει κανενα νοημα να κρατησεις κατι που σου σπαει τα νευρα (για πολλους κιολας λόγους) μονο και μονο σου αρεσει εμφανισιακα... καλυτερα να βρεις καπου αλλου τη χρυση τομή...

για εμενα πηγαινε στον άσσο να τελειωνεις, κανε κ την επεκταση εγγυησης και εισαι αρχοντας!

• Like 4
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, paylidis είπε

θωμα θα συμφωνησω και εγω οτι δεν εχει κανενα νοημα να κρατησεις κατι που σου σπαει τα νευρα (για πολλους κιολας λόγους) μονο και μονο σου αρεσει εμφανισιακα... καλυτερα να βρεις καπου αλλου τη χρυση τομή...

για εμενα πηγαινε στον άσσο να τελειωνεις, κανε κ την επεκταση εγγυησης και εισαι αρχοντας!

Απλά για τον Άσσο σκέφτομαι λίγο την άνεση , προβληματίζομαι μήπως αν καθόμουν καλά στο Countryman μου ήταν πιο άνετο.

Έχω σήμερα test drive , θα δώ και το κάθισμα που δεν ήξερε ο άλλος την προηγούμενη φορά να μου πως ρυθμίζεται να μην με πιέζει στο πλάι

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μάλλον κάποιος από δω μέσα έγραψε αυτό το άρθρο. Υποψιάζομαι ποιος αλλά δε λέω 

υπερβολες γραφει... ξεκινησα για χαμηλό... δε μετανιωσα ουτε ενα λεπτο που πηρα SUV... αν μετανιωσα κατι ειναι που δεν εβαλα την ηλιοροφη (κ που το πηρα μαυρο και βρωμιζει, αλλα μεταξυ απλου λευκου κ μαυρου περλα δεν υπηρχε συγκριση)...

35 λεπτά πριν, tsofras είπε

Απλά για τον Άσσο σκέφτομαι λίγο την άνεση , προβληματίζομαι μήπως αν καθόμουν καλά στο Countryman μου ήταν πιο άνετο.

Έχω σήμερα test drive , θα δώ και το κάθισμα που δεν ήξερε ο άλλος την προηγούμενη φορά να μου πως ρυθμίζεται να μην με πιέζει στο πλάι

αφου θα πας που θα πας κανε ξανα ένα TD και το μινι, ειναι ευκαιρια τωρα που δεν εχει και κινηση στους δρομους... 

για εμενα ο ασσος ειναι απο τα πιο οδηγοκεντρικα hatchback, παρόλο που εχασε ενα μεγαλο μερος του χαρακτηρα του απο τη μεταβαση σε FWD

• Like 4

• Δημιουργία νέου...