Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

15-20 χιλιάδες χλμ το civik, καινούριο το Α3 (διαφορά τιμής μεταξύ τους 3 χιλιάδες με ακριβότερο το Α3)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σίγουρα εγω απάντησα για τα μοντέλα και μόνο.

Αν βάλουμε σε παράμετρο και χιλιόμετρα αν το ένα είναι καινούριο και το άλλο μεταχειρισμένο κτλ. αλλάζει η απόφαση

Παίζει ρόλο και η τιμή γιατί τα Civic τα δίνουν αρκετά ακριβότερα απο ότι αγοράστηκαν επειδή το νέο κάνει 40 χιλιάρικα

Με σωστή τιμή και λίγα χιλιόμετρα εγώ θα προτιμούσα το Civic (αν μου άρεσε , προσωπικά το Α3 το θεωρώ ομορφότερο εξωτερικά και εσωτερικά)

κι εγώ αλλά προτιμω και την καινουργίλα επίσης

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου, εγώ έχω το civic και ήμουν κοντά και στο A3. Βέβαια εγώ κοίταζα το 1.5 150 αλλά τεστ ντραιβ είχα κάνει μόνο το 1.0 

Όποιο σου αρέσει πάρε. Είναι και τα δύο εξαιρετικά αυτοκίνητα. Το civic είναι κορυφή σε κινητήρα-φρένα-στρίψιμο. Για να βρεις αντίπαλο πρέπει να περάσεις τα 40 χιλιάρικα. Το Audi έχει μια άλλη γλύκα, μια παραπάνω πολυτέλεια στην καμπίνα και φυσικά και το πουλμουρ που συνοδεύει τη μάρκα. Το civic είναι πιο καγκούρικο, το Audi πιο κυριλέ. Το Civic είναι πιο σπάνιο (ακόμα μου πιάνουν κουβέντα στα φανάρια και στα βενζινάδικα) το Audi πιο κυκλοφορημένο.

Έχουν πολλές διαφορές σα μοντέλα.

Εγώ ας πούμε προσωπικά είμαι της φιλοσοφίας της Audi (πιο κυριλέ/σοβαρό και πιο απαρατήρητος από ότι με το civic) αλλά διάλεξα το civic γιατί είναι υπερβολικά πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο για να το προσπεράσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Σε άλλα νέα πήρα ένα τηλέφωνο σε Ford για το Focus Active X 1.0 155 αυτόματο

Τελική τιμή 33900 δεν έχει ετοιμοπαράδοτο (έχει σε μηχανικό αν ενδιαφέρει κάποιον με έκπτωση 500ε στα 30500)

Σε ερώτηση αν έχει ανεξάρτητη ανάρτηση δεν ήξερε να μου απαντήσει ο πωλητής

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

34 χιλιάρικα για χιλιαρι φοκους ο μοντιε

Μια που αρχίσαμε τα γαλλικά εγώ θα πω  ζαμε  . 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gus90 είπε

Honda Civic 20' (1.5T 182 άλογα) ή Audi A3 23' (1.0 110 άλογα) ; Ιδού η απορία  

Για μένα το civic αν είναι καθαρό και δεν σε πονάει η βενζίνη στην τσέπη. Και όταν τελειώσει η εγγύηση 1ο στάδιο με τα 3 χιλιάρικα που περίσσεψαν

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά είμαι σε αναζήτηση μικρού SUV, κατά προτίμηση υβριδικό, γύρω στα 30000

ότι και να κοιτάξω πάντα επιστρέφω στο μεγάλο μου έρωτα, το 500x 

για πείτε καμία γνώμη μπας και ξεκολλήσω! 😂 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

Αφού σου αρέσει το 500x γιατί δεν παίρνεις αυτό ? Κάνεις πολλά χιλιόμετρα?

Δημοσ.
16 minutes ago, kakofonixx said:

Μία χαρά είναι αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει καλούς χώρους για το μέγεθος του. 

Αν σου αρέσει προχώρα το. 

Πόσο έχει φτάσει τώρα? Με 20 το επερνες πριν 3 χρονια που εψαχνα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αφού σου αρέσει το 500x γιατί δεν παίρνεις αυτό ? Κάνεις πολλά χιλιόμετρα?

κάνω γύρω στα 12000 km/έτος, τυπικά τα περισσότερα εντός πόλης και ταξιδάκια καλοκαίρι και αργίες

έχω και το μικρό 500, οπότε τα km θα μοιράζονται

νοίκιασα πριν λίγες ημέρες ένα 500x για να το δοκιμάσω και ναι μεν μου άρεσε και ήταν σαφώς πιο άνετο από το μικρό, νομίζω είναι πολλά τα €€ που ζητάει για αυτά που προσφέρει.... γι'αυτό ζητάω εναλλακτικές

άσε που μάλλον κλίνω προς το sport edition που ναι μεν είναι full extra, αλλά βγαίνει στα 33k! 

2 λεπτά πριν, imr είπε

Μία χαρά είναι αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει καλούς χώρους για το μέγεθος του. 

Αν σου αρέσει προχώρα το. 

Πόσο έχει φτάσει τώρα? Με 20 το επερνες πριν 3 χρονια που εψαχνα

όντως το πορτμπαγκαζ δε το λες και τεράστιο, μέσα είναι μια χαρά για 4 άτομα

πέρυσι που το ζαχάρωνα πάλι ξεκίναγε γύρω στα 22k με τον ψόφιο 1000αρι κινητήρα, το 1500αρι hybrid ξεκινάει τώρα γύρω στα 28k

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

κάνω γύρω στα 12000 km/έτος, τυπικά τα περισσότερα εντός πόλης και ταξιδάκια καλοκαίρι και αργίες

έχω και το μικρό 500, οπότε τα km θα μοιράζονται

νοίκιασα πριν λίγες ημέρες ένα 500x για να το δοκιμάσω και ναι μεν μου άρεσε και ήταν σαφώς πιο άνετο από το μικρό, νομίζω είναι πολλά τα €€ που ζητάει για αυτά που προσφέρει.... γι'αυτό ζητάω εναλλακτικές

άσε που μάλλον κλίνω προς το sport edition που ναι μεν είναι full extra, αλλά βγαίνει στα 33k! 

όντως το πορτμπαγκαζ δε το λες και τεράστιο, μέσα είναι μια χαρά για 4 άτομα

πέρυσι που το ζαχάρωνα πάλι ξεκίναγε γύρω στα 22k με τον ψόφιο 1000αρι κινητήρα, το 1500αρι hybrid ξεκινάει τώρα γύρω στα 28k

Σε αυτά τα χρήματα T-Roc πολύ εύκολα όμως!

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...