Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

αυτόματο ? #NOT

Είτε αυτόματο είτε χειροκίνητο, θα είναι 10 φορές καλύτερο και ποιοτικότερο από το Φίλε Ιδιοκτήτη Άδικα Τυραννιέσαι (ΦΙΑΤ).

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μόνο πράγμα στο οποίο μπορεί να κερδίζει το FIAT ίσως θα ήταν ο χρόνος παράδοσης. κατά τα άλλα η σύγκριση ειναι μεταξύ yacht και βάρκας με κουπια :)

Επεξ/σία από zanskou
  • Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, denexo είπε

Και κάνω αυτή την σύγκριση και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καν σύγκριση - ειδικά μιλώντας για τιμές τόσο κοντά.

Εντάξει έχουν 30 πόντους διαφορά + την διαφορά της φορολογίας στο δίλιτρο (ξέρω μπορεί να την καλύψει σε βενζίνη θα πουν κάποιοι)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκρίνω τι αγοράζεις όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μόνο, χωρίς να λάβω υπόψιν χρόνους παράδοσης, φορολογία, μέγεθος - τα οποία βέβαια δεν είναι αμελητέα και συμβάλλουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε μία απόφαση αγοράς.

Επεξ/σία από denexo
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, denexo είπε

Συγκρίνω τι αγοράζεις όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μόνο, χωρίς να λάβω υπόψιν χρόνους παράδοσης, φορολογία, μέγεθος - τα οποία βέβαια δεν είναι αμελητέα και συμβάλλουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε μία απόφαση αγοράς.

Ως ξερή αγορά όντως δεν έχουν καμία σχέση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kakofonixx είπε

παιδιά είμαι σε αναζήτηση μικρού SUV, κατά προτίμηση υβριδικό, γύρω στα 30000

ότι και να κοιτάξω πάντα επιστρέφω στο μεγάλο μου έρωτα, το 500x 

για πείτε καμία γνώμη μπας και ξεκολλήσω! 😂 

Countryman χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιδια χρήματα σχεδόν ,ίδια φιλοσοφία ρετρό στυλ ξεχωριζουν στον σωρο κσι τα δυο.Ποιοτικα, οδηγικα  κλασεις ανωτερο το μίνι. Επειδή τα έχω δει και τα δύο μέρα με την νύχτα. Δεν έχουν σχέση τα δύο αυτοκίνητα. Σε καταλαβαίνω έχω μίνι Κούπερ και ο καημός μου εινσι το 500 που θα το πάρω στην μικρή.

• Like 4
Δημοσ.

Ήρθα BMW, έχει κάποια παράδοση τον Νοέμβρη 33500€, θα κάνω test drive πάλι την Πέμπτη

Περιμένω τιμή ανταλλαγής 

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ήρθα BMW, έχει κάποια παράδοση τον Νοέμβρη 33500€, θα κάνω test drive πάλι την Πέμπτη

Περιμένω τιμή ανταλλαγής 

Ετοιμάσου για κρυάδα στην ανταλλαγή. Εμένα μου έδιναν τα μισά από ότι το πούλησα ως ιδιώτης…

Κ ήταν κ bmw

Από εκεί κ πέρα πιστεύω ότι η μόνη λύση στο πρόβλημα σου είναι ο άσσος 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ετοιμάσου για κρυάδα στην ανταλλαγή. Εμένα μου έδιναν τα μισά από ότι το πούλησα ως ιδιώτης…

Κ ήταν κ bmw

Από εκεί κ πέρα πιστεύω ότι η μόνη λύση στο πρόβλημα σου είναι ο άσσος 

Θα δείξει Γιώργο , πριν κανα χρόνο που είχα πάει μου είχαν πει 20k και δεν είχε φτάσει ακόμη 30 το δικό μου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα δείξει Γιώργο , πριν κανα χρόνο που είχα πάει μου είχαν πει 20k και δεν είχε φτάσει ακόμη 30 το δικό μου

Αν σου δώσουν 22 θα είναι αρκετά καλά. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι εύκολα το δίνεις πλέον 24500

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Αν σου δώσουν 22 θα είναι αρκετά καλά. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι εύκολα το δίνεις πλέον 24500

Στα 23500 βρήκα 3 , αλλά ήθελαν όλοι να πληρώσουν με μετρητά στο χέρι

Δημοσ.

Τελικά ο τίτλος πρέπει να επεκταθεί ως εξής

Aνησυχίες (για τις τιμές των αυτοκινήτων)

* H φάση με τις τιμές είναι για γέλια και για κλάμματα (διαλέξτε)

Δημοσ.
56 minutes ago, tsofras said:

Στα 23500 βρήκα 3 , αλλά ήθελαν όλοι να πληρώσουν με μετρητά στο χέρι

Δλδ να κουβαλανε 23 χιλιαρικα σε μετρητα?  

3 hours ago, mp123 said:

Countryman χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιδια χρήματα σχεδόν ,ίδια φιλοσοφία ρετρό στυλ ξεχωριζουν στον σωρο κσι τα δυο.Ποιοτικα, οδηγικα  κλασεις ανωτερο το μίνι. Επειδή τα έχω δει και τα δύο μέρα με την νύχτα. Δεν έχουν σχέση τα δύο αυτοκίνητα. Σε καταλαβαίνω έχω μίνι Κούπερ και ο καημός μου εινσι το 500 που θα το πάρω στην μικρή.

Στην ιδια τιμη παιζουν? Αν ναι τοτε countryman σιγουρα καλυτερα.

Μια χαρα και τιμιο το 500χ αλλα ενα σκαλι κατω σε ποιοτητα, στα 20-22 ηταν καλο value, στα 30 παει πολυ

• Like 4

• Δημιουργία νέου...