Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Countryman χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιδια χρήματα σχεδόν ,ίδια φιλοσοφία ρετρό στυλ ξεχωριζουν στον σωρο κσι τα δυο.Ποιοτικα, οδηγικα  κλασεις ανωτερο το μίνι. Επειδή τα έχω δει και τα δύο μέρα με την νύχτα. Δεν έχουν σχέση τα δύο αυτοκίνητα. Σε καταλαβαίνω έχω μίνι Κούπερ και ο καημός μου εινσι το 500 που θα το πάρω στην μικρή.

ναι αλλά το 500x είναι υβριδικό, το μινι δε βλέπω να το βγάζει hybrid...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

με 5λίτρα που δίνει σε wltp (άρα κάτι παραπάνω) δεν το λες και οικονομικό για hybrid 😁

το καλό αν είσαι Αθήνα είναι οτι δεν έχεις θέμα με δακτύλιο αλλά μάλλον θα έχεις τέλη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kakofonixx είπε

Τι να κάνεις τώρα τόσα μηχανήματα,  γεννήτρια,  μπαταρίες,  κινητήρα του hybrid για 20 άλογα. Μόνο για ένα ξεκίνημα είναι,  μπλέκονται όλα μαζί εκεί στο μηχανοστασιο , χαμός γινετε , συμπλεξη το ενα αποσυμπλεξη το αλλο., φιατ είναι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει,   πάρε κάτι πιο απλό.Που πας να μπλέξεις με φiat  κσι hybrid.  Εθνική να πας να το ανοίξεις λίγο θα καίει παραπάνω από τα συμβατικά.

Παρτο απλό το φιατ αν σου αρέσει τόσο. Κατανάλωση στο καντριμαν υπολόγισε 8 με 9. Αλλά άλλο αυτοκίνητο μέρα με την νύχτα.Δεν υπάρχει σύγκριση.2 χρόνια μόνο εγγύηση ( 720 η επέκταση συν δύο). 

4 ώρες πριν, korakios είπε

με 5λίτρα που δίνει σε wltp (άρα κάτι παραπάνω) δεν το λες και οικονομικό για hybrid 😁

Ερώτηση:   Με ποσο θα εισουν ευχαριστημένος; και 6 να πηγαίνει μια χαρά είναι.Οχι μια χαρά, σούπερ θα είναι για  150 hp σχετικά μεγάλο σκάφος . 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kakofonixx είπε

ειναι κανονικο hybrid ή mhd (moufa-hybrid) το Χ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Mild βλέπω στο site. Μούφα δηλαδή.

Αρα αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Κοροϊδία… ουδεμία εξοικονόμηση καυσιμου! Το μόνο συν η ελεύθερη είσοδος στο δακτύλιο!

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mp123 είπε

Ερώτηση:   Με ποσο θα εισουν ευχαριστημένος; και 6 να πηγαίνει μια χαρά είναι.Οχι μια χαρά, σούπερ θα είναι για  150 hp σχετικά μεγάλο σκάφος . 

κάτω απο 3 αλλιώς αέριο ... 😛

9 ώρες πριν, paylidis είπε

ειναι κανονικο hybrid ή mhd (moufa-hybrid) το Χ?

δείχνει σαν μίξη mild αλλά λέει κινείται μέσα στην κίνηση (1η υποθέτω) με ηλεκτροκινητήρα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν πήγα σήμερα στη Hyundai αφού είναι σχεδόν δίπλα στη δουλειά .

Είδα το νέο Kona

Μία πλαστικούρα  , δεν θυμάμαι αν έχω δει αμάξι με χειρότερο πλαστικό παντού.

