Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, tsakitsan95 είπε

Ήμουν ανάμεσα στο δικό σου @tsofras και στο fiesta με τα 155 και τελικά κατέληξα και παρήγγειλα το Ford. Έχω ακόμα ενδοιασμούς για την κίνηση μου μιας και το Λεον μου άρεσε πάρα πολύ αλλά με τους τόκους ανέβαινα 6000 σε τιμή. Παραλαμβάνω τέλη Σεπτέμβρη αν δεν έχεις αλλάξει αμάξι μέχρι τότε και σε ενδιαφέρει θα μπορούσα να σου πω πρώτες εντυπώσεις γύρω στα μέσα Οκτώμβρη.

Ενδοιασμούς εσύ, ενδοιασμούς και ο @tsofras , την βλέπω την τράμπα να ψήνεται!! Μπορείτε επίσης κάθε τόσο να τα ανταλλάζετε να σας φεύγει η απορία 😅:P

Και γω πάντως είμαι της άποψης να μείνεις ως έχει τουλάχιστον μέχρι του χρόνου!
Του χρόνου αν δεν κάνω λάθος έρχεται καινούργιο Suzuki Swift & Vitara, Honda Civic και ίσως να έχουμε καμιά εξέλιξη και με το νέο Fiat Punto...
Από τα τωρινά μικρά ίσως να σε βόλευε και η καινούργια Fabia που ακούγεται ότι θα είναι πιο ευρύχωρη και με μεγάλο χώρο αποσκευών...

Επεξ/σία από Christos Vvs
  • Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, imr είπε

Μη πας ακομα σε προγραμμα, εφοσον σε καλυπτει απο δυναμη το αυτοκινητο δεν υπαρχει λογος να δινεις λεφτα.

Κατσε να το χαρεις οπως ειναι, καντο και καμια εκδρομη και δεν θα θες να το αλλαξεις.

Λίγη ροπή θέλω για να γλυτώνω καμία αλλαγή ταχύτητας δεν χρειάζομαι περισσότερη δύναμη

5 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Ενδοιασμούς εσύ, ενδοιασμούς και ο @tsofras , την βλέπω την τράμπα να ψήνεται!! Μπορείτε επίσης κάθε τόσο να τα ανταλλάζετε να σας φεύγει η απορία 😅:P

Και γω πάντως είμαι της άποψης να μείνεις ως έχει τουλάχιστον μέχρι του χρόνου!
Του χρόνου αν δεν κάνω λάθος έρχεται καινούργιο Suzuki Swift & Vitara, Honda Civic και ίσως να έχουμε καμιά εξέλιξη και με το νέο Fiat Punto...
Από τα τωρινά μικρά ίσως να σε βόλευε και η καινούργια Fabia που ακούγεται ότι θα είναι πιο ευρύχωρη και με μεγάλο χώρο αποσκευών...

Έρχεται και 308 , Opel Astra καλά να είμαστε 🤣

Το καλό είναι ότι δεν με ενθουσιάζει σαν σύνολο κανένα από αυτά σε σχέση με το Leon οπότε θα την βγάλουμε καθαρή και την επόμενη χρονιά.

Όσο πλησιάζω στην αποπληρωμή θα μου φεύγει και η ιδέα για άλλο αμάξι γιατί δεν θα θέλω να ξαναμπλεξω να πληρώνω άλλο τόσο , να κάνουμε και τπτ άλλο στη ζωή μας

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsofras είπε

Κοίτα να δείς , επειδή έβγαλα χαρτί και μολύβι

Μαζί με τόκους , χασούρα απο την πώληση του Leon αν πάω σε κάτι άλλο στις 16.000ε και βάλω και εκεί ένα μικρό δάνειο ουσιαστικά γλυτώνω περίπου 5 χιλιάρικα όπως είπες

Δεν είναι κανα ποσό που το έχω ανάγκη , απλά είναι ποσό που θα μπορούσα να το φάω αλλού , να το κρατήσω για τις σπουδές του πρώτου παιδιού , να το φάω σε σουβλάκια που λέει ο λόγος , αντί να βλέπω το αμάξι να κάθεται.

Βέβαια επειδή είχα μπεί στο fiesta μου ήταν όντως μικρό , το Ibiza ήταν όσο πρέπει για να νιώθω άπλα στην θέση του οδηγού

Υπάρχει και αυτό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314900176-seat-ibiza

😂

Σκέψεις κάνω

Καλό , χρυσό το Leon σε αρκετούς τομείς

Αλλά για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνω μέσα στη πόλη δεν θα με χάλαγε να έχω κουμπάκια , μικρότερο μέγεθος, λιγότερα μπλιμπλίκια

Αυτόματο σε αυτά τα λεφτά εκτός απο κανα 2 C3 δεν παίζει κάτι της προκοπής

Βέβαια αν ξεχρεώσω τώρα το Leon και το πουλήσω πάλι θα πρέπει να βάλω δάνειο έστω ένα τάληρο

Απλά με πιάνει η βλακεία γιατί την έχω πατήσει αρκετές φορές με χασούρα απο πωλήσεις σε αμάξια άνω των 20.000ε και είχα πει στον εαυτό μου να μην ξαναπέσω σε αυτή τη λούπα και να παίρνω φθηνότερα αυτοκίνητα για την χρήση που κάνω έτσι ώστε να έχω μικρότερη χασούρα.

Για αυτό είπα ότι κακώς έδωσα το Ibiza γιατί θα το είχα ξεχρεώσει τώρα και θα ήμουν άνετος χωρίς τύψεις (με ότι με χάλαγε βέβαια τότε με το Ibiza , αλλά αντίστοιχα χαλιέμαι και με το Leon σε κάποια θέματα , οπότε δεν υπάρχει σωτηρία εκτός αν αγόραζα το Formentor που και εκεί δεν ξέρω τι κουσούρι μπορεί να έβρισκα - πολύ πιθανό ότι έδωσα 30.000ε για να κάθεται ένα ακόμη ακριβότερο αμάξι στη πυλωτή)

Και έλεγα τι μου θυμίζουν οι επιλογές σου, τι μου θυμίζουν...... 😇

https://www.books2u.gr/Product/39651/Instance/39651/Page/1036/

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα φυσικοθεραπεία και tai chi

Ότι πρέπει για να είμαι μέσα στη κίνηση με χειροκίνητο και 20 λεπτά γύρους για να παρκάρω

Άσχημη χρόνια την κόβω 🤣

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή δεν την παλεύω πλέον με τον ήχο του κιβωτίου έστειλα εχθές email στα κεντρικά ότι θέλω επανέλεγχο και γραπτώς ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Με κάλεσε μόλις τώρα ο ίδιος τεχνικός σύμβουλος να κλείσουμε ραντεβού να ξαναπάω για έλεγχο γιατί έχουν μία νέα οδηγία και να αφήσω το αμάξι για έλεγχο.

Θα ενημερώσω όταν πάω

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επειδή δεν την παλεύω πλέον με τον ήχο του κιβωτίου έστειλα εχθές email στα κεντρικά ότι θέλω επανέλεγχο και γραπτώς ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Με κάλεσε μόλις τώρα ο ίδιος τεχνικός σύμβουλος να κλείσουμε ραντεβού να ξαναπάω για έλεγχο γιατί έχουν μία νέα οδηγία και να αφήσω το αμάξι για έλεγχο.

Θα ενημερώσω όταν πάω

Ειναι τοσο ενοχλητικο; Υπαρχει καποιο ηχητικο να ακουσουμε;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ειναι τοσο ενοχλητικο; Υπαρχει καποιο ηχητικο να ακουσουμε;

Δύσκολο να το τραβήξω

Για εμένα που είμαι λίγο ψείρας είναι, άλλος μπορεί να μην δίνει σημασία

Με κλειστά παράθυρα δεν ακούγεται μόνο με ανοιχτά

Αλλά στα 25.000ε δεν δέχομαι να ακούω κλακ-κλουκ σε κάθε αλλαγή ταχύτητας (βασικά σε κανένα εύρος χρημάτων δεν το δέχομαι όταν είχα Maruti και δεν άκουγα τίποτα εκτός απο τριξίματα εσωτερικού)

Γενικά ποιοτικά είναι κατώτερο απο το προηγούμενο , δεν έχει τριγμούς απο μόνο του αλλά έχει τριγμούς στα πλαστικά εκεί που ακουμπάς

Για παράδειγμα εχθές πήγαινα φυσικοθεραπεία , με ανοιχτά παράθυρα κλακ-κλουκ απο κιβώτιο και τρίζει το χερούλι της πόρτας όταν ακουμπάς τον αγκώνα και η κονσόλα αν ακουμπάς το πόδι.

Απαράδεκτο , το Ibiza και δεν έτριζε έτσι

Το προηγούμενο Leon 7 ετών και δεν άκουγες τίποτα

Εκνευρίζομαι επίσης που έχω μία οθόνη με 100 κουμπιά και δεν έχω android auto. Ποια η διαφορά απο το προηγούμενο ή απο το Corsa που είχα πριν 15 χρόνια ? Ότι έχω γραφικά για το ράδιο και τα συστήματα ασφαλείας ? 1000 φορές να είχα κουμπάκια και μικρότερη οθόνη

Ήδη σκέφτομαι ότι θα βάλω τη βεντούζα πάλι για την μάζωξη και εκνευρίζομαι

Και το αστείο είναι ότι είναι το ακριβότερο αμάξι που έχω αγοράσει

• Sad 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εκνευρίζομαι επίσης που έχω μία οθόνη με 100 κουμπιά και δεν έχω android auto. Ποια η διαφορά απο το προηγούμενο ή απο το Corsa που είχα πριν 15 χρόνια ? Ότι έχω γραφικά για το ράδιο και τα συστήματα ασφαλείας ? 1000 φορές να είχα κουμπάκια και μικρότερη οθόνη

Ακομα δεν βρηκες να σου ενεργοποιησουν το smartlink ή πως το λενε;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ακομα δεν βρηκες να σου ενεργοποιησουν το smartlink ή πως το λενε;

Full link , όχι σε όλο τον πλανήτη το περιμένουν , τραγική Seat

Αύριο πάω να το αφήσω για έλεγχο το πρωί και θα το πάρω το απόγευμα

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Full link , όχι σε όλο τον πλανήτη το περιμένουν , τραγική Seat

Αύριο πάω να το αφήσω για έλεγχο το πρωί και θα το πάρω το απόγευμα

Αν είναι δυνατόν, τι κάνουν...;

εχεις ρωτησει σε άλλη αντιπροσωπεία;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν είναι δυνατόν, τι κάνουν...;

εχεις ρωτησει σε άλλη αντιπροσωπεία;

Ναι αλλά βλέπω και στα φορουμς εξωτερικού που λένε το ίδιο , μέχρι και στο youtube της Seat το γράφει ο κόσμος

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δύσκολο να το τραβήξω

Για εμένα που είμαι λίγο ψείρας είναι, άλλος μπορεί να μην δίνει σημασία

Με κλειστά παράθυρα δεν ακούγεται μόνο με ανοιχτά

Αλλά στα 25.000ε δεν δέχομαι να ακούω κλακ-κλουκ σε κάθε αλλαγή ταχύτητας (βασικά σε κανένα εύρος χρημάτων δεν το δέχομαι όταν είχα Maruti και δεν άκουγα τίποτα εκτός απο τριξίματα εσωτερικού)

Γενικά ποιοτικά είναι κατώτερο απο το προηγούμενο , δεν έχει τριγμούς απο μόνο του αλλά έχει τριγμούς στα πλαστικά εκεί που ακουμπάς

Για παράδειγμα εχθές πήγαινα φυσικοθεραπεία , με ανοιχτά παράθυρα κλακ-κλουκ απο κιβώτιο και τρίζει το χερούλι της πόρτας όταν ακουμπάς τον αγκώνα και η κονσόλα αν ακουμπάς το πόδι.

Απαράδεκτο , το Ibiza και δεν έτριζε έτσι

Το προηγούμενο Leon 7 ετών και δεν άκουγες τίποτα

Ήδη σκέφτομαι ότι θα βάλω τη βεντούζα πάλι για την μάζωξη και εκνευρίζομαι

Και το αστείο είναι ότι είναι το ακριβότερο αμάξι που έχω αγοράσει

Τι να πω, αυτα που περιγραφεις και μενα θα μου την εδινε σε καινουριο αμαξι

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, atrigane είπε

Τι να πω, αυτα που περιγραφεις και μενα θα μου την εδινε σε καινουριο αμαξι

Αν διορθώνεται το κιβώτιο και αποκτήσω android auto θα το κρατήσω , αν όχι δεν έχει μέλλον :)

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν διορθώνεται το κιβώτιο και αποκτήσω android auto θα το κρατήσω , αν όχι δεν έχει μέλλον :)

Καο ξαναγυρίζουμε στο πρώτο Leon που είχες και τελειώνει το θέμα. 😛

• Δημιουργία νέου...