Οκ είδα την βασική έκδοση , δεν είχε καν κάτι μαλακό εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας στις πόρτες

Με εξέπληξε όμως ευχάριστα το πόσο ευάερο και ευήλιο ήταν. Πάρα πολύ άνετο παντού , καθόσουν και δεν έβρισκες πουθενά

1.6 140 άλογα υβριδικό μεσαία έκδοση (Distinctive , την λες φουλ βασικά) 34 χιλιάρικα

Ρώτησα τιμή ανταλλαγής και περιμένω να μου πουν έτσι για να δω τι παίζει σε σχέση με την BMW (αν μου πούν αύριο)

Μπήκα και στο Tucson , μου άρεσε πάρα πολύ . Αρχοντική ψηλή θέση , πολύ ανώτερο ποιοτικά ,  τρελοί χώροι σε καμπίνα πορτ μπαγκαζ , μου άρεσε πάρα πολύ η θέση οδήγησης. Καμία σχέση με τα B-SUV που μπαίνω τόσο καιρό τα C-SUV σε θέση οδήγησης και γενική αίσθηση.

Ίδια τιμή αφού δεν είναι υβριδικό για τα 150 άλογα

Έχουν και ένα test drive με κάτω απο 10.000χλμ στα 33500 έκδοση distinctive με κάποια εξτρα , μου είπαν να πάω να το δώ και να το οδηγήσω αν θέλω , μπορεί να πάω την άλλη Τετάρτη που θα πάω στη δουλειά

Με 20.000ε προκαταβολή , πάει γύρω στα 365ε τον μήνα για 4 χρόνια

Μόλις ξεχρέωσα το Leon , δεν θέλω να πάω για άλλα 4 χρόνια να πληρώνω πάλι σχεδόν ίδια δόση και ειδικά για αμάξι που ναι μεν είναι ωραίο , αλλά κακά τα ψέμματα εκτός του Formentor που λέω να μην το πάρω για τους γνωστούς λόγους , δεν πετάω και την σκούφια μου για την ημέρα παράδοσης.

Αυτά απο σήμερα , ωραίο πάντως το Tucson δεν το περίμενα

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Αυτά απο σήμερα , ωραίο πάντως το Tucson δεν το περίμενα

το αναβαθμίσαν αρκετά με τη νέα σειρά , το παλιό του 2020 θα το έκραζες μιας και είναι πλαστικούρα (αλλά πετρέλαιο με 20 χιλιάρικα τότε) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου μπαινουν και εμενα καποιες σκεψεις για αλλαγη του cmax , κατω απο 25κ τι μπορει να υπαρχει σε 1-2 μηνες διαθεσιμο? 

Κατω απο 25κ εκτος απο xceed υπαρχει κατι αξιολογο?

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Μου μπαινουν και εμενα καποιες σκεψεις για αλλαγη του cmax , κατω απο 25κ τι μπορει να υπαρχει σε 1-2 μηνες διαθεσιμο? 

Κατω απο 25κ εκτος απο xceed υπαρχει κατι αξιολογο?

nope

Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ , 35 χιλιάρικα για απλά αυτοκίνητα οικογενειακού μεγέθους

Με εξαίρεση του Xceed / i30 που έχουν εξοπλισμό της προκοπής δεν ξέρω άλλο πακέτο σε αυτά τα χρήματα εκτός απο μικρά

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ

τι να κρατήσεις ? ένα αμάξι που βγάζει προβλήματα και πιάνεσαι ?

απλά δες σε μτχ (τα λίγα) μοντέλα που σου αρέσουν

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

τι να κρατήσεις ? ένα αμάξι που βγάζει προβλήματα και πιάνεσαι ?

απλά δες σε μτχ (τα λίγα) μοντέλα που σου αρέσουν

Ξέρω γω ρε μαν , τι να πω , είμαι και της λογικής να μου αρέσει και το αμάξι

Δεν μπορώ να πάω σε αμάξι που είναι απλά άνετο με ελλείψεις σε εξοπλισμό και να το πληρώσω κιόλας

Επίσης δεν μου κάθεται καλά να βάλω 4 χρόνια δόσεις και πάλι να πάρω κάτι που δεν με ενθουσιάζει , έχω και τον φόβο μην μου βγεί φόλα

• Δημιουργία νέου